A legjobb Nanum Lotto Lottó - 2023

A Nanum Lotto, korábban Lotto 6/45 néven a legmagasabb szintű lottó Dél-Koreában. Népszerűsége szórakoztató játékmenetéből és világszínvonalú jackpotjaiból fakad. Ráadásul a lottószelvények kedvező árúak, kevesebb mint egy dollárba kerülnek. A Nanum Lotto további kiemelkedő előnyei közé tartozik az egyszerűsége, az összes nyereményért egyösszegű készpénzes kifizetés és a lenyűgöző másodlagos nyeremények. Sajnos a lottó csak Dél-Korea lakosai számára elérhető, beleértve a turistákat is.

A Nanum Lotto sorsolására hetente egyszer kerül sor, helyi idő szerint szombatonként 20.40-kor. A sorsolást általában élőben közvetíti az SBS nevű helyi magáncsatorna.

A legjobb Nanum Lotto Lottó - 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Minden, amit a Nanum Lotto-ról tudni kell

Minden, amit a Nanum Lotto-ról tudni kell

A lottó indulása óta több mint egymillió nyereményt hozott, és 4789-en távoztak a jackpottal. nem úgy mint a legtöbb online lottó, a lottó általában nem hirdet garantált minimum jackpotokat. Ennek ellenére a teljes nyereményalap 75%-át félreteszi a jackpotra.

A jackpot legfeljebb háromszor fordulhat meg. A harmadik átgörgetés után az összegek a másodlagos nyereményszintekre gurulnak.

Minden, amit a Nanum Lotto-ról tudni kell
Hol vásárolhat jegyet a Nanum Lotto-ra?

Hol vásárolhat jegyet a Nanum Lotto-ra?

A legtöbb új játékos számára az első aggodalom, hogy hogyan vásároljon Nanum Lotto lottószelvényt az interneten. A Nanum Lotto jegyeket csak fizikai jegyértékesítőktől lehet megvásárolni Dél-Korea. Sok más nemzeti lottótól eltérően manapság a fogadóknak nincs lehetőségük online jegyvásárlásra.

A Nanum Lotto jegyvásárlásának legjobb része az, hogy a folyamat problémamentes. A 18 éves vagy annál idősebb „jogosult” játékosnak csak egy kijelölt kiskereskedelmi egységben kell megjelennie.

Hol vásárolhat jegyet a Nanum Lotto-ra?
A Nanum Lotto rövid története

A Nanum Lotto rövid története

A Nanum Lotto csak két évtizede jött létre, miután a közvélemény megbízható és tisztességes lottót követelt. A lottószolgáltatást nyújtó cég a Nanum Lotto Inc. tulajdona és irányítása volt. A Nanum Lotto Inc. 2007-ben a Koreai Lottóbizottsággal kötött hivatalos szerződés révén az online lottó és fogadás egyetlen szolgáltatója lett.

2013-ban a Gazdasági és Pénzügyminisztérium engedélyezte, hogy a szervezet átvegye a lottózás minden formáját az országban. Ez segített abban, hogy a lottójuk az egyetlen legális elérhetővé váljon.

A szervezet 2009-ben 1. szintű tanúsítványt kapott a A World Lottery Association Felelős Szerencsejáték Keretrendszere és 2. szintű tanúsítványt 2013-ban. A lottószolgáltató által az évek során megszerzett bizonyítványok és még sok más hozzásegítették a Nanum Lotto-t ahhoz, hogy megbízható és jó hírűvé váljon.

A Nanum Lotto rövid története
Legális a Nanum Lotto játék?

Legális a Nanum Lotto játék?

A Nanum Lotto a licencelt lottójáték legálisan működött a dél-koreai törvények szerint. Ezt egy nemzeti jogszabályi keret szabályozza, amely segít a játékosoknak nyugalmat adni a megbízhatóság tekintetében. A Koreai Lottóbizottság először 2013-ban adott a vállalatnak öt évre szóló engedélyt Dél-Korea nemzeti lottójának működtetésére.

A jogi szerződés, amely a Nanum Lotto-t a kizárólagos nemzeti lottózóvá teszi Dél-Koreában, kiterjed a fogadók biztonságára. A törvényi előírások között szerepel, hogy csak 18 év feletti fogadóknak lehet sorsjátékot felajánlani, és a fogadóknak józan gondolkodásúaknak kell lenniük.

Ezenkívül a lottószolgáltató kizárólag az országon belüli fogadóinak nyújtja szolgáltatásait, ami azt is jelenti, hogy a játékosok nem játszhatnak online Nanum Lotto-t.

Legális a Nanum Lotto játék?
Hogyan kell játszani a Nanum Lotto-t

Hogyan kell játszani a Nanum Lotto-t

A Nanum Lotto a szokásos sorsolási stílusú lottószabályokat használja. A játék elindításához a játékosoknak annyi jegyet kell vásárolniuk, amennyit csak akarnak a sorsolási időpontok szerint. Ezután hat fő számot kell kiválasztaniuk a 45 számból álló csoportból.

Nincsenek más alapok a bónuszszámok vagy a kiegészítő játékok kiválasztására, így a Nanum Lotto az egyik legkönnyebben elérhető lottó. A játékosoknak ezután meg kell várniuk a sorsolást, miután manuálisan megjelölték a sorsjegyeket a kiválasztott számokkal.

A játékosok összehasonlíthatják a kihúzott számokat a kiválasztott számokkal. Ha mind a hat szám megegyezik, a jegy tulajdonosa nyeri meg a főnyereményt. Néhány szám hiánya több másodlagos díjra is jogosult, amelyek általában szintén jelentős összegűek.

Ezen kívül a bónusz labdát általában ezen felül húznak a hat fő számra a sorsolás során. A bónuszlabda párosítása több bónusz nyereményre jogosítja fel a fogadókat.

Ha több játékos nyeri meg a jackpotot egy sorsolás során, a nyeremény összege egyenlő arányban oszlik meg a nyertesek között. Ha senki sem nyeri meg a jackpotot, háromszor meggördítik, majd le az alacsonyabb nyereményszintekre.

Hogyan kell játszani a Nanum Lotto-t
Milyen esélyek vannak a Nanum Lotto megnyerésére?

Milyen esélyek vannak a Nanum Lotto megnyerésére?

A Nanum Lotto a legjobb nyerési esélyeket kínálja a többi nemzeti lottóhoz képest. Ennek az az oka, hogy öt különböző szintű nyereményt kínál, amelyeket a fogadók bármelyik jegyből nyerhetnek. Az öt nyereményszint nyerési esélyei között azonban viszonylag magas a különbség, mivel a jackpot megnyerésének a legalacsonyabb az esélye.

Annak az esélye, hogy mind a hat szerencsés szám megfelelésével megnyerjük a jackpotot, 1:8 145 060. Az öt szerencsés szám és a bónuszlabda egyezése, amely megnyeri a másodosztályú díjat, 1 az 1 357 510-hez. A harmadik szintű díj a hat fő szám közül öt egyezéséért jár.

Ennek az esélye 1:5725. A négy fő golyó összeillesztése nyeri a negyedosztályú díjat. Ennek az esélye 1 a 733-hoz. Az utolsó nyereményszint a hat fő szám közül hármat 1 a 11-hez szorzóval párosítja.

A két legalacsonyabb nyereményszint viszonylag vonzó esélyekkel rendelkezik. Az ilyen nyereményszintek nyereményösszegei azonban fixek, és viszonylag alacsonyak. A harmadik és a második díjszint hasonló a nyerési esélyek közötti óriási különbség ellenére.

Milyen esélyek vannak a Nanum Lotto megnyerésére?
Kifizetési lehetőségek, ha nyersz Nanum Lotto

Kifizetési lehetőségek, ha nyersz Nanum Lotto

A Nanum Lotto nyerteseinek kifizetése a nyert összegtől függően a jegyértékesítő boltokban vagy a Nanum Lotto irodáiban történhet. Alacsonyabb összeget fizetnek azoktól a kiskereskedőktől, ahol a nyertes jegyeket vásárolták.

A jelentősebb nyeremények kifizetése a Nanum Lotto irodáiban történik a nyertes személyazonosságának megerősítése és a nyertes jegy érvényesítése után.

Érdemes megjegyezni, hogy minden Nanum Lotto nyeremény adóköteles, és a játékosok még nem kaphatnak lehetőséget Nanum Lotto jegyek online vásárlására. A dél-koreai kormány 22%-os adót vet ki minden 50 millió KRW (körülbelül 35 800 USD) alatti nyeremény után, és 33%-os adót a határt meghaladó összes nyereményre. A lottóadók a legmagasabbak közé tartoznak a világon.

Kifizetési lehetőségek, ha nyersz Nanum Lotto
Tippek és trükkök a Nanum Lotto játékhoz

Tippek és trükkök a Nanum Lotto játékhoz

Vásároljon több jegyet

A nyerés matematikai valószínűségének növelésének leghatékonyabb módja az, ha minden sorsolásra több jegyet vásárol. Ha több jegyet vásárol még a legjobb online lottókon is, az nem javítja a játékos nyerési esélyeit, de legalább javítja az esélyeit.

Nevezetesen, ha több jegyet vásárol ugyanarra a sorsolásra, a játékosnak stratégiainak kell lennie, diverzifikálnia kell a jegyek számát, hogy növelje nyerési esélyeit. A fogadók számos lehetőséget használhatnak hatékony számkiválasztási stratégiák hogy a kiválasztott számok jól diverzifikáltak legyenek.

Játssz a harmadik jackpot feldobása után

Egy másik gyakorlati tipp a játékhoz a Nanum Lotto az, hogy meg kell várni, amíg a jackpot harmadszorra megdől. A jackpot összege általában ekkor a legmagasabb, mivel a lottó legfeljebb három feldobást tesz lehetővé. A stratégia lehetővé teszi a fogadók számára, hogy az első borravalót felhasználják, mivel a harmadik fordulóig megtakaríthatják jegyalapjukat, és több jegyet vásárolhatnak a következő sorsolásra.

Csatlakozz egy lottó szindikátushoz

A lottószindikátusokat többnyire online lottójátékosok alkalmazzák, ahol a játékosok összegyűjtik az alapokat, hogy online lottószelvényeket vásároljanak. A lottószövetséghez való csatlakozás egy másik méltó tipp azoknak a játékosoknak, akik alig várják, hogy növeljék esélyeiket a Nanum Lotto megnyerésére.

Azok a fogadók azonban, akik nem találnak maguknak megfelelő offshore lottó-szindikátusokat, megalapíthatják a sajátjukat, ha meghívják barátaikat és rokonaikat ugyanabban a lottón. A lottó-szindikátusok által biztosított megnövekedett nyerési esélyek azonban a nyeremény megosztásának ára a szindikátus tagjai között.

Tippek és trükkök a Nanum Lotto játékhoz