LottoGo értékelés

Age Limit
LottoGo
TrustedTrustedCheckmark
VerifiedVerifiedCheckmark
SecureSecureCheckmark
LottoGo
Deposit methodsMasterCardVisa
Befizetési módszerek
MasterCardVisa

LottoGo

A lottófogadás az elmúlt években jelentősen megugrott a népszerűségben, és a LottoGo az egyik legnépszerűbb lottószolgáltatók. Korábban "World Lottery Club" néven volt ismert, de 2018-ban a jelenlegi nevére változtatták. Ma (2022-től) a lottó tulajdonosa és kezelője az Annexio Limited, egy Man-szigeti székhelyű online szerencsejáték-társaság.

A LottoGo több hatóság által szabályozott és engedélyezett lottószolgáltató, köztük az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága (számlaszám: 51692), az Irish Revenue és a Jersey Gambling Commission.

A szolgáltató világszerte jóval több mint egymillió taggal büszkélkedhet, és székhelye a Man-szigeten található, további irodái pedig Ausztráliában, Londonban és Jersey-ben találhatók. A LottoGo lottó segítségével a tagok bármilyen játékhoz hozzáférhetnek, legyen szó kaparós sorsjegyekről vagy más játékokról.

Licencének megtartása érdekében a LottoGo, mint az összes többi nagy brit szerencsejáték-szolgáltató, betartja a legszigorúbb szabályozási előírásokat. Például a szolgáltató elkötelezett abban, hogy szórakoztató és biztonságos játékélményt biztosítson a játékosoknak, és indokolatlan késedelem nélkül pénzdíjakat fizet ki a nyerteseknek. Érdemes megemlíteni, hogy a LottoGo, mint lottószolgáltató, semmilyen módon nem áll kapcsolatban semmilyen hivatalos lottószervezettel.

Lottó elérhető a LottoGo oldalon

A lottó a LottoGo elsődleges ajánlata, ezért a legtöbben regisztrálnak az oldalra. Ha online játszanak ezen a lottóoldalon, a játékosok a következő ajánlatokra számíthatnak:

Egyjátékos lottójátékok

A LottoGo, mint az összes többi online lottóoldal, lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egyetlen sorra fogadjanak kedvenc nemzetközi lottójukon. A szolgáltató a jackpotok széles skáláját kínálja a fogadáshoz, beleértve a 17-et is lottójátékok. Természetesen elérhetőek olyan nagy játékok, mint az Euromillions és a US Powerball, de jelen vannak olyan kevéssé ismert játékok is, mint az Irish Lotto és a Finn Lotto. Szezonális játékok, például az El Gordo, a spanyol karácsonyi sorsolás is elérhetők.

Szindikátusok

A LottoGo által kínált szindikáták költséghatékony módja a csoportos játéknak. A LottoGo a World Lottery Clubhoz hasonlóan szindikátusokat kínál az egyjátékos játékok többségéhez. És bár az olyan játékok, mint az Australia Monday és a Wednesday Lotto, még hiányozhatnak, a szindikátus könyvtára továbbra is bőséges készlettel rendelkezik, hogy kielégítse a különböző játékosok érdeklődését.

Az európai jackpotok iránt érdeklődő játékosok számára érdekes, hogy a LottoGo az Euro Combo csomagot kínálja, amely tartalmazza az Eurojackpotot és az Euromillions játékrészesedéseket. Mindössze 9,00 GBP-ért vagy annak megfelelő összegért 10 Euromillions részvényt vásárolhat két sorsolásért.

Interaktív játékok

A LottoGo 42 virtuális kaparós sorsjegyet kínál. Ezeknek a kártyáknak a mechanikája megegyezik a hagyományos társaikéval. A megfelelő szimbólumok megtalálásához kattintson az egyes kártyák cellájára. Egy játékos nyerhet díjat, ha megfelelő meccset talál. De milyenek a jutalmak? Nos, 2022-től 250 és 182 500 GBP között lehetnek.

A pot méretét a választott játék határozza meg. A nagyobb nyereményű kaparós sorsjegyeknek természetesen valamivel magasabb az esélye. Azonban van néhány meglepetés is: a Daily Pocket Filler kaparós sorsjegy, amely a lehető legmagasabb, 182 500 GBP kifizetést hoz, alacsonyabb szorzókkal és kevesebbe kerül, mint az EuroMillions kaparós sorsjegyei, amelyek legmagasabb nyereménye 150 000 GBP (2022-től). ).

Fizetés a LottoGo-nál

A LottoGo-tagok Visa vagy MasterCard betéti vagy hitelkártyákkal fizethetnek fogadásukért. A szolgáltató szolgáltatásai azon játékosok számára is elérhetőek, akik a Neteller, a PayPal és a Skrill mintákat használják online lottó fizetési módok. Ha egy játékos Apple Pay vagy Google Pay segítségével szeretné finanszírozni a számláját, akkor ezeket a módszereket is használhatja. Az Egyesült Királyságban élő játékosok azonban nem tudják feltölteni számláikat hitelkártyával. Ehelyett csak bankkártyát használhatnak erre.

Ami a limiteket illeti, nincs minimális befizetési összeg, így a játékosok csak azzal játszhatnak, amijük van. A LottoGo-nál a havi betét összege azonban legfeljebb 10 000 GBP. Ha valaki több pénzt szeretne feltölteni a számlájára, miután elérte ezt a limitet, fel kell vennie a kapcsolatot a szolgáltató munkatársaival.

Másrészt van egy minimális kivonási összeg 10 GBP, bár az ennél kisebb összegű kifizetések eseti alapon mérlegelhetők, és a játékosok tranzakciós díjat számíthatnak fel, ha a beállított limit alatt vannak. És három-öt munkanapba telhet, amíg a pénz megjelenik a bankszámlájukon.

Regisztráció

Más online lottóoldalakhoz képest a LottoGo regisztrációs folyamata egyszerű és egyértelmű. Ennek az az oka, hogy a szolgáltató megérti, mit jelent az egyszerű regisztrációs folyamat. Ezenkívül nincs regisztrációs költség, de a fogadóknak be kell tölteniük fiókjukat a játékhoz. A következő információkra lehet szükség a regisztrációs folyamathoz:

  • Email
  • Név
  • Születési dátum
  • Fizikai hely
  • Jelszó a fiókhoz
  • Telefonszám

Regisztrációs eljárás

A regisztrációhoz fel kell keresni a LottoGo webhelyet, és meg kell keresni a "Regisztráció" gombot a jobb felső sarokban. Erre a gombra kattintva egy regisztrációs űrlap jelenik meg. A regisztrációs oldalon a játékosoknak meg kell adniuk e-mail címüket, jelszavukat és egyéb személyes adataikat, például a fent említetteket.

Miután az összes mezőt kitöltötte, a játékosnak rá kell kattintania a "Fiók regisztráció" gombra. Kapnak egy e-mailt, amelyben meg kell igazolniuk az e-mail-címüket, mielőtt bejelentkezhetnének a fiókjukba és befizethetnének.

Ha valaki feliratkozott, néhány üzenet érkezik a postaládájába a LottoGo-ról és ajánlatairól. A játékost arról is tájékoztatják, hogy bizonyos dokumentumokat ellenőrzés céljából töltsön fel.

Támogatott országok

Amint arra korábban utaltunk, a nemzetközi online lottó a LottoGo fő terméke. Mint ilyen, a LottoGo lehetővé teszi a játékosok számára a hazájukon kívüli lottóhoz való hozzáférést, amelyek közül néhány hatalmas jackpotot kínál. Az Egyesült Államok Powerball jackpotja például rendszeresen eléri a több százmillió dollárt.

LottoGo lottó sok országban elérhető világszerte, beleértve az Egyesült Királyságot, Írországot, Svédországot, Lengyelországot, Franciaországot, Németországot és még sok mást. Vannak azonban olyan országok, ahol a lottójátékok korlátozottak, köztük az Egyesült Államokban. Ezzel kapcsolatban az a jó hír, hogy a LottoGo feltételei nem akadályoznak meg senkit abban, hogy fogadásokat tegyen, amennyiben a fogadás időpontjában nem egy korlátozott országban található.

Támogatás

A LottoGo számos lehetőséget kínál a felhasználóknak a csapatukkal való kommunikációra. Például a webhelyen van egy élő csevegési lehetőség, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy beszéljenek ügyfélszolgálati képviselőikkel. Ez a lehetőség azonban nem elérhető éjjel-nappal. Azok a játékosok, akik az élő chat nyitvatartási idején kívül szeretnének kapcsolatba lépni az ügynökökkel, használhatják az élő chat funkción keresztül elérhető űrlapot.

Egyszerűen el kell dobniuk az üzenetüket, és a csapat azonnal felveszi velük a kapcsolatot, amint megkapják. A csapattal való kapcsolatfelvétel másik módja az e-mail használata. Bárki, akinek kérdése, javaslata vagy panasza van, írhat e-mailt support@lottogo.com. Végül a LottoGo tartalmaz egy nagyon átfogó GYIK oldalt, ahol a fogadók gyorsan választ találhatnak kérdéseikre.

Miért érdemes a LottoGo-n játszani?

Az olyan online lottó fogadási rendszerek előnye, mint a LottoGo, hogy a játékosok sokkal szélesebb lottókínálathoz férhetnek hozzá a világ minden tájáról, nem csak a helyi lottókhoz. Sok résztvevő vonzódik a tengerentúli lottókhoz a magasabb nyeremények miatt, különösen az amerikai PowerBall és MegaMillions versenyeken, amelyek gyakran több száz millió dollárt érnek a jackpotokkal.

E kettőn felül a LottoGo legalább 15 másik nemzetközi lottó közül választhat, köztük az El Nio, az El Gordo, a Swedish Lotto, a Finn Lotto, a német 6aus49, a Lengyel Lotto, az EuroJackpot, az olasz SuperEnalotto, az Egyesült Királyság Lotto és az EuroMillions.

A LottoGo emellett szindikátus fogadást is biztosít a játékosoknak, ami lehetővé teszi számukra, hogy megosztott lottó fogadásokat tegyenek más játékosokkal, hogy növeljék jackpot esélyeiket. Több mint 38 online kaparós sorsjegy játék is elérhető.

További okok, amelyek miatt a LottoGo az egyik legjobb online lottószolgáltató, a következők.

Bónuszok és különleges ajánlatok

A hivatalos lottószelvények ritkán járnak kedvezményekkel vagy különleges ajánlatokkal. Éppen ellenkezőleg, a LottoGo lottó rendszeres időszakokkal érkezett exkluzív ajánlatok és promóciók. Ezek az ajánlatok lehetőséget adnak a játékosoknak, hogy kevesebbel nyerjenek.

Egyszerű és gyors hozzáférés

A LottoGo lottójátékosok a LottoGo alkalmazásnak köszönhetően kéznél vannak a játékok, akár otthon, akár útközben. Ez biztosítja, hogy ne maradjanak le semmiről, például bónuszokról, kedvezményekről, jackpotokról stb.

Total score8.1
Érvek

Tények a kaszinóról

WebsiteWebsite:  LottoGo
Year foundedYear founded: 2018
Befizetési módszerekBefizetési módszerek (3)
Debit Card
MasterCardVisa
BónuszokBónuszok (2)
Ingyenes fogadások
Üdvözlő bónusz
LottóLottó (13)
NyelvekNyelvek (7)
angol
finn
kínai
lengyel
német
orosz
svéd
PénznemekPénznemek (3)
USA-dollár
angol font
euró
SzoftverekSzoftverek (2)
Microgaming
Pragmatic Play
Támogatási típusokTámogatási típusok (2)
Támogatás e-mail-címe
Élő csevegés