Hírek

November 8, 2022

A lottónyertesek profikként játszanak

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A főnyeremény megnyerése hosszú táv, de az esélyek nem akadályozzák meg a gyakori lottójátékosokat abban, hogy éljenek a lehetőséggel. Valójában a jegyeladások évről évre nőnek. Ha több pénzt fordítanak közmunkaprojektekre, oktatásra és jótékonysági szervezetekre, a jegyvásárlás olyan, mintha egy méltó cél érdekében adományoznál. Ahogy a nyeremények értéke exponenciálisan nő, a lottójátékosok kitalálják, hogyan javítsák az esélyeket. 

A lottónyertesek profikként játszanak

Egy okos játékos egyszerű stratégiákat alkalmaz, hogy a maga javára mozgassa az esélyeket. Ez az oka annak, hogy a profi lottójátékosok többször nyernek. Nézzünk meg néhány módot, amellyel a jegyvásárló javíthatja nyerési esélyeit.

Vásároljon extra jegyeket

Logikus, hogy minél több jegyet vásárol egy játékos, annál nagyobb az esélye a nyerésre. A jegyek ára 2 dollár. Az a lottó egy számjáték. A szabályoktól függően a játékos kitalálhatja, hány jegyet kell vásárolnia a nyeréshez. Például nagy az esély arra, hogy egy egyéni jegyvásárló megnyerje a US Mega Millions játékot. Mivel a 302 565 350 közül csak egy nyertes van, valószínű, hogy a legtöbb játékos egyszerűen jótékony célra adakozik jegyvásárláskor.

Egy szerencsés jegyvásárló azonban tíz vagy több jegy megvásárlásával javíthatja az esélyeit. 20 jegy megvásárlása után a játékos nyerési esélye 1:15 128 768-hoz nő. 100 jegy vásárlása 1:302 575-re növeli az esélyt. Ezer jegy megvásárlása után a nyerési esély 1 a 30 257-hez.

10 ezerrel Mega Millions jegyek a kézben egy játékosnak egy a 3025-höz esélye van a győzelemre. Milyen nagyszerű dolog legalább 20 millió dollárt nyerni 20 000 dollár elköltése után? Mivel a Mega Millions kezdő jackpotja 20 millió dollár, egy játékos legalább a minimális nyereményt megnyerheti. Annak ellenére, hogy nincs biztos módszer a győzelem garantálására, ez lehetséges. Az esélyek javítása nagyobb esélyt ad a játékosnak.

Szerencsére a jackpot nem az egyetlen nyeremény a Mega Millions számára. Valójában 1 a 24-hez az esélye az alacsonyabb díjak valamelyikének megnyerésére. 24 jegy vásárlása biztosítja, hogy a játékos nyerjen valamit. 

Azonban 10 dollárnál kevesebbet nyerni 48 dollár elköltése után nem egy fiskális szempontból megfelelő játékmód. Fontos, hogy a játékos felülvizsgálja a költségvetését, hogy meg tudja-e engedni magának, hogy többet vásároljon sorsjegyek online. Mint minden szerencsejátéknál, a játékosoknak csak a rendelkezésre álló jövedelmet szabad költeniük, ami nem befolyásolja életminőségüket. (Pl. Egy játékos ne költsön bérleti pénzt lottószelvényekre.)

Számkombinációk kiválasztása

A lottójáték legfontosabb szempontja annak eldöntése, hogy melyik számot válasszuk a szelvényhez. A lottó nyerteseinek gyakran ugyanazok a stratégiái vannak számok szedése.

Zárja ki a mintákat

Az adminisztrátorok általában véletlenszerű számokat húznak. A minták ritkán jelennek meg a rajz során. Azok a játékosok, akik egy mintában számokat választanak, csökkentik az esélyeket. Az alacsony és a felső tartományból történő számok véletlenszerű keverése javítja a jegytulajdonos esélyeit. A mintaszámot választó játékos nyerési esélye 1:1000000. Alternatív megoldásként 1 a 10 000-hez az esélye annak, hogy a nyerőszám véletlenszerű.

Játssz ugyanazt a számot

Minden alkalommal, amikor egy játékos ugyanazzal a számmal nyerő jegyet vásárol, esélye van a lottón nyerni. Az esélyek nem sokat változnak. A Mega Millions több mint 300 millió kombinációjával azonban végül egy szám nyerhet. Még az adminisztrátorok által már kirajzolt számok is gyakrabban ismétlődnek, mint azt az emberek gondolják. Tehát, ha ugyanazt a számot játszod, akkor a jegyvásárló nyerési esélye javul.

Vásároljon gyakran jegyet

A jegy megvásárlása az egyetlen módja a nyerésnek. Egy profi jegyvásárló szisztematikusan és következetesen lottózik, hogy növelje nyerési esélyeit.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Scratch-offtól a jackpotig: egy dél-karolinai nő 300 000 dolláros nyereménye
2024-04-15

Scratch-offtól a jackpotig: egy dél-karolinai nő 300 000 dolláros nyereménye

Hírek