Hírek

August 7, 2023

A BetGames elindítja első online lottójátékát, az Instant Lucky 7-et

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A BetGames, az online szerencsejátékok vezető szállítója újabb kiegészítést jelentett be léggömbjeinek listájához, az Instant Lucky 7-et. Ez egy azonnali lottójáték, amely a BetGames lottópiacra lépését jelzi. A cég azt mondta, hogy a játékot úgy tervezték, hogy kielégítse az ügyfelek növekvő igényét e játékszolgáltatás iránt.

A BetGames elindítja első online lottójátékát, az Instant Lucky 7-et

A szoftverszállító bejelentette, hogy minden szabályozott piacán piacra dobja az Instant Lucky 7-et. A játék egyedülálló, magas frekvenciájú és nagy jackpot lottózási élményt kínál majd a játékosoknak az elkötelezettség és a megtartás növelése érdekében.

Ebben az új kiadásban BetGames elvette az egyik legnépszerűbb kaszinó játékok és egy dinamikus, gyors tempójú termékké alakította át, amely az erre az élményre vágyó vásárlók igényeit szolgálja. Az Instant Lucky 7 a cég hosszabb formájú zászlóshajó verziójából, a klasszikus lottótermékből merít ihletet.

Az Instant Lucky 7 a cég első teljesen animált játéka lottó játék, amely alacsony adatforgalmú, mindössze 3 MB-os csomaggal büszkélkedhet. Ez az egyszerűen játszható lottójáték lehetőséget ad a játékosoknak, hogy az eredeti összeg 200 000-szeresét nyerjék. A játék sorsolására minden percben sor kerül, és éjjel-nappal elérhetők lesznek szabályozott lottóoldalak.

A BetGames túlhajszolt, hogy lenyomja magát az online lottó szektorban. 2022 áprilisában A BetGames és a BetWay megállapodást írt alá márkás lottóstúdióval ellátni az üzemeltetőt.

A cég kijelentette, hogy 2023-ban több játék bevezetését tervezi, elsősorban élő kaszinójátékokat. A BetGames élő osztói könyvtára jelenleg a legjobban teljesítő játékokat tartalmazza, mint például:

  • Szerencsekerék
  • Fogadjon a Baccarat-ra
  • Fogadások háborúja

Az új lottójátékkal kapcsolatban Ian Catchick, a BetGames CPO-ja a következőket mondta:

"A nagysikerű Twain Sport bevezetésével átvesszük a mélyreható piackutatásunkból tanultakat, és ezt a betekintést a hagyományos termékeinkben is alkalmazzuk. Az Instant Lucky 7 magas frekvenciájú játékstílusa egyre népszerűbbé válik. A játékosok körében elterjedt a szórakoztatás terén, így az ezeknek a követelményeknek megfelelő lottótermékek kulcsfontosságú része a 2023-as év hátralévő részére vonatkozó stratégiánknak. Ez az első az új játékok sorában, amelyek miatt igazán izgatottak vagyunk, és készen állunk. élvezni a tartalomkiadásokkal teli második félévet."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek