A legjobb New York Lotto Lottó - 2023/2024

A New York Lotto online egy amerikai székhelyű lottó, amelyet 1967-ben alapítottak. New Hampshire és Puerto Rico után ez volt a harmadik ilyen jellegű lottó az országban. A lottó egy állami vállalkozás, amelyet kifejezetten a New York Állami Szerencsejáték Bizottság szervez. A lottó bevételét a közoktatásra fordítják. Az állami lottó székhelye Schenectadyban található, és szigorúan csak 18 évesnél idősebb játékosok vehetnek részt.

A Quick Draw variációnál, amely a keno egy formája, a minimális korhatár 21 év. A lottó nyereményeit állami és szövetségi adók terhelik

A legjobb New York Lotto Lottó - 2023/2024
Hol vásárolhat jegyeket a New York-i lottóhoz (6-golyós, 7-golyós)

Hol vásárolhat jegyeket a New York-i lottóhoz (6-golyós, 7-golyós)

Ahhoz, hogy esélyt kapjon a New York Lotto online vásárlására, olyan jegyet kell vásárolnia, amely automatikusan részt vesz a sorsoláson. `Feltéve, hogy egy játékos elérte a szükséges életkort, jogosult lottószelvényre. Sorsjegyek rendszerint online, kijelölt mobilalkalmazásokon keresztül szerezhetők be. Alternatív megoldásként sorsjegyet is vásárolhat az ajánlott viszonteladóknál. Egyes kiskereskedők székhelye alkoholos árusító helyek. Az ilyen helyeken a jegyvásárlónak legalább 21 évesnek kell lennie.

A hamisítás elkerülése érdekében jegyet kell vásárolni az ajánlott üzletekben. A legkeresettebb New York Lotto jegyek online kiskereskedői közé tartozik a Radfan INC, a You Jia Grocery INC, a Mahbub Deli és a Market INC, valamint a szerencsés Lotto Gourmet Deli&Groc, amelyek mindegyike Brooklynban található.

A New York-i fogadók azzal a kihívással néznek szembe, hogy nem tudnak online jegyet vásárolni. Változatos játékokra adott napokon kaphatók jegyek. Például a Powerball jegyek hétfőn, szerdán és szombaton érhetők el, míg a MegaMillions jegyeket csak kedden és pénteken árusítják.

Hol vásárolhat jegyeket a New York-i lottóhoz (6-golyós, 7-golyós)
A New York-i lottó története

A New York-i lottó története

Az első figyelemreméltó fejlesztés a lottószektorban ben Az Egyesült Államok 1966-ban történt, amikor a New York-i lakosok megszavazták az alkotmánymódosítást, amely lehetővé tette a kormány által működtetett lottót. A szavazók 60%-a mellett sorsolási bizottságot hoztak létre az Adóügyi és Pénzügyi Minisztériumon belül. A törvény értelmében a lottó bevétele az oktatás lebonyolítását szolgálta.

Ennek a lottószelvénynek az első szlogenje a következő volt: „Az életed esélye az oktatás támogatására”. Mára a lottó elérte célját, mert több mint 34 milliárd dollárt sikerült összegyűjtenie, és mindezt az oktatás finanszírozására fordították.

A lottózás nem volt zökkenőmentes. 1976-ban egy alkalommal a jegyértékesítést körülbelül kilenc hónapra felfüggesztették egy botrányos eseményt követően. Az eladatlan jegyeket választották ki nyertesnek. Egy másik alkalommal kormányzati alkalmazottak vettek részt a postajegyek befolyásolásában egy postaszobában.

Nemrég, 2013-ban a New York Lotto egyesítette tevékenységét a New York állam Racing and Wagering Boardjával, és megalakította a New York Állami Szerencsejáték Bizottságot.

A New York-i lottó története
A New York-i lottó jogszerűsége

A New York-i lottó jogszerűsége

Mivel a New York Lotto egy állami működtetésű művelet, magától értetődik, hogy a vállalkozás legális. Amennyiben a résztvevők nagykorúak, a részvétel ingyenes. Az állam törvényei szabályozzák a lottót, ami segít a bevétel növelésében. Az illegálisnak és büntetendőnek tartott tevékenységek közé tartozik a jegyek értékesítése kiskorúaknak.

A New York-i lottó jogszerűsége
Hogyan kell játszani a New York-i lottót

Hogyan kell játszani a New York-i lottót

A New York Lotto online játéka meglehetősen egyszerű feladat a fogadók számára, a többit pedig a sorsolásra bízzák. A játékosnak ki kell választania a kívánt szerencseszámokat. A nyerőszámok kiválasztása egy mechanikus golyó segítségével automatikusan történik. Amíg a sorsolás zajlik, független bírák szívesen felügyelik a folyamatot.

Minden sorsoláskor hat számot választanak ki a főkészletből, és egy bónuszlabdát választanak ki. A számok fő potya 1 és 59 között van. Ha valaki sorsoláson szeretne részt venni, gondoskodjon arról, hogy a sorsolás előtt 15 perccel vegyen jegyet, hogy túllépje a határidőt. Ahhoz, hogy részt vehessen a sorsoláson, körülbelül 1 dollárral kell megválnunk. Az 1 dollár két különböző számsort ad a játékosnak.

Hogyan kell játszani a New York-i lottót
Mekkora az esély a New York-i lottó megnyerésére (6-labdás, 7-labdás)?

Mekkora az esély a New York-i lottó megnyerésére (6-labdás, 7-labdás)?

Ez a lottó számos sorsolással büszkélkedhet, amelyeket a játékosok megnyerhetnek. A Powerball és a Megamillions a sorsolások között szerepel. Ezen a lottón olyan játékok is elérhetők, mint a Cash4Life, a Numbers, a Win4, a Take 5, a Pick 10 és a Quick Draw. A játékok és a sorsolások különböző esélyeket és nyereményeket vonzanak. Egy játékosnak 1 a 46,02-hez esélye van arra, hogy a lottón felajánlott öt nyeremény közül egyet megnyerjen.

A jackpot nyerési esélye alacsonyabb, és 1:45 057 474. A második pozíció esélye, amely 5 számmal és a bónusz 1 a 7 509 579-hez. A harmadik pozíció öt egyező számmal 1:144.415 szorzóval rendelkezik. A négy szám egyezése szintén nyereményekkel jár, és a játékos esélye ezzel az opcióval 1:2180. Ahhoz, hogy esélye legyen a nyereményre, a játékosnak három számot kell egyeznie, és a szorzó 1 a 96-hoz.

Mekkora az esély a New York-i lottó megnyerésére (6-labdás, 7-labdás)?
Kifizetési lehetőségek a New York-i lottó megnyerésekor

Kifizetési lehetőségek a New York-i lottó megnyerésekor

A New York Lotto egy másik sorsolási forma, amelyen részt vehet az ember. A sorsolás minimális figyelmet kapott a rossz kifizetések miatt. Itt a játékosoknak hat számot kell kiválasztaniuk az 59 számból álló készletből. A sorsolás minimális jackpotja 2 millió dollártól kezdődik. A szám idővel emelkedhet a borulás miatt. A rollover olyan forgatókönyveket jelent, amikor sorsolás történik, és egyetlen játékos sem nyerte meg a jackpotot.

Minden nyeretlen húzással ez a szám 300 000 dollárral nő. Ez online sorsjegy nincsenek határai. Ez azt jelenti, hogy a nyeremény egy végtelen számig terjedhet, feltéve, hogy egyetlen játékos sem egyezik meg a hat számmal. Három egyező számot 1 dollárral jutalmazunk, ami a minimális összeg.

A sorsolás minden szerdán és szombaton 20:15-kor történik keleti idő szerint. A legfeljebb 600 dollár összegű készpénzes nyeremények bármely lottókereskedőnél igényelhetők és átvehetők, feltéve, hogy előzetesen értesítették őket. Minden e fölötti számot a New York-i Lotto követelési központjában kell begyűjteni.

Kifizetési lehetőségek a New York-i lottó megnyerésekor
Tippek és trükkök a New York Lotto játékhoz

Tippek és trükkök a New York Lotto játékhoz

A játékosok nyerő mentalitással játszanak a New York Lotto Online-on. A New York-i Lotto online nyereményei soha nem garantáltak. Az online lottó szerencsejáték, de ennek ellenére alkalmazhatunk néhány stratégiát a számok kiválasztásában. Felhasználhatók a lottórendszerek által előállított tudományosan kombinált számok. További trükkök, amelyeket a játékos alkalmazhat annak biztosítására, hogy a legtöbbet hozza ki a New York-i lottóból (6-labdás, 7-labdás):

A számok összekeverése

A számok kiválasztásakor tanácsos, hogy a játékosok ne egyszámú csoportokat válasszanak, például csak 20-ast, vagy akár egyjegyű számokat, például 1-et és 5-öt. Ez azt hivatott biztosítani, hogy az ember kiegyensúlyozott játékot játsszon, így növelve a játékos nyerési esélyeit. A számkeveréknek egyenletesen kell tartalmaznia magas és alacsony számokat az adott számmezőben.

Keverje össze a páros és páratlan számokat

Hat szám kombinációjának kiválasztásakor jó trükk, ha a páratlan és a páros számokat is egyenletesen választjuk ki, mondjuk három páratlan és három páros számot. A számok ilyen eloszlásával a játékosnak nagyobb esélye van a sorsolás során.

Tippek és trükkök a New York Lotto játékhoz