Kenó

December 11, 2023

Hogyan játssz online kenót magabiztosan

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A Keno egy hagyományos kínai játék, amelyet Nyugaton vezettek be, és ma már számos kaszinó része világszerte, beleértve az online kaszinókat is. A kenó a lottóhoz vagy a bingóhoz hasonló játék, amelyben a véletlennek nagyon fontos szerepe van. A játékosnak egy kártyán 1 és 20 szám közül kell választania az összesen 80 szám közül. Minél több meccs, annál több pénzt kereshet. Itt részletesebben elmagyarázzuk, hogyan kell kenót játszani online.

Hogyan játssz online kenót magabiztosan

Az online kenóban használható stratégia

A stratégia benne Online Keno El kell fogadni, hogy bizonyos számok kiválasztása nem befolyásolja a játék fejlődését, de a nyerési esélyek azonosak. Ennek ellenére figyelembe kell venni, hogy a választott számok száma nagyban befolyásolja az eredményeket, ezért célszerű megfelelő stratégiát kialakítani az egyes körökben kiválasztandó számok számát illetően. 

Sokan azt mondják, hogy ne válasszunk egymás után számokat, mert azok soha nem fognak kijönni, de ez az elképzelés téves, hiszen az esélye annak, hogy megjelenjenek, akkora, mintha olyan számok lennének, amelyekben semmi közös. A Keno nyerési esélye gyakorlatilag a valószínűség alatt van, így lehetetlenné teszi, hogy furcsa tautológiák befolyásolják az eredményt. Olvassa el figyelmesen a Keno Stratégiával kapcsolatos információkat, és ne tévesszen meg senkit, aki azt állítja, hogy megtalálta a módját, hogy mindig nyerjen ebben a játékban.

A győzelem esélyei az online kenóban

Az online Kenóban nem ajánlatos a minimális vagy a maximális számok kiválasztása, mivel a házelőny általában sokkal nagyobb a nyereményként felajánlott kis összegek miatt. Vagy az az extrém nehézség, hogy a jegyen szereplő összes szám kikerült a nyertesek közül.

Az is előfordulhat, hogy a kiválasztott 10 szám közül egyik sem lesz szerencsés. Az esélyek nem túl magasak, ezért egyes kaszinók díjat is kínálnak azoknak, akik 10 számot gépelnek be, és egyikkel sem egyeznek.

Ahhoz, hogy egy kis pénzt nyerjen a Kenóban, szerencsére van szüksége. Ha azonban nagy összeget szeretne nyerni, rendkívül szerencsésnek kell lennie, mivel minimális az esély a nyerő jegy megszerzésére. A legjobb Kenó-stratégia az, ha elfogadjuk a nyerés nehézségeit, és úgy élvezzük a játékot, mintha szabadidős tevékenység lenne. Hiba a kenót játszani azzal a céllal, hogy pénzt keress, mivel ez csak frusztrációt generál.

A legfontosabb döntés, amit egy Keno játékosnak meg kell hoznia, az a számok száma, amelyeket a jegyben kell feltüntetni, és a legjobb megoldás az, ha elkerüli a nagyon korlátozott vagy nagyon magas számokat.

Online Keno fizetés

Az online Keno előnye általában nagyobb, mint a többi kaszinójátéké online lottóoldalak, tehát ha pénzt akarsz nyerni, optimalizálnod kell játékstratégiádat.

A szárazföldi kaszinóknak meglehetősen alacsony a kifizetési összege, így a kaszinó nyereménye általában 20% és 35% között van. Mind a Video Keno, mind az Online Keno esetében, mivel kevesebb kiadással jár, nagyobbak a nyertesek számára felajánlható nyeremények, körülbelül 5%-os házelőnnyel.

Kenó titkai

Azok a játékosok, akik a kenózás legjobb titkait keresik, az alábbiak a legjobb javaslatok a játék kezeléséhez.

Gyakoroljon, mielőtt valódi fogadást kezdene

Mivel a keno nem egy bonyolult játék, sok játékos belemerül és valódi pénzben kezd fogadni, ami nem a legjobb megoldás. A választott játékhoz való hozzászokáshoz az ötlet az, hogy néhányszor gyakoroljunk a teszt módban, ami nem jár pénzzel és nyereményekkel. Így a játékos megértheti a játék dinamikáját és megszokhatja, és csak ezután tudja a megszerzett tudást a gyakorlatba átültetni.

Kártyánként négy-nyolc szám közül választhat

Ha egy kártyán akár 15 számot is kiválaszthat, a kezdők körében a leggyakoribb tendencia az, hogy a legjobb, ha a lehető legtöbb számra fogad. Egyrészt ennek még értelme is van, mert minél több számot szereznek, annál nagyobb az esély a helyességre. Ne feledje azonban, hogy a nyeremények is változnak attól függően, hogy a játékos hány számot szerzett. Aki az öt pontozott számból öt számot tud elérni, az 50:1-es visszaküldési aránnyal nyerhet. Ugyanez az arány 3:1-re csökkenhet, ha tízből öt számot kitalál, ami jelentősen csökkenti a lehetséges nyereséget.

Így ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen a választás a magas nyereményekért való versengés és a még mindig mérsékelt nyerési esélyek között, a matematika biztosítja, hogy a legjobb, ha kártyánként négy és nyolc közötti számot érünk el. Ennél kevesebbel a nyerési esélyek nagyon alacsonyak, többel viszont nem olyan jók a jutalmak.

Fogadjon egymást követő számokra

Az online kenójáték véletlenszám-generátorból működik, amely biztosítja, hogy az eredmények véletlenszerű és független események legyenek. Sok tapasztalt kenójátékos azonban úgy gondolja, hogy a véletlenszerűség ellenére az egymást követő számok nagyobb eséllyel kerülnek kihúzásra. Ennek a stratégiának nincsenek garanciái, és működhet vagy nem, de vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb manapság a játékosok körében.

Részesítse előnyben azokat a játékokat, amelyek a legmagasabb RTP-besorolást kínálják

A játékautomatákhoz hasonlóan a keno is változik a játékos visszatérési indexében (RTP) a választott címnek megfelelően. Az online kaszinók általában előnyösebb százalékokat kínálnak a szerencsejátékosok számára, mint a fizikai kaszinók, de az online kenójátékok hatalmas választéka között vannak vonzóbbnak tartott játékok is. Ennek érdekében a legjobb javaslat az, hogy olyan játékokat keressen, amelyek RTP-je legalább 94%.

Válassz megbízható kaszinókat

Annak érdekében, hogy a kenójátékok tisztességesek legyenek, valódi nyerési esélyekkel, és továbbra is biztosak legyünk a nyeremények tényleges kifizetésében, elengedhetetlen egy biztonságos és megbízható online kaszinó kiválasztása, amely a legfejlettebb védelmi szabályok szerint auditált. annak az iparágnak.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek