A legjobb TattsLotto Lottó - 2023

A TattsLotto Ausztrália fő heti lottójátéka, de az ország különböző részein más-más néven emlegetik. Új-Dél-Walesben, Dél-Ausztráliában és Nyugat-Ausztráliában szombati lottónak hívják. Queenslandben Gold Lotto néven ismerik. Különlegessége, hogy ez az első lottó Ausztráliában, amely a lottójátékok európai stílusát használja. A sorsolások minden szombaton zajlanak, és országszerte sugározzák a különböző tévéállomásokat, bár a fősodort sugárzóktól a kisebb, helyi állomásokhoz kerültek.

Azok, akik személyesen szeretnének jegyet vásárolni a TattsLotto-ra, elmenhetnek valamelyik hivatalos viszonteladóhoz. Ezeket készpénzzel, bankkártyával, hitelkártyával vagy az új mobil fizetős alkalmazásokkal lehet megvásárolni, attól függően, hogy a kereskedő milyen fizetési módot fogad el. Alternatív megoldásként regisztrál a TattsLotto webhelyére, és online vásárol jegyet.

A legjobb TattsLotto Lottó - 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Hol vásárolhat jegyet a TattsLotto-ra
Hol vásárolhat jegyet a TattsLotto-ra

Hol vásárolhat jegyet a TattsLotto-ra

Az online lottójegyek vásárlása több lehetőséget kínál a vásárlónak a fizetés tekintetében. A játékosok banki átutalással, betéti vagy hitelkártyával utalhatnak be pénzt online számlájukra. A játékosok használhatják a BPAY rendszert vagy a PayPal-t is. Azoknak, akik Ausztrálián kívül élnek, tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos fizetési módok csak azok számára érhetők el, akik Ausztráliában élnek Ausztrália, bár néhányat Új-Zéland lakosai használhatnak jegyek vásárlására a TattsLotto-ra.

Hol vásárolhat jegyet a TattsLotto-ra
A TattsLotto története

A TattsLotto története

A TattsLotto nem új keletű lottó, 1972-ben indult, amikor az első sorsolást a televízió közvetítette. A Tatts Group tulajdonában van, és 2016-ban a „The Lott” márkanévre költözött. Eredetileg Victoria állam kormánya hozta létre azzal a céllal, hogy további forrásokat gyűjtsön az egészségügyi szolgáltatásokhoz. Az első sorsoláson felajánlott fődíj 50 000 AUD volt. Az évek során a díjak nőttek.

A következő évek során a lottó népszerűsége nőtt, és átterjedt a többi államra és területre is, bár a nevek már említett változatosságával. Az online lottó változat természetesen évtizedekig nem jött létre.

A TattsLotto története
Legális a TattsLotto?

Legális a TattsLotto?

Ausztráliában legális lottózni. Vannak szabályok, amelyek mind az online, mind az offline lottójátékokat szabályozzák. Minden üzemeltetőnek rendelkeznie kell egy olyan engedéllyel, amelyet azon az államon vagy területen adnak ki, amelyben működni kíván. Ez lehetővé teszi az üzemeltető számára, hogy online és kiskereskedőkön keresztül is értékesítsen jegyeket. A TattsLotto országszerte elérhető a játékosok számára, de vannak más szolgáltatók is, amelyek lottószolgáltatást kínálnak. Mind nemzeti, mind állami törvények szabályozzák a szerencsejátékokat, és ezek a lottószolgáltatásokra is kiterjednek.

Még a magánlottóknak is be kell szerezniük a megfelelő engedélyeket azoktól az államoktól, amelyekben működni szeretnének, mielőtt engedélyeznék számukra a jegyek nyilvános értékesítését. Az egyes államok eltérő jogszabályokkal és kritériumokkal rendelkeznek, amelyeket a vállalatoknak alkalmazniuk kell, mielőtt engedélyt kapnak.

Legális a TattsLotto?
Hogyan kell játszani a TattsLotto-t

Hogyan kell játszani a TattsLotto-t

A játék egy hordóból áll, amelyben 45 szám van. A sorsolás hat főszámot és további két kiegészítő számot húz ki. A játékosnak hat számot kell kiválasztania 1 és 45 között, de választhat saját számot, vagy hagyhatja, hogy a lottó számítógép véletlenszerűen generáljon hat számot. Ezt hívják Quick Pick bejegyzésnek. A játékosoknak lehetőségük van 12, 18, 24, 36 játékból álló blokkban játszani a TattsLotto-t és így tovább.

A TattsLotto-n hat „divízió” van a nyeremények számára. Az 1. osztály az, ahol a játékos helyesen jósolta meg a hat helyes számot. Ezzel 1 és 20 millió ausztrál dollár között bármit ki lehet fizetni. Néhány „megadraw” azonban 30 millió ausztrál dollár, vagy még több főnyereményt ajánlott fel.

Hogyan kell játszani a TattsLotto-t
Mekkora az esély a TattsLotto megnyerésére?

Mekkora az esély a TattsLotto megnyerésére?

A TattsLotto-n nyeremény elnyerésének esélye vadul változó. Az első osztályú esély arra, hogy mind a hat fő szám helyes legyen, 8 145 060:1. A másodosztályban a játékosnak helyesen kell megadnia a fő húzószámok közül ötöt, plusz egy vagy kettőt a kiegészítő számok közül. A nyeremény esélye ezen a szinten 678 755:1. A harmadik osztáshoz a főtáblán szereplő számok közül ötöt helyesen kell kitalálni. Ennek az esélye 36 689:1.

A negyedosztályú nyeremény, ahol a játékosnak a főtáblán megjelenő számok közül négyet kell helyesen kitalálnia, 733:1 az esélye. A főszámok közül három helyes számból és egy vagy kettő kiegészítő számból álló ötödik osztás nyereményének esélye 297:1. A hatodik osztály nyereményét 3 számra ajánlják fel a főtábláról, és 45:1-es szorzóval.

Mekkora az esély a TattsLotto megnyerésére?
Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a TattsLotto-t

Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a TattsLotto-t

Azok, akik online vásárolnak jegyet, a nyereményeket az online számlájukra fizetik ki. A főnyeremények esetében két hétbe is telhet, mire befizetik a számlára. Az összes kisebb nyeremény a sorsolást követő napon kerül kifizetésre a számlára. A játékos ezután felveheti a pénzt a bankszámlájára.

Ha egy játékos személyesen vásárolt jegyet az üzletben, a nyeremények egy részét az üzletben veheti át. Ez a játékos tartózkodási helyétől függően változhat. Egyes államokban a kereskedő akár 5000 dollárt is kifizethet. Nagyobb nyeremények esetén a nyertesnek vagy postai úton kell átvennie a nyereményt, vagy személyesen kell elmennie az üzemeltető egyik irodájába. A kereskedő igénylőlapot biztosíthat a játékosnak, hogy vigye magával. Itt van egy lista a legnépszerűbb fizetési módok a TattsLotto játék közben.

Nyeremény átvétele a központi irodán keresztül

A játékosoknak tudniuk kell, hogy az irodák általában csak hétköznap 8.30 és 16.30 között tartanak nyitva, ha személyesen mennek oda. Ha postai úton igényelnek, az űrlapot ki kell tölteni, és el kell küldeni az eredeti nyertes jeggyel együtt. Az online lottó szolgáltatók azt javasoljuk, hogy ezt rögzített kézbesítéssel küldjék el, hogy nyomon követhető legyen.

Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a TattsLotto-t
Tippek és trükkök a TattsLotto játékhoz

Tippek és trükkök a TattsLotto játékhoz

Mint minden ilyen jellegű lottó, ez is szerencsejáték. A hat számból álló bármely kombináció kihúzásának esélye ugyanolyan, mint bármely más kombináció esetében. Ez azt jelenti, hogy teljesen mindegy, hogy egy játékos melyik kombinációt választja, a nyeremény megszerzésének esélye egy adott osztályban változatlan marad. Egyes stratégák azt javasolják, hogy tartsa szemmel a kihúzott számokat, hogy olyan számokat válasszon, amelyek egy ideje nem jelentek meg. Ez azonban még mindig tiszta szerencse, ha válassza ki a megfelelő számokat.

Egyes játékosok minden sorsolásnál ugyanazokhoz a számokhoz ragaszkodnak, míg mások minden alkalommal más-más számot választanak. Mindkét stratégia azonos nyerési esélyeket kínál, de van néhány dolog, amit a játékos megtehet, ha biztosítani akarja, hogy megfelelő számválasztékkal rendelkezzen.

Az első dolog az, hogy kerülje a számmintákat. Próbálja meg elkerülni, hogy minden páratlant vagy párost válasszon. Kerülje az olyan számokat, amelyek csak az alacsony vagy magas szakaszból származnak. A véletlenszerű sorsolás során a kikerülő számok pontosan ilyenek lesznek – véletlenszerűen.

Tippek és trükkök a TattsLotto játékhoz