A legjobb SuperEnalotto Lottó - 2023

A SuperEnalotto a legtöbbet játszott lottó Olaszországban, amely több mint két évtizede működik. Ennek az online lottónak széles vonzereje van, mert a játék legnagyobb jackpotjait kínálja. A sorsoláson állampolgárságra való tekintet nélkül bárki részt vehet, aki betöltötte a 18. életévét. A sorsoláson való részvételhez a fogadóknak csak online kell jegyet vásárolniuk. A jegyek vételára is meglehetősen tisztességes, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy mekkora a főnyeremény. Sok más lottótól eltérően a jackpot általában nem nő egyik sorsolásról a másikra.

A legjobb SuperEnalotto Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

TheLotter

hu Country FlagCheckmark
BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  Az online lottószolgáltatót 2016-ban alapították, tulajdonosa és üzemeltetője a Lottomatrix Ltd., egy brit vállalat. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a C73232 regisztrációs számmal az Egyesült Királyságban.

  Bonus50 ingyenes pörgetés befizetéssel

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Mutasson kevesebbetMutasson többet
  Mutasson kevesebbet
  Mutasson többet

   Az AgentLotto, cégszáma 157283, nemzetközileg engedélyezett szerencsejáték-szolgáltatás. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jegyeket vásároljanak az állami lottójátékokra különböző országokban. Az AgentLotto egy Agento NV márka, amelyet hivatalosan az Abraham de Veerstraat 9, Curacao címen jegyeztek be. Az AgentLotto tulajdonosaként az Agento NV a curacaói kormány által kiadott engedély alapján működik, GLH-OCCHKTW0705252017 számú allicenc. A licenc lehetővé tette az Agento NV számára, hogy az AgentLotto online megjelenése óta tíz éven keresztül bármilyen lottósorsolással kapcsolatos tevékenységet végezzen.

   18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

   Mutasson kevesebbetMutasson többet
   Mutasson kevesebbet
   Mutasson többet

    A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

    A SuperEnalotto története
    A SuperEnalotto története

    A SuperEnalotto története

    Az 1950-es években Olaszországban alapítottak egy olasz lottót Enalotto néven. A lottó körülbelül négy évtizedig futott egészen 1996-ig, amikor is a SISAL lottó üzemeltetője vette át a működését. A SISAL a lottót úgy módosította, hogy a jelenleg ismert SuperEnalotto legyen. Abban az időben nem volt különösebb sorsolási esemény a hat fő nyerőszám meghatározására. Ehelyett a számok voltak az első kihúzott számok Bari, Firenze, Milánó, Nápoly, Palermo és Róma lottósorsolásában, ebben a sorrendben.

    A duplikált számok lehetetlenné tették a jackpot megnyerését. A SuperEnalotto egy város sorsolásánál használta a második számot, ha az első számot már használták. Ez segített megbirkózni a számkettősség kihívásával. Emiatt nagyon alacsony annak a valószínűsége, hogy két város száma megegyezik.

    2009. június 30-án a SuperEnalotto bemutatta sorsolásait, amelyeket a mai napig használnak. Manapság minden héten háromszor kerül sor a sorsolásra. Az összes sorsolás Rómában zajlik kedden, csütörtökön és szombaton. A jegyértékesítés általában pontosan fél órával a sorsolás előtt zárul.

    A SuperEnalotto története
    Hol vásárolhat online sorsjegyet a SuperEnalotto számára

    Hol vásárolhat online sorsjegyet a SuperEnalotto számára

    Bárki, aki Olaszországban él, megvásárolhatja a SuperEnalotto-t az ország kiválasztott üzleteiben. A játékosok körében a fő gond az, hogy hogyan vásároljon lottószelvényt online. Világszerte mindenki számára egyszerűbb és kényelmesebb lehetőség azonban a játékjegyek online vásárlása.

    Számos online jegyértékesítő platform kínál SuperEnalotto jegyeket a nemzetközi fogadók számára. Az ilyen platformok közvetítőként működnek a vásárlási folyamat egyszerűsítése érdekében. Vannak helyi képviselőik, akik a fogadók nevében megvásárolják a tényleges jegyeket.

    A vásárlóknak csak ki kell választani a szerencseszámukat, és fizetniük kell a jegyekért. A nyeremény a jegy tulajdonosának számlájára kerül a megfelelő módon, ha egy jegy nyer. Előfordulhat, hogy a nyertesnek Olaszországba kell utaznia, hogy személyesen vegye át a nyereményt nagyobb nyeremény esetén.

    A játékosoknak rendkívül óvatosnak kell lenniük, amikor online platformot választanak SuperEnalotto jegyeik megvásárlására. Ennek az az oka, hogy számos csaló webhely kihasználja a lottó népszerűségét, hogy átverje a gyanútlan fogadókat. Az átverő webhelyek elkerülésének egyszerű módja a valódi értékelések és a webhelyek rangsorolása. Az is jó ötlet, ha ragaszkodunk olyan webhelyekhez, amelyek régóta működnek, és jó hírnevet hoztak létre.

    Hol vásárolhat online sorsjegyet a SuperEnalotto számára
    Legális a SuperEnalotto?

    Legális a SuperEnalotto?

    A SuperEnalotto egy legálisan működő lottó. Rendelkezik a kormány által kiadott összes működési engedéllyel. Az olasz szerencsejáték-hatóságok is szabályozzák, amelyek biztosítják, hogy minden művelete tisztességes és a törvényeknek megfelelően történjen. A SuperEnalotto a törvény által előírt összes adót is megfizeti. Az összes nyeremény 20%-át általában adóként vonják le.

    Legális a SuperEnalotto?
    Hogyan kell játszani a SuperEnalotto-t

    Hogyan kell játszani a SuperEnalotto-t

    A SuperEnalotto online játék meglehetősen egyszerű. Kezdetnek a játékosoknak meg kell találniuk egy megbízható és jó hírű jegyértékesítő oldalt, amely SuperEnalotto jegyeket kínál. A következő lépés a jegyek megvásárlása. A jegyvásárlás folyamata webhelyenként eltérő lehet, különösen a fizetési módok használt. A jegyek általában körülbelül 1 euróba kerülnek. Egyes webhelyeken azonban a szolgáltatási díj miatt kissé drágább lehet.

    A fogadóknak ezután ki kell tölteniük a megvásárolt jegyeket úgy, hogy kiválasztanak hatot a 90 elérhető szám közül. A játékosok ezt manuálisan is megtehetik, vagy választhatják a Quick Pick funkciót, amely automatikusan kiválasztja a véletlenszerű számokat a fogadók nevében.

    A számok kiválasztása és a jegy leadása után a játékosoknak már csak a sorsolásig kell várniuk. Ha az összes kihúzott szám hasonló a játékos által kiválasztott számokhoz, a játékos nyeri a jackpotot. A játékosok több másodlagos díjat is nyerhetnek néhány szám párosításával.

    A SuperEnalotto hat nyereményszinttel rendelkezik, amelyek rengeteg esélyt adnak a fogadóknak a nyerésre. Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy munkaszüneti nap esetén a sorsolást el lehet halasztani a következő napra vagy megtartani a menetrend előtti napon. Ezért időben meg kell szerezniük a jegyeiket.

    Hogyan kell játszani a SuperEnalotto-t
    Mekkora az esély a SuperEnalotto megnyerésére?

    Mekkora az esély a SuperEnalotto megnyerésére?

    Annak ellenére, hogy hatalmas jackpot nyereménye van, a SuperEnalotto az összes lottó közül a legalacsonyabb nyerési esélyekkel rendelkezik világszerte. Annak az esélye, hogy az összes szám megegyezik a jackpot megnyeréséhez, 1:622 614 630, öt szám egyezésének esélye pedig 1: 103 769 105. A rossz esélyek ellenére még mindig nagyon lehet nyerni. Ez nyilvánvaló abból a sok fogadóból, akik a lottó elmúlt évek során nyertek.

    A játékos által nyerhető minimális összeg 5 euró. Ehhez egy játékosnak csak két számot kell egyeznie. Ennek az esélye 1:21, ami elég jó. A három szám egyezésének szorzója 1:327, a minimális nyeremény pedig 26 Є26. A nyeremények összege általában a különböző sorsolásoknál eltérő, attól függően, hogy mekkora összeg áll rendelkezésre a poolban.

    A SuperEnalotto-ban a jackpotok általában nem dőlnek el. Ha egyetlen fogadó sem nyeri meg a főnyereményt, a potban rendelkezésre álló pénzt százalékos arányban osztják fel, és a többi nyereményszintre gördítik le. Ha a második díjszintet nem nyerik el, ugyanez történik. Más szóval, minden sorsoláson meg kell nyerni a teljes nyereményalapot. Ez azt jelenti, hogy a játékosok jelentős összegeket nyerhetnek még néhány szám párosításával is. Ez némileg kárpótol a lottó alacsony nyerési esélyéért.

    Van egy hátránya annak, hogy minden sorsoláson a teljes nyereményt nyerjük. Ideális esetben a jackpot soha nem növekszik, mint a legtöbb más lottó esetében. A jackpot azonban általában elég nagy ahhoz, hogy vonzza a legtöbb fogadót. A játékosok egynél több jegyet is vásárolhatnak. Minél több jegyet vásárol egy fogadó, annál nagyobb a nyerési esély. Azonban nincs mód arra, hogy minden esélyt nyereségesen fedezzenek.

    SuperEnalotto kifizetési lehetőségek

    A SuperEnalotto kifizetési lehetőségei olyan tényezőktől függenek, mint a jegyvásárláshoz használt fizetési mód és a nyert összeg. Az alacsony összegű fizetések általában ugyanazzal a fizetési móddal történnek, mint a jegyvásárlásnál. A nagy összegek kifizetése történhet közvetlen banki átutalással vagy személyesen, banki csekken keresztül. A játékosoknak a nyereményüket a sorsolást követő 90 napon belül kell igényelniük.

    Mekkora az esély a SuperEnalotto megnyerésére?
    Tippek és trükkök a SuperEnalotto játékhoz

    Tippek és trükkök a SuperEnalotto játékhoz

    A fogadók számos tippet és trükköt használhatnak, hogy növeljék SuperEnalotto nyerési esélyeiket. Az első és valószínűleg legkézenfekvőbb tipp, hogy több jegyet vásároljon ugyanarra a sorsolásra. Minden jegynek különböző számot kell tartalmaznia. Ez növeli a nyerőszámok megszerzésének valószínűségét, különösen az alacsonyabb nyereményszintek esetében.

    Egy másik tipp egy megbízható rendszerbeviteli módszer használata. Ilyen például a Multistella rendszer, a Bases and Variants Systems és a Reduced System. Ezeket a nyerési esélyek maximalizálására tervezték.

    A SuperEnalotto megnyerésének egyetlen módja a lottón való részvétel. A gyakrabban való játék növeli a nyerési esélyeket is. A tippadóknak ezért arra kell törekedniük, hogy minél több döntetlent játsszanak. Egy másik kézenfekvő tipp, hogy a sorsolás után alaposan ellenőrizze az összes jegyet, hogy megtudja, valamelyik jegy nyert-e.

    A játékosok ne felejtsék el átvenni nyereményeiket a megengedett 90 napon belül. A nyeremény igényléséhez a játékosoknak be kell mutatniuk a nyertes jegyeket és a jegyvásárlást igazoló bizonylatot. Ez általában nem jelent nagy problémát azoknak, akik online játszanak.

    Tippek és trükkök a SuperEnalotto játékhoz