A legjobb Totoloto Lottó - 2023

A Totoloto kétségtelenül az egyik legnépszerűbb lottó Portugáliában. Minden szombaton és vasárnap tartja sorsolását, ami azt jelenti, hogy a fogadóknak esélyük van hetente kétszer megnyerni a jackpotot. A minimális jackpot összege 1 millió euró. Arra azonban nincs korlátozva, hogy mennyit nőhet a főnyeremény felfordulással. A Totoloto jegyek megvásárlásának három fő módja van, amelyek viszonylag egyszerűek.

A legmegfelelőbb választás többek között a fogadó helyétől, a megvásárolt jegyek számától és a kényelemtől függ. Olvasson tovább a Tolototo fogadóinak jegyvásárlási lehetőségeiről. Ez a lehetőség azokra a fogadókra vonatkozik, akik Portugáliában laknak. A jegyeket az ország bármely helyi jegyértékesítőjétől vásárolhatják meg. Ez különösen kiváló lehetőség azoknak, akik előnyben részesítik az offline játékot.

A legjobb Totoloto Lottó - 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Hol vásárolhat online Totoloto lottójegyeket
Hol vásárolhat online Totoloto lottójegyeket

Hol vásárolhat online Totoloto lottójegyeket

Az offline játék azt jelenti, hogy a fogadóknak nem kell aggódniuk a megfelelő használat miatt online fizetési módok vagy internetes csalások áldozatául esik. Ehelyett készpénzben vagy bármilyen más kényelmes módon fizethetnek.

A Totoloto jegyek vásárlásának másik alternatívája, amely igen népszerű, ellenőrzött online lottószelvény-értékesítőkön keresztül érhető el. A Totoloto lottószelvény online vásárlásakor a folyamat olyan egyszerű, mint a jegy fizetése és a szerencseszámok kiválasztása.

Ezen túlmenően, az adott sorsolásra több jegyet vásárló fogadók véletlenszám-generátort is használhatnak a szerencsés számok kiválasztásához, így gyorsabbá és egyszerűbbé válik a folyamat. Az egyetlen hátránya az, hogy a fogadók további költségeket, például könnyítési díjakat és tranzakciós költségeket viselhetnek.

Hol vásárolhat online Totoloto lottójegyeket
Totoloto Lottery Syndicates

Totoloto Lottery Syndicates

A jegyvásárlás végső módja egy lottószövetség. A lottószindikátusok olyan szervezetek, amelyek több licitáló nevében vásárolnak sorsjegyet egyetlen entitásként, ezáltal növelve a csoport nyerési esélyeit. Bármely nyert összeg felosztásra kerül a szindikátus összes tagja között. A lehetőség jellemzően egyszerű, mivel a szervezet gondoskodik a jegyvásárlási folyamatról az összes tag nevében. Az egyetlen hátránya az, hogy a fogadóknak meg kell osztaniuk nyereményüket.

Totoloto Lottery Syndicates
Totoloto története

Totoloto története

A Totoloto 1985 márciusában alakult, és azóta is működik. Az első sorsolásra 1985. március 30-án került sor, és több mint 11 millió fogadás volt, körülbelül kétmillió jegyeladás mellett. Az első sorsoláson két nyertes érte el a főnyereményt, ami elősegítette a lottó népszerűsítését.

A Totoloto az idők során néhány változáson ment keresztül, amelyek célja a lottó jobbá tétele volt. Az egyik legjelentősebb változás 2011-ben történt. A sorsolás az egyszerű hatos számrendszerről ötszám plusz szerencseszámrendszerre változott.

A legnagyobb, mintegy 19 millió eurós Totoloto-díjat 2015-ben osztották ki. Az elmúlt évtizedben több mint 90 első díjat nyertek el.

Totoloto története
A Totoloto legális?

A Totoloto legális?

A Totoloto egy legális lottójáték több szabályozó hatóság működési engedélyével. Az Máltai Szerencsejáték Hatóság számú engedélyével adta ki az elsődleges engedélyt MGA/CRP/402/2017 2018. augusztus 1-jén. A szabályozó hatóságok és más ügynökségek folyamatosan figyelemmel kísérik a sorsolást annak biztosítása érdekében, hogy az igazságos és átlátható maradjon.

A Totoloto legális?
Hogyan kell játszani a Totoloto-t

Hogyan kell játszani a Totoloto-t

Az egyik oka annak, hogy a Totoloto hihetetlenül népszerű, a könnyen játszható természete. A játékosoknak nem kell hosszas oktatóanyagokon átmenniük ahhoz, hogy megtanulják, hogyan kell online játszani a Totoloto-t. Az alapvető játékmenet egy jegy megvásárlásából és öt véletlenszerű szám kiválasztásából áll 1-től 49-ig. A játékosok választhatnak egy plusz számot, amelyet „szerencsés számnak” neveznek az 1-től 13-ig terjedő készletek közül. Minden játék csak 0,90 euróba kerül, ami segít népszerűbbé tenni a lottót a jegyek megfizethetősége miatt.

Egy másik lehetőség a Totoloto online játékára a „többszörös fogadás”. Az opció lehetővé teszi a fogadók számára, hogy hat és tizenegy fő szám közül válasszanak öt helyett. Ezután a kiválasztott készletből álló öt szám összes kombinációja részt vesz a sorsoláson, így a fogadók több nyerési esélyt kapnak, de magasabb költségek mellett.

Eredmények

A Totoloto jegyek megvásárlása és a megfelelő szerencseszámok kiválasztása után a játékosoknak meg kell várniuk a sorsolást, hogy eldöntsék, nyertek-e a sorsoláson a sorsolási számok. Az eredményeket manapság általában valós időben teszik közzé a tévében és az online platformokon.

A fogadók értesítéseket is kaphatnak az őket érdeklő lottó linkjeivel. Azok a csatornák, amelyeken keresztül a fogadók a jegyeket vásárolták, további nagyszerű alternatívák az eredmények fogadására, bár ritkán használják őket. Az eredmények azonban általában hasonlóak, függetlenül attól, hogy melyik csatornán keresztül érkezik.

Hogyan kell játszani a Totoloto-t
Mekkora az esély a Totoloto megnyerésére?

Mekkora az esély a Totoloto megnyerésére?

Ahogy korábban említettük, a Totoloto hatalmas népszerűségének egyik fő oka a vonzó esélyei. A nyereményjátékosoknak csak öt számot és egy szerencsés számot kell egyeztetniük, hogy megnyerjék a főnyereményt. Öt másik nyereményszint is létezik, amelyek biztosítják, hogy a fogadók minden sorsolás után a legnagyobb eséllyel kapjanak jutalmat.

A jackpot nyeremény megnyerésének esélye 1:24 789 492. Az esélyek alacsonynak tűnhetnek, de többszörösen jobbak, mint a legtöbb lottó szorzója. A második díjszint az öt fő szám egyezéséért való, amelyek szorzója 1 a 2 065 791-hez. A 4, 3 és 2 fő szám egyezésének esélye 1 a 8667-hez, 1 a 201-hez és 1 a 14-hez.

Csak a szerencseszám párosítása esetén is jár nyeremény, 1:14 szorzóval. A csak a szerencseszám párosításának nyereménye 0,90 €. A totolotói nyeremény teljes esélye 1 a 7-hez.

Mekkora az esély a Totoloto megnyerésére?
Totoloto kifizetési lehetőségek

Totoloto kifizetési lehetőségek

Amikor a szorzók a fogadó útjára lépnek, a fogadónak csak 90 napja van a nyeremény átvételére. Ha a jegyet egy helyi kereskedőtől vásárolták, a fogadók 150 € alatti nyereményeket igényelhetnek bármely portugál kiskereskedőtől. Azon játékosok, akik online vásárolják a jegyeiket, közvetlenül fizetnek, jellemzően ugyanazzal a fizetési móddal, mint a jegyvásárlásnál.

A 150 és 5000 euró közötti nyeremények esetében a fogadók csak banki átutalással kaphatják meg a kifizetéseket. A fogadóknak fel kell venniük a kapcsolatot a lottó szervezés a banki átutalási folyamat elindításához. Az 5000 eurót meghaladó összegeket banki átutalással kell kifizetni. A banki átutalás megkezdése előtt azonban a szervezetnek ellenőriznie kell a fogadó személyazonosságát. Az ellenőrzési folyamat általában néhány hetet vesz igénybe, és hosszabb lehet a Portugálián kívüli fogadók esetében. Az összes nyereményt egy összegben fizetik ki.

Totoloto kifizetési lehetőségek
Tippek és tippek a Totoloto játékhoz

Tippek és tippek a Totoloto játékhoz

További lottójegyek vásárlása

A legkézenfekvőbb tipp az, hogy sorsolásonként több Totoloto jegyet vásároljon. Logikus, hogy minél több jegyet vásárol egy fogadó ugyanarra a sorsolásra, annál nagyobb a nyerési esély. A fogadóknak csak arról kell gondoskodniuk, hogy az egyes jegyeken szereplő szerencseszámok eltérőek legyenek.

Több Totoloto jegy online vásárlása meglehetősen drága lehet. Ennek hatékony kiskapuja a lottószövetséghez való csatlakozás. A lottószindikátus tagjainak száma és az egyes tagoknak a sorsoláshoz vásárolt jegyek száma határozza meg a nyerési esélyeket. A magasabb számok magasabb nyerési esélyeket jelentenek, de egyben alacsonyabb személyenkénti kifizetéseket is.

Gyakran játszik

A fogadó csak úgy nyerheti meg a Totoloto lottón, ha gyakran játszik. A játék gyakran egynél több vásárlás felelősségével jár sorsjegy online, ezzel növelve a fogadó esélyét a nyeremények bármelyikének megnyerésére. Ezért a fogadóknak biztosítaniuk kell, hogy annyi sorsolásra vásároljanak jegyet, amennyit megengedhetnek maguknak, hogy növeljék nyerési esélyeiket.

Stratégiák alkalmazása

Nincs olyan stratégia a szerencseszámok kiválasztására, amely garantálná a játékosok számára, hogy nyereséggel nyerjenek egy díjat. Segítenek azonban növelni a nyerési esélyeket, különösen azon fogadók esetében, akik sorsolásonként több jegyet vásárolnak. A stratégiák segítenek elosztani az összes megvásárolt jegyhez tartozó szerencseszámokat úgy, hogy minden kisorsolt szám valószínűleg megjelenjen legalább az egyik jegyen, ami garantálja a jegy nyereményét.

Tippek és tippek a Totoloto játékhoz