Lotto247 értékelés

Age Limit
Lotto247
BonusSzerezze meg az 50%-os befizetési bónuszt
TrustedTrustedCheckmark
VerifiedVerifiedCheckmark
SecureSecureCheckmark
Lotto247
Szerezze meg az 50%-os befizetési bónuszt
Deposit methodsSkrillMasterCardVisaNeteller
Befizetési módszerek
SkrillMasterCardVisaNeteller
Trusted by
Curacao

Lotto247

A Lotto247-ről

A Lotto247 az egyik legjobb lehetőség minden lottózó számára. A Lotto247 elsősorban a lottójátékokra összpontosít, de néhány más gyorsjátékot is kínál, például nyerőgépeket, kenót és asztali játékokat. Jelenleg ez az online lottószolgáltató több mint 15 különböző lottót kínál a világ minden tájáról, így az egyik legjobb online lottóoldal.

A Lotto247 2004-ben alakult, és azóta is megbízható szolgáltatásokat nyújt. Egy ciprusi székhelyű cég, a Secure View Services tulajdonosa és kezelője. A Secure View Services számos más online lottóoldalt is üzemeltet, sok tapasztalatot hozva ezzel a Lotto247-be. A lottóoldalt a Curacao Gaming Commission engedélyezi és szabályozza. A jogosítvány száma 8048/JAZ.

A Lotto247 fejlett biztonsági technológiákat alkalmaz. Ilyen technológiák közé tartozik az SRC Private Security és az SSL-titkosítás, amelyek segítik a lottóoldal biztonságosságát. A felhasználói felület is meglehetősen intuitív, és még az új felhasználók is könnyen játszhatnak kedvenc lottójukkal. Probléma esetén a játékosok bármikor kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálati képviselőkkel. Mindez, az online lottószolgáltató által az évek során kifejlesztett megbízhatósággal párosulva lehetővé teszi a Lotto247 fogadóinak, hogy nyugodtak legyenek játék közben.

Lottó elérhető a Lotto247 oldalon

EuroJackpot

EuroJackpot Európa egyik legnagyobb nemzetközi lottója, amely arról ismert, hogy nagyon vonzó, akár 90 millió eurós jackpotot kínál. A lottó 2012 óta létezik. A nyereményjátékosoknak 50-ből öt számot és tíz másik számból két kiegészítő számot kell egyeznie, hogy megnyerjék a főnyereményt.

EuroMillions

EuroMillions egy másik transznacionális lottó, amely 2004-ben indult. A sorsolást hetente kétszer tartják. A jackpot megnyeréséhez a fogadóknak 50-ből öt fő számot és 12 másik számból két szerencsecsillag-számot kell egyezniük.

Mega milliók

Mega milliók az egyik legnépszerűbb lottó az Egyesült Államokban. A lottó történetének legnagyobb jackpot-nyereménye 1,537 milliárd dollár. Sorsolást minden kedden és pénteken tartanak. Minden lottó nevezés 2 dollárba kerül.

SuperEna Max

A SuperEna Max vonzó, 76 millió eurós minimális jackpotjáról ismert, amely minden alkalommal növekszik, amikor sorsolnak, és a jackpotot nem nyerik el. A sorsolást hetente háromszor rendezik, így a játékosoknak több esélye van nyerni.

Powerball

Powerball az egyik legrégebbi amerikai lottó, amely még mindig működik, 1992-ben indult. A Multi-State Lottery Association birtokolja és kezeli. A sorsolást hetente kétszer tartották, de ez megváltozott 2021 augusztusában, amikor bevezették a harmadik heti sorsolást.

SzuperEnalotto

SzuperEnalotto Olaszország legnagyobb lottója. Népszerűségének egyik oka az, hogy a világ legnagyobb jackpotjait kínálja, bár alacsony nyerési esélyekkel. A nyereményjátékosoknak hat számot kell megegyezniük a 90 számból álló készletből, hogy megnyerjék a jackpotot.

La Primitiva

A La Primitiva jelenleg a világ legrégebbi lottója, amely még mindig működik, és az 1800-as évekből származik. A spanyol alapú lottó megköveteli, hogy a fogadók hat számot egyeztessenek a 90-es alapból. A lottó által valaha kiosztott legmagasabb jackpot 101,7 millió euró, 56 fordulat után.

Egyéb figyelemre méltó lottó elérhető a következő címen: A Lotto247 a következőket tartalmazza: Oz Powerball, El Gordo, Mega Millions Max, Cash4Life, UK Lottery, Oz Lotto, France Lotto, és Powerball Plus.

Fizetés a Lotto247 oldalon

A Lotto247 kínál a fizetési lehetőségek széles választéka. E lehetőségek némelyike azonban bizonyos országokra korlátozódik. A fogadóknak több tényezőt is figyelembe kell venniük annak meghatározásához, hogy melyik fizetési mód a legmegfelelőbb számukra. Ilyen tényezők közé tartozik a tranzakciós költség, a tranzakció feldolgozási ideje és a könnyű használat. Az alábbiakban felsoroljuk a Lotto247 fizetési lehetőségeit.

Bankkártyák

A Lotto247 lehetővé teszi a felhasználók számára a világ minden tájáról, hogy lottószelvényt vásároljanak Visa vagy MasterCard kártyákkal. Az ezzel az opcióval végrehajtott befizetések teljesítése általában minimális időt vesz igénybe, különösen, ha egy játékos finanszírozza a játékszámláját. Előfordulhat azonban, hogy az első alkalommal használóknak tovább kell várniuk a kártyaadatok megerősítésére.

E-pénztárcák

Az e-pénztárcák is nagyon népszerűek a Lotto247 fogadói körében. Ennek az az oka, hogy az e-pénztárcákkal végzett fizetések biztonságosak és azonnal feldolgozhatók. A fizetési mód különösen hasznos azoknak a fogadóknak, akik az utolsó pillanatban szeretnének sorsjegyet vásárolni. A legtöbb e-pénztárcánál általában nincs tranzakciós díj. Az elérhető e-pénztárca opciók közé tartozik a Neteller, a Skrill, a MuchBetter Wallet, a Web Money és a Jeton.

Előre fizetett virtuális kártyák

Az előre fizetett virtuális kártyák lehetővé teszik a fogadók számára, hogy banki adatok megadása nélkül vásároljanak lottószelvényt. Az ezen az online lottó fizetési móddal végrehajtott kifizetéseket azonnal feldolgozzuk. A Lotto247 által kínált előre fizetett virtuális kártyák jó példája az AstroPay Card.

Kriptovaluta

Azok a fogadók, akik az anonimitást részesítik előnyben lottószelvények vásárlásakor, lehetőségük van kriptovalutákra. A Lotto247 által kínált kriptovaluták az Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash és Litecoin.

Regisztráció a Lotto247 oldalon

A Lotto247 fiók regisztrációs folyamata viszonylag egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe. Bárki, aki elmúlt 18 éves, létrehozhat fiókot egy online lottóoldalon, országától függetlenül. A Lotto247 fiók létrehozása nem kerül semmibe.

Az új fogadóknak először a hivatalos Lotto247 webhelyet kell felkeresniük a számlanyitási folyamat elindításához. Miután felkeresték a webhelyet, rákattinthatnak a Regisztrációs felszólítás a kezdőlap jobb felső sarkában.

A promptra kattintva a felhasználónak meg kell adnia adatait, beleértve a nevét, születési dátumát, lakcímét, e-mail címét és mobilszámát. A felhasználóknak biztonságos jelszót is kell választaniuk, amellyel bármikor hozzáférhetnek fiókjukhoz. A következő lépés a fiók használatának feltételeinek elolvasása és a Fiók létrehozása kérés elküldése.

A Lotto247 számla sikeres létrehozása után a felhasználóknak pénzt kell befizetniük bármilyen lottón való részvételhez. Érdemes megjegyezni, hogy a Lotto247 általában 50%-os bónuszt kínál az első befizetésre. A fogadóknak mindig fontolóra kell venniük ennek kihasználását. A fogadók azonban a bónuszt csak a felkínált játékokra használhatják fel, sorsjegyek vásárlására nem.

A Lotto247 által támogatott országok

A Lotto247 fogadja a fogadókat a világ számos országából. Van azonban néhány ország, amely nem támogatott. Ilyenek többnyire azok, ahol a törvények tiltják az állampolgárok számára a szerencsejátékot, és megakadályozzák, hogy a szerencsejáték-szervezők szolgáltatásokat kínáljanak állampolgáraiknak.

A fogadók a legegyszerűbben úgy határozhatják meg, hogy a Lotto247 támogatja-e országukat, ha regisztrálnak egy fiókot. Ennek az az oka, hogy a fiókok csak akkor regisztrálhatók sikeresen, ha a fogadó egy támogatott országból regisztrál. Az egyik alternatíva, amelyet a nem támogatott országok fogadói használhatnak, a virtuális magánhálózatok (VPN).

Támogatás

A Lotto247 befektetett az ügyfélszolgálati részlegébe, hogy a felhasználók a lehető legkényelmesebb módon kapják meg a szükséges segítséget. Magasan professzionális ügyfélszolgálati képviselőkből álló csapat mindig készenlétben áll, hogy válaszoljon a nekik küldött megkeresésekre. Az alábbiakban bemutatunk néhány módot, amellyel a felhasználók hozzáférhetnek az ügyfélszolgálati szolgáltatásokhoz.

Élő chat

Az elsődleges és leggyorsabb ügyfélszolgálati csatorna az élő chat. A felhasználók a Lotto247 hivatalos webhelyéről érhetik el az élő csevegést. Az élő chat általában éjjel-nappal elérhető.

Email

Az e-mail egy másik alternatíva, amelyet a felhasználók választhatnak. Az e-mailek általában hasznosak olyan esetekben, amikor egy probléma részletes magyarázatot igényel. Az ügyfélszolgálati képviselők részletesebben válaszolhatnak az e-mailekre.

Telefon hívás

A Lotto247 ügyfélszolgálatát közvetlenül nem lehet hívni. Lehetőség van azonban visszahívás kérésére. A következő elérhető ügynök ezután visszahívhat a legmegfelelőbb időpontban.

Miért érdemes a Lotto247-en játszani?

Sok oka van annak, hogy szeretjük a Lotto 247-et. A legkézenfekvőbb ez az online lottóoldal kapuként működik más nemzetközi lottójátékokhoz, amely egyébként korlátozható lenne. Ezt úgy teszik meg, hogy a fogadók nevében megvásárolják a jegyeket. A Lotto247 ezenkívül közvetlenül fizet a lottó nyerteseinek, akik az oldalon keresztül jegyet vásárolnak. Ez csökkenti a nyeremények közvetlenül a lottókon keresztül történő igénylésével járó bonyodalmakat.

A Lotto247 használatának másik fő oka az, hogy ők a lottójátékok széles skáláját fedi le. A játékosok bármikor kiválaszthatják és lejátszhatják a legjobb online lottót, közvetlenül ugyanarról a webhelyről. Ez kiküszöböli azt a kellemetlenséget, hogy több különböző fiókot kell vezetnie. A fogadók olyan lottójátékokhoz is hozzáférhetnek, amelyekre egyébként nem lennének jogosultak.

A Lotto247 kínál a számos online lottó fizetési lehetőség. Ez egy kényelmi réteget jelent azoknak a fogadóknak, akiknek személyes preferenciái vannak a fizetési lehetőségeket illetően. Például a fogadók kriptovalutákat használhatnak jegyek vásárlására, amit a legtöbb lottó nem kínál.

Végül Lotto247 számos nemzetközi nyelvet támogat. Ez segít abban, hogy a legtöbb felhasználó élvezhesse az oldalon kínált lottószolgáltatásokat anélkül, hogy aggódnia kellene a nyelvi akadályok miatt. Néhány támogatott nyelv az angol, orosz, német, spanyol, francia, kínai, olasz, japán, magyar, thai, román, olasz és portugál.

Total score8.8
Érvek

Tények a kaszinóról

WebsiteWebsite:  Lotto247
Year foundedYear founded: 2017
Befizetési módszerekBefizetési módszerek (18)
AstroPay
Bradesco
Crypto
EPS
Google Pay
Interac
JetonMasterCardMuchBetter
Multibanco
Neteller
Santander
SkrillSofort
UPI
Visa
WebMoney
Webpay (by Neteller)
BónuszokBónuszok (4)
Befizetési bónusz
Pénzvisszatérítési bónusz
Regisztrációs bónusz
Üdvözlő bónusz
LicencekLicencek (1)
Curacao
LottóLottó (12)
NyelvekNyelvek (6)
Hindi
angol
francia
orosz
portugál
spanyol
PénznemekPénznemek (3)
USA-dollár
euró
indiai rúpia
Támogatási típusokTámogatási típusok (2)
Támogatás e-mail-címe
Élő csevegés