A legjobb SuperLotto Lottó - 2023/2024

A SuperLotto egy népszerű online lottó, amely Kaliforniában zajlik. Minden héten két sorsolást tartanak szerdán és szombaton este. Általában 20:00 PM előtt kezdődnek. A játékosoknak 19:45 előtt meg kell vásárolniuk jegyüket, hogy jogosultak legyenek. Ez minden sorsolás határpontja. Az elmúlt években az emberek a nagyobb kényelem miatt a SuperLotto online játékot választották. A fogadók jelentős része azonban továbbra is szívesen beszerzi ezeket a tégla- és habarcskereskedőktől.

A jackpotok gyakran 7 millió dollárnál kezdődnek. Ez a szám addig gördül, amíg valaki végül nyer. Nem tettek fel sapkát arra, hogy mennyit nőhet a jackpot. 2002-ben összesen elérte a 193 millió dollárt.

A legjobb SuperLotto Lottó - 2023/2024
Hol vásárolhat jegyeket a SuperLotto-ra
Hol vásárolhat jegyeket a SuperLotto-ra

Hol vásárolhat jegyeket a SuperLotto-ra

Ha a játékos a régimódi módon szeretne jegyet szerezni, akkor egy kiválasztott kereskedőhöz fordulhat. Az egész országban legalább 21 000 van Egyesült Államok Kalifornia állam. Az internet lehetővé tette a fogadók számára, hogy élvezzék ezt a játékot anélkül, hogy elhagyták volna a házat. Azok, akik szeretnék tudni, hogyan vásárolhatnak SuperLotto sorsjegyet online, örömmel olvassák, hogy a folyamat egyszerű.

Vannak olyan webhelyek, amelyek olyan szolgáltatásokat kínálnak, ahol az ügynökök sorsjegyeket vásárolnak az ügyfelek nevében. A sorsolás kezdetéig biztonságosan tárolják őket. Ha nyertes, az oldal hamarosan értesíti a játékost. Sajnos a múltban is érkeztek jelentések átverő webhelyekről. Emiatt a szerencsejátékosnak meg kell győződnie arról, hogy az általa választott szolgáltatás legitim.

Hol vásárolhat jegyeket a SuperLotto-ra
A SuperLotto története

A SuperLotto története

A California State Lottery-t először 1984-ben hozták létre. Ezt jogszabályi változás előzte meg. A szavazók lehetőséget kaptak arra, hogy eldöntsék, szeretnének-e új lottót létrehozni. Amikor a 37. javaslat elfogadta, lehetővé tette a CSL előrehaladását. A standard játék számos változatát elkezdték fejleszteni. Ebbe beletartozott az 1986-os SuperLotto is. A Mega Millions formátumához hasonló formátumra tervezték.

A kaliforniai székhelyű megvalósításért felelősek lottójátékok története van, hogy ezt nagyon gyorsan csinálja. Ennek az az oka, hogy a lottótörvény nagyon szoros határidőket ír elő az ilyen projektek befejezésére. Ennek eredményeként az évek során az új online lottójátékok, mint például a SuperLotto, a tervezési szakaszból rövid időn belül működőképes állapotba kerültek.

A SuperLotto története
Legális a SuperLotto?

Legális a SuperLotto?

A SuperLotto jegyek online vásárlása előtt fontos, hogy a játékos megbizonyosodjon arról, hogy azok jogilag jogosultak. 18 évesnek vagy idősebbnek kell lenniük. Ezenkívül a szerencsejátékosoknak igazolniuk kell személyazonosságukat. Sok más lottó az Egyesült Államokban lehetővé teszi az anonimitást. Ez nem igaz a kaliforniai székhelyűekre. Ennek eredményeként a jogosulatlan személyek nehezebben tudnak jegyet vásárolni.

A lottóközösség tagjai mindig ellenőrzik az általuk játszott játékok legitimitását. A SuperLotto biztonságos és megbízható. A California State Lottery üzemeltetője, miközben tagja a Multi-State Lottery Association-nek is. Kalifornia Legfelsőbb Bírósága a múltban törvényeket fogadott el, amelyek célja a SuperLotto a lehető legtisztességesebb tartása volt. Emiatt a játékosok nagyon megbízható szerencsejátéknak tekinthetik.

Legális a SuperLotto?
Hogyan játssz SuperLotto-t

Hogyan játssz SuperLotto-t

Minden sorsolásnál 1-től 47-ig terjedő számok vannak. A játékosnak ötöt kell választania közülük, valamint egy MEGA számot. Ez 1-től 27-ig terjed. Könnyű megtanulni, hogyan kell online játszani a SuperLotto-t. Lehetőség van arra is, hogy konkrét számokat válasszon, vagy inkább szerencsés zuhanásba kezdjen.

Játékonként 1 dollárba kerül, egyetlen játékszelvényen legfeljebb öt alkalommal lehet megtenni. Vannak, akik szívesen használják az Advance Play funkciót. Automatikusan beírja őket az egymást követő jövőbeli sorsolásokba. Ezt összesen 20 alkalommal lehet megtenni.

Miután a fogadó teljesítette a befizetést, egy SuperLotto jegyet kap. Erről gondoskodniuk kell, mert nyeremény esetén nyugtaként fog szolgálni. A jackpot akkor érhető el, ha mind az öt fő szám és a MEGA szám megegyezik. Nyolc alacsonyabb nyereményszint is létezik.

Például az egyiket egyszerűen a MEGA szám párosításával nyerjük. Nemrég bevezették a SuperLotto 2nd Chance kódot. Ezzel a játékosok további sorsoláson vehetnek részt, amely 15 000 dolláros jackpotot kínál öt szerencsés nyertesnek.

Hogyan játssz SuperLotto-t
A SuperLotto megnyerésének esélye

A SuperLotto megnyerésének esélye

A 9 lehetséges nyerési eséllyel csábító lehet jegyet vásárolni a SuperLotto-ra. Azonban minél magasabb a nyeremény, annál kisebb az esély a nyerésre. Ami a fő jackpotot illeti, az esély 1 a 42 millióhoz. Ha a fogadók így nézik a sorsolást, akkor más gondolataik támadhatnak a részvétellel kapcsolatban. 1 az 1 500 000-hez az esélye annak, hogy minden fő szám egyezik, de a MEGA szám nem.

Innentől az esélyek javulnak kisebb nyereményszintekkel. Valójában a MEGA szám egyezése a fő számok nélkül 1 a 49-hez. Ezek az esélyek összességében jobbak, mint a Powerball lottó és a Mega milliók. Továbbá minden fel nem vett húzással több pénz kerül a kasszába. Dollármilliók halmozódhatnak fel anélkül, hogy ez befolyásolná a nyerési esélyeket.

A SuperLotto megnyerésének esélye
Kifizetési lehetőségek

Kifizetési lehetőségek

A sorsolás befejezése után 180 nap áll rendelkezésre a nyertes jegyek igénylésére. Ha a nyeremény 600 dollár alatt van, a személy a helyi kiskereskedőhöz fordulhat, és készpénzben kifizetheti. Alternatív megoldásként elküldhetik az igénylőlapot a jegyükkel együtt a sacramentói lottóközpontba. Ez is egy lehetőség több mint 600 dolláros nyeremény esetén.

A jackpot nyereményeket évente 30 részletben fizetik ki. Járadékként ismert. Bár ez az alapértelmezett kifizetési lehetőség, a személy ehelyett készpénzes értékű alternatívát igényelhet. A követelés jóváhagyását követően 60 nap áll rendelkezésükre ilyen kérés benyújtására. Azonban a végén kevesebb lesz, mint a meghirdetett jackpot. Ez annak köszönhető, hogy a SuperLotto főnyeremény értéke az idő múlásával befektetett járadékokon alapul.

Kifizetési lehetőségek
Tippek és trükkök a SuperLotto játékhoz

Tippek és trükkök a SuperLotto játékhoz

Mikor számok kiválasztása egy sorsjegyhez online egyes játékosok szeretik az oddsokat és párosokat kombinálni. A két páros és a három szorzó gyakori ennél a taktikánál. Ennek fontos oka van. Nagyon csekély az esély a döntetlenre, amely minden páros szorzóval végződik. Eközben a SuperLotto játékok 65%-ában a 2 páros/3 szorzó vagy a 2 odds/3 páros kombináció lehet a megfelelő kombináció.

Játsszon online SuperLotto-val, hogy nyerjen, biztosítva, hogy a jegyek száma 89 és 151 között legyen. A múltbeli sorsolások elemzésekor világossá válik, hogy ezekben az összegekben szereplő számok a nyerések túlnyomó többségében jelennek meg. A rendszeres lottójátékosok is szeretnek magas és alacsony számokat választani.

Gyakori az évfordulók és születésnapok kiválasztása. A probléma az, hogy ez a lehető legmagasabb számot 31-re korlátozza. Ezért lehet, hogy ez a lehetőség nem olyan szerencsés, mint amilyennek látszik. Bizonyos számokat gyakran sokan választanak. Ezek közé tartozik a 7, 13 és 23. Ezek elkerülése segít minimalizálni annak esélyét, hogy a jackpotot meg kell osztanunk valakivel.

Tippek és trükkök a SuperLotto játékhoz