Top online lottózók listája 2022/2023

A lottó a szerencsejáték olyan formája, amelyet nagymértékben befolyásol a véletlen. Ez a játék nagyon jól ismert szerte a világon, mivel a lottójátékosoknak lehetőségük van hatalmas mennyiségű pénzt nyerni. A lottónyereség esélye azonban rendkívül alacsony, csak reménykedni lehet.

Csakúgy, mint a többi szerencsejáték-forma esetében, a szolgáltatók sokféle lehetőséget kínálnak a lottózás során. Több száz lottó érhető el online a helyi és a nemzetközi piacokon egyaránt. Természetesen minden lottó egyedi, és egyedi funkciókat kínál. Ha online lottót keresel, íme néhány a legjobb lehetőség közül:

Top online lottózók listája 2022/2023
EuroMillions

Az EuroMillions egy offline és online lottó, amelyet egyidejűleg kilenc európai országban (Ausztria, Belgium, Franciaország, Írország, Luxemburg, Portugália, Spanyolország, Svájc és az Egyesült Királyság) játszanak. A sorsolás hetente kétszer történik; a jackpot garantáltan soha nem lesz kevesebb 17 millió eurónál, és akár 230 millió euróra is emelkedhet. emellett a különböző országok kiegészítő játékokat is szerveznek, amelyekre az adott országra korlátozódik a belépés.

Mutasson többet...
EuroJackpot

A mai lottójátékosoknak rengeteg lehetőségük van, amelyekkel nagyot nyerhetnek. Az Eurojackpot különösen jó okok miatt fordult meg az elmúlt években. Nem meglepő, hogy a játékosok most élnek a lehetőséggel, hogy kipróbálják az Eurojackpotot. Az Eurojackpot vitathatatlanul az egyik legfiatalabb lottó a világon. Az online lottó világában való alig egy évtizedes jelenléte mellett az Eurojackpot kitűnt Európa legnagyobb lottóinak díjazásával. Az elképesztő lottó főnyeremény mellett a kedvező szorzói kétségtelenül kiemelkedő vonzerőt jelentenek.

Mutasson többet...
Powerball

Napjaink egyik legnagyobb lottója a Powerball, korábban Lotto America néven ismert. A lottót egy non-profit szervezet bonyolítja le, amely több amerikai vállalatból és lobbistából áll, akik a Multi-State Lottery Association (MUSL) néven egy ernyő alatt dolgoznak. A Powerball az Egyesült Államok 45 államában, valamint a District of Columbia-ban, az Egyesült Államok Virgin-szigetein és Puerto Ricóban érhető el. 

Mutasson többet...
Mega Millions

Ebben a Mega Millions lottó útmutatóban mindent megtudhat az Egyesült Államok egyik legnagyobb lottójára tett fogadásról. A legnagyobb Mega Millions nyeremény 1,537 milliárd dollár volt. Kezdetben a Mega Millions egy online lottó, amely az Egyesült Államok 45 államában, a District of Columbia és az Egyesült Államok Virgin-szigetein kívül elérhető játékosok számára. Sajnos jelenleg a Mega Millions öt államban nem érhető el; Alabama, Hawaii, Alaszka, Utah és Nevada.

Mutasson többet...
Lotto 6/49

A Lotto 6/49 egyike a 3 nemzeti lottójátéknak Kanadában. Tartományközi, és az Interprovincial Lottery Corporation nyilvántartásba vette. Amikor először bemutatták, forradalmat indított el a lottó Kanadában; Mivel lehetővé tette a játékos számára, hogy kiválassza a kívánt számokat, az előre nyomtatott sorsjegyek lassan eltűntek. 

Mutasson többet...
Vikinglotto

Az online lottójátékokat a világ minden táján játsszák. A Vikinglotto azonban megkülönbözteti magát együttműködő jellegének köszönhetően. Ez egy kooperatív szerencsejáték-élmény számos különböző északi nemzet között. Továbbá, míg más nagy horderejű lottójátékok általában a hétvégi fogadókra összpontosítanak, erre szerdánként kerül sor. A múltban ennek a játéknak nemzettől függően több különböző neve volt. A gyakori példák közé tartozik az Onsdags Lotto, a Víkingalottó és a Vikingų Loto. 

Mutasson többet...
Joker

A Joker egy népszerű és izgalmas lottó, amely Európa különböző országaiban elérhető. Ez egy jól ismert és sokak által kedvelt játék, amely évek óta létezik. Három ilyen ország, ahol jelenleg van Joker lottó: Magyarország, Románia és Dánia. A játékosok 5 számot és egy 6. „Joker” számot választanak játszani. A jackpotok hatalmasak lehetnek – a nyeremény folyamatosan gurul, amíg nincs nyertes. Az online lottójáték fejlesztésének köszönhetően számos online forrásból, például a multilotto.net, thelotter.com és a danskelotto.com oldalon vásárolhat jegyet a Joker online játékára a magyarországi, romániai és dániai Joker játékokra. 

Mutasson többet...
Mega Sena

A Mega-Sena a legnagyobb lottó Brazíliában. A kaszinó több mint két évtizede működik a Caixa Economica Federal Bank irányítása alatt. Annak ellenére, hogy székhelye Brazíliában van, a lottó lehetővé teszi a játékosoknak a világ minden tájáról, hogy szerencsét próbáljanak. Ez a lottószelvények online vásárlásával lehetséges. A lottó sok fogadót vonz, és jó okokból, amint azt ebben a cikkben kiemeljük.

Mutasson többet...

10e Lotto

Hogyan játssz online lottót
Hogyan játssz online lottót

Hogyan játssz online lottót

Az online lottózás nagyon egyszerű. A legfontosabb dolog, amit a játékosoknak mérlegelniük kell jegyvásárlás előtt, az a jogosultságuk. Az alábbiakban felsoroljuk a követendő fő lépéseket.

Válaszd ki a legjobb lottózó oldalt

Az első lépés a lottóoldal kiválasztása. Számos lehetőséget kell mérlegelni, ami kissé megnehezítheti a döntést.

A legtöbb játékos általában a játék idején felajánlott jackpot összegére alapozza döntését. A játékosoknak azonban figyelembe kell venniük a nyerési esélyeket is, hogy maximalizálják nyerési esélyeiket. Az online lottójátékosoknak kellő gondossággal kell eljárniuk annak biztosítása érdekében, hogy az általuk választott lottóoldal legitim legyen.

Válaszd ki a megfelelő lottószámokat

A következő lépés a lottószámok kiválasztása. A legtöbb helyen a folyamat egyszerű és gyors, mivel nem jár sorban állással, mint általában a helyi eladónál történő vásárláskor. A játékosoknak csak ki kell választaniuk nyerőszámaikat, és meg kell erősíteni a választásukat.

A kiválasztási folyamat némileg eltérhet a különböző lottóoldalakon a felhasználói felülettől függően. Egyes lottóoldalakon azonnali véletlenszerű kiválasztási lehetőségek vannak, amelyeket a játékosok választhatnak. Beleértve online lottó számkalkulátorok a lottó útjára. Ez a tipp segít kiválasztani a megfelelő számokat.

Vásárolj lottószelvényt

Ha minden más megtörtént, a játékosok befizethetik a lottószelvényeiket. A különböző lottóoldalak sokféle fizetési lehetőséget kínálnak. A játékosok kiválaszthatják a számukra legkényelmesebb fizetési módot. Vegye figyelembe, hogy egyes fizetési módok tranzakciós díjat vonhatnak maguk után. Sikeres fizetés esetén a megvásárolt jegyek készen állnak.

Kövesd a lottó sorsolásait

Az utolsó lépés magában foglalja a sorsolások ellenőrzése hogy megtudja, hogy a megvásárolt jegyeken van-e nyerőszám. A játékosok akkor nyerhetnek, ha az általuk kiválasztott számok megegyeznek a sorsoláson szereplő számokkal. A legtöbb esetben a jackpoton kívül általában több nyereményszint is létezik.

Érdemes megjegyezni, hogy a játékosok általában annyi lottószelvényt vásárolhatnak, amennyit csak akarnak, ami növelheti a nyerési esélyeket. A számkiválasztás során elkövetett hibák általában a játékos költségét terhelik.

Hogyan játssz online lottót
EuroMillions

EuroMillions

Az EuroMillions 2004 februárjában indult nemzetközi lottójátékként, az első sorsolásra ugyanazon hónap 13-án került sor. A játék megköveteli, hogy a játékosok hét számot jósoljanak meg helyesen, hogy megnyerjék a jackpotot. A kiválasztott számok közül ötöt 1 és 50 között kell kiválasztani. A fennmaradó két számot, az úgynevezett szerencsecsillag-számokat, egy mindössze 12 számból álló csoportból választjuk ki.

Manapság általában hetente kétszer, kedden és pénteken este sorsolnak. A sorsolás Párizsban zajlik. A részvételhez a játékosoknak jegyet kell vásárolniuk online vagy engedéllyel rendelkező üzletekben. Nincsenek korlátozások a játékosok nemzetiségére vonatkozóan, ha a játékosok 18 év felettiek.

EuroMillions
Powerball

Powerball

A Powerball az Egyesült Államok legnépszerűbb lottójátéka, amelyet egy Multi-State Lottery Association koordinál. A lottó első sorsolása 1992 áprilisában volt. A sorsolásokat hetente kétszer tartották minden évben, egészen 2021. augusztus 23-ig, amikor is egy harmadik heti sorsolást egészítettek ki.

A Powerball minimális jackpotja általában 20 millió dollár. A nyertesek választhatják, hogy a megfelelő összeget egy összegben vagy fokozatos részletekben fizetik ki. Az egyösszegű opció összege az adózás és a pénz időértéke miatt általában kevesebb, mint a járadék opció.

Powerball
Eurojackpot

Eurojackpot

Az Eurojackpot egy másik népszerű transznacionális európai lottó, amelyet 2012 márciusában indítottak el. A lottó minimum 10 millió eurós jackpotot kínál, amely akár 90 millió eurót is meghaladhat.

A játékosoknak öt számot kell helyesen egyezniük az 50 számból álló készletből, és két másik kiegészítő 10 számból. A lottó 12 nyereményszintet is kínál. Sorsolás hetente csak egyszer történik, Helsinkiben, a nyertes lottószelvényeket pedig Dániában és Németországban értékelik.

Eurojackpot
Mega Millions

Mega Millions

A Mega Millions, korábbi nevén The Big Game egy amerikai lottójáték, amelynek nincs joghatósági korlátozása – bárki játszhat. A játékosok online vásárolhatnak jegyeket, és élő közvetítésben követhetik a sorsolást. A Mega milliós sorsolásra hetente kétszer kerül sor, a WSB-TV stúdióiban, Atlantában, Georgiában.

A lottón meghirdetett minimális jackpot 2017-ben 40 millió dollár. Az összeget fokozatos éves részletekben fizetik ki, amelyek minden évben 5%-kal emelkednek. A nyertes továbbra is fenntartja a jogot, hogy egyösszegű kifizetést kérjen.

Mega Millions
Fizetési módok az online lottózáshoz

Fizetési módok az online lottózáshoz

Mint korábban említettük, a játékosok számos lehetőséget használhatnak fizetési lehetőségek online lottójegyek vásárlásához. Az alábbiakban kiemelünk néhányat a leggyakoribbak közül.

Bankkártyák

A hitelkártya a leggyakrabban használt fizetési módok közé tartozik. A hitelkártya használata olyan egyszerű, mint a lottó oldalon kitölteni a hitelkártya adatait, és jóváhagyni a tranzakciót. Az egyszerű használat mellett a hitelkártyákat is meglehetősen biztonságosnak tartják. Egy másik gyakori lehetőség a betéti kártya, amely lottószelvény vásárlásakor a hitelkártyákhoz hasonlóan működik.

E-pénztárcák

Manapság szinte az összes nagyobb online lottó elfogadja az e-pénztárca fizetését. Az e-pénztárcák számos előnnyel járnak, mivel a fizetés általában gyors és biztonságos. Kisebb befizetésekre is alkalmasabbak, ami jól jön az olcsó online lottózásnál. Egyes nagyobb e-pénztárca-szolgáltatók szintén nem számítanak fel tranzakciós díjat a vásárlás után.

Közvetlen banki átutalás

A lottójátékosok választhatnak közvetlen banki átutalást. Ez különösen gyakori azoknál a játékosoknál, akik nagy mennyiségű lottószelvényt vásárolnak. A közvetlen banki átutalás előnye az egyszerűbb ellenőrzés és a jegybiztonság nyerés esetén.

Fizetési módok az online lottózáshoz
Valódi és hamis online lottózók

Valódi és hamis online lottózók

A valódi és a hamis lottó megkülönböztetése kissé kihívást jelenthet. Számos paraméter használható azonban annak megállapítására, hogy egy lottóoldal legitim vagy más. Íme néhány tényező, amelyek számítanak egy online kaszinó legitimitásának értékelésekor.

  • Hírnév: A lottó hírnevét kell elsőként figyelembe venni. A játékosoknak tartózkodniuk kell attól, hogy megkérdőjelezhető hírnévvel rendelkező lottókon vegyenek lottószelvényeket. Az online lottó hírnevének meghatározásának egyik módja a felhasználói vélemények ellenőrzése.
  • Engedélyezés: Egy másik egyszerű módszer a valódi és az online lottó megkülönböztetésére a lottótársaság engedélyezési állapotának ellenőrzése. A valódi lottótársaságok általában rendelkeznek az összes vonatkozó engedéllyel és tanúsítvánnyal az irányító és szabályozó szervektől.
  • Igazolt nyertesek:Igazi online lottó általában igazolt nyertesekkel rendelkeznek. Az ellenőrzött nyertesek közzétételének elmulasztása általában azt jelzi, hogy a lottó hamis.
  • Személyes tapasztalat: A személyes tapasztalat is segíthet a lottójátékosoknak megkülönböztetni a valódi és a hamis online lottót. Az a játékos, aki bármilyen nyereményszintet nyer, és jogos ok nélkül nem kapja meg a nyereményt, kizárhatja, hogy az online lottó hamisítványa.
  • A rangsoroló webhely ellenőrzése: Egy egyszerű és hatékony megoldás a megbízható online lottó rangsorok ellenőrzése. Rangsorunk kiterjedt teszteken és kutatásokon alapul, amelyek kizárólag valódi online lottójátékokat tartalmaznak.
Valódi és hamis online lottózók
Hogyan rangsoroljuk az online lottókat?

Hogyan rangsoroljuk az online lottókat?

Az online lottók rangsorolásakor számos jellemző kiemelkedik. Íme, mit nézünk:

  • Általános tapasztalat: Az általános tapasztalat, amelyet a játékos elvárhat az online lottózás során, általában jelentős rangsorolási tényező. A legkiemelkedőbb lottójátékok kínálják a legjobb felhasználói élményt a felhasználói felület és a játékmenet tekintetében.
  • Vevőszolgálat: Az ügyfélszolgálat nagyon fontos az online lottóoldalakon. A legmagasabb rangú lottójátékok folyamatosan professzionális segítséget és értéket kínálnak a játékosoknak. Minél időszerűbben és professzionálisabban foglalkoznak az ügyfelek képviselőivel a játékosokkal, annál magasabb a rang.
  • Nyerő szorzók: Egyes rangsorok a nyerési esélyeken alapulnak. A lottóoldalakon a jackpot méretétől függetlenül különböző nyerési esélyek vannak. Ugyanez jelezheti a lottó nyerési gyakoriságát is. A nyereményszintek száma is befolyásolja a helyezést.
  • Felhasználási feltételek: A legjobb lottó ésszerű feltételeket kínál a játékosoknak. A feltételeknek mindkét fél javát kell szolgálniuk.
  • Fizetési lehetőségek: A legkiemelkedőbb online lottójátékok biztosítják a játékosoknak a legtöbb fizetési lehetőséget. Ez segít minden játékos számára biztosítani a jegyvásárlás egyszerűségét és kényelmét.
Hogyan rangsoroljuk az online lottókat?

Legújabb hírek

Milliárd dolláros kifizetések Spark Lottery Fever
2022-11-22

Milliárd dolláros kifizetések Spark Lottery Fever

Egy szerencsés nyertesnek még nem sikerült megszereznie az 1,3 milliárd dollárt Mega Millions lottó főnyeremény augusztusban. A lottófigyelők várják, hogy ki nyerte a nyereményt. Addig a nyeremény nagysága újból felkeltette az érdeklődést a lottószelvények vásárlása iránt világszerte. Egy-két dollárért a legjobb ütésként a nagy lottónyeremények fogyasztók millióit vonzzák, akik minden héten jegyet vásárolnak. Hatalmas rekordméretű jackpot halmozódik fel, amikor a játékosok jegyet vásárolnak, de senki sem nyer. 

6 érdekes tény a lottókkal kapcsolatban
2022-11-15

6 érdekes tény a lottókkal kapcsolatban

Legyen szó pragmatikusról, aki soha nem gondolna lottózni, vagy reménykedőről, aki arról álmodozik, hogy egyik napról a másikra meggazdagodjon, egy makacs tény az, hogy a lottó egy magával ragadó vadállat, és a lottóoldalakra belépő emberek nagy száma mindent elmond. 

A lottónyertesek profikként játszanak
2022-11-08

A lottónyertesek profikként játszanak

A főnyeremény megnyerése hosszú táv, de az esélyek nem akadályozzák meg a gyakori lottójátékosokat abban, hogy éljenek a lehetőséggel. Valójában a jegyeladások évről évre nőnek. Ha több pénzt fordítanak közmunkaprojektekre, oktatásra és jótékonysági szervezetekre, a jegyvásárlás olyan, mintha egy méltó cél érdekében adományoznál. Ahogy a nyeremények értéke exponenciálisan nő, a lottójátékosok kitalálják, hogyan javítsák az esélyeket. 

Sorsjegyek: hová kerül a bevétel?
2022-10-11

Sorsjegyek: hová kerül a bevétel?

A lottószelvények bevételének elköltése nem csak a nyeremények kifizetését jelenti, ellentétben azzal, amit sokan gondolnak; ez jóval túlmutat ezen. Például a lottórajongók ritkán gondolnak a pennsylvaniai idősek központjaira, a floridai állami iskolák tantermeire vagy a coloradói ösvényekre.