A legjobb New York Lotto Lottó - 2023

A New York Lotto online egy amerikai székhelyű lottó, amelyet 1967-ben alapítottak. New Hampshire és Puerto Rico után ez volt a harmadik ilyen jellegű lottó az országban. A lottó egy állami vállalkozás, amelyet kifejezetten a New York Állami Szerencsejáték Bizottság szervez. A lottó bevételét a közoktatásra fordítják. Az állami lottó székhelye Schenectadyban található, és szigorúan csak 18 évesnél idősebb játékosok vehetnek részt.

A Quick Draw variációnál, amely a keno egy formája, a minimális korhatár 21 év. A lottó nyereményeit állami és szövetségi adók terhelik

A legjobb New York Lotto Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

AgentLotto

hu Country FlagCheckmark
Bonus50 ingyenes pörgetés befizetéssel

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
Show less...
Mutasson többet

  Az AgentLotto, cégszáma 157283, nemzetközileg engedélyezett szerencsejáték-szolgáltatás. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jegyeket vásároljanak az állami lottójátékokra különböző országokban. Az AgentLotto egy Agento NV márka, amelyet hivatalosan az Abraham de Veerstraat 9, Curacao címen jegyeztek be. Az AgentLotto tulajdonosaként az Agento NV a curacaói kormány által kiadott engedély alapján működik, GLH-OCCHKTW0705252017 számú allicenc. A licenc lehetővé tette az Agento NV számára, hogy az AgentLotto online megjelenése óta tíz éven keresztül bármilyen lottósorsolással kapcsolatos tevékenységet végezzen.

  Hol vásárolhat jegyeket a New York-i lottóhoz (6-golyós, 7-golyós)

  Hol vásárolhat jegyeket a New York-i lottóhoz (6-golyós, 7-golyós)

  Ahhoz, hogy esélyt kapjon a New York Lotto online vásárlására, olyan jegyet kell vásárolnia, amely automatikusan részt vesz a sorsoláson. `Feltéve, hogy egy játékos elérte a szükséges életkort, jogosult lottószelvényre. Sorsjegyek rendszerint online, kijelölt mobilalkalmazásokon keresztül szerezhetők be. Alternatív megoldásként sorsjegyet is vásárolhat az ajánlott viszonteladóknál. Egyes kiskereskedők székhelye alkoholos árusító helyek. Az ilyen helyeken a jegyvásárlónak legalább 21 évesnek kell lennie.

  A hamisítás elkerülése érdekében jegyet kell vásárolni az ajánlott üzletekben. A legkeresettebb New York Lotto jegyek online kiskereskedői közé tartozik a Radfan INC, a You Jia Grocery INC, a Mahbub Deli és a Market INC, valamint a szerencsés Lotto Gourmet Deli&Groc, amelyek mindegyike Brooklynban található.

  A New York-i fogadók azzal a kihívással néznek szembe, hogy nem tudnak online jegyet vásárolni. Változatos játékokra adott napokon kaphatók jegyek. Például a Powerball jegyek hétfőn, szerdán és szombaton érhetők el, míg a MegaMillions jegyeket csak kedden és pénteken árusítják.

  Hol vásárolhat jegyeket a New York-i lottóhoz (6-golyós, 7-golyós)
  A New York-i lottó története

  A New York-i lottó története

  Az első figyelemreméltó fejlesztés a lottószektorban ben Az Egyesült Államok 1966-ban történt, amikor a New York-i lakosok megszavazták az alkotmánymódosítást, amely lehetővé tette a kormány által működtetett lottót. A szavazók 60%-a mellett sorsolási bizottságot hoztak létre az Adóügyi és Pénzügyi Minisztériumon belül. A törvény értelmében a lottó bevétele az oktatás lebonyolítását szolgálta.

  Ennek a lottószelvénynek az első szlogenje a következő volt: „Az életed esélye az oktatás támogatására”. Mára a lottó elérte célját, mert több mint 34 milliárd dollárt sikerült összegyűjtenie, és mindezt az oktatás finanszírozására fordították.

  A lottózás nem volt zökkenőmentes. 1976-ban egy alkalommal a jegyértékesítést körülbelül kilenc hónapra felfüggesztették egy botrányos eseményt követően. Az eladatlan jegyeket választották ki nyertesnek. Egy másik alkalommal kormányzati alkalmazottak vettek részt a postajegyek befolyásolásában egy postaszobában.

  Nemrég, 2013-ban a New York Lotto egyesítette tevékenységét a New York állam Racing and Wagering Boardjával, és megalakította a New York Állami Szerencsejáték Bizottságot.

  A New York-i lottó története
  A New York-i lottó jogszerűsége

  A New York-i lottó jogszerűsége

  Mivel a New York Lotto egy állami működtetésű művelet, magától értetődik, hogy a vállalkozás legális. Amennyiben a résztvevők nagykorúak, a részvétel ingyenes. Az állam törvényei szabályozzák a lottót, ami segít a bevétel növelésében. Az illegálisnak és büntetendőnek tartott tevékenységek közé tartozik a jegyek értékesítése kiskorúaknak.

  A New York-i lottó jogszerűsége
  Hogyan kell játszani a New York-i lottót

  Hogyan kell játszani a New York-i lottót

  A New York Lotto online játéka meglehetősen egyszerű feladat a fogadók számára, a többit pedig a sorsolásra bízzák. A játékosnak ki kell választania a kívánt szerencseszámokat. A nyerőszámok kiválasztása egy mechanikus golyó segítségével automatikusan történik. Amíg a sorsolás zajlik, független bírák szívesen felügyelik a folyamatot.

  Minden sorsoláskor hat számot választanak ki a főkészletből, és egy bónuszlabdát választanak ki. A számok fő potya 1 és 59 között van. Ha valaki sorsoláson szeretne részt venni, gondoskodjon arról, hogy a sorsolás előtt 15 perccel vegyen jegyet, hogy túllépje a határidőt. Ahhoz, hogy részt vehessen a sorsoláson, körülbelül 1 dollárral kell megválnunk. Az 1 dollár két különböző számsort ad a játékosnak.

  Hogyan kell játszani a New York-i lottót
  Mekkora az esély a New York-i lottó megnyerésére (6-labdás, 7-labdás)?

  Mekkora az esély a New York-i lottó megnyerésére (6-labdás, 7-labdás)?

  Ez a lottó számos sorsolással büszkélkedhet, amelyeket a játékosok megnyerhetnek. A Powerball és a Megamillions a sorsolások között szerepel. Ezen a lottón olyan játékok is elérhetők, mint a Cash4Life, a Numbers, a Win4, a Take 5, a Pick 10 és a Quick Draw. A játékok és a sorsolások különböző esélyeket és nyereményeket vonzanak. Egy játékosnak 1 a 46,02-hez esélye van arra, hogy a lottón felajánlott öt nyeremény közül egyet megnyerjen.

  A jackpot nyerési esélye alacsonyabb, és 1:45 057 474. A második pozíció esélye, amely 5 számmal és a bónusz 1 a 7 509 579-hez. A harmadik pozíció öt egyező számmal 1:144.415 szorzóval rendelkezik. A négy szám egyezése szintén nyereményekkel jár, és a játékos esélye ezzel az opcióval 1:2180. Ahhoz, hogy esélye legyen a nyereményre, a játékosnak három számot kell egyeznie, és a szorzó 1 a 96-hoz.

  Mekkora az esély a New York-i lottó megnyerésére (6-labdás, 7-labdás)?
  Kifizetési lehetőségek a New York-i lottó megnyerésekor

  Kifizetési lehetőségek a New York-i lottó megnyerésekor

  A New York Lotto egy másik sorsolási forma, amelyen részt vehet az ember. A sorsolás minimális figyelmet kapott a rossz kifizetések miatt. Itt a játékosoknak hat számot kell kiválasztaniuk az 59 számból álló készletből. A sorsolás minimális jackpotja 2 millió dollártól kezdődik. A szám idővel emelkedhet a borulás miatt. A rollover olyan forgatókönyveket jelent, amikor sorsolás történik, és egyetlen játékos sem nyerte meg a jackpotot.

  Minden nyeretlen húzással ez a szám 300 000 dollárral nő. Ez online sorsjegy nincsenek határai. Ez azt jelenti, hogy a nyeremény egy végtelen számig terjedhet, feltéve, hogy egyetlen játékos sem egyezik meg a hat számmal. Három egyező számot 1 dollárral jutalmazunk, ami a minimális összeg.

  A sorsolás minden szerdán és szombaton 20:15-kor történik keleti idő szerint. A legfeljebb 600 dollár összegű készpénzes nyeremények bármely lottókereskedőnél igényelhetők és átvehetők, feltéve, hogy előzetesen értesítették őket. Minden e fölötti számot a New York-i Lotto követelési központjában kell begyűjteni.

  Kifizetési lehetőségek a New York-i lottó megnyerésekor
  Tippek és trükkök a New York Lotto játékhoz

  Tippek és trükkök a New York Lotto játékhoz

  A játékosok nyerő mentalitással játszanak a New York Lotto Online-on. A New York-i Lotto online nyereményei soha nem garantáltak. Az online lottó szerencsejáték, de ennek ellenére alkalmazhatunk néhány stratégiát a számok kiválasztásában. Felhasználhatók a lottórendszerek által előállított tudományosan kombinált számok. További trükkök, amelyeket a játékos alkalmazhat annak biztosítására, hogy a legtöbbet hozza ki a New York-i lottóból (6-labdás, 7-labdás):

  A számok összekeverése

  A számok kiválasztásakor tanácsos, hogy a játékosok ne egyszámú csoportokat válasszanak, például csak 20-ast, vagy akár egyjegyű számokat, például 1-et és 5-öt. Ez azt hivatott biztosítani, hogy az ember kiegyensúlyozott játékot játsszon, így növelve a játékos nyerési esélyeit. A számkeveréknek egyenletesen kell tartalmaznia magas és alacsony számokat az adott számmezőben.

  Keverje össze a páros és páratlan számokat

  Hat szám kombinációjának kiválasztásakor jó trükk, ha a páratlan és a páros számokat is egyenletesen választjuk ki, mondjuk három páratlan és három páros számot. A számok ilyen eloszlásával a játékosnak nagyobb esélye van a sorsolás során.

  Tippek és trükkök a New York Lotto játékhoz