A legjobb Sportka Sazka Lottó - 2023

Négy felnőttből három Csehországban játszott alkalmanként szerencsejátékot. A legtöbben szórakozásból és alkalmanként anyagi haszonból vesznek részt lottójátékokban. Más sportokhoz hasonlóan a lottó is népszerű az egész országban, mert izgalmat kelt, és esélyt ad a nagy nyerésre.

Hetente háromszor, szerdán, pénteken és vasárnap kerül megrendezésre a Sportka Sazka sorsolása. A sorsolás napján 19:00 órakor a fogadás lezárult. A játékosok az eredményeket a Sazka honlapján tekinthetik meg. Alternatív megoldásként a játékosok megnézhetnek egy sorsolási videót, ellenőrizhetik a nyerőszámokat, és megnézhetik, hogy tétjük alkalmas-e valamilyen nyereményre.

A legjobb Sportka Sazka Lottó - 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Hogyan vásároljunk Sportka Sazka lottójegyet online
Hogyan vásároljunk Sportka Sazka lottójegyet online

Hogyan vásároljunk Sportka Sazka lottójegyet online

Az egyéneket szeretettel várjuk, hogy élőben nézzék meg a rajzot a Studio Pokrokban. A sorsolás a TV adás meghatározott időpontjának letelte után történik. A tulajdonosok minden érdeklődőt meghívnak a stúdióba, hogy megbizonyosodjon róla. Azonban minden sorsoláson korlátozott számú hely áll rendelkezésre.

A játék online és a Sazka kiskereskedelmi helyein is elérhető. Az alapvető eljárás egyszerű. A játékosok kiválasztják a számukat, vásárolnak Sportka Sazka lottószelvényeket online, és várják a sorsolást. Lehetősége van részt venni a három sorsolási napon, két egymást követő sorsolási napon vagy mindhárom napon.

A Sportka közé tartozik legjobb online lottó a Cseh Köztársaságban. Ez a legolcsóbb is, ami hozzájárul a folyamatos sikeréhez. Egy Sportka téthez minimum 20 CKZ (0,8 USD) befektetés szükséges. Ezenkívül, ha a játékosok úgy döntenek, hogy növelik nyerési esélyeiket, többet költhetnek.

Hogyan vásároljunk Sportka Sazka lottójegyet online
A Sportka Sazka története

A Sportka Sazka története

Lottó a Cseh Köztársaságban hosszú múltra tekint vissza, az 1940-es évek végére nyúlik vissza. Kezdetben az 1948-ban alapított Staska fogadási vállalkozás irányította a nemzeti lottót Csehországban. A Staska lehetőséget adott a fogadóknak, hogy nyerjenek azzal, hogy sporteseményekre fogadtak.

Akkoriban az állam adománygyűjtő sorsjátékokat is vezetett, például a Csehszlovák Osztálylottót. Az 1953-as valutaváltást követően azonban minden típusú szerencsejátékot tiltottnak minősítettek.

Három évvel később a kommunista kormány úgy döntött, hogy bevezet néhány jogszabályt a folyamatban lévő illegális szerencsejátékok megállítására. 1956. szeptember 15-én a kormány engedélyt adott a Saszka Entertainment AG-nak az országos lottó vezetésére.

A Sportka lottót Saszka alapította 1957-ben, és a mai napig játsszák. A Sportka nevét onnan kapta, hogy a felhasznált 49 labda mindegyikének volt olyan neve, amely egy adott sportághoz kapcsolódott.

A Sportka Sazka története
Legális a Sportka Sazka játéka?

Legális a Sportka Sazka játéka?

A Sports Sazka legális, és a játékosok anélkül vehetnek részt a játékban, hogy a törvénnyel szembesüljenek. Amióta Csehország 1990-ben kivált a Szovjetunióból, ott engedélyezték a lottózást.

A 2016. évi szerencsejátékról szóló törvény1, amely az 1990. évi lottótörvényt váltotta fel, mind a fizikai, mind az online sorsolási helyszíneket szabályozza. 2012-ben engedélyezték az online szerencsejátékot, 2016-ban pedig több fogadási lehetőséget kínáltak. Ezen kívül csehek is részt vehetnek nemzetközi lottó online törvénysértéstől való félelem nélkül.

A szerencsejáték-piac mindenki számára elérhető, bár minden lottónak adóbevételt kell biztosítania. Ezért a lottószervezőknek második engedélyre van szükségük. Az üzemeltetők által kínált játékok típusát és a jackpot méretét az önkormányzati hatóságok befolyásolják. A 100 000 CSK-t (3988 dollárt) meghaladó nyereményalapot jóváhagyásra be kell nyújtani a város önkormányzatához.

Legális a Sportka Sazka játéka?
Hogyan kell játszani a Sportka Sazka lottót online

Hogyan kell játszani a Sportka Sazka lottót online

A Sportka nem nehéz azoknak a lottójátékosoknak, akik már tisztában vannak az alapszabályzattal. Bár lehetnek kisebb eltérések, a legtöbb játéknak hasonlóak a szabályai. Az első lépés egy számcsoport kiválasztását jelenti egy adott tartományból.

Az egyéneknek hat számjegyet kell kiválasztaniuk a Sportkában, amelyek 1-től 42-ig terjednek. Ezenkívül lehetőség van bizonyos számok kiválasztására vagy véletlenszerű létrehozására. Minél több kiválasztott szám egyezik a kisorsolt számokkal, annál magasabb a díj az irányelvek szerint. A nyeremény megszerzéséhez azonban a játékosok előnyt jelentenek, ha legalább három pontos egyezést találnak.

A Sportka rajzai tartalmaznak egy második kihúzott számot is. Minden Sportka sorsolásnál hét számot húznak ki, ami kis eltérést jelent a tipikus lottójátékoktól. Például a második és harmadik pozíció közötti különbséget a különböző számok befolyásolják.

A játékosok akkor nyerik el a harmadik helyet, ha helyesen találtak ki öt számjegyet. Ha azonban az egyén helyesen tippel ki öt számot a másikon kívül, feljut a második helyre. A nyeremény az extra szám hatására a jackpot szintről a szuper-jackpot szintre is átkerülhet.

A szuper-főnyeremény több száz millió koronát is érhet, míg a jackpot értéke általában több millió koronás tartományba esik.

Hogyan kell játszani a Sportka Sazka lottót online
Mekkora az esély a Sportka Sazka megnyerésére?

Mekkora az esély a Sportka Sazka megnyerésére?

A szuper-jackpot ellenére a jackpot díj önmagában is jelentős összeg. Általában ez legalább néhány millió korona. Tekintettel a díj nagyságára, a díj megszerzése kihívást jelent. A játékosoknak hat számot kell megfelelően megbecsülniük ahhoz, hogy nyerjenek.

Az esélyek révén a résztvevők jobb képet alkothatnak arról, milyen kihívást jelent majd a főnyeremény elérése. A Sportkában a jackpot megnyerésének esélye 1:285 384. Annak ellenére, hogy rendkívül ritka, előfordulhat, hogy szerencsés lesz, és az élet drasztikusan megváltozik.

Kifizetési lehetőségek a Sportka Sazka nyerteseinek

Függetlenül attól, hogy az egyének mennyit nyernek, ha online lottószelvényt vásároltak, akkor is megkaphatják jutalmukat készpénzmentes megközelítéssel. Ha a magánszemélyek naponta csak 5000 koronát vesznek fel, akkor is igényt tarthatnak a jutalomra a Sazka árusítóhelyeken.

Ezenkívül minden héten készpénz nélküli pénzfelvételi lehetőség áll rendelkezésre 500 000 koronáig. A pénz azonnal átutalható a játékos bankszámlájára. Ha a résztvevők egy értékesítési helyen teszik fel tétüket, az eljárás kissé eltér.

Ebben a helyzetben vagy az értékesítési ponthoz vagy a Sazka vállalati irodához kell menni a nyeremény átvételéhez. Legfeljebb 250 000 korona nyerhető, a játékosok pedig egy Sazka értékesítési ponton vehetik át nyereményüket. Ha egyszerre több mint 1000 koronát igényel, akkor a játékosoknak előre kell időpontot egyeztetniük.

Továbbá azoknak a játékosoknak, akik több mint 250 000 koronát nyernek, a Sazka vállalati irodákban kell átvenniük nyereményüket. A nyeremény átvételéhez egyeztessen velük egy találkozót, és hozza magával a jegyet és a hivatalos igazolványt.

Mekkora az esély a Sportka Sazka megnyerésére?
Tippek és trükkök a Sportka Sazka játékhoz

Tippek és trükkök a Sportka Sazka játékhoz

 • A szuper-jackpot nyeremény akkor nyerhető, ha az alap hat számot és a másik számot helyesen választották ki. Az első hat szám helyes kiválasztásával csak a jackpot nyeremény nyerhető.
 • Rendszerfogadásokkal és ismételt fogadásokkal a résztvevők növelhetik nyerési esélyeiket. A rendszerfogadások több szám kiválasztását jelentik, mint a hagyományos fogadások.
 • A játékosok általában hat számot választanak ki, de ha rendszertétet tesznek, több számot is kiválaszthatnak. A győzelem esélye nő, mert több a hat szám kombinációja.
 • A készlet véletlenszerűen történik az egyes számok kiválasztásához. A korábbi rajzok adatai azonban egy érdekes mintát tárnak fel. Az egymást követő számok megszerzése ugyanazon a sorsoláson meglehetősen ritka.
 • Az új játékosoknak meg kell tanulniuk jegyet vásárolni a Sportka Sazka Lottery-re, miközben szívesen használnák a különböző számokat a készletből, amely elérhető. A játékosoknak nem szabad csak egy klasztert választaniuk, és kerülniük kell a trend alapján történő választást.
 • Bár egyenlő esély van arra, hogy minden számot kihúznak, a kevésbé népszerű számok választása részben csökkenti a jackpot megnyerésének esélyét. Ezért a választás során a játékosoknak a közös 31-es számon kívül kell gondolkodniuk. Ezekkel a számokkal a nyerteseknek valószínűleg senkivel sem kell megosztaniuk a nyereményt.
Tippek és trükkök a Sportka Sazka játékhoz