A legjobb SuperEnalotto Lottó - 2022/2023

A SuperEnalotto a legtöbbet játszott lottó Olaszországban, amely több mint két évtizede működik. Ennek az online lottónak széles vonzereje van, mert a játék legnagyobb jackpotjait kínálja. A sorsoláson állampolgárságra való tekintet nélkül bárki részt vehet, aki betöltötte a 18. életévét. A sorsoláson való részvételhez a fogadóknak csak online kell jegyet vásárolniuk. A jegyek vételára is meglehetősen tisztességes, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy mekkora a főnyeremény. Sok más lottótól eltérően a jackpot általában nem nő egyik sorsolásról a másikra.

A legjobb SuperEnalotto Lottó - 2022/2023
A SuperEnalotto története
A SuperEnalotto története

A SuperEnalotto története

Az 1950-es években Olaszországban alapítottak egy olasz lottót Enalotto néven. A lottó körülbelül négy évtizedig futott egészen 1996-ig, amikor is a SISAL lottó üzemeltetője vette át a működését. A SISAL a lottót úgy módosította, hogy a jelenleg ismert SuperEnalotto legyen. Abban az időben nem volt különösebb sorsolási esemény a hat fő nyerőszám meghatározására. Ehelyett a számok voltak az első kihúzott számok Bari, Firenze, Milánó, Nápoly, Palermo és Róma lottósorsolásában, ebben a sorrendben.

A duplikált számok lehetetlenné tették a jackpot megnyerését. A SuperEnalotto egy város sorsolásánál használta a második számot, ha az első számot már használták. Ez segített megbirkózni a számkettősség kihívásával. Emiatt nagyon alacsony annak a valószínűsége, hogy két város száma megegyezik.

2009. június 30-án a SuperEnalotto bemutatta sorsolásait, amelyeket a mai napig használnak. Manapság minden héten háromszor kerül sor a sorsolásra. Az összes sorsolás Rómában zajlik kedden, csütörtökön és szombaton. A jegyértékesítés általában pontosan fél órával a sorsolás előtt zárul.

A SuperEnalotto története
Hol vásárolhat online sorsjegyet a SuperEnalotto számára

Hol vásárolhat online sorsjegyet a SuperEnalotto számára

Bárki, aki Olaszországban él, megvásárolhatja a SuperEnalotto-t az ország kiválasztott üzleteiben. A játékosok körében a fő gond az, hogy hogyan vásároljon lottószelvényt online. Világszerte mindenki számára egyszerűbb és kényelmesebb lehetőség azonban a játékjegyek online vásárlása.

Számos online jegyértékesítő platform kínál SuperEnalotto jegyeket a nemzetközi fogadók számára. Az ilyen platformok közvetítőként működnek a vásárlási folyamat egyszerűsítése érdekében. Vannak helyi képviselőik, akik a fogadók nevében megvásárolják a tényleges jegyeket.

A vásárlóknak csak ki kell választani a szerencseszámukat, és fizetniük kell a jegyekért. A nyeremény a jegy tulajdonosának számlájára kerül a megfelelő módon, ha egy jegy nyer. Előfordulhat, hogy a nyertesnek Olaszországba kell utaznia, hogy személyesen vegye át a nyereményt nagyobb nyeremény esetén.

A játékosoknak rendkívül óvatosnak kell lenniük, amikor online platformot választanak SuperEnalotto jegyeik megvásárlására. Ennek az az oka, hogy számos csaló webhely kihasználja a lottó népszerűségét, hogy átverje a gyanútlan fogadókat. Az átverő webhelyek elkerülésének egyszerű módja a valódi értékelések és a webhelyek rangsorolása. Az is jó ötlet, ha ragaszkodunk olyan webhelyekhez, amelyek régóta működnek, és jó hírnevet hoztak létre.

Hol vásárolhat online sorsjegyet a SuperEnalotto számára
Legális a SuperEnalotto?

Legális a SuperEnalotto?

A SuperEnalotto egy legálisan működő lottó. Rendelkezik a kormány által kiadott összes működési engedéllyel. Az olasz szerencsejáték-hatóságok is szabályozzák, amelyek biztosítják, hogy minden művelete tisztességes és a törvényeknek megfelelően történjen. A SuperEnalotto a törvény által előírt összes adót is megfizeti. Az összes nyeremény 20%-át általában adóként vonják le.

Legális a SuperEnalotto?
Hogyan kell játszani a SuperEnalotto-t

Hogyan kell játszani a SuperEnalotto-t

A SuperEnalotto online játék meglehetősen egyszerű. Kezdetnek a játékosoknak meg kell találniuk egy megbízható és jó hírű jegyértékesítő oldalt, amely SuperEnalotto jegyeket kínál. A következő lépés a jegyek megvásárlása. A jegyvásárlás folyamata webhelyenként eltérő lehet, különösen a fizetési módok használt. A jegyek általában körülbelül 1 euróba kerülnek. Egyes webhelyeken azonban a szolgáltatási díj miatt kissé drágább lehet.

A fogadóknak ezután ki kell tölteniük a megvásárolt jegyeket úgy, hogy kiválasztanak hatot a 90 elérhető szám közül. A játékosok ezt manuálisan is megtehetik, vagy választhatják a Quick Pick funkciót, amely automatikusan kiválasztja a véletlenszerű számokat a fogadók nevében.

A számok kiválasztása és a jegy leadása után a játékosoknak már csak a sorsolásig kell várniuk. Ha az összes kihúzott szám hasonló a játékos által kiválasztott számokhoz, a játékos nyeri a jackpotot. A játékosok több másodlagos díjat is nyerhetnek néhány szám párosításával.

A SuperEnalotto hat nyereményszinttel rendelkezik, amelyek rengeteg esélyt adnak a fogadóknak a nyerésre. Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy munkaszüneti nap esetén a sorsolást el lehet halasztani a következő napra vagy megtartani a menetrend előtti napon. Ezért időben meg kell szerezniük a jegyeiket.

Hogyan kell játszani a SuperEnalotto-t
Mekkora az esély a SuperEnalotto megnyerésére?

Mekkora az esély a SuperEnalotto megnyerésére?

Annak ellenére, hogy hatalmas jackpot nyereménye van, a SuperEnalotto az összes lottó közül a legalacsonyabb nyerési esélyekkel rendelkezik világszerte. Annak az esélye, hogy az összes szám megegyezik a jackpot megnyeréséhez, 1:622 614 630, öt szám egyezésének esélye pedig 1: 103 769 105. A rossz esélyek ellenére még mindig nagyon lehet nyerni. Ez nyilvánvaló abból a sok fogadóból, akik a lottó elmúlt évek során nyertek.

A játékos által nyerhető minimális összeg 5 euró. Ehhez egy játékosnak csak két számot kell egyeznie. Ennek az esélye 1:21, ami elég jó. A három szám egyezésének szorzója 1:327, a minimális nyeremény pedig 26 Є26. A nyeremények összege általában a különböző sorsolásoknál eltérő, attól függően, hogy mekkora összeg áll rendelkezésre a poolban.

A SuperEnalotto-ban a jackpotok általában nem dőlnek el. Ha egyetlen fogadó sem nyeri meg a főnyereményt, a potban rendelkezésre álló pénzt százalékos arányban osztják fel, és a többi nyereményszintre gördítik le. Ha a második díjszintet nem nyerik el, ugyanez történik. Más szóval, minden sorsoláson meg kell nyerni a teljes nyereményalapot. Ez azt jelenti, hogy a játékosok jelentős összegeket nyerhetnek még néhány szám párosításával is. Ez némileg kárpótol a lottó alacsony nyerési esélyéért.

Van egy hátránya annak, hogy minden sorsoláson a teljes nyereményt nyerjük. Ideális esetben a jackpot soha nem növekszik, mint a legtöbb más lottó esetében. A jackpot azonban általában elég nagy ahhoz, hogy vonzza a legtöbb fogadót. A játékosok egynél több jegyet is vásárolhatnak. Minél több jegyet vásárol egy fogadó, annál nagyobb a nyerési esély. Azonban nincs mód arra, hogy minden esélyt nyereségesen fedezzenek.

SuperEnalotto kifizetési lehetőségek

A SuperEnalotto kifizetési lehetőségei olyan tényezőktől függenek, mint a jegyvásárláshoz használt fizetési mód és a nyert összeg. Az alacsony összegű fizetések általában ugyanazzal a fizetési móddal történnek, mint a jegyvásárlásnál. A nagy összegek kifizetése történhet közvetlen banki átutalással vagy személyesen, banki csekken keresztül. A játékosoknak a nyereményüket a sorsolást követő 90 napon belül kell igényelniük.

Mekkora az esély a SuperEnalotto megnyerésére?
Tippek és trükkök a SuperEnalotto játékhoz

Tippek és trükkök a SuperEnalotto játékhoz

A fogadók számos tippet és trükköt használhatnak, hogy növeljék SuperEnalotto nyerési esélyeiket. Az első és valószínűleg legkézenfekvőbb tipp, hogy több jegyet vásároljon ugyanarra a sorsolásra. Minden jegynek különböző számot kell tartalmaznia. Ez növeli a nyerőszámok megszerzésének valószínűségét, különösen az alacsonyabb nyereményszintek esetében.

Egy másik tipp egy megbízható rendszerbeviteli módszer használata. Ilyen például a Multistella rendszer, a Bases and Variants Systems és a Reduced System. Ezeket a nyerési esélyek maximalizálására tervezték.

A SuperEnalotto megnyerésének egyetlen módja a lottón való részvétel. A gyakrabban való játék növeli a nyerési esélyeket is. A tippadóknak ezért arra kell törekedniük, hogy minél több döntetlent játsszanak. Egy másik kézenfekvő tipp, hogy a sorsolás után alaposan ellenőrizze az összes jegyet, hogy megtudja, valamelyik jegy nyert-e.

A játékosok ne felejtsék el átvenni nyereményeiket a megengedett 90 napon belül. A nyeremény igényléséhez a játékosoknak be kell mutatniuk a nyertes jegyeket és a jegyvásárlást igazoló bizonylatot. Ez általában nem jelent nagy problémát azoknak, akik online játszanak.

Tippek és trükkök a SuperEnalotto játékhoz