Játékok

Lottó

A lottó a szerencsejáték olyan formája, amelyet nagymértékben befolyásol a véletlen. Ez a játék nagyon jól ismert szerte a világon, mivel a lottójátékosoknak lehetőségük van hatalmas mennyiségű pénzt nyerni. A lottónyereség esélye azonban rendkívül alacsony, csak reménykedni lehet.

Mutasson többet
Kaparós sorsjegyek

A kaparós sorsjegy az, aminek hangzik – egy darab kártya, általában a jutalmat leíró vonzó nyomtatással, amelyről a felület egy része lekaparható, hogy kiderüljön, mi van alatta. Amikor megkérdezzük, hogyan játsszunk online lottót, a kaparós sorsjegyekre kell gondolnunk – ezek nagyon népszerűek. Az offline módból az online állapotba való átállás során a „karcolás” a laptop, táblagép vagy okostelefon billentyűzetével történik. A nyeremény bárhol lehet egy kis összegtől, vagy egyszerűen csak az újrajátszás jogától, ingyenesen, akár több millió dollárig. A nyeremények között szerepelhetnek nyaralások, autók, háztartási gépek és hasonló jutalmak is.

Mutasson többet
Kenó

A Keno a modern kaszinók legrégebbi játékai közé tartozik. Ez egy lottó típusú szerencsejáték, amely a világ számos részén népszerű. Bár nem tartozik a legjobban fizető lottójátékok közé, a játék továbbra is megállja a helyét a MegaMillions és a Powerball ellen. A játék közel 2000 éve létezik, gyakran változik a neve és a forma. A játékban általában 1-80 számok vannak. A Keno jegyet vásárló játékosok bekarikázzák azokat a számokat, amelyek várhatóan megjelennek a sorsoláson.

Mutasson többet
Az IGT 2036-ig meghosszabbítja jelenlegi partnerségét a Kentucky Lottery-vel
2023-10-27

Az IGT 2036-ig meghosszabbítja jelenlegi partnerségét a Kentucky Lottery-vel

Az IGT anyavállalata, az International Game Technology Global Solutions Corporation két szerződést hosszabbított meg a Kentucky Lottery-vel. A megállapodás értelmében a lottó üzemeltetője 2036-ig továbbra is kap frissítéseket az IGT Global Solutions Corporation-től.

Scientific Games bevezeti a Punch N' Play lottójátékokat Észak-Amerikában
2023-10-23

Scientific Games bevezeti a Punch N' Play lottójátékokat Észak-Amerikában

A Scientific Games, az iLottery technológiai megoldások vezető szállítója bejelentette, hogy három észak-amerikai lottó kínálja vadonatúj azonnali kaparós játékát, a Punch N' Playt. A Louisiana Lottery, a Loto-Quebec és az Atlantic Lottery biztosítja az új azonnali kaparós játékot.

A BetGames elindítja első online lottójátékát, az Instant Lucky 7-et
2023-08-07

A BetGames elindítja első online lottójátékát, az Instant Lucky 7-et

A BetGames, az online szerencsejátékok vezető szállítója újabb kiegészítést jelentett be léggömbjeinek listájához, az Instant Lucky 7-et. Ez egy azonnali lottójáték, amely a BetGames lottópiacra lépését jelzi. A cég azt mondta, hogy a játékot úgy tervezték, hogy kielégítse az ügyfelek növekvő igényét e játékszolgáltatás iránt.

Lottóstratégia ötletek, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára
2023-02-21

Lottóstratégia ötletek, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára

Valószínűbb, hogy eltalál egy meteor, vagy megnyeri az Oscar-díjat, mint hogy szerencsés lesz a lottón. Azonban még mindig milliók rohannak sorsjegyet vásárolni minden évben, remélve, hogy az ő számukat sorsolják ki a nagy nyertesnek.