A legjobb Pick 3 Lottó - 2023

A Pick 3 Lottery egy nap mint nap húzós játék, amelyet a belgiumi National Lottery szervez. Ebben a játékban, ahogy a neve is sugallja, három véletlenszerű számot húznak ki nullától kilencig. Bár az összes kihúzott szám kritikus, megjelenési sorrendjük ugyanolyan fontos. A sorsolás vasárnap és ünnepnapok kivételével naponta történik. Ezért a játék lehetővé teszi a játékosoknak, hogy minden nap jegyet vásároljanak és részt vegyenek.

A Pick 3 nem mindenki számára elérhető; csak a belgiumiak játszhatják a játékot, amíg elérték a törvényes szerencsejáték korhatárt. Más állampolgárok azonban, akik Belgiumba látogatnak, szintén részt vehetnek ebben a lottójátékban, amennyiben az ország határain belül tartózkodnak.

A legjobb Pick 3 Lottó - 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • Epic Sportbook
 • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Hol vásárolhat jegyet a Pick 3-ra (Belgium)?
Hol vásárolhat jegyet a Pick 3-ra (Belgium)?

Hol vásárolhat jegyet a Pick 3-ra (Belgium)?

A Pick 3 nem mindenki számára elérhető; csak a belgiumiak játszhatják a játékot mindaddig, amíg elérték a legális szerencsejáték-kort. Más állampolgárok azonban, akik Belgiumba látogatnak, szintén részt vehetnek ebben a lottójátékban, amennyiben az ország határain belül tartózkodnak.

Amikor a Pick 3 játék mellett dönt, jegyet kell vásárolnia, amely a National Lottery által jóváhagyott belgiumi kiskereskedelmi helyen található. A jegy ára 1 euró. A jegy megvásárlásakor a kereskedő fizetési szelvényt ad a játékosnak, amelyből három számot választhat nullától kilencig.

Természetesen a számjegyeknek 000 és 999 között kell lenniük. Miután a kereskedő feldolgozta a szelvényt, kiállít egy játékjegyet, amely tartalmazza a játékos számkombinációit és a sorsolás dátumát. Ezt a jegyet a nyeremények átvételekor kell megadni.

Azok számára, akik nem szeretnének jegykereskedőket látogatni, lehetőségük van a Pick 3 megvásárlására sorsjegyek online. Ezt csak a hivatalos National Lottery weboldalon keresztül lehet megtenni. Az oldal csak Belgiumból érhető el, függetlenül attól, hogy valaki belga vagy külföldi. Így lehetséges a játék online anélkül, hogy elhagyná otthona kényelmét.

Fontos: Ha a kereskedőnél vásárol jegyet, azt a hátoldalon aláírással kell rögzíteni és hitelesíteni. Ha ez nem történik meg, és valaki más megtalálja, aláírhatják, és nyeremény esetén nyeremény átvételére használhatják fel.

Hol vásárolhat jegyet a Pick 3-ra (Belgium)?
A Pick története 3

A Pick története 3

A Pick 3-at a National Lottery vezette be 2002 szeptemberében. A National Lottery egy állami szervezet, amely kizárólagos jogokkal rendelkezik lottójátékok szervezésére az országban, akár online, akár offline. A szervezet hosszú múltra tekint vissza, Belgium gyarmati időszakától kezdve.

Akkoriban gyarmati lottó néven volt ismert. 1962-ben átalakították, és a neve National Lottery-re változott. A Pick 3 mellett más játékokat is kínál az országban, köztük az EuroMillions-t. A Pick 3 bemutatása óta a játék lényegében ugyanaz maradt a szabályok és a formátum tekintetében.

A Pick története 3
Legális a Pick 3?

Legális a Pick 3?

A Pick 3 egy 100%-ban legális játék Belgiumban. Ez egy állami lottó, amelyet a National Lottery üzemeltet, és amelynek története, amint arra utaltunk, jól dokumentált. Az, hogy a szolgáltató más játékokat is szervez, mint pl EuroMillions, nyugalmat kell adjon a játékosoknak, mivel nem minden vállalat rendelkezik azzal, ami Európa egyik legnépszerűbb online lottójátékának kínálatához szükséges. Mint ilyen, a National Lottery bármely más játéka, beleértve a Pick 3-at is, nemcsak eredeti, hanem legális is.

Legális a Pick 3?
Hogyan kell játszani a Pick 3-at

Hogyan kell játszani a Pick 3-at

Egy dolog a Pick 3-mal kapcsolatban, hogy a játék szabályai meglehetősen egyszerűek. Amint már kifejtettük, a játékot online és offline is lehet játszani.

Minden Pick 3 jegy öt játékterületet kínál, amelyeket rácsként vagy rácsként ismerünk. Minden rács nullától kilencig terjed. A játékosoknak három számot kell választaniuk ebből a tartományból, és a választásnak 000 és 999 közötti sorrendbe kell illeszkednie. A játékosok mind az öt vagy annál kevesebb rácsot játszhatnak.

Minél több rácson játszik valaki, annál nagyobb az esély a játék megnyerésére. Azonban több rács több kiadással jár. Minden grid 1 euróba kerül, ami azt jelenti, hogy 5 eurótól kell megválnia mind az öt grid lejátszásakor. Míg az összes rácson ugyanazok a csákányok lehetnek, a játékosok az egyes rácsokhoz különböző számokat is választhatnak, hogy növeljék esélyeiket.

A sorsolás három nyerőszámot tartalmaz. Ha egy játékos mindhárom számjegyet a megfelelő sorrendben egyezik, nyer egy díjat, amely 2022-től 500 euró. A játékosok 80 eurót nyernek, ha helyesen kapják a számokat, de eltévesztik a helyes sorrendet. Az első két számjegy helyes beírásának díja 50 euró.

Egy dolog, ami nem biztos, hogy jó a Pick 3 játékosok számára, az az, hogy a nyeremények rögzítettek. Semmi sem hasonlít a hatalmas jackpothoz vagy a borulásokhoz. De minél több rácsot tud helyesen egyezni, annál magasabb a nyeremény.

Hogyan kell játszani a Pick 3-at
Mekkora az esély a Pick 3 megnyerésére?

Mekkora az esély a Pick 3 megnyerésére?

A Pick 3-ban a játékosoknak mindhárom számot a megfelelő sorrendben kell megszerezniük, hogy megnyerjék a legmagasabb díjat. Ennek az esélye egy az 1000-hez. Lehet, hogy nem ez a legjobb esély, de az evangéliumi igazság az, hogy ezek az esélyek sokkal jobbak, mint a legtöbb online lottó ajánlat.

De nem szabad elfelejteni, hogy különféle nyereményszintek léteznek, amint azt az előző részben ismertettük. Ezért az esélyek szinttől függően változnak. Például az első két szám helyes kitalálása egyszerűbb, mint mindhárom szám helyes kitalálása.

Mekkora az esély a Pick 3 megnyerésére?
Kifizetési lehetőségek, ha nyer, válasszon 3-at (Belgium)

Kifizetési lehetőségek, ha nyer, válasszon 3-at (Belgium)

A nyeremény nagyságától függően a játékosok többféle módon igényelhetik nyereményeiket.

 • Nyeremények 1000 €-ig: Az ebbe a tartományba eső nyertesek a Nemzeti Lottó által engedélyezett értékesítési pontok bármelyikén átvehetik pénzüket. A játékosokat megkérhetik, hogy térjenek vissza egy későbbi időpontban, arra az esetre, ha nem lenne elegendő float.
 • Nyeremények 1001 € és 2000 € között: Ebben a kategóriában a nyerteseknek három lehetőségük van. Pénzüket az értékesítési ponton, a National Lottery bármely regionális irodájában vagy az üzemeltető központjában vehetik át. Az egyiknek a számlaszámával, a nyertes szelvényével és a személyi igazolvánnyal kell érkeznie.
 • 2001 eurótól 25 000 euróig: A játékosok nyereményeiket a National Lottery regionális irodájában vagy a székhelyükön vehetik át. Az irodák hétköznapokon, belga idő szerint 9-16 óráig tartanak nyitva.
 • 25 000 € feletti nyeremény: Ez a kategória a nagy nyerteseknek szól. Nyereményüket biztonsági okokból csak a nemzeti lottó központjában, Belgium fővárosában, Brüsszelben lehet átvenni. A játékosnak magánál kell tartania személyi igazolványát, jegyét és számlaszámát.
Kifizetési lehetőségek, ha nyer, válasszon 3-at (Belgium)
Tippek és trükkök a játékhoz Pick 3

Tippek és trükkök a játékhoz Pick 3

A Pick 3 lottón semmi sem biztos, hogy nyerhet. Akár online, akár offline játszik, az egyik dolog, ami soha nem változik, az az, hogy a lottó kimenetele a szerencsén múlik.

Igen, semmilyen játékkészség nem késztetheti a játékosokat a győzelemre. Bár a nyerőszámok helyes megjóslása kihívást jelent, a játékosok bizonyos mintákat és trendeket figyelhetnek meg a játék sorsolási történetéből.

Ezen visszatérő minták leszögezésével bölcsen kiiktathatunk néhány számot a játékkészletükből. Ennek ellenére előfordulhat, hogy ez a stratégia nem minden esetben működik, mivel a nyerőszámok véletlenszerűen jönnek létre.

Ennek ellenére íme néhány gyakorlati tipp és trükk, amelyek segítségével a Pick 3 játékosai a legjobb játékélményben részesülhetnek.

 • Két számjegy csökkentése a 3 jegyű szám minden helyén. Ezzel a nyerési esély egy az 512-hez. A két számjegynél több szám elhagyása még tovább növeli a nyerési esélyeket.
 • Az online lottójátékosok számára az egyetlen biztos módja annak, hogy elkerüljék a csalókat, ha csak a National Lottery hivatalos webhelyéről vásárolnak Pick 3 jegyeket.
 • Több rács vásárlása. Azok a játékosok, akiknek egynél több rácsuk van, nagyobb esélyük van nyerni, mint az egyetlen rácstal rendelkező játékosoknak. A játékosoknak azonban soha nem szabad túlzásba esni, ha szerencsejátékra költenek pénzt.
Tippek és trükkök a játékhoz Pick 3