Játékok

Játékok
1xBet
Szerezze meg bónuszát!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

TheLotter
TheLotter:Havi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Lottó

A lottó a szerencsejáték olyan formája, amelyet nagymértékben befolyásol a véletlen. Ez a játék nagyon jól ismert szerte a világon, mivel a lottójátékosoknak lehetőségük van hatalmas mennyiségű pénzt nyerni. A lottónyereség esélye azonban rendkívül alacsony, csak reménykedni lehet.

Mutasson többet
Kaparós sorsjegyek

A kaparós sorsjegy az, aminek hangzik – egy darab kártya, általában a jutalmat leíró vonzó nyomtatással, amelyről a felület egy része lekaparható, hogy kiderüljön, mi van alatta. Amikor megkérdezzük, hogyan játsszunk online lottót, a kaparós sorsjegyekre kell gondolnunk – ezek nagyon népszerűek. Az offline módból az online állapotba való átállás során a „karcolás” a laptop, táblagép vagy okostelefon billentyűzetével történik. A nyeremény bárhol lehet egy kis összegtől, vagy egyszerűen csak az újrajátszás jogától, ingyenesen, akár több millió dollárig. A nyeremények között szerepelhetnek nyaralások, autók, háztartási gépek és hasonló jutalmak is.

Mutasson többet
Kenó

A Keno a modern kaszinók legrégebbi játékai közé tartozik. Ez egy lottó típusú szerencsejáték, amely a világ számos részén népszerű. Bár nem tartozik a legjobban fizető lottójátékok közé, a játék továbbra is megállja a helyét a MegaMillions és a Powerball ellen. A játék közel 2000 éve létezik, gyakran változik a neve és a forma. A játékban általában 1-80 számok vannak. A Keno jegyet vásárló játékosok bekarikázzák azokat a számokat, amelyek várhatóan megjelennek a sorsoláson.

Mutasson többet