A legjobb OZ Lotto Lottó - 2023

A lottók és lottójátékok a szerencsejáték-ipar szinonimája. A lottó az emberiség történetének legrégebbi szerencsejáték-formái közé tartozik. A lottójátékok népszerűsége azonban csak a 19. században nőtt rendkívüli módon, amikor a legtöbb városban gombamód szaporodtak a lottószelvények árusításával foglalkozó kis lottóüzletek. Manapság a lottóüzletek gyorsan háttérbe szorulnak, és a legtöbb játékos az interneten mozog. Az olyan országok, mint Ausztrália, bevezették például az országos lottórendszereket, mint például az Oz Lotto, amely vitathatatlanul az egyik legtöbbet játszott és legkifizetődőbb online lottó ma.

Az Oz Lotto játékosai minden kedden azt várják, hogy helyesen megjósolják, hét golyót húznak ki egy 1-45 értékű poolból. A helyes jóslatot készítő játékosok 2 000 000 és 100 000 000 dollár között nyernek, a főosztály főnyereményének nagyságától függően. Több számot is választhatnak, hogy több nyereményosztályban is nyerjenek.

A legjobb OZ Lotto Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

TheLotter

hu Country FlagCheckmark
BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  Az online lottószolgáltatót 2016-ban alapították, tulajdonosa és üzemeltetője a Lottomatrix Ltd., egy brit vállalat. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a C73232 regisztrációs számmal az Egyesült Királyságban.

  Bonus50 ingyenes pörgetés befizetéssel

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Mutasson kevesebbetMutasson többet
  Mutasson kevesebbet
  Mutasson többet

   Az AgentLotto, cégszáma 157283, nemzetközileg engedélyezett szerencsejáték-szolgáltatás. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jegyeket vásároljanak az állami lottójátékokra különböző országokban. Az AgentLotto egy Agento NV márka, amelyet hivatalosan az Abraham de Veerstraat 9, Curacao címen jegyeztek be. Az AgentLotto tulajdonosaként az Agento NV a curacaói kormány által kiadott engedély alapján működik, GLH-OCCHKTW0705252017 számú allicenc. A licenc lehetővé tette az Agento NV számára, hogy az AgentLotto online megjelenése óta tíz éven keresztül bármilyen lottósorsolással kapcsolatos tevékenységet végezzen.

   18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

   Mutasson kevesebbetMutasson többet
   Mutasson kevesebbet
   Mutasson többet

    A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

    Hol vásárolhat jegyet az Oz Lotto-ra?
    Hol vásárolhat jegyet az Oz Lotto-ra?

    Hol vásárolhat jegyet az Oz Lotto-ra?

    Az ausztrál játékosok a helyi üzletekben is vásárolhatnak jegyeket legális engedéllyel vagy online. A legtöbb OZ lottójátékos inkább hivatalos lottószelvényt vásárol online. Ezt egyszerűen megteheti Ausztrália bármely hivatalos online lottószelvény-értékesítőjénél. A játékosoknak azonban előzetesen ellenőrizniük kell az oldal jogi státuszát letét letétele.

    A hiteles forrásból származó lottószelvény online vásárlásában az a jó, hogy a fogadók magabiztosan játszanak: jegyeik garantáltan részt vesznek a sorsoláson. Még jobb, ha a személyes és pénzügyi részletek nem sérülnek.

    Hol vásárolhat jegyet az Oz Lotto-ra?
    Óz Lotto története

    Óz Lotto története

    Az Óz-lottót 1994 februárjában vezették be, ezzel az első nemzeti lottójáték. Annak ellenére, hogy viszonylag új, az OZ Lotto rengeteg rítusnak, legendának és bájnak örvend, amelyeket az ausztrál lottójátékosok nagyra értékelnek.

    Eredetileg az Oz Lotto egy 6 számból álló játék volt, amihez a játékosoknak meg kellett jósolniuk a 45 lehetséges választás közül hatot. Tíz évvel később, 2005 októberében azonban a lottó bevezette a hetedik számot. Ebben az új fejlesztésben a cég átkeresztelődött, hangsúlyozva a hetedik labdát vagy számot, mint pl Óz 7 Lotto és a Super 7 OZ Lotto.

    Az évek során az Oz Lotto népszerűsége nagy jackpotjainak és egyszerű szabályainak tudható be. Ha a nagy jackpotokról beszélünk, az OZ lottó történetének legnagyobb jackpot összege 111 972 151,04 dollár, amelyet 2012-ben négy Division 1 nyertes nyert.

    2013-ig a játék történetében közel 5,7 milliárd dollárnyi pénznyereményt nyertek. Ezt az összeget több mint 120 millióan osztották fel a játék fennállásának 19 éve alatt. Nem tartott sokáig, 2018-ban 70 millió won, 2019-ben 150 millió dollár, 2021-ben pedig 55 millió dollár volt.

    Ha a játék történetét tekintjük, az Oz Lotto kétségtelenül továbbra is a legnépszerűbb online lottó marad Ausztráliában.

    Óz Lotto története
    Legális az OZ Lotto?

    Legális az OZ Lotto?

    Az offline és az online lottójátékok legalitása Ausztráliában viszonylag egyszerű. Az egyetlen követelmény között online lottó szolgáltatók állami vagy területi szintű engedély megszerzése. Ami az OZ-lottók törvényességét illeti, a játékosok nyugodtak lehetnek, ha tudják, hogy ebben a kaszinóban biztonságos játszani.

    Legális az OZ Lotto?
    Hogyan kell játszani az OZ Lotto-t

    Hogyan kell játszani az OZ Lotto-t

    Az OZ lottót a helyi üzletekben vagy online fogadószelvények megvásárlásával lehet játszani. Érdemes megjegyezni, hogy szinte minden engedéllyel rendelkező ausztrál kaszinó kínál OZ lottót. A játékosoknak először fiókot kell létrehozniuk egy hiteles oldalon, meg kell oldaniuk a lottószelvény online vásárlását, és ki kell választaniuk a bejegyzéseiket az online játékhoz.

    A játékosoknak először meg kell határozniuk a számok kiválasztásának módját. A játékosok legfeljebb kilenc számot választhatnak 1 és 45 között. A szerencsés kombinációval rendelkező játékosok kiválaszthatják a kézi bevitelt, és hozzáadhatják a „szerencsés” számokat.

    Más esetekben a játékosok választhatják a gyors kiválasztási lehetőséget, egy algoritmust, amely segít nekik válasszon véletlenszerű számokat. Ha egy játékos online játékjegyet vásárolt, és végzett a számok kiválasztásával, már csak meg kell várnia a heti keddi sorsolást.

    Óz Lotto bejegyzések

    Érdemes megjegyezni, hogy a játékosoknak ügyelniük kell a számukra elérhető bejegyzésekre. Ideális esetben az Oz lottó online játékának megértéséhez a játékosoknak meg kell érteniük a számukra elérhető három fő bejegyzést. Ezek tartalmazzák:

    • Normál belépés: Ez a bejegyzés lehetővé teszi, hogy a játékosok hét számot válasszanak 1 és 45 közötti számok közül.
    • Rendszer és pick bejegyzés: Ez az opció lehetőséget ad a játékosoknak hét helyett nyolc szám megnyerésére, ami extra nyerési esélyt jelenthet.
    • Előzetes belépés: Ez a választás lehetőséget ad a játékosoknak, hogy akár 10 hétig előrehaladott bejegyzéseket válasszanak. Ez jól jön azoknak a játékosoknak, akiknek elfoglaltsága van, vagy van valami, ami akadályozhatja őket a haladó nevezések elhelyezésében.
    Hogyan kell játszani az OZ Lotto-t
    Mekkora az esély az Oz Lotto megnyerésére?

    Mekkora az esély az Oz Lotto megnyerésére?

    Minden lottójátékosnak ügyelnie kell az esélyekre. Ideális esetben ez a játék az első osztályú jackpot 7/45-ös formátumát követi. Két extra labdát vesznek figyelembe az alacsonyabb osztályok nyereményeiért. A nyereményosztás általában csökken az alacsonyabb osztályok esetében. Az alacsonyabb osztályok esetében azonban drasztikusan megnő a győzelem esélye.

    Az Oz lottó rendszerint a Super Combo online lottószelvényt kínálja, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy növeljék nyerési esélyeiket.

    Összességében a Division 1 jackpot megnyerésének esélye 1 a 45 379 620-hoz. Ez kétségtelenül távolinak tűnik, de több online lottó létezik „rosszabb” esélyekkel. Ezenkívül az Oz játékosok viszonylag nagyobb nyerési esélyeket élveznek.

    A játékosoknak meg kell érteniük a nyerési esélyeket az Oz lottó egyes részlegeiben:

    • 1. osztály – 1 a 45 378 620-ban
    • 2. osztály (6. mérkőzés + I. kiegészítő szám) - 1 a 3 241 401-ből
    • 3. osztály (6. meccs) – 1 a 180 078-ból – 1 a 180 078-ból
    • 4. osztály (5. mérkőzés + 1. kiegészítő) – 1 a 29 602-ből
    • 5. osztály (5. mérkőzés) – 1 a 3430-ból
    • 6. osztály (4. mérkőzés) 1 a 154-ben
    • 7. osztály (3. mérkőzés + 1 pótló) – 1 a 87-ben
    Mekkora az esély az Oz Lotto megnyerésére?
    Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos nyer az OZ Lotto-n

    Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos nyer az OZ Lotto-n

    Ahogy korábban említettük, az Oz Lotto kínálja az egyik legbőkezűbb nyereményt Ausztráliában. A Division high általában a legmagasabb kifizetéssel rendelkezik, bár néhány nem túl barátságos esély.

    Mivel az első divízió kifizetése néhány éve meghaladta a 100 millió dolláros határt, érdemes azt is megjegyezni, hogy az egyes részlegek kifizetései nem rögzítettek. A divízió 1-es nyeremény minimális kifizetése azonban 2 millió dollár.

    A jackpot legfeljebb 25 egymást követő húzásig járhat nyerés nélkül. Ha a 26. sorsolásig egyetlen játékos sem egyezik meg a számokkal, akkor a 2 millió dolláros jackpot hozzáadódik a 2. osztályhoz, és egyenletesen oszlik el a kategória játékosai között. Az Ox Lotto alapvetően a pari kölcsönös formátum, amely magában foglalja a jegypénzeladások felosztását a táblázat százalékos arányai alapján.

    Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos nyer az OZ Lotto-n
    Tippek és trükkök az Oz Lotto játékhoz

    Tippek és trükkök az Oz Lotto játékhoz

    A tapasztalt lottójátékosok, akik értenek az online lottózáshoz, különböző stratégiákat alkalmaznak, hogy növeljék nyerési esélyeiket, ha nem, akkor kellemesebbé tegyék a játékot. Íme néhány trükk, amelyeket a lottójátékosok gyakran használnak.

    • Csatlakozás egy szindikátushoz: A szindikátus a játékosok egy csoportja, akik pénzüket egyesítik, hogy sok bejegyzést játszhassanak. Ez az opció segít a lottójátékosoknak növelni nyerési esélyeiket.
    • Szuperkombinációk használata: A szuperkombinációk lényegében több választást tesznek lehetővé a játékosoknak, mint a hagyományos hétjátékos bejegyzések. Ez az opció szintén javítja a játékos nyerési esélyeit, de további költségekkel is jár.
    • A forró számok kihasználása: Egyes lottójátékosok mindent megtesznek a korábbi eredmények elemzésével, és megpróbálják kijavítani. Bár az OZ lottó végeredménye véletlenszerű, bizonyos számok (forró számok) gyakrabban jelennek meg a sorsoláson, mint a többi.
    • Ismétlődő lottó találatok: Megállapítást nyert, hogy az előző sorsoláson legalább egy szám az esetek 50%-ában újra megjelenik egy következő sorsolásnál.
    • Pozitív hozzáállás: Senki sem játszik lottón kétségbeesésből, hogy pénzt nyerjen. Míg a gondolatok energiával töltődnek fel, a pozitív hozzáállással való játék általában pozitív választ von maga után. A játékosoknak azonban mindig felelősségteljesen kell játszaniuk, tekintettel arra, hogy az eredmények mindig véletlenszerűek lesznek.
    Tippek és trükkök az Oz Lotto játékhoz