Top online lottózók listája 2023

A lottó a szerencsejáték olyan formája, amelyet nagymértékben befolyásol a véletlen. Ez a játék nagyon jól ismert szerte a világon, mivel a lottójátékosoknak lehetőségük van hatalmas mennyiségű pénzt nyerni. A lottónyereség esélye azonban rendkívül alacsony, csak reménykedni lehet.

Csakúgy, mint a többi szerencsejáték-forma esetében, a szolgáltatók sokféle lehetőséget kínálnak a lottózás során. Több száz lottó érhető el online a helyi és a nemzetközi piacokon egyaránt. Természetesen minden lottó egyedi, és egyedi funkciókat kínál. Ha online lottót keresel, íme néhány a legjobb lehetőség közül:

Top online lottózók listája 2023
EuroMillions

Az EuroMillions egy offline és online lottó, amelyet egyidejűleg kilenc európai országban (Ausztria, Belgium, Franciaország, Írország, Luxemburg, Portugália, Spanyolország, Svájc és az Egyesült Királyság) játszanak. A sorsolás hetente kétszer történik; a jackpot garantáltan soha nem lesz kevesebb 17 millió eurónál, és akár 230 millió euróra is emelkedhet. emellett a különböző országok kiegészítő játékokat is szerveznek, amelyekre az adott országra korlátozódik a belépés.

Mutasson többet
EuroJackpot

A mai lottójátékosoknak rengeteg lehetőségük van, amelyekkel nagyot nyerhetnek. Az Eurojackpot különösen jó okok miatt fordult meg az elmúlt években. Nem meglepő, hogy a játékosok most élnek a lehetőséggel, hogy kipróbálják az Eurojackpotot. Az Eurojackpot vitathatatlanul az egyik legfiatalabb lottó a világon. Az online lottó világában való alig egy évtizedes jelenléte mellett az Eurojackpot kitűnt Európa legnagyobb lottóinak díjazásával. Az elképesztő lottó főnyeremény mellett a kedvező szorzói kétségtelenül kiemelkedő vonzerőt jelentenek.

Mutasson többet
Powerball

Napjaink egyik legnagyobb lottója a Powerball, korábban Lotto America néven ismert. A lottót egy non-profit szervezet bonyolítja le, amely több amerikai vállalatból és lobbistából áll, akik a Multi-State Lottery Association (MUSL) néven egy ernyő alatt dolgoznak. A Powerball az Egyesült Államok 45 államában, valamint a District of Columbia-ban, az Egyesült Államok Virgin-szigetein és Puerto Ricóban érhető el.

Mutasson többet
Mega Millions

Ebben a Mega Millions lottó útmutatóban mindent megtudhat az Egyesült Államok egyik legnagyobb lottójára tett fogadásról. A legnagyobb Mega Millions nyeremény 1,537 milliárd dollár volt. Kezdetben a Mega Millions egy online lottó, amely az Egyesült Államok 45 államában, a District of Columbia és az Egyesült Államok Virgin-szigetein kívül elérhető játékosok számára. Sajnos jelenleg a Mega Millions öt államban nem érhető el; Alabama, Hawaii, Alaszka, Utah és Nevada.

Mutasson többet
Lotto 6/49

A Lotto 6/49 egyike a 3 nemzeti lottójátéknak Kanadában. Tartományközi, és az Interprovincial Lottery Corporation nyilvántartásba vette. Amikor először bemutatták, forradalmat indított el a lottó Kanadában; Mivel lehetővé tette a játékos számára, hogy kiválassza a kívánt számokat, az előre nyomtatott sorsjegyek lassan eltűntek.

Mutasson többet
Vikinglotto

Az online lottójátékokat a világ minden táján játsszák. A Vikinglotto azonban megkülönbözteti magát együttműködő jellegének köszönhetően. Ez egy kooperatív szerencsejáték-élmény számos különböző északi nemzet között. Továbbá, míg más nagy horderejű lottójátékok általában a hétvégi fogadókra összpontosítanak, erre szerdánként kerül sor. A múltban ennek a játéknak nemzettől függően több különböző neve volt. A gyakori példák közé tartozik az Onsdags Lotto, a Víkingalottó és a Vikingų Loto.

Mutasson többet
Joker

A Joker egy népszerű és izgalmas lottó, amely Európa különböző országaiban elérhető. Ez egy jól ismert és sokak által kedvelt játék, amely évek óta létezik. Három ilyen ország, ahol jelenleg van Joker lottó: Magyarország, Románia és Dánia. A játékosok 5 számot és egy 6. „Joker” számot választanak játszani. A jackpotok hatalmasak lehetnek – a nyeremény folyamatosan gurul, amíg nincs nyertes. Az online lottójáték fejlesztésének köszönhetően számos online forrásból, például a multilotto.net, thelotter.com és a danskelotto.com oldalon vásárolhat jegyet a Joker online játékára a magyarországi, romániai és dániai Joker játékokra.

Mutasson többet
Mega Sena

A Mega-Sena a legnagyobb lottó Brazíliában. A kaszinó több mint két évtizede működik a Caixa Economica Federal Bank irányítása alatt. Annak ellenére, hogy székhelye Brazíliában van, a lottó lehetővé teszi a játékosoknak a világ minden tájáról, hogy szerencsét próbáljanak. Ez a lottószelvények online vásárlásával lehetséges. A lottó sok fogadót vonz, és jó okokból, amint azt ebben a cikkben kiemeljük.

Mutasson többet

10e Lotto

Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

LotteryWorld

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

  Hogyan játssz online lottót
  Hogyan játssz online lottót

  Hogyan játssz online lottót

  Az online lottózás nagyon egyszerű. A legfontosabb dolog, amit a játékosoknak mérlegelniük kell jegyvásárlás előtt, az a jogosultságuk. Az alábbiakban felsoroljuk a követendő fő lépéseket.

  Válaszd ki a legjobb lottózó oldalt

  Az első lépés a lottóoldal kiválasztása. Számos lehetőséget kell mérlegelni, ami kissé megnehezítheti a döntést.

  A legtöbb játékos általában a játék idején felajánlott jackpot összegére alapozza döntését. A játékosoknak azonban figyelembe kell venniük a nyerési esélyeket is, hogy maximalizálják nyerési esélyeiket. Az online lottójátékosoknak kellő gondossággal kell eljárniuk annak biztosítása érdekében, hogy az általuk választott lottóoldal legitim legyen.

  Válaszd ki a megfelelő lottószámokat

  A következő lépés a lottószámok kiválasztása. A legtöbb helyen a folyamat egyszerű és gyors, mivel nem jár sorban állással, mint általában a helyi eladónál történő vásárláskor. A játékosoknak csak ki kell választaniuk nyerőszámaikat, és meg kell erősíteni a választásukat.

  A kiválasztási folyamat némileg eltérhet a különböző lottóoldalakon a felhasználói felülettől függően. Egyes lottóoldalakon azonnali véletlenszerű kiválasztási lehetőségek vannak, amelyeket a játékosok választhatnak. Beleértve online lottó számkalkulátorok a lottó útjára. Ez a tipp segít kiválasztani a megfelelő számokat.

  Vásárolj lottószelvényt

  Ha minden más megtörtént, a játékosok befizethetik a lottószelvényeiket. A különböző lottóoldalak sokféle fizetési lehetőséget kínálnak. A játékosok kiválaszthatják a számukra legkényelmesebb fizetési módot. Vegye figyelembe, hogy egyes fizetési módok tranzakciós díjat vonhatnak maguk után. Sikeres fizetés esetén a megvásárolt jegyek készen állnak.

  Kövesd a lottó sorsolásait

  Az utolsó lépés magában foglalja a sorsolások ellenőrzése hogy megtudja, hogy a megvásárolt jegyeken van-e nyerőszám. A játékosok akkor nyerhetnek, ha az általuk kiválasztott számok megegyeznek a sorsoláson szereplő számokkal. A legtöbb esetben a jackpoton kívül általában több nyereményszint is létezik.

  Érdemes megjegyezni, hogy a játékosok általában annyi lottószelvényt vásárolhatnak, amennyit csak akarnak, ami növelheti a nyerési esélyeket. A számkiválasztás során elkövetett hibák általában a játékos költségét terhelik.

  Hogyan játssz online lottót
  EuroMillions

  EuroMillions

  Az EuroMillions 2004 februárjában indult nemzetközi lottójátékként, az első sorsolásra ugyanazon hónap 13-án került sor. A játék megköveteli, hogy a játékosok hét számot jósoljanak meg helyesen, hogy megnyerjék a jackpotot. A kiválasztott számok közül ötöt 1 és 50 között kell kiválasztani. A fennmaradó két számot, az úgynevezett szerencsecsillag-számokat, egy mindössze 12 számból álló csoportból választjuk ki.

  Manapság általában hetente kétszer, kedden és pénteken este sorsolnak. A sorsolás Párizsban zajlik. A részvételhez a játékosoknak jegyet kell vásárolniuk online vagy engedéllyel rendelkező üzletekben. Nincsenek korlátozások a játékosok nemzetiségére vonatkozóan, ha a játékosok 18 év felettiek.

  EuroMillions
  Powerball

  Powerball

  A Powerball az Egyesült Államok legnépszerűbb lottójátéka, amelyet egy Multi-State Lottery Association koordinál. A lottó első sorsolása 1992 áprilisában volt. A sorsolásokat hetente kétszer tartották minden évben, egészen 2021. augusztus 23-ig, amikor is egy harmadik heti sorsolást egészítettek ki.

  A Powerball minimális jackpotja általában 20 millió dollár. A nyertesek választhatják, hogy a megfelelő összeget egy összegben vagy fokozatos részletekben fizetik ki. Az egyösszegű opció összege az adózás és a pénz időértéke miatt általában kevesebb, mint a járadék opció.

  Powerball
  Eurojackpot

  Eurojackpot

  Az Eurojackpot egy másik népszerű transznacionális európai lottó, amelyet 2012 márciusában indítottak el. A lottó minimum 10 millió eurós jackpotot kínál, amely akár 90 millió eurót is meghaladhat.

  A játékosoknak öt számot kell helyesen egyezniük az 50 számból álló készletből, és két másik kiegészítő 10 számból. A lottó 12 nyereményszintet is kínál. Sorsolás hetente csak egyszer történik, Helsinkiben, a nyertes lottószelvényeket pedig Dániában és Németországban értékelik.

  Eurojackpot
  Mega Millions

  Mega Millions

  A Mega Millions, korábbi nevén The Big Game egy amerikai lottójáték, amelynek nincs joghatósági korlátozása – bárki játszhat. A játékosok online vásárolhatnak jegyeket, és élő közvetítésben követhetik a sorsolást. A Mega milliós sorsolásra hetente kétszer kerül sor, a WSB-TV stúdióiban, Atlantában, Georgiában.

  A lottón meghirdetett minimális jackpot 2017-ben 40 millió dollár. Az összeget fokozatos éves részletekben fizetik ki, amelyek minden évben 5%-kal emelkednek. A nyertes továbbra is fenntartja a jogot, hogy egyösszegű kifizetést kérjen.

  Mega Millions
  Fizetési módok az online lottózáshoz

  Fizetési módok az online lottózáshoz

  Mint korábban említettük, a játékosok számos lehetőséget használhatnak fizetési lehetőségek online lottójegyek vásárlásához. Az alábbiakban kiemelünk néhányat a leggyakoribbak közül.

  Bankkártyák

  A hitelkártya a leggyakrabban használt fizetési módok közé tartozik. A hitelkártya használata olyan egyszerű, mint a lottó oldalon kitölteni a hitelkártya adatait, és jóváhagyni a tranzakciót. Az egyszerű használat mellett a hitelkártyákat is meglehetősen biztonságosnak tartják. Egy másik gyakori lehetőség a betéti kártya, amely lottószelvény vásárlásakor a hitelkártyákhoz hasonlóan működik.

  E-pénztárcák

  Manapság szinte az összes nagyobb online lottó elfogadja az e-pénztárca fizetését. Az e-pénztárcák számos előnnyel járnak, mivel a fizetés általában gyors és biztonságos. Kisebb befizetésekre is alkalmasabbak, ami jól jön az olcsó online lottózásnál. Egyes nagyobb e-pénztárca-szolgáltatók szintén nem számítanak fel tranzakciós díjat a vásárlás után.

  Közvetlen banki átutalás

  A lottójátékosok választhatnak közvetlen banki átutalást. Ez különösen gyakori azoknál a játékosoknál, akik nagy mennyiségű lottószelvényt vásárolnak. A közvetlen banki átutalás előnye az egyszerűbb ellenőrzés és a jegybiztonság nyerés esetén.

  Fizetési módok az online lottózáshoz
  Valódi és hamis online lottózók

  Valódi és hamis online lottózók

  A valódi és a hamis lottó megkülönböztetése kissé kihívást jelenthet. Számos paraméter használható azonban annak megállapítására, hogy egy lottóoldal legitim vagy más. Íme néhány tényező, amelyek számítanak egy online kaszinó legitimitásának értékelésekor.

  • Hírnév: A lottó hírnevét kell elsőként figyelembe venni. A játékosoknak tartózkodniuk kell attól, hogy megkérdőjelezhető hírnévvel rendelkező lottókon vegyenek lottószelvényeket. Az online lottó hírnevének meghatározásának egyik módja a felhasználói vélemények ellenőrzése.
  • Engedélyezés: Egy másik egyszerű módszer a valódi és az online lottó megkülönböztetésére a lottótársaság engedélyezési állapotának ellenőrzése. A valódi lottótársaságok általában rendelkeznek az összes vonatkozó engedéllyel és tanúsítvánnyal az irányító és szabályozó szervektől.
  • Igazolt nyertesek:Igazi online lottó általában igazolt nyertesekkel rendelkeznek. Az ellenőrzött nyertesek közzétételének elmulasztása általában azt jelzi, hogy a lottó hamis.
  • Személyes tapasztalat: A személyes tapasztalat is segíthet a lottójátékosoknak megkülönböztetni a valódi és a hamis online lottót. Az a játékos, aki bármilyen nyereményszintet nyer, és jogos ok nélkül nem kapja meg a nyereményt, kizárhatja, hogy az online lottó hamisítványa.
  • A rangsoroló webhely ellenőrzése: Egy egyszerű és hatékony megoldás a megbízható online lottó rangsorok ellenőrzése. Rangsorunk kiterjedt teszteken és kutatásokon alapul, amelyek kizárólag valódi online lottójátékokat tartalmaznak.
  Valódi és hamis online lottózók
  Hogyan rangsoroljuk az online lottókat?

  Hogyan rangsoroljuk az online lottókat?

  Az online lottók rangsorolásakor számos jellemző kiemelkedik. Íme, mit nézünk:

  • Általános tapasztalat: Az általános tapasztalat, amelyet a játékos elvárhat az online lottózás során, általában jelentős rangsorolási tényező. A legkiemelkedőbb lottójátékok kínálják a legjobb felhasználói élményt a felhasználói felület és a játékmenet tekintetében.
  • Vevőszolgálat: Az ügyfélszolgálat nagyon fontos az online lottóoldalakon. A legmagasabb rangú lottójátékok folyamatosan professzionális segítséget és értéket kínálnak a játékosoknak. Minél időszerűbben és professzionálisabban foglalkoznak az ügyfelek képviselőivel a játékosokkal, annál magasabb a rang.
  • Nyerő szorzók: Egyes rangsorok a nyerési esélyeken alapulnak. A lottóoldalakon a jackpot méretétől függetlenül különböző nyerési esélyek vannak. Ugyanez jelezheti a lottó nyerési gyakoriságát is. A nyereményszintek száma is befolyásolja a helyezést.
  • Felhasználási feltételek: A legjobb lottó ésszerű feltételeket kínál a játékosoknak. A feltételeknek mindkét fél javát kell szolgálniuk.
  • Fizetési lehetőségek: A legkiemelkedőbb online lottójátékok biztosítják a játékosoknak a legtöbb fizetési lehetőséget. Ez segít minden játékos számára biztosítani a jegyvásárlás egyszerűségét és kényelmét.
  Hogyan rangsoroljuk az online lottókat?

  Legújabb hírek

  A legjobb fizetési kártya üdvözlő bónuszok online lottó játékosok számára 2023 májusában
  2023-05-09

  A legjobb fizetési kártya üdvözlő bónuszok online lottó játékosok számára 2023 májusában

  Az olyan fizetési kártyák, mint az Amex, a Visa és a Mastercard, vitathatatlanul a legszélesebb körben elfogadott banki lehetőségek az iGamingben. De az ideális üdvözlő bónusz megtalálása a szabályozott lottó szerencsejáték-oldalakon kihívást jelenthet. Ez az oka annak, hogy ez a bejegyzés az első három közül kutat lottó üdvözlő bónuszok májusi fizetési kártyás befizetésekre.

  Versenyezzen a remek nyereményekért a Lucky Bird Casino lottóversenyén
  2023-05-02

  Versenyezzen a remek nyereményekért a Lucky Bird Casino lottóversenyén

  Ön rajongója az online lottózásnak? Akkor tudnia kell, mekkora kihívás lehet egy lottóverseny megtalálása. Emiatt érdemes itt tartani, mivel a LottoRanker bemutatja neked a legizgalmasabb heti lottóversenyeket, amelyekhez csatlakozhatsz. Az e heti áttekintés a Lucky Bird Kaszinóban folyamatban lévő Golden Reels versenyt nyitja meg.

  A praktikus EuroMillions nyertesek útmutatója
  2023-03-28

  A praktikus EuroMillions nyertesek útmutatója

  Az EuroMillions lottó globális jelenség és az európai szerencsejáték-ipar koronaékköve. Az egész Európára kiterjedő lottón a játékosok már két euróért nevezhetnek, a főnyeremény pedig 190 millió euró.

  433 jackpot nyertes egy lottó sorsoláson – valószínűtlen?
  2023-03-14

  433 jackpot nyertes egy lottó sorsoláson – valószínűtlen?

  Azok a jelentések, miszerint a Fülöp-szigeteken 433 személy nyert egy kormány által támogatott lottó főnyereményét, összesen 236 millió peso (nagyjából 4 millió USD) értékű, néhány embernél többen megtorpantak.