Hírek

October 27, 2023

Az IGT 2036-ig meghosszabbítja jelenlegi partnerségét a Kentucky Lottery-vel

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Az IGT anyavállalata, az International Game Technology Global Solutions Corporation két szerződést hosszabbított meg a Kentucky Lottery-vel. A megállapodás értelmében a lottó üzemeltetője 2036-ig továbbra is kap frissítéseket az IGT Global Solutions Corporation-től.

Az IGT 2036-ig meghosszabbítja jelenlegi partnerségét a Kentucky Lottery-vel

A megállapodás értelmében az IGT biztosítja az Aurora platformot, amelyet a Kentucky Lottery a 3400 kiskereskedelmi helyszínen használ majd szerte a világon Egyesült Államok. A vállalat egy frissített iLottery rendszert is telepít felhőintegrációval.

Egy interjú során Mary R. Harville, a Kentucky Lottery Corporation vezérigazgatója azt mondta:

"A Kentucky Lottery a működés kezdete óta partneri viszonyban áll az IGT-vel, és az IGT-vel együttműködve továbbra is kerestük a lehetőségeket annak érdekében, hogy az elmúlt több mint 30 évben modernizálhassuk kínálatunkat. Sorsolási megoldásaink fejlesztése az IGT kiskereskedelmi és iLottery rendszereivel, valamint kényelmes Az önkiszolgáló kiskereskedelmi terminálok több lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy felelősségteljesen növeljük eladásainkat, és további pénzeszközöket térítsünk vissza a kentuckyi főiskolai hallgatók ösztöndíjaira és támogatásaira."

A modernizált iLottery platformhoz a szállító a lottójátékok az Aurora kiskereskedelmi hardver mellett felhőintegrációs szolgáltatásokat is bevezet. A platformot hamarosan telepítik a szabályozott lottószervező. Ez a frissítés több szempontból is javítja a rendszert, beleértve a biztonságot, a méretezhetőséget és az új funkciók bevezetésének sebességét. Ezenkívül lehetővé teszi az adatok és információk gyorsabb és egyszerűbb beépítését. Az IGT iLottery rendszere robusztus, felelősségteljes szerencsejáték-eszközöket tartalmaz.

Jay Gendron, az IGT Global Lottery operatív igazgatója elmondta: 

"A Kentucky Lottery mindig is élen járt a lottóinnovációban, és az IGT örömmel folytatja e modernizációs erőfeszítések támogatását. Az IGT jövőbe mutató gondolkodásmódja és a következő generációs termékportfólió kritikus fontosságú a mai, fejlődő lottózónában. Az elkövetkező 10 évben, építeni fogunk a Kentucky Lotteryvel fennálló régóta fennálló partnerségünkre, és kifinomult technológiánkat bevetjük a játékos élményének továbbfejlesztése érdekében."

Az új megállapodás értelmében az IGT több mint 4000 Retailer Pro terminált és 850 GameTouch(TM) 28 lottó automatát fog szállítani a Kentucky Lottery kereskedőknek.

Srini Nedunuri, az IGT Global iLottery alelnöke megjegyezte:

"2016-ban a Kentucky Lottery volt az IGT egyik első amerikai ügyfele, aki elindított egy iLottery programot. Azóta az IGT együttműködik a Kentucky Lottery-vel, hogy megháromszorozza a játékosok számára elérhető online sorsolási játékok számát, és széles körű portfóliót biztosítson lenyűgöző azonnali játékok. Az IGT felhőalapú iLottery platformja nagyobb rugalmasságot, jobb elemzést, valamint fejlett játékoskezelési funkciók és felelősségteljes játékeszközök teljes készletét kínálja a Lottery számára."

Ez a bejelentés része a vállalat hosszú távú céljának, hogy megerősítse pozícióját az Egyesült Államokban. Nemrég a szoftverfejlesztő újabb szerződést hosszabbított meg a California Lottery-vel 7 év. Az IGT aláírta a 10 éves szerződéshosszabbítás a Pan Malaysian Pools-szal a meglévő rendszertechnológia frissítése érdekében.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek