A legjobb Polish Lotto Lottó - 2023

A lottózás nemzeti időtöltés Lengyelországban. A statista.com szerint Lengyelország vezető lottóoldala a Lotto.pl, amely 2020-ban 3,7 millió felhasználót vonzott. A jackpot megnyerésének esélye közel 1 a 13,9 millióhoz. A lengyel állampolgárok azonban jó fogadásnak tekintik a lottószelvény megvásárlását.

A nemzeti lottó Lengyelország legrégebbi lottójátéka. Az 1957-ben alapított lottó az egész országból vonzza a polgárokat. Olvasson tovább a lengyel lottó játékkal kapcsolatos további információkért. Bár nincs garancia a lengyel lottó megnyerésére, a 18 éves alsó korhatárt betöltő rajongók szívesen vásárolnak jegyet.

A legjobb Polish Lotto Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

TheLotter

hu Country FlagCheckmark
BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Show less...
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Bonus50 ingyenes pörgetés befizetéssel

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...
Mutasson többet

  Az AgentLotto, cégszáma 157283, nemzetközileg engedélyezett szerencsejáték-szolgáltatás. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jegyeket vásároljanak az állami lottójátékokra különböző országokban. Az AgentLotto egy Agento NV márka, amelyet hivatalosan az Abraham de Veerstraat 9, Curacao címen jegyeztek be. Az AgentLotto tulajdonosaként az Agento NV a curacaói kormány által kiadott engedély alapján működik, GLH-OCCHKTW0705252017 számú allicenc. A licenc lehetővé tette az Agento NV számára, hogy az AgentLotto online megjelenése óta tíz éven keresztül bármilyen lottósorsolással kapcsolatos tevékenységet végezzen.

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Show less...
  Mutasson többet

   A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

   Hol lehet jegyet venni a lengyel lottóra?

   Hol lehet jegyet venni a lengyel lottóra?

   Polgárok milliói választanak ki hat számot 1 és 49 között hetente háromszor, hogy esélyt kapjanak a jackpot megnyerésére. A véletlenszerű gyorsválasztás opcióval vagy a kézi beküldéssel a számok kiválasztásával a játékos egyszer léphet be, vásárolhat multidraw-t, vagy vásárolhat előfizetést a folyamatos játékhoz.

   A nyerő játékosok azonnali életmódbeli és társadalmi-gazdasági változásokat tapasztalnak. Ha a sorsolás napján senki sem nyer, a jackpot tovább gurul, amíg a jegyvásárló meg nem választja a nyerőszámokat.

   Az internet kiterjedt elérhetőségét kihasználva a lottó tisztviselői lehetőséget kínálnak erre lottózzon online a hivatalos lengyel lottó honlapján és az engedélyezett lottó weboldalakon. Ezen kívül több mint 17 000 hivatalos kiskereskedő értékesít lottószelvényeket Lengyelország egész területén.

   A másodlagos nyertesek díjakat kaphatnak a részszámok kombinációiért, és a nyeremény megfelelő esélye vonzza a játékosokat az internet minden részéről. Azonban a jackpot miatt a Poland Lotto az egyik legnépszerűbb nemzeti lottójáték a piacon.

   Hol lehet jegyet venni a lengyel lottóra?
   A lengyel lottó története

   A lengyel lottó története

   1956-ban Lengyelország engedélyt adott ki a Totalizator Sportowynak a lengyel lottó irányítására és lebonyolítására. Az első sorsolás egy évvel azután történt, hogy a céget hivatalos lottó-adminisztrátornak nevezték ki. A lottó neve az 1957-es Big Lotto-ról 2009-ben Poland Lotto-ra változott.

   A Totalizator Sportowy kezdetben focifogadásokkal foglalkozó cégként indult, és lottótermékekre és -szolgáltatásokra összpontosító céggé fejlődött. Az internet népszerűségének köszönhetően a vállalat továbbra is lépést tart a technológiával, hogy elérje a lengyel lottójátékosokat az interneten keresztül.

   A lengyel lottó története
   A Lotto Poland legális?

   A Lotto Poland legális?

   Igen, a lengyel lottó legális. Valójában Lengyelországnak szigorú szerencsejáték-törvényei vannak Európa nagy részéhez képest. Az online és a hagyományos szerencsejáték-létesítmények szigorúan szabályozottak. A 2009. évi szerencsejáték-törvény határozza meg az üzemeltetőkre vonatkozó szabályokat és a törvény rendelkezéseinek megsértése esetén alkalmazandó szankciókat.

   2017-re a törvény módosításainak célja a lengyelországi szerencsejáték minden vonatkozásának szabályozása volt, beleértve a lottójátékokat is. A szerencsejátéknak minősülő lottókat négy kategóriába sorolják: emeltdíjas, promóciós, készpénzes és tombola. Minden lottónak sajátos előírásai vannak, amelyeket az üzemeltetőknek be kell tartaniuk.

   A készpénzes lottó esetében csak állami cég működtethet és értékesíthet jegyeket a lakosság számára. Lengyelország nemzeti lottójátékát a Totalizator Sportowy irányítja, amelyet a miniszterelnök jelöl ki az összes lottóművelet felügyeletére.

   A Lotto Poland legális?
   Hogyan kell játszani a lengyel lottót

   Hogyan kell játszani a lengyel lottót

   A 49 közül kiválasztott 6 számból álló formátumot követve a játékosok manuálisan vagy elektronikusan választják ki kedvenc számukat a lottószelvény online vásárlásához a gyorsválasztási lehetőséggel. A Quick Pick a lottó üzemeltetője által kínált véletlenszerű kiválasztási eszköz, amely lehetőséget ad a játékosoknak a számkombinációk egyszerű kiválasztására.

   A lengyelországi LOTTO márka a legnépszerűbb, becslések szerint a lakosság 60 százaléka játszik rendszeresen a Totalizator Sportowy által kínált játékokat. Az állami tulajdonú vállalat számos szerencsejáték-lehetőséget kínál, köztük a Keno, a Lottery Poland, a Polish Lotto és az Express Lotek.

   Főnyereményjátékként, amelyben sorsolás szükséges a nyertes kiválasztásához, a Lottery Poland lehetőséget kínál a szerencsés nyerteseknek, hogy nagy nyereményeket szerezzenek. A jackpotok addig folytatódnak, amíg a jegyvásárló nyer.

   Azok a játékosok, akik a „Véletlenszerű választás” opciót választják, lehetővé teszik a számítógép számára, hogy számkombinációkat generáljon. Az üzemeltető szombaton, kedden és csütörtökön helyi idő szerint 22 órakor tartja a rajzokat. Egy ideig csak a lengyelországi lakosok játszhattak.

   Az internet növekedése óta azonban az engedélyezett online jegyértékesítők az interneten keresztül biztosítanak jegyeket a játékosoknak. Bárki megkockáztathatja online lottójátékok. Ha egy jegyvásárló egyezik a 6 kisorsolt számmal, akkor ő nyeri az első osztály díját.

   Hogyan kell játszani a lengyel lottót
   Mekkora az esély a lottó Lengyelországban nyerésre?

   Mekkora az esély a lottó Lengyelországban nyerésre?

   Figyelembe véve, hogy a lengyel lottó több millió lehetséges számkombinációja létezik, kicsi az esély arra, hogy valaki megnyerje a jackpotot. Azonban valakinek végül nyernie kell, ezért a lakosság több mint 60 százaléka vesz részt a játékban. A nagy pénzösszegekkel a csekély esélyek nem tántorítják el a polgárokat a lottószelvények vásárlásától.

   Az intelligens lottójátékosok elemzik a trendeket, és megpróbálják növelni az esélyeket a számok kiiktatásával, amelyeket a szolgáltatók kevésbé valószínű, hogy húznak. A statisztikai elemzés szűk előnyt kínál. A számítógépek történelmileg nem voltak sikeresek nyerő lottószámok kiválasztása. Ha működne a számítógépes elemzés, több jegyvásárló nyerne.

   A lottón való nyerési esélyek növelésére a legjobb lehetőség, ha több jegyet vásárol. Például egy játékosnak, aki online vásárol egy lottószelvényt, 1 a 14 millióhoz az esélye a nyerésre. Annak a játékosnak, aki 10 jegyet vásárol, 10 a 14 millióhoz esélye van nyerni. A csoportok gyakran egyesített erőforrásokat használnak fel, hogy több jegyet vásároljanak, és növeljék a nyerési esélyeket.

   Ezeknek a befektetési csoportoknak hatalmas mennyiségű jegyet kell vásárolniuk, hogy javítsák a főnyeremény megnyerésének esélyeit. Ennek ellenére a sorsjegy vásárlása továbbra is szerencsejáték. A befektetés megtérülésére nincs garancia.

   Mekkora az esély a lottó Lengyelországban nyerésre?
   Lengyel lottó fizetési lehetőségek

   Lengyel lottó fizetési lehetőségek

   Ha a csoport vagy egy személy nyer, a lottónyereményt felosztják a csoporttagok és bármely más nyertes között, aki ugyanazt a számkombinációt választotta. Könnyen igényelhet lottónyereményt a lengyel lottó online hivatalos webhelyein vagy a lottó üzemeltetőjétől.

   Ha egy online weboldalon játszanak, a játékosok pénzt kapnak a lottó üzemeltetőjétől, amelyet a nyertes számlájára utalnak kifizetés céljából. A nyerteseknek nem kell jutalékot fizetniük a nyeremény átvételéért. A 2280 PLN-nél alacsonyabb nyereményekért nem kell adót fizetni. A Sorsolás Lebonyolítója pénznyereményt fizet, hacsak másként nem rendelkezik.

   Lengyel lottó fizetési lehetőségek
   Tippek és trükkök a lengyel lottó játékhoz

   Tippek és trükkök a lengyel lottó játékhoz

   Mivel több millió játékos verseng ugyanazért a jackpotért, a jegyvásárlók mindig az előnyt keresik. Míg a nyerési esélyek növelésének leghatékonyabb módja a további jegyek vásárlása, íme néhány tipp, amelyet a lottórajongók használhatnak játék közben. Tekintse meg ezt a három stratégiát a lengyel lottó nyerési esélyeinek javítására.

   A nem egymást követő számok megválasztása növelheti a játékos esélyeit a nagy ütésre. A lottószámokkal kapcsolatos tanulmányok arra a következtetésre jutottak, hogy a nyerőszámok gyakran összeadódnak a 104 és 176 tartományba eső számokból. Tehát a nagyobb számok kiválasztása kulcsot jelenthet a lottó nyerési kódjának feltöréséhez.

   Egy tanulmány szerint az azonos számmal végződő számok egy kombinációban csökkenthetik a játékos nyerési esélyeit. A számok változatossága az egyik lehetőség, amelyet figyelembe kell venni a lengyel lottóban való részvételhez szükséges kombinációk kiválasztásakor.

   Az erőforrások összevonása hatékony módja a további jegyek vásárlásának. Valójában a szakértők egyetértenek abban, hogy a nyerési esélyek növelésének egyik leghatékonyabb módja az, ha több sorsjegyet vásárol. Ne feledje azonban, hogy a csoportoknak jelentős számú jegyet kell vásárolniuk ahhoz, hogy jogos esélyük legyen a nyerésre.

   Tippek és trükkök a lengyel lottó játékhoz