A legjobb Vikinglotto Lottó - 2023

Az online lottójátékokat a világ minden táján játsszák. A Vikinglotto azonban megkülönbözteti magát együttműködő jellegének köszönhetően. Ez egy kooperatív szerencsejáték-élmény számos különböző északi nemzet között. Továbbá, míg más nagy horderejű lottójátékok általában a hétvégi fogadókra összpontosítanak, erre szerdánként kerül sor. A múltban ennek a játéknak nemzettől függően több különböző neve volt. A gyakori példák közé tartozik az Onsdags Lotto, a Víkingalottó és a Vikingų Loto.

A félreértések elkerülése érdekében most egységesen Vikinglotto-nak hívják, függetlenül a játékos lakóhelyétől. A medencében 1-től 48-ig terjedő számok találhatók. A játékosoknak ezek közül kell hatot választaniuk, valamint egy „Viking számot”, amelyet külön sorsolnak ki. A Viking szám hasonló a brit nemzeti lottó játékaiban látható bónuszgolyókhoz.

A legjobb Vikinglotto Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

LotteryWorld

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

  Hol vásárolhat Vikinglotto jegyeket
  Hol vásárolhat Vikinglotto jegyeket

  Hol vásárolhat Vikinglotto jegyeket

  A játékban való részvételnek két lehetősége van. A szerencsejátékos megteheti ezt a régi módon, ha jegyeket vásárol egy kereskedőtől. Számos üzlet van, amely felhatalmazott ezek szállítására. Sokan úgy döntenek, hogy aláírják a jegy hátoldalát, mivel ez az egyetlen bizonyíték a nyereményre. Azok az olvasók, akik kíváncsiak, hogyan vásároljanak Vikinglottót sorsjegy online örömmel fogja tudni, hogy a folyamat gyors és egyszerű.

  A pénznyeremény automatikusan befizetésre kerül a számlájukra. Amikor ez megtörténik, a rendszer értesítéseket küld. Lehetőség van lottó concierge szolgáltatás igénybevételére is. Vikinglotto jegyet kapnak az ügyfél nevében.

  Hol vásárolhat Vikinglotto jegyeket
  A Vikinglotto története

  A Vikinglotto története

  Azok, akik ma online játszanak a Vikinglottóval, meglepődhetnek azon, hogy milyen régóta létezik. Először 1993-ban vezették be, mint az első lottójátékot, amelyen több különböző ország is szerepel. A jól ismertek, mint pl EuroMillions később jött. Az évek során mind a népszerűsége, mind a jackpot összértéke nőtt. Eredetileg öt nemzet vett részt. Ez most megduplázódott.

  Az első években megállapodást írtak alá különböző lottótársaságok, amelyek szerint a Vikinglotto minden szerdán lesz. A 90-es és 2000-es években új játékképleteket vezettek be annak érdekében, hogy az éves jegyeladások visszaesése után nagyobb érdeklődést keltsenek. 2005-ben egy játékos a valaha volt legnagyobb Vikinglotto nyereményt szerezte meg, összesen 48 millió koronával. Ez a rekord az elkövetkező években folyamatosan megdőlt.

  A Vikinglotto története
  Legális a Vikinglotto?

  Legális a Vikinglotto?

  Ez a szerencsejáték jogszerűnek minősül. Csak akkor játsszon online Vikinglotto-val, ha jogilag jogosult, ellenkező esetben a jegy érvénytelenné válhat, és a nyeremények már nem számítanak. Jelenleg 11 különböző nemzetből származó emberek élvezhetik ezt a játékot. Az országok amelyek részt vesznek: Izland, Norvégia, Litvánia, Dánia, Svédország, Lettország, Finnország, Szlovénia, Belgium és Észtország. Ha a játékos ezen helyek valamelyikén lakik, akkor legálisan részt vehet a Vikinglottóban.

  Ugyanakkor elég idősnek is kell lenniük. A minimális életkor országonként változik. A litvánok és az észtek akár 16 évesek is lehetnek, és még mindig legálisan vásárolhatnak Vikinglotto jegyet. Más résztvevő nemzetek ezt a küszöböt 18-ban határozzák meg. Külföldi szerencsejátékosok is részt vehetnek a portaszolgálat igénybevételével.

  Legális a Vikinglotto?
  Hogyan kell játszani a Vikinglottót

  Hogyan kell játszani a Vikinglottót

  Azok, akik szeretnének tudni, hogyan játsszák a Vikinglottót az interneten, azt fogják tapasztalni, hogy ez kényelmesebb, biztonságosabb és egyszerűbb, mint a hagyományos kiskereskedőktől való jegyvásárlás. A játékmódtól függetlenül a szabályok ugyanazok. A játékos kiválaszt hat számot, valamint egy viking számot.

  A nyereményeket a hivatalosan kisorsolt nyereményekkel párosítva nyerjük. Mind a hétnek egyeznie kell a jackpot eléréséhez. A két legnagyobb díjat végül kiosztják a résztvevő nemzetek nyertesei között.

  A jegyértékesítés a sorsolás napján 18:00 CET-kor ér véget. Egyes országok azonban valamivel korábban is bezárhatnak. Ha először játszik, akkor a szerencsejátékosnak lehetősége van saját lottókártyára regisztrálni. Svédországban és Norvégiában ez kötelező. Minden ország megköveteli, hogy a személy igazolja személyazonosságát és banki adatait.

  A nyeremény igénylésének időtartama változhat. Egyes esetekben ez akár egy hónap is lehet. Emiatt fontos a lehető leghamarabb reklamációt benyújtani. Szerencsére azok a játékosok, akik élvezik a Vikinglottót online, általában a pénzüket a számlájukra küldik anélkül, hogy manuálisan kellene kérniük.

  Hogyan kell játszani a Vikinglottót
  A Vikinglotto megnyerésének esélyei

  A Vikinglotto megnyerésének esélyei

  A játékosok rendszeresen vásárolhatnak Vikinglotto jegyeket online, és soha nem nyerik meg a jackpotot. Az esélyeket tovább akadályozza, hogy több nemzet vesz részt. Ez végül növeli a résztvevők számát. A legnagyobb nyeremény elnyerésének esélye általában 1 a 98 000 000-hez.

  A második legmagasabb elérésének esélye azonban sokkal jobb, 1:14 000 000 valószínűséggel. Eközben két fő szám és egy viking párosításának esélye akár 1 az 58-hoz is lehet. Másrészt a kifizetés sokkal alacsonyabb lesz.

  Az elmúlt évtizedben több mint egy tucat játékos nyerte meg a fő jackpotot. Ha a szerencsejátékosok figyelembe veszik, hányan vesznek részt szerdánként, a Vikinglotto hihetetlen esélyei nyilvánvalóbbá válnak. Ennek ellenére könnyebb nyerni ezen a lottón, mint a EuroJackpot vagy Euromillions.

  A Vikinglotto megnyerésének esélyei
  Kifizetési lehetőségek

  Kifizetési lehetőségek

  A nyert pénzösszeg befolyásolja a kifizetés módját. Ha ez egy online lottó jegyet, akkor a pénz általában automatikusan elküldésre kerül. A játékosoknak azonban személyesen kell kérniük, ha a jegyet kereskedőtől vásárolták. Ebben az esetben a kisebb nyeremények készpénzben vehetők át. Ha a kereskedőnek nincs elég pénze, akkor a játékost bankhoz vagy brókerhez irányítják.

  Minden országnak megvannak a saját szabályai a Vikinglotto kifizetésekkel kapcsolatban. A legtöbb országban a játékosnak közvetlenül a lottó központjából kell begyűjtenie a magasabb szintű jackpotokat. A kivétel Dánia, ahol a pénzeszközök bankszámlákra utalhatók, miután a kiskereskedő jóváhagyta. Mivel ez egy skandináv lottó, a nyereményeket euróban vagy koronában is ki lehet váltani.

  Kifizetési lehetőségek
  Tippek és trükkök a Vikinglotto játékhoz

  Tippek és trükkök a Vikinglotto játékhoz

  Annak ellenére, hogy időigényesnek hangzik, fontos, hogy jegyvásárlás előtt tanulja meg a Vikinglotto összes szabályát. Több szervezet is részt vesz. Következésképpen a feltételek és feltételek a játékos lakóhelyétől függően eltérőek lehetnek.

  Általában nincs korlátozva az egy személy által megvásárolható jegyek száma. Ha növelni akarják esélyeiket, fontolóra vehetik több vásárlást egyetlen sorsolásért. Ha azonban ez a tervük, akkor csak olyan pénzzel játszhatnak, amelyet nem bánnak, ha elveszítenek.

  Amikor online nyernek lottószelvényt, sokan szeretnek játszani a szerencseszámaikkal. Ezzel nem járnak valódi taktikai előnyökkel. A Vikinglotto egy szerencsejáték. Az esélyeket nem befolyásolja bizonyos számok vagy szerencsés zuhanás választása.

  Másrészt az egyik életképes stratégia a lottózóhoz való csatlakozás. A szerencsejátékos a Vikinglottót játszhatta barátaival, családjával vagy kollégáival. Ha valamelyikük nyer, akkor a nyereményt a medencében résztvevők között osztják fel. Ez a gyakorlat egyre népszerűbb. Segít növelni az esélyeket anélkül, hogy az egyéneknek több pénzt kellene költeniük sorsjegyekre.

  Tippek és trükkök a Vikinglotto játékhoz