Mindent a lottó-tagságokról 2023

Ez egy olyan modell, amelyben a játékos regisztrál, hogy tag legyen, ahelyett, hogy csak jegyet vásárolna egy lottószolgáltatótól. A lottótagságra való feliratkozáskor személyes adatok megadása szükséges. Ezek lottónként változnak. A tagságot maguk a lottózók kínálják, pl. a The Lott Australia, vagy a jegy-viszonteladók, mint a Netlotto.

A lottótagság különböző kategóriákba sorolható. Létezik rendes tagság és kedvezményes tagság. A különböző szolgáltatók különböző nevekkel rendelkeznek a kategóriákra (prémium, arany, platina, ezüst, bronz stb.). A játékos által fizetett összeg határozza meg a kategóriákat, és ahogy az várható volt, a magasabb kategóriák több előnnyel járnak.

Ezeket nem szabad összetéveszteni a sorsoláson alapuló tagságokkal. A Multi-State Lottery Association (MUSL) például az Egyesült Államok különböző államaiból származó 34 lottó lottótagsága. A World Lottery Association (WLA) arra törekszik, hogy a világ minden tájáról összehozza a lottójátékokat, válaszul az online lottóoldalak játékának térnyerésére.

Egy másik jó módja annak, hogy a teljes vagyonod elköltése nélkül szövetkezz másokkal, hogy megnyerd a lottót csatlakozzon egy lottó szindikátushoz.

Mik azok a lottótagságok?Megéri lóttó tagnak lenni?Legjobb lottótagságok 2023GYIK
Megéri lóttó tagnak lenni?

Megéri lóttó tagnak lenni?

A lottótagság sok szempontból több előnnyel jár a játékosnak, mint a laza játék. A lényeg az, hogy megéri lottótagnak lenni. Fontos azonban bemutatni az előnyöket és az ellenérveket, hogy minden online lottójátékos megalapozottan dönthessen.

A lottótaggá válás előnyei

A sorsjátékok esetében a tagsághoz való csatlakozás előnyei közé tartozik a tagok joghatóságán kívüli kiszolgálása, a tanúsítás, a teljesítményértékelés és a támogatás. Ez a cikk azonban vitatja az egyes lottójátékosokra vonatkozó előnyöket.

Elsőbbség a jegyvásárlásnál

Bár a lottószelvények valószínűleg nem fogynak el, vannak esetek, amikor a lottóoldalakat túlterheli a hatalmas forgalom. Ez gyakori, amikor a jackpotok nagyok, és a húzások közel vannak. Lotto tagként ilyenkor egy játékos elsőbbséget élvez. Alternatív csatornákon keresztül vásárolhatnak jegyeket, például közvetlenül a lottó ügyfélszolgálatával.

A lottótagság egy játékost is beállít olyan ingyenes szolgáltatásokra, mint a kedvezmények és a jegyek ajándékozása. Minél magasabb a tagság, annál valószínűbb és nagyobb a jutalom. A lottótagság a szó szoros értelmében a játéksor elejére helyezi a tagokat.

Segítség a nyeremények követésében

Játék egy online lottó oldalon gyakran csalódást okoz a játékosoknak a nyeremények igénylésekor. A lottótagsággal a játékos jól védett ettől a problémától. A regisztráció során megadott adatok felhasználásával a lottó automatizálja a nyeremény átutalásának nagyobb részét.

A tagnak csak értesítenie kell a sorsolást, és fel kell vennie a folyamatot. A tagság még hasznosabb ebben a tekintetben, ha egy tengerentúli online lottón játszik. Amikor sokan nyernek külföldön lottón, nincsenek jól jártasak a nyeremények igénylésének folyamatában és törvényeiben. A taglottó zökkenőmentessé teszi ezt a folyamatot.

Információs bank

A lottó rendszeres frissítéseket küld tagjaiknak a közelgő eseményekről, amelyeket érdemes kihasználniuk. Az olyan információk, mint a sorsolási dátumok és a jackpot növelése, még azelőtt eljutnak a tagokhoz, hogy azok a nagyközönség számára elérhetővé válnának. A hírlevelek olyan információkat adnak az iparág szakértőitől, amelyek segíthetnek jobb lottómozgásban.

Vegyen részt a sorsolásokban

Egyes lottójátékok felkérik néhány tagját, hogy fizikailag jelen legyenek a sorsolás során. Tekintettel arra, hogy egy cél lottózni a szórakozás, egy ilyen meghívás nagy előny. Ez a tagot a sorsolást követő mindenki előtt a rivaldafénybe állítja, és néha ajándékokkal is jár.

Passzív lottózás

Egyes tagságok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy előregisztráljanak jegyeket a jövőbeli lottójátékokra. A díjakat levonják a tag pénztárcájából, és automatikusan elküldik a sorsolás kezdetekor. Ez segít abban, hogy az egyébként elkötelezett tagok ne maradjanak le a legnagyobb lottókról.

Megéri lóttó tagnak lenni?
Legjobb lottótagságok 2023

Legjobb lottótagságok 2023

A játékos igényei határozzák meg a „legjobb” lottótagságot. Az olyan dolgok, mint a jegyek előzetes regisztrációja, a tengerentúli játék és a jutalmak határozzák meg az alkalmasságot. 2021-ben a világ legjobb lottótagságai közé tartoznak a következők:

  • Georgia Players' Club: Ez az amerikai lottótagság olyan előnyöket kínál a tagoknak, mint például a nem nyerő jegyek újbóli belépése a második esély sorsolásánál. Bátorítja az online lottót, és akár 600 dolláros azonnali kifizetést ígér. A tagok exkluzív rendezvényekre is meghívást kapnak.
  • A Lott: A Lott Ausztrália egyik legjobb tagsága, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy hozzáférjenek a lottókhoz az államokban és a tengerentúlon. Még a nem rezidensek is megvásárolhatják a Lott tagságot.
  • Szent János karácsonyi otthon és életmód: Ez a tagság Ausztráliában a szokásos heti sorsoláson felül csak tagoknak szóló sorsolással jár. Úgy tervezték, hogy minden taghoz eljuttassa a karácsonyi vidámságot.
  • New Jersey lottó: Ez egy ingyenes tagság, amely napi frissítéseket, jackpot figyelmeztetéseket, második esély sorsolásokat, promóciókat és még sok mást biztosít a tagoknak.
  • Katharine House Hospice lottó: Ez a lottó negyedéves, féléves és éves tagságokat kínál. Heti 1 dolláros lottót indít, hogy támogassa a hospice-t a közösség gondozásában. A jó tagság azoknak szól, akik érdeklődnek a jótékonyság iránt.
  • DC lottó: Ez a washingtoni lottótagsági oldal globális vezető szerepet tölt be, és több mint öt nyelven (angol, kínai, amhara, francia, spanyol, vietnami és koreai) érhető el. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár 5000 dollárt azonnal kivehessenek az üzletekből.
Legjobb lottótagságok 2023
GYIK

GYIK

Megéri csatlakozni egy lottótagsághoz?

Igen. Sok előnye van, mint pl promóciók, meghívók, második esély sorsolása, csak tagok sorsolása és továbbfejlesztett online lottó a tengerentúli lottókon.

Felszámítják a lottótagságot?

Néhány tagság ingyenes, míg mások fizetősek. Egyes lottóknak tagsági szintjei vannak – bronz, ezüst, arany, VIP, VVIP, platina stb. –, amelyek különböző előnyökkel járnak.

Vásárolhatok lottótagságot országomon kívül?

Igen, egyes webhelyek, például a DC lottó globálisak, és bárhonnan elérhetők, feltéve, hogy a lottó engedélyezett az Ön területén. Sok különböző nyelven érhető el.

Hogyan szerezhetek lottótagságot?

A tagság a kívánt lottóoldalon való feliratkozással vagy azok fizikai telephelyének meglátogatásával szerezhető meg. Egyes esetekben tagdíjat kell fizetni.

Melyik a legjobb lottótagság?

A legmegfelelőbb lottótagság attól függ, hogy a játékos mit szeretne nyerni vele, pl. második esély játék, korai jegyek stb.

Lemondhatom a lottótagságot?

Igen, a legtöbb lottó lehetővé teszi a tagoknak, hogy tetszés szerint lemondják tagságukat, gyakran szankciók nélkül. Azonban a csatlakozás előtt elengedhetetlen egy adott tagság feltételeinek elolvasása.

GYIK