Hírek

October 23, 2023

Scientific Games bevezeti a Punch N' Play lottójátékokat Észak-Amerikában

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A Scientific Games, az iLottery technológiai megoldások vezető szállítója bejelentette, hogy három észak-amerikai lottó kínálja vadonatúj azonnali kaparós játékát, a Punch N' Playt. A Louisiana Lottery, a Loto-Quebec és az Atlantic Lottery biztosítja az új azonnali kaparós játékot. 

Scientific Games bevezeti a Punch N' Play lottójátékokat Észak-Amerikában

Az Atlantic Lottery játéka, a CAN$3 Winning Snowballs novemberben jelenik meg. Augusztus elején a Louisiana Lottery kiadta Punch N'Play játékát 5 USD dolláros New Orleans Saints néven, mielőtt a Loto-Quebec követte volna a példáját egy sporttémájú játék, a CAN $ 5 Le billet kiadásával. 

Ezeknek a lottójátékoknak a megjelenése éppen az Észak-Amerikai Állami és Tartományi Lottózók Szövetsége 2023-as konferenciájának idejében érkezik. Ezek a termékek a legújabb termékei a Stratégiai Termékfejlesztések innovatív portfóliójának Tudományos játékok. A játék fejlesztője szerint ezek a termékek szemet gyönyörködtető tintákkal, felületekkel, játékstílusokkal és egyedülálló kombinációkkal rendelkeznek, amelyek jól fogynak a kiskereskedelemben lottószervezők

 "Az azonnali játékportfólió felépítése, amely felelősségteljesen maximalizálja a lottó kedvezményezettjei profitját, valóban egyensúlyt teremt a művészet és a tudomány között. A Scientific Gamesnél az adatok segítenek megteremteni ezt az egyensúlyt. A játékélményt minden árponton, játékstíluson és termékfejlesztésen belül figyelembe kell venni. stratégiailag megterveztük a játékosok szórakoztatását és az értékesítési teljesítményt." – mondta Danielle Hodges, a tudományos játékok globális termékinnovációs és fejlesztési igazgatója.

A Scientific Games a legnagyobb azonnali lottójátékok tervező, gyártó és szolgáltató a világon. Termékeik adják a kiskereskedelmi forgalom 70%-át azonnali kaparós sorsjegyek világszerte. Észak-Amerikában szinte minden lottó a vállalatra támaszkodik a játékok, a technológia, az elemzések és a szolgáltatások terén.

E hónap elején a játékfejlesztő nyert két 2023-as Communitas-díj a társadalmi felelősségvállalás terén nyújtott kiválóságáért. A társaság bejelentette a sikeres szerződéshosszabbítás az Ohio Lotteryvel a múlt hónap végén.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Scratch-offtól a jackpotig: egy dél-karolinai nő 300 000 dolláros nyereménye
2024-04-15

Scratch-offtól a jackpotig: egy dél-karolinai nő 300 000 dolláros nyereménye

Hírek