A legjobb SuperStar Lottó - 2023

A SuperStar kiemelkedik Olaszország legismertebb lottójának, a SuperEnalotto-nak az egyik legizgalmasabb kiegészítőjeként. Lehetőséget kínál a fogadóknak további nyeremények megnyerésére, de felár ellenében. A SuperStar opció választása 15-re növeli a nyeremények számát a SuperEnalotto által kínált hét helyett. A szupersztár számának megfeleltetése növeli a jackpot méretét, és akár 100-szorosára is növelheti a szokásos nyereményeket.

A legtöbb online lottójátékos, különösen az új játékosok, rendszerint aggodalmának ad hangot azzal kapcsolatban, hogy hogyan vásároljanak SuperStar lottószelvényt az interneten. Először is, az Olaszországban élő fogadók SuperStar jegyeket vásárolhatnak az ország számos lottószelvény-értékesítőjétől. Ez egy egyszerű alternatíva, de sok ember számára kényelmetlen lehet, mivel időbe telik eljutni az árusokhoz, és időnként sorban állásba is kerül a jegyek megszerzése.

A legjobb SuperStar Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

TheLotter

hu Country FlagCheckmark
BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Hol vásárolhat jegyeket a SuperStarra
Hol vásárolhat jegyeket a SuperStarra

Hol vásárolhat jegyeket a SuperStarra

Ha a SuperStar online játékáról van szó, ami jól jön a nem rezidensek számára, a jegyeket csak az arra feljogosított online árusítókon keresztül lehet megvásárolni. A gyors online keresés segíthet a fogadóknak megbízható lottószelvény-értékesítők megtalálásában és SuperStar jegyek vásárlásában. Érdemes megjegyezni, hogy egyes szállítók könnyítési díjat számíthatnak fel, mások pedig rejtett díjakat számíthatnak fel. A fizetési módok is eltérhetnek az egyes eladóktól.

A játékosok lehetőséget kapnak jegyvásárlásra is a lottó szindikátus. Ez a fogadók egy csoportjára utal, akik összegyűjtik a pénzüket és több jegyet vásárolnak, növelve ezzel a lottósorsolás esélyét. A fogadóknak rendkívül válogatósnak kell lenniük, amikor egy szindikátushoz csatlakoznak, nehogy átverjék őket.

Hol vásárolhat jegyeket a SuperStarra
A SuperStar története

A SuperStar története

A Szupersztár lottó, ill SzuperEnalotto általában a SISAL Company tulajdonában és kezelésében van. A SISAL Company-t 1945-ben alapították, de csak 1997-ben hozta létre a SuperEnalotto-t. A SuperEnalotto az 1950-es évek óta működő SuperEnalotto utódja lett. Az első sorsolást 1997. december 3-án tartották. A SuperEnalotto gyorsan Olaszország és Európa legjobb lottójává vált. A SuperStart 2006. március 28-án vezették be, hogy növeljék a díjazottak számát.

A SuperStar lottó izgalmat váltott ki, mivel hatalmas nyerési lehetőségeket kínált a fogadóknak, de a legtöbb elit fogadó továbbra is szkeptikus az „irreális esélyekkel” kapcsolatban. Azonban csak 2008. december 2-án történt, amikor egy jegy megegyezett mind a hat fő lottószámmal és a SuperStar számmal. A jegy 45 millió eurós főnyereményt és további 2 millió eurót vonzott a SuperStar számhoz. A jackpotot egy 30 játékosból álló szindikátus nyerte Cosenzában.

A SuperStar története
Legális a SuperStar lottó?

Legális a SuperStar lottó?

A SuperStar lottó legális. A MGA/B2C/609/2018 licencszám alatt a Máltai Szerencsejáték Hatóság által szerencsejáték-szolgáltatások nyújtására feljogosított társaság üzemelteti. Joghatósági problémák miatt azonban korlátozások vonatkoznak arra vonatkozóan, hogy ki játszhat a lottón.

Több ország fogadói nem vehetnek részt a lottón, különösen azok, akik olyan joghatóságokból származnak, ahol tilos a szerencsejáték. Korhatár is van azoknak, akik tehetik lottózzon online. A játékosoknak 18 éves vagy idősebbnek kell lenniük, illetve egyes országokban 21 éveseknek kell lenniük.

A SuperStar fair?

A SuperStar egy tisztességes lottójáték. Minden sorsolást átláthatóan és az illetékes szabályozó hatóságok felügyelnek. A lottóval kapcsolatban csalásról vagy más hasonló ügyről sem érkezett bejelentés.

Legális a SuperStar lottó?
Hogyan játssz SuperStar lottót

Hogyan játssz SuperStar lottót

A SuperStar lottón játszani meglehetősen egyszerű. A fogadóknak egy SuperEnalotto jegy megvásárlásával kell kezdeniük a fent említett módon. Ezután ki kell választaniuk hat szerencsés számot 1-től 90-ig. Ha mind a hat szám megegyezik, megnyeri a főnyereményt.

Azonban nevezésenként 0,50 eurós pótdíjat fizethetnek, hogy esélyt kapjanak a SuperStar lottón való részvételre. Ez lehetővé teszi számukra, hogy egy további számot válasszanak a különböző számok közül, amelyek 1-től 90-ig terjednek. Ez azt jelenti, hogy a fogadók ugyanazt a számot választhatják ki a kezdeti és a SuperStar kiválasztásához. A fogadók különféle gyorskiválasztó eszközöket vagy véletlenszám-generátorokat is használhatnak.

A számok kiválasztása után a fogadóknak meg kell várniuk a sorsolást. A SuperStar lottó sorsolásait általában hetente háromszor tartják, kedden, csütörtökön és szombaton. A sorsolás határozza meg a nyerőszámokat.

Ha az összes sorsolási szám megegyezik azzal, amit a fogadó a jegy megvásárlásakor választott, a fogadó megnyeri a főnyereményt és további 2 millió eurót a szupersztárszámért. Számos más nyereményszint is létezik a lottón, ami azt jelenti, hogy a fogadók csak három fő szám és a SuperStar szám párosításával nyerhetnek.

Hogyan játssz SuperStar lottót
Milyen esélyek vannak a SuperStar megnyerésére?

Milyen esélyek vannak a SuperStar megnyerésére?

A SuperStar lottó megnyerésének esélye a SuperEnalotto főtáblás nyereményétől függ. A hat fő szám és a SuperStar szám egyezésének esélye 1:56 035 316 700. A nyeremény a jackpot plusz 2 millió euró. Öt fő szám egyezése, jolly, és a SuperStar szám 1:9 339 219 450 szorzóval rendelkezik.

Az öt szám és a SuperStar szám egyezése 1:112 520 716 szorzóval rendelkezik. A nyereményszintek olyan alacsonyak, hogy csak a SuperStar számnak felelnek meg, amelynek szorzója 1:138. Az összesített esélye annak, hogy egy fogadó szupersztár díjat nyer, 1:90.

Díjak

A SuperStar számhoz tartozó nyeremények a SuperEnalotto lottó fő hat számának megfelelő számától függően változnak. Ha mind a hat szám megegyezik, az nyeri a főnyereményt és további 2 millió eurót. Az öt szám, a vidám szám és a Szupersztár szám egyezése esetén a nyertes a Match 5 díjának 25-szörösét kapja.

Négy és három egyező szám, valamint a SuperStar szám 100-szorosa a Match 4 és a Match nyereménynek. Azok a fogadók, akik csak a SuperStar számmal egyeznek, de egyik fő számmal sem, 5 eurós nyereményt kapnak.

Milyen esélyek vannak a SuperStar megnyerésére?
Kifizetési lehetőségek

Kifizetési lehetőségek

A kifizetési lehetőségek a nyert összegtől és a sorsjegy megvásárlásához használt fizetési módtól függenek. Érdemes megjegyezni, hogy a fogadóknak a nyereményüket a sorsolást követő 90 napon belül kell átvenniük, ezt követően pedig elveszítik a nyereményt. Ezen kívül minden 500 euró feletti nyeremény 20%-os adót von maga után.

A játékosok mindig igényelhetnek 520 eurónál kisebb nyereményeket a jegyértékesítőktől vagy a 39 000 kereskedőtől egész Olaszországban. A fogadók készpénzben vagy csekkel kaphatják meg az összeget. Az 521 és 5200 euró közötti nyeremények csak abban az üzletben igényelhetők, ahol a jegyet vásárolták, vagy a SISAL irodáiban. Végül, az 52 000 eurót meghaladó nyeremények csak a SISAL irodáiban igényelhetők, a kifizetések banki átutalással történnek.

Kifizetési lehetőségek
Tippek és trükkök a SuperStar lottó játékhoz

Tippek és trükkök a SuperStar lottó játékhoz

Nincsenek olyan tippek vagy trükkök, amelyeket a fogadók használhatnak, amelyek garantálják a SuperStar lottó megnyerését. Néhányan azonban jelentősen növelhetik a nyerési esélyeket, amelyek közül néhányat az alábbiakban kiemelünk.

További bejegyzések vásárlása

Ideális esetben azok a fogadók, akik online játszanak a SuperStar-on, több jegy vásárlásával növelik nyerési esélyeiket. Azonban a kiválasztott szerencseszámok bármely adott sorsjegy online ugyanannak a sorsolásnak másnak kell lennie.

Az online lottón túl sok jegy vásárlásának költsége sok fogadó számára túlterhelt lehet. A lottószövetséghez való csatlakozás egyszerű módja annak, hogy csökkentsék a költségeket, miközben növelik a nyerési esélyeket, bár a nyereményt meg kell osztani a szindikátus összes tagja között.

Játssz gyakran

Ideális esetben azoknak a fogadóknak, akik nem sorsolásra vásárolnak online sorsjegyet, nincs esélyük a lottón nyerni. A játék gyakran több esélyt ad a fogadóknak a nyerésre, annak ellenére, hogy a nyerési esélyek minden döntetlennél változatlanok maradnak.

Használjon hatékony stratégiát a szerencsés számok kiválasztásához

A fogadók számos stratégiát használhatnak a szerencsés számok kiválasztására. A legtöbb stratégiát úgy alakították ki, hogy a számokat úgy ossza el, hogy a fogadók a legnagyobb eséllyel megegyezzenek a kihúzott számokkal. A stratégiák hatékonyabbak azok számára, akik több SuperStar-jegyet vásárolnak online sorsolás céljából.

Tippek és trükkök a SuperStar lottó játékhoz