A legjobb Super Lotto Lottó - 2023

Bár az orosz katonai hadjáratok most (2022-től) megharaphatják Ukrajnát, az ország online lottózói iránti szeretete nem lankadt. Éppen ezért a Super Lotto, az ország egyik legnépszerűbb lottójátéka továbbra is erősen megy. A hetente kétszer szombatonként és szerdán megrendezett sorsolás miatt nyilvánvaló, hogy ez a játék ukránok és más állampolgárok millióit vonzza. A Super Lotto-t az Ukrán Nemzeti Lottó (UNL) szervezi, amely egyike az egyetlen két állami szolgáltatónak az országban.

Ez a bejegyzés szaftos részleteket tartalmaz erről a játékról, beleértve a történetét, a jegyvásárlás helyét, a játék módját, a nyerési esélyeket és az országban érvényes jogi státuszt. Vannak tippek és trükkök is, amelyek segítenek a játékosoknak ebben a játékban.

A legjobb Super Lotto Lottó - 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Hol vásárolhat jegyeket a Super Lotto-ra (Ukrajna)

Hol vásárolhat jegyeket a Super Lotto-ra (Ukrajna)

Amit érdemes megjegyezni, hogy Ukrajna nemzetiségtől függetlenül mindenkinek lehetőséget ad a játékra. Nem számít, honnan játszik az ember; a játék számos egyszerű és kényelmes módot kínál a jegyvásárlásra. A játékosok, különösen más nemzetekből, online vásárolhatnak jegyeket a következőn keresztül internetes lottóügynökök.

A játékosoknak csak annyit kell tenniük, hogy kiválasztják a számukat, és teljesítik a fizetést. A többit az oldal intézi. A lakosok számára legalább 5200 jegyértékesítő található egész Ukrajnában. Bármelyikbe besétálni és jegyet vásárolni szuper egyszerűnek kell lennie.

Hol vásárolhat jegyeket a Super Lotto-ra (Ukrajna)
Az ukrán szuperlottó története

Az ukrán szuperlottó története

A Super Lotto korai napjai 2001-re tehetők, amikor a játékot először az UNL, az 1997-ben alapított állami lottó-szervező mutatta be a lottó rajongóinak Ukrajnában. Az operátor később a játék mátrixát (6/39) a következőre változtatta. jelenlegi (6/52) 2008-ban.

A laikusok nyelvén ez azt jelenti, hogy a jackpot-vadászoknak most hat számot kell választaniuk egytől 52-ig. A jackpot 3 000 000 UAH-nál kezdődik, és a jackpot megnyeréséig növekszik.

A legnagyobb Super Lotto jackpot 2007-ben esett, és 15,2 millió UAH (0,57 millió USD) volt. Ezt követi a 2012-ben nyert 14 128 UAH.

Az ukrán szuperlottó története
Legális a Super Lotto (Ukrajna)?

Legális a Super Lotto (Ukrajna)?

A kételkedők számára a Super Lotto legális Ukrajnában, és az állam elismeri. Először is, a játékot az UNL, az állam egyik entitása szervezi és irányítja. Az entitást az ukrán kormány szándékosan hozta létre, hogy az állam nevében különféle játékokat üzemeltethessen.

Az állam teljes mértékben szabályozza az UNL-t, és mint ilyen, minden játéka legitim. A Super Lotto mellett az üzemeltető egy sor más játékot szervezett, köztük a Lotto Maximát, a Kenót, a Second Luck-ot és a Lotto Triykát. Mindezeket a termékeket legálisnak ismerik el Ukrajnában.

Emellett az UNL az egyik Lottó Világszövetség's (WLA) tagjai. Az egyesület egy globális hatóság, amely biztosítja, hogy minden tag operátor szigorú szabályai és etikai alapelvei szerint játsszon. Ez azt jelenti, hogy minden UNL-játék, beleértve a Super Lotto-t is, garantáltan ingyenes és tisztességes.

Legális a Super Lotto (Ukrajna)?
Hogyan kell játszani az ukrán szuperlottót

Hogyan kell játszani az ukrán szuperlottót

Az Ukraine Super Lotto egy 6/52-es mátrixot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy minden sorsolás hat nyerőszámot tartalmaz 1-től 52-ig. Tehát az első dolog, amit a játékosoknak meg kell tenniük a játék során, hogy válasszanak ki hat számot a tartományból. A számok kiválasztásának két módja van.

A játékosok használhatják a Quick Pick funkciót, amelyben lehetővé teszik a rendszer számára, hogy véletlenszerűen válassza ki a számokat a nevükben. A másik, hogy maguk választják ki a szerencseszámokat. Mivel minden sorsolás eredménye véletlenszerű, a számok kiválasztásának módja semmilyen módon nem határozza meg az eredményt.

A Super Lotto hat nyereményszintet kínál. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak nem kell megegyezniük mind a hat nyerőszámmal a nyeremény megnyeréséhez. Minél nagyobb számsort talál egy játékos egy adott sorsolásnál, annál nagyobb a nyeremény. A legalacsonyabb nyeremény megnyeréséhez a játékosoknak legalább két számot meg kell felelniük a kisorsolt hatból.

Azok, akik a sorsoláson kiválasztott hat számot egyezik, hazasétálnak a Super Lotto jackpottal, amely a legmagasabb nyereményszint. Az egyik izgalmas dolog a játékban, hogy a jackpot nincs korlátozva, vagyis nincs maximális korlátja annak, hogy mennyit lehet nyerni. A jackpot minden sorsolás után folyamatosan növekszik, amíg egy játékos nyer.

Hogyan kell játszani az ukrán szuperlottót
Milyen esélyek vannak a Super Lotto megnyerésére Ukrajnában?

Milyen esélyek vannak a Super Lotto megnyerésére Ukrajnában?

A Super Lotto Ukraine öt különböző szintet kínál a játékosok számára, amelyek minden szerda és szombat este nyerhetnek. A játékról köztudott, hogy a lottóipar legvonzóbb szorzóit kínálja, és minden szinten más-más szorzót kínál.

A főnyeremény (a legmagasabb szintű nyeremény) megnyerésének esélye egy a 20 358 520-hoz. A másodosztályú nyeremény esélye egy a 73 763-hoz. Ez a szint megköveteli a játékosoktól, hogy a hatból öt számot helyesen egyezzenek meg.

A harmadosztályú nyereményvadászok esetében egy az 1311-hez az esély arra, hogy a hat kihúzott szám közül négy egyezik. A negyedik szinten a játékos nyerési esélye egy a 67-hez. Itt a játékosoknak 3-at kell nyerniük. Az ötödik szinten a játékosok akkor nyernek, ha a hatból csak két számot egyeznek meg. Ennek a szintnek az esélye egy a nyolchoz.

A fenti szorzók alapján arra a következtetésre juthatunk, hogy a Super Lotto jackpot eltalálása a legnehezebb. Mint minden játéknál, minél nagyobb a nyeremény, annál kisebb a nyerési esély. Tehát a bölcs játékosok érdemes kétszer is meggondolni, mielőtt megpróbálják megnyerni a legmagasabb díjat. De ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen nagy győzelem. Érdemes hangsúlyozni, hogy a Super Lotto eredményei véletlenszerűek, így azok is minden online lottójáték eredményét.

Összesített esélyek

Miután ismeri az esélyeket az egyes szinteken, fontos, hogy ismerje a Super Lotto Ukraine nyeremény teljes esélyét. A játék 1 a 7-hez általános esélyt kínál. Bár ezek nem a legjobb esélyek az online lottó világában, nagyszerűek egy nemzeti lottó számára.

Milyen esélyek vannak a Super Lotto megnyerésére Ukrajnában?
Kifizetési lehetőségek a játék nyerteseinek

Kifizetési lehetőségek a játék nyerteseinek

Az ukrán Super Lotto egyösszegű fizetést kínál egyetlen elérhető lehetőségként. Bármilyen, legfeljebb 500 UAH értékű nyeremény igényelhető a megye 5200 engedéllyel rendelkező kiskereskedőjétől. Az 500 és 25 000 UAH közötti díjak az UNL valamelyik regionális irodájában vehetők át, köztük Szimferopol, Harkov, Lviv, Donyeck, Dnyipropetrovszk és Odesszai irodákban.

Azoknak a játékosoknak, akik 25 000 UAH feletti nyereményt nyernek, fel kell keresniük az UNL főhadiszállását, hogy átvehessék pénzüket. A nemzetközi játékosoknak meg kell tervezniük, hogy Ukrajnába látogatnak, hogy beszedjék a pénzüket, ha jackpotot vagy bármilyen jelentős összeget nyernek.

Kifizetési lehetőségek a játék nyerteseinek
Tippek és trükkök a Super Lotto játékhoz

Tippek és trükkök a Super Lotto játékhoz

A lottójátékok szerencsejátékok, és az ukrán Super Lotto sem kivétel. A legjobb online lottójátékosok azonban nem csak jegyet vásárolnak, és mindent Lady Luckra bíznak. Igen, nincs trükk vagy tipp a győzelem garantálására, de vannak módok a játékosoknak, hogy maximalizálják az élményt, és még a veszteségeket is minimalizálják. Íme néhány tipp és trükk.

 • További jegyek vásárlása: A nyerési esélyek növelése érdekében a játékosoknak ajánlatos egynél több online lottószelvényt vásárolniuk, bár ez több kiadással jár. Ha valaki kevesebb jegyet vesz, a nyerési valószínűsége csökken.
 • Online sorsjegyek vásárlása hivatalos lottókereskedőktől: A sok online lottócsalás miatt a játékosok könnyen bedőlhetnek egynek. Ennek elkerülése érdekében a Super Lotto játékosoknak csak hivatalos kereskedőktől vásárolniuk kell jegyeket.
 • Hogy szórakoztató legyen: A Super Lotto egy szerencsejáték, ami azt jelenti, hogy a győzelem nem garantált. Ezért csak néhány szerencsés játékos nyer. A csalódások elkerülése érdekében a játékosokat a játék szórakoztató jellegének kell motiválnia, nem pedig pénzdíjaknak.
 • Alacsonyabb nyeremények megcélzása: Mint ebben az útmutatóban elmagyarázzuk, nagyobb nyereményeket nehezebb megnyerni, mint kisebbeket. Mivel a jackpot megnyerésének esélye egy a 20 358 520-hoz, bölcsebb alacsonyabb szintű nyereményekre vadászni.
Tippek és trükkök a Super Lotto játékhoz