A legjobb Kenó Lottó - 2023

A Keno a modern kaszinók legrégebbi játékai közé tartozik. Ez egy lottó típusú szerencsejáték, amely a világ számos részén népszerű. Bár nem tartozik a legjobban fizető lottójátékok közé, a játék továbbra is megállja a helyét a MegaMillions és a Powerball ellen. A játék közel 2000 éve létezik, gyakran változik a neve és a forma. A játékban általában 1-80 számok vannak. A Keno jegyet vásárló játékosok bekarikázzák azokat a számokat, amelyek várhatóan megjelennek a sorsoláson.

Ezután fizetik a tétjüket a választások számától függően. Sorsolás következik, amely során a nyertes számok kifizetésben részesülnek. A Kenónak számos formája létezik, amelyek mindegyikét a cikk későbbi részében tárgyaljuk. Az online szerencsejátékok és lottójátékok megjelenése néhány változást hozott a keno játékmódjában.

A legjobb Kenó Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

Hol vásárolhat jegyeket a Kenóba
Hol vásárolhat jegyeket a Kenóba

Hol vásárolhat jegyeket a Kenóba

A Kenót fizikai és online lottózókban és kaszinókban egyaránt kínálják. Néhány állami lottó is kínál a játék. Az Egyesült Államokban például a játékosok 16 államban élvezhetik a kenót (2017-ben). Ide tartozik többek között Ohio, Maryland, Michigan, Georgia, Kansas és Washington.

A játékosok besétálhatnak ezeknek a szolgáltatóknak a helyiségeibe, és fizikai Keno jegyeket vásárolhatnak. Ez a cikk azonban inkább a keno játékra összpontosít. A legtöbb ilyen fizikai lottónak és állami lottónak van online változata, ahol a játékosok jegyet vásárolhatnak a webhelyükről. Egy online lottószelvénynek épp olyan ereje van, mint a fizikainak. Ausztráliában van egy weboldal, amely csak a Kenónak szól.

Az online lottó szépsége abban rejlik, hogy online lottószelvényt vásárolhatunk akkor is, ha távol vannak a lottó régiójától. Óvatosnak kell lenni azonban az állami lottójátékokkal. Néhányukban szigorú szabályok vonatkoznak a kívülállók nyereményeire. Pl. nyereményeket terhelő büntetőadó.

Hol vásárolhat jegyeket a Kenóba
Kenó története

Kenó története

A Keno a kínaiak ajándéka a játékvilágnak; egy a sok közül. A legenda szerint közel 2000 évvel ezelőtt játszották. Bevételéből állítólag a Kínai Nagy Fal építését segítették. A játék annyira népszerű volt, hogy fehér galambokkal küldték el a Keno eredményeket a falvakba, így a játékot pai-ko p'iao-ként (fehér galambjegyként) utalták. A játékot baige piao néven is emlegették.

A kínai bevándorlók magukkal vitték a játékot az Egyesült Államokba, ahol gyorsan elterjedt. Neve gyorsan kialakult a 19. század eleji bevezetés után. 1886-ban már nagyon elterjedt volt Texasban. Abban az időben a 80 karakter lovak nevét kapta, hogy elkerüljék az állami szerencsejáték-törvények megsértését. A karakterek visszatértek a számokká, miután ezeket a törvényeket hatályon kívül helyezték.

Kenó története
A Keno legális?

A Keno legális?

A Keno legális a világ legtöbb részén. Még olyan helyeken is, ahol rosszallják a szerencsejátékot, a Kenót szórakoztató játéknak tekintik. Az a tény, hogy állami lottók kínálhatják, előnyt jelent, ha néhány más lottójáték nem marad fenn. A játék azonban ütközött a törvénnyel. 1996-ban például egy kaliforniai bíróság betiltotta a kenót, és azt mondta, hogy az nem egy igazi lottó.

Az online játék növekedése szürke területeket is okozott, amelyeket a Keno legálisan kihasználhat. Sok helyen az online szerencsejáték nagyrészt szabályozatlan. A játékosoknak csak tudniuk kell, hogyan vásárolhatnak lottószelvényt online, és akkor is tétet tudnak venni offshore online lottójátékban, ha nincs Keno lottó a területükön.

Általában azonban a világ kedves volt a Keno játékhoz.

A Keno legális?
Hogyan kell játszani a kenót

Hogyan kell játszani a kenót

A Keno egyszerűsége valószínűleg az egyik oka népszerűségének. Bingószerű játékstílusa és nagyon hasonló szabályai vannak. Egyes lottóknak azonban lehetnek saját változatai néhány Keno-szabálytól, például a házelőny beállítása.

A fogadás megtételéhez a Kenó játékosai 20 számot választanak ki a 80 elérhető lehetőség közül. Az egyes sorsolások határozzák meg, hogy egy játékos legfeljebb hány válogatást tehet. Ezután minden játékos kifizeti a tét összegét az egyes számokért.

A sorsolás során 80 lehetőség közül véletlenszerűen 20 számot választanak ki. Ez történhet fizikailag (például egy élő online lottó során), vagy véletlenszám-generátor (RNG) segítségével. A játékosok ezután kifizetéseket kapnak a sorsoláson kiválasztott számokért.

Minden lottó beállítja a saját nyereménytáblázatát, amely meghatározza, hogy a játékosok mennyit kapnak a nyerőszámokért. A nyereménytábla határozza meg a kifizetés alapkamatát. A kifizetést ezután úgy számítják ki, hogy megszorozzák az egyező számokat (hit) és a játékos tétjét a ház alapkamatával. Emiatt előfordulhat, hogy egyes lottózók azonos számú találatért eltérő összeget fizetnek. Vannak, akik többet fizetnek a kevesebb találatért.

A lottókon meghatározott számú találat alapján is kínálnak jackpotot, például 7 találatos főnyereményt.

Hogyan kell játszani a kenót
Mekkora az esély a nyerésre Kenóban?

Mekkora az esély a nyerésre Kenóban?

A Kenónak három változata létezik: kaparós sorsjegyek, videokenó és élő rajzok. Ezek mindegyikének más az esélye. Sőt, ugyanazon Keno verziók eltérő szorzókkal rendelkezhetnek a különböző lottókon. Ez a különböző RNG algoritmusok és a különböző Keno szolgáltatók eltérő nyereménytáblázatainak eredménye.

Általában azonban a Kenót még akkor is rossz esélyű játéknak tekintik, ha valaki online lottószelvényt kap, az összes verzió magas házelőnyének köszönhetően.

A Pick-7 és a Pick-8 a legkedveltebb játékok a kenósok körében. Hajlamosak több díjat nyerni, de kevésbé valószínű, hogy eltalálják a főnyereményt. A középkategóriás választások mindig a legkedvezőbb szorzókkal rendelkeznek a játékosok számára. Ezek általában 4-es, 5-ös és 6-os. Az algoritmusok különbségei miatt tanácsos ellenőrizni a nyereménytáblázatot és az oddsokat minden online lottónál, amelyen a játékos játszik.

Sok videokenó játékos inkább a Pick 7 vagy a Pick 8 játékokkal játszik. Főnyereményt nem nyernek, de kisebb nyereményeket igen. Ezenkívül az esélyek nem függenek attól, hogy valaki online vagy offline kenót választ.

Mekkora az esély a nyerésre Kenóban?
Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a kenót

Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a kenót

Mint korábban említettük, fizetési lehetőségek szolgáltatónként eltérőek. Ez az egyes lottók nyereménytáblázati szabályainak különbségeiből adódik. Egyes esetekben több találat vonz kisebb kifizetéseket, mint kevesebb kifizetés. A játékos által megtett tét is számít.

A lottójátékok szabadsága a lottószabályok megalkotásában megnehezíti egy határozott kifizetési képlet megadását. Fontos azonban, hogy minden találat nyerést vonzzon, bár ez azt eredményezheti, hogy a játékosok kevesebbet nyernek, mint amennyit fogadnak. A titok abban rejlik, hogy játék előtt megértse a kaszinó asztalát. Szerencsére a fizetési táblázatok egyszerűek és könnyen érthetők.

Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a kenót
Tippek és trükkök a keno játékhoz

Tippek és trükkök a keno játékhoz

Az oddsokhoz hasonlóan nem könnyű verhetetlen trükköket találni a Keno online és offline játékához. Az egyik trükk azonban az, hogy következetesen egyben kell játszani online lottó honlap. Ez segít megérteni a nyereménytáblázatukat és az ennek megfelelő játékot.

A Keno eredményei függetlenek, így a sorozat keresése szóba sem jöhet. Bárki, aki szilárd Keno stratégiáról beszél, csak forró levegőt fúj. Sok játékot játszani lenne a legjobb út, de ez soha nem jó stratégia a szerencsejáték-pénztárcánál.

Több kártya kijátszása minden játékban növeli a kockázatot és növeli az ütés esélyét. Így még akkor is, ha egy lottó kevesebb találatért fizet, sok számot lehet játszani anélkül, hogy túl sok találatot kapna. A rendszeres játék abban is segíthet, hogy a játékos jobban megértse a nyereménytáblázatot, ami azt jelenti, hogy jobb stratégiai döntéseket hozhat.

Tippek és trükkök a keno játékhoz

Legújabb hírek

Keno – Mi ez és hogyan játszod?
2023-01-17

Keno – Mi ez és hogyan játszod?

Szerinted melyik az a lottójáték, amely a legkevesebb figyelmet kap, mint amit megérdemel? Sok játékos van, aki kenónak mondaná.