A legjobb OZ Lotto Lottó - 2023/2024

A lottók és lottójátékok a szerencsejáték-ipar szinonimája. A lottó az emberiség történetének legrégebbi szerencsejáték-formái közé tartozik. A lottójátékok népszerűsége azonban csak a 19. században nőtt rendkívüli módon, amikor a legtöbb városban gombamód szaporodtak a lottószelvények árusításával foglalkozó kis lottóüzletek. Manapság a lottóüzletek gyorsan háttérbe szorulnak, és a legtöbb játékos az interneten mozog. Az olyan országok, mint Ausztrália, bevezették például az országos lottórendszereket, mint például az Oz Lotto, amely vitathatatlanul az egyik legtöbbet játszott és legkifizetődőbb online lottó ma.

Az Oz Lotto játékosai minden kedden azt várják, hogy helyesen megjósolják, hét golyót húznak ki egy 1-45 értékű poolból. A helyes jóslatot készítő játékosok 2 000 000 és 100 000 000 dollár között nyernek, a főosztály főnyereményének nagyságától függően. Több számot is választhatnak, hogy több nyereményosztályban is nyerjenek.

A legjobb OZ Lotto Lottó - 2023/2024
Hogyan vásároljunk Oz Lotto jegyeket

Hogyan vásároljunk Oz Lotto jegyeket

Az Oz Lotto jegyek vásárlása gyors és egyszerű. Jegyeket vásárolhat online vagy hivatalos viszonteladóknál. Ha úgy dönt, hogy online játszik, egyszerűen hozzon létre egy fiókot a jó hírű lottóoldal, helyezzen be pénzt, és válassza ki a számokat. Ismétlődő előfizetést is beállíthat, hogy soha ne maradjon le a sorsolásról.

Ha a hagyományos módszert részesíti előnyben, keressen fel egy hivatalos viszonteladót, és töltse ki a játékszelvényt a kiválasztott számokkal. A kiskereskedő ezután kiállít Önnek egy jegyet, amely igazolja a sorsoláson való részvételét. Ne felejtse el megőrizni jegyét, mert az esetleges nyeremények átvételéhez szükséges.

Hogyan vásároljunk Oz Lotto jegyeket
Hogyan működik az Oz Lotto?

Hogyan működik az Oz Lotto?

Az Oz Lotto egy izgalmas lottójáték, amely lehetőséget ad a játékosoknak életet megváltoztató nyeremények megnyerésére. A játék során hét számot kell kiválasztani a 45-ös alapból. A jackpot megnyeréséhez a játékosoknak meg kell egyeznie mind a hét kihúzott számmal. De ne aggódj, több nyereményosztás is létezik, így még ha nem is egyezik meg az összes számmal, akkor is nyerhetsz.

A sorsolás minden kedd este történik, és a nyerőszámokat egy lottólabdagép segítségével véletlenszerűen választják ki. A hét főszám mellett két pótszámot is kisorsolnak. Ezek a kiegészítő számok az alacsonyabb díjosztályok nyerteseinek meghatározására szolgálnak.

Fontos megjegyezni, hogy a számok sorsolási sorrendje nem számít. Mindaddig, amíg megvan a megfelelő számkombináció, versenyben vagy egy nyereményért. Tehát akár születésnapok, szerencseszámok, akár véletlenszerű választás alapján választja ki a számokat, a nyerési esélyek változatlanok maradnak.

Hogyan működik az Oz Lotto?
Óz Lotto szabályok és szabályzatok

Óz Lotto szabályok és szabályzatok

Az Oz Lotto-ban való részvételhez legalább 18 évesnek kell lennie. A játék Ausztrália lakosai számára nyitva áll, és online és hivatalos kereskedőknél is játszható. Az online játékhoz egyszerűen hozzon létre egy fiókot egy akkreditált lottóoldalon, letéti alapok, és válassza ki a számait. Ha a hagyományos módszert részesíti előnyben, személyesen vásárolhat jegyet az erre felhatalmazott üzletekben.

A számok kiválasztásakor lehetősége van arra, hogy válassza ki a sajátját, vagy használja a QuickPick funkciót, amely véletlenszerű kiválasztást generál. Egyetlen játék ára 2,30 dollár, és jegyenként legfeljebb 18 meccset játszhatsz. Minél több játékot játszol, annál nagyobb az esélyed a nyerésre.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az Oz Lotto jackpot felső határa 50 millió dollár. Ha a jackpot meghaladja ezt az összeget, és nincsenek az 1. divízió nyertesei, a többletösszeg a következő nyereményosztályba kerül. Ez biztosítja, hogy mindig legyenek nyertesek, és magasan tartja az izgalmakat.

Óz Lotto szabályok és szabályzatok
Az Oz Lotto megnyerésének esélye

Az Oz Lotto megnyerésének esélye

Minden lottójátékosnak szem előtt kell tartania az esélyeket. Ideális esetben ez a játék az első osztályú jackpot 7/45-ös formátumát követi. Két extra labdát vesznek figyelembe az alacsonyabb osztályok nyereményeiért. A nyereményosztás általában csökken az alacsonyabb osztályok esetében. Az alacsonyabb osztályok esetében azonban drasztikusan megnő a győzelem esélye.

Az Oz lottó rendszerint a Super Combo online lottószelvényt kínálja, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy növeljék nyerési esélyeiket.

Összességében a Division 1 jackpot megnyerésének esélye 1 a 45 379 620-hoz. Ez kétségtelenül távolinak tűnik, de több online lottó létezik „rosszabb” esélyekkel. Ezenkívül az Oz-játékosok viszonylag nagyobb nyerési esélyeket élveznek.

A játékosoknak meg kell érteniük a nyerési esélyeket az Oz lottó egyes részlegeiben:

 • 1. osztály – 1 a 45 378 620-ban
 • 2. osztály (6. mérkőzés + I. pótszám) – 1 a 3 241 401-ből
 • 3. osztály (6. mérkőzés) – 1 a 180 078-ból – 1 a 180 078-ból
 • 4. osztály (5. mérkőzés + 1. kiegészítő) – 1 a 29 602-ből
 • 5. osztály (5. mérkőzés) – 1 a 3430-ból
 • 6. osztály (4. mérkőzés) 1 a 154-ben
 • 7. osztály (3. mérkőzés + 1 pótló) - 1 a 87-ben
Az Oz Lotto megnyerésének esélye
Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos nyer az OZ Lotto-n

Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos nyer az OZ Lotto-n

Ahogy korábban említettük, az Oz Lotto kínálja Ausztrália egyik legbőkezűbb nyereményét. A Division high általában a legmagasabb nyereményt nyújtja, bár néhány nem túl barátságos odds mellett.

Mivel az első osztály kifizetése néhány évvel ezelőtt meghaladta a 100 millió dolláros határt, érdemes megjegyezni, hogy az egyes divíziók kifizetései nem rögzítettek. A divízió 1-es nyeremény minimális kifizetése azonban 2 millió dollár.

A jackpot legfeljebb 25 egymást követő húzásig járhat nyerés nélkül. Ha a 26. sorsolásig egyetlen játékos sem egyezik meg a számokkal, akkor a 2 millió dolláros jackpot hozzáadódik a 2. osztályhoz, és egyenletesen oszlik el a kategória játékosai között. Alapvetően az Ox Lotto egy pari kölcsönös formátumon működik, amely magában foglalja a jegyek eladását a táblázat százalékos aránya alapján.

Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos nyer az OZ Lotto-n
Az Oz Lotto jackpot története és jelentős nyertesek

Az Oz Lotto jackpot története és jelentős nyertesek

Az Óz-lottót 1994 februárjában vezették be, ezzel az első nemzeti lottójáték. Annak ellenére, hogy viszonylag új, az OZ Lotto rengeteg rítusnak, legendának és bájnak örvend, amelyeket az ausztrál lottójátékosok nagyra értékelnek.

Eredetileg az Oz Lotto egy 6 számból álló játék volt, amihez a játékosoknak meg kellett jósolniuk a 45 lehetséges választás közül hatot. Tíz évvel később, 2005 októberében azonban a lottó bevezette a hetedik számot. Ebben az új fejlesztésben a cég újramárkázott, hangsúlyozva a hetedik labdát vagy számot, mint pl Óz 7 Lotto és a Super 7 OZ Lotto.

Az évek során az Oz Lotto népszerűsége nagy jackpotjainak és egyszerű szabályainak tudható be. Ha a nagy jackpotokról beszélünk, az OZ lottó történetének legnagyobb jackpot összege 111 972 151,04 dollár, amelyet 2012-ben négy Division 1 nyertes nyert.

2013-ig a játék történetében közel 5,7 milliárd dollárnyi pénznyereményt nyertek. Ezt az összeget több mint 120 millióan osztották fel a játék fennállásának 19 éve alatt. Nem tartott sokáig, 2018-ban 70 millió won, 2019-ben 150 millió dollár, 2021-ben pedig 55 millió dollár volt.

Ha a játék történetét követni kell, az Oz Lotto kétségtelenül továbbra is a legnépszerűbb online lottó marad Ausztráliában.

Az Oz Lotto jackpot története és jelentős nyertesek
Tippek és trükkök az Oz Lotto játékhoz

Tippek és trükkök az Oz Lotto játékhoz

A tapasztalt lottójátékosok, akik értenek az online lottózáshoz, különböző stratégiákat alkalmaznak, hogy növeljék nyerési esélyeiket, ha nem, akkor kellemesebbé tegyék a játékot. Íme néhány trükk, amelyeket a lottójátékosok gyakran használnak.

 • Csatlakozás szindikátushoz: A A szindikátus olyan játékosok csoportja, akik összegyűjtik pénzüket sok bejegyzés lejátszásához. Ez az opció segít a lottójátékosoknak növelni nyerési esélyeiket.
 • Szuperkombinációk használata: A szuperkombinációk lényegében több választást tesznek lehetővé a játékosoknak, mint a szokásos hétjátékos bejegyzések. Ez az opció szintén javítja a játékos nyerési esélyeit, de további költségekkel is jár.
 • A forró számok kihasználása: Egyes lottójátékosok mindent megtesznek a korábbi eredmények elemzésével, hogy megpróbálják korrigálni. Bár az OZ lottó végeredményei véletlenszerűek, bizonyos számok (forró számok) gyakrabban jelennek meg a sorsoláson, mint a többi.
 • Ismétlődő lottó találatok: Megállapítást nyert, hogy az előző sorsoláson legalább egy szám az esetek 50%-ában újra megjelenik egy következő sorsolásnál.
 • Pozitív hozzáállás: Senki sem játszik lottón kétségbeesésből, hogy pénzt nyerjen. Míg a gondolatok energiával töltődnek fel, a pozitív hozzáállással való játék általában pozitív választ von maga után. A játékosoknak azonban mindig felelősségteljesen kell játszaniuk, tekintettel arra, hogy az eredmények mindig véletlenszerűek lesznek.
Tippek és trükkök az Oz Lotto játékhoz

Faq

Minden, amit tudnia kell a kaszinókról

Mi az Oz Lotto és hogyan működik?

Az Oz Lotto egy népszerű ausztrál lottójáték, ahol a játékosok hét számot választanak ki a 45-ös alapból, azzal a céllal, hogy mind a hét számmal megegyezzenek, hogy megnyerjék a főnyereményt. A sorsolások minden kedd este zajlanak, és két pótszámot is kisorsolnak, amelyek alapján az alsóbb nyereményosztályok nyerteseit határozzák meg.

Mennyibe kerül az Oz Lotto játék?

Az Oz Lotto játék megfizethető, egyetlen játék ára 2,30 dollár. A játékosoknak jegyenként legfeljebb 18 játékot lehet játszani, ami növeli a nyerési esélyeket.

Mekkora az esély az Oz Lotto megnyerésére?

Az Oz Lotto főnyeremény megnyerésének esélye körülbelül 1:45 379 620. Azonban több nyereményosztály is létezik, amelyeknél kedvezőbb az esély, így a játékosok akkor is nyerhetnek más nyereményeket, ha nem érik el a főnyereményt.

Választhatok saját számokat az Oz Lotto-ban?

Igen, a játékosoknak lehetőségük van saját számot választani az Oz Lotto játék során, vagy a QuickPick funkció használatával véletlenszerű kiválasztáshoz.

Milyen stratégiákkal növelhetem esélyemet az Oz Lotto megnyerésére?

Egyes stratégiák a nyerési esélyek növelésére: a szindikátussal való játék az erőforrások összevonására, a szisztematikus bejegyzés használata több kombináció megjátszásához, és a leggyakrabban húzott számok figyelembevétele a számok kiválasztásakor.

Hogyan vásárolhatok Oz Lotto jegyeket?

Az Oz Lotto jegyek megvásárolhatók online, akkreditált lottóoldalakon vagy hivatalos viszonteladóknál. Online vásárláskor létre kell hoznia egy számlát, be kell fizetnie pénzt, és ki kell választania a számokat. Személyes vásárlás esetén a kiválasztott számokkal egy játékszelvényt tölt ki.

Mi történik, ha az Oz Lotto jackpot meghaladja az 50 millió dollárt?

Ha az Oz Lotto főnyeremény meghaladja az 50 millió dollárt, és nincsenek az 1. osztály nyertesei, a többletpénz a következő nyereményosztályba kerül, biztosítva, hogy mindig legyenek nyertesek.

Mit tegyek, ha megnyerek egy Oz Lotto nyereményt?

Ha megnyer egy Oz Lotto nyereményt, ügyeljen arra, hogy jegye biztonságban legyen, mivel a nyeremény átvételéhez ez szükséges. Legfeljebb hat év áll rendelkezésére a nyeremény átvételére, attól függően, hogy a jegyet melyik államban vagy területben vásárolta.

Az Oz Lotto nyereményei adókötelesek Ausztráliában?

Nem, Ausztráliában a lottónyeremények, beleértve az Oz Lotto nyereményeit is, általában adómentesek.

Vannak alternatívák az Oz Lotto játékára Ausztráliában?

Igen, számos más lottójáték is elérhető Ausztráliában, mint például a Powerball, a Saturday Lotto és a Set for Life, amelyek mindegyike egyedi funkciókat és nyereményosztásokat kínál a játékosok felfedezésére.