Mindent a lottó-tagságokról 2022/2023

Ez egy olyan modell, amelyben a játékos regisztrál, hogy tag legyen, ahelyett, hogy csak jegyet vásárolna egy lottószolgáltatótól. A lottótagságra való feliratkozáskor személyes adatok megadása szükséges. Ezek lottónként változnak. A tagságot maguk a lottózók kínálják, pl. a The Lott Australia, vagy a jegy-viszonteladók, mint a Netlotto.

A lottótagság különböző kategóriákba sorolható. Létezik rendes tagság és kedvezményes tagság. A különböző szolgáltatók különböző nevekkel rendelkeznek a kategóriákra (prémium, arany, platina, ezüst, bronz stb.). A játékos által fizetett összeg határozza meg a kategóriákat, és ahogy az várható volt, a magasabb kategóriák több előnnyel járnak.

Ezeket nem szabad összetéveszteni a sorsoláson alapuló tagságokkal. A Multi-State Lottery Association (MUSL) például az Egyesült Államok különböző államaiból származó 34 lottó lottótagsága. A World Lottery Association (WLA) arra törekszik, hogy a világ minden tájáról összehozza a lottójátékokat, válaszul az online lottóoldalak játékának térnyerésére.

Egy másik jó módja annak, hogy a teljes vagyonod elköltése nélkül szövetkezz másokkal, hogy megnyerd a lottót csatlakozzon egy lottó szindikátushoz.

Mik azok a lottótagságok?Megéri lóttó tagnak lenni?Legjobb lottótagságok 2022/2023GYIK
Megéri lóttó tagnak lenni?

Megéri lóttó tagnak lenni?

A lottótagság sok szempontból több előnnyel jár a játékosnak, mint a laza játék. A lényeg az, hogy megéri lottótagnak lenni. Fontos azonban bemutatni az előnyöket és az ellenérveket, hogy minden online lottójátékos megalapozottan dönthessen.

A lottótaggá válás előnyei

A sorsjátékok esetében a tagsághoz való csatlakozás előnyei közé tartozik a tagok joghatóságán kívüli kiszolgálása, a tanúsítás, a teljesítményértékelés és a támogatás. Ez a cikk azonban vitatja az egyes lottójátékosokra vonatkozó előnyöket.

Elsőbbség a jegyvásárlásnál

Bár a lottószelvények valószínűleg nem fogynak el, vannak esetek, amikor a lottóoldalakat túlterheli a hatalmas forgalom. Ez gyakori, amikor a jackpotok nagyok, és a húzások közel vannak. Lotto tagként ilyenkor egy játékos elsőbbséget élvez. Alternatív csatornákon keresztül vásárolhatnak jegyeket, például közvetlenül a lottó ügyfélszolgálatával.

A lottótagság egy játékost is beállít olyan ingyenes szolgáltatásokra, mint a kedvezmények és a jegyek ajándékozása. Minél magasabb a tagság, annál valószínűbb és nagyobb a jutalom. A lottótagság a szó szoros értelmében a játéksor elejére helyezi a tagokat.

Segítség a nyeremények követésében

Játék egy online lottó oldalon gyakran csalódást okoz a játékosoknak a nyeremények igénylésekor. A lottótagsággal a játékos jól védett ettől a problémától. A regisztráció során megadott adatok felhasználásával a lottó automatizálja a nyeremény átutalásának nagyobb részét.

A tagnak csak értesítenie kell a sorsolást, és fel kell vennie a folyamatot. A tagság még hasznosabb ebben a tekintetben, ha egy tengerentúli online lottón játszik. Amikor sokan nyernek külföldön lottón, nincsenek jól jártasak a nyeremények igénylésének folyamatában és törvényeiben. A taglottó zökkenőmentessé teszi ezt a folyamatot.

Információs bank

A lottó rendszeres frissítéseket küld tagjaiknak a közelgő eseményekről, amelyeket érdemes kihasználniuk. Az olyan információk, mint a sorsolási dátumok és a jackpot növelése, még azelőtt eljutnak a tagokhoz, hogy azok a nagyközönség számára elérhetővé válnának. A hírlevelek olyan információkat adnak az iparág szakértőitől, amelyek segíthetnek jobb lottómozgásban.

Vegyen részt a sorsolásokban

Egyes lottójátékok felkérik néhány tagját, hogy fizikailag jelen legyenek a sorsolás során. Tekintettel arra, hogy egy cél lottózni a szórakozás, egy ilyen meghívás nagy előny. Ez a tagot a sorsolást követő mindenki előtt a rivaldafénybe állítja, és néha ajándékokkal is jár.

Passzív lottózás

Egyes tagságok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy előregisztráljanak jegyeket a jövőbeli lottójátékokra. A díjakat levonják a tag pénztárcájából, és automatikusan elküldik a sorsolás kezdetekor. Ez segít abban, hogy az egyébként elkötelezett tagok ne maradjanak le a legnagyobb lottókról.

Megéri lóttó tagnak lenni?
Legjobb lottótagságok 2022/2023

Legjobb lottótagságok 2022/2023

A játékos igényei határozzák meg a „legjobb” lottótagságot. Az olyan dolgok, mint a jegyek előzetes regisztrációja, a tengerentúli játék és a jutalmak határozzák meg az alkalmasságot. 2021-ben a világ legjobb lottótagságai közé tartoznak a következők:

  • Georgia Players' Club: Ez az amerikai lottótagság olyan előnyöket kínál a tagoknak, mint például a nem nyerő jegyek újbóli belépése a második esély sorsolásánál. Bátorítja az online lottót, és akár 600 dolláros azonnali kifizetést ígér. A tagok exkluzív rendezvényekre is meghívást kapnak.
  • A Lott: A Lott Ausztrália egyik legjobb tagsága, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy hozzáférjenek a lottókhoz az államokban és a tengerentúlon. Még a nem rezidensek is megvásárolhatják a Lott tagságot.
  • Szent János karácsonyi otthon és életmód: Ez a tagság Ausztráliában a szokásos heti sorsoláson felül csak tagoknak szóló sorsolással jár. Úgy tervezték, hogy minden taghoz eljuttassa a karácsonyi vidámságot.
  • New Jersey lottó: Ez egy ingyenes tagság, amely napi frissítéseket, jackpot figyelmeztetéseket, második esély sorsolásokat, promóciókat és még sok mást biztosít a tagoknak.
  • Katharine House Hospice lottó: Ez a lottó negyedéves, féléves és éves tagságokat kínál. Heti 1 dolláros lottót indít, hogy támogassa a hospice-t a közösség gondozásában. A jó tagság azoknak szól, akik érdeklődnek a jótékonyság iránt.
  • DC lottó: Ez a washingtoni lottótagsági oldal globális vezető szerepet tölt be, és több mint öt nyelven (angol, kínai, amhara, francia, spanyol, vietnami és koreai) érhető el. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár 5000 dollárt azonnal kivehessenek az üzletekből.
Legjobb lottótagságok 2022/2023
GYIK

GYIK

Megéri csatlakozni egy lottótagsághoz?

Igen. Sok előnye van, mint pl promóciók, meghívók, második esély sorsolása, csak tagok sorsolása és továbbfejlesztett online lottó a tengerentúli lottókon.

Felszámítják a lottótagságot?

Néhány tagság ingyenes, míg mások fizetősek. Egyes lottóknak tagsági szintjei vannak – bronz, ezüst, arany, VIP, VVIP, platina stb. –, amelyek különböző előnyökkel járnak.

Vásárolhatok lottótagságot országomon kívül?

Igen, egyes webhelyek, például a DC lottó globálisak, és bárhonnan elérhetők, feltéve, hogy a lottó engedélyezett az Ön területén. Sok különböző nyelven érhető el.

Hogyan szerezhetek lottótagságot?

A tagság a kívánt lottóoldalon való feliratkozással vagy azok fizikai telephelyének meglátogatásával szerezhető meg. Egyes esetekben tagdíjat kell fizetni.

Melyik a legjobb lottótagság?

A legmegfelelőbb lottótagság attól függ, hogy a játékos mit szeretne nyerni vele, pl. második esély játék, korai jegyek stb.

Lemondhatom a lottótagságot?

Igen, a legtöbb lottó lehetővé teszi a tagoknak, hogy tetszés szerint lemondják tagságukat, gyakran szankciók nélkül. Azonban a csatlakozás előtt elengedhetetlen egy adott tagság feltételeinek elolvasása.

GYIK