A legjobb Melate Lottó - 2023

A Melate egy rendkívül népszerű lottó, amelyet hazájában, Mexikóban és más játékosok játszanak szerte a világon. A lottón hetente két sorsolás van, korlátlan fordulatszámmal, és garantált a minimális jackpot. Kilenc nyereményszint van, ahol a legalacsonyabb szintre két számra van szükség, hogy 1 a 10-hez egyezik a nyeremény. Lehetőség van két bónuszjáték hozzáadására is, hogy még több esélye legyen a nyerésre.

A Melate nem rendelkezik a legjobb nyerési esélyekkel, de a jegyárak olcsók, egy jegy 15 MXN-be kerül, azaz kevesebb, mint egy USD, ha Mexikóban vásárolják.

A legjobb Melate Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

TheLotter

hu Country FlagCheckmark
BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Bonus50 ingyenes pörgetés befizetéssel

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  Az AgentLotto, cégszáma 157283, nemzetközileg engedélyezett szerencsejáték-szolgáltatás. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jegyeket vásároljanak az állami lottójátékokra különböző országokban. Az AgentLotto egy Agento NV márka, amelyet hivatalosan az Abraham de Veerstraat 9, Curacao címen jegyeztek be. Az AgentLotto tulajdonosaként az Agento NV a curacaói kormány által kiadott engedély alapján működik, GLH-OCCHKTW0705252017 számú allicenc. A licenc lehetővé tette az Agento NV számára, hogy az AgentLotto online megjelenése óta tíz éven keresztül bármilyen lottósorsolással kapcsolatos tevékenységet végezzen.

  Hol lehet jegyet venni a Melate-re
  Hol lehet jegyet venni a Melate-re

  Hol lehet jegyet venni a Melate-re

  Melate jegyek vásárolhatók Mexikó vagy bármely online lottó oldalon, ahol jegyek kaphatók erre a játékra. Melate jegyek vásárolhatók személyesen több mint 9000 Pronostics ügynökségtől Mexikóban, vagy azok webhelyén, valamint más online lottóoldalakon.

  A játékosoknak a mexikói vásárlásnál az egy órás lejárati idő előtt kell jegyet vásárolniuk, ami azt jelenti, hogy 20:15 előtt. Más Mexikón kívüli játékosoknak, akik online játszanak a Melate-tel, gondoskodniuk kell arról, hogy ez előtt néhány órát hagyjanak az ügynököknek. hogy fizikailag menjen és vásárolja meg a jegyeket.

  Könnyen megtudhatja, hogyan vásárolhat online Melate lottószelvényt. Egyszerűen válasszon ki egy online lottóoldalt, amely Melate jegyeket kínál, regisztráljon náluk számlát, finanszírozza a számlát, válasszon hat számot, majd várja meg a sorsolás ellenőrzését.

  Hol lehet jegyet venni a Melate-re
  A melát története

  A melát története

  Mexikónak hosszú története van lottó típusú játékok. Az első nemzeti lottót Mexikóban III. Károly spanyol király hozta létre a tizennyolcadik század végén. Ebben az időben főleg Mexikó felső osztálya játszotta. Népszerűségének köszönhetően sokkal több tombolát és lottót alapítottak, mivel ez jó eszköz volt az állam bevételeinek növelésére. A lottó kulcsszerepet játszott a szabadságharc adománygyűjtésében is, ami a játék népszerűségének elterjedését eredményezte, különösen a katonák körében.

  1920-ban a korábban mexikói nemzeti lottót Loteria Nacional para la asistencia Publica-ra, vagyis a közhasznú nemzeti lottóra változtatták. Ezután a Melate-et a kormány által irányított Pronosticos vezette be 1984-ben. Eredetileg csak mexikói állampolgárok játszhattak ezen a lottón, de a helyzet 2008-ban megváltozott, amikor a Pronosticos lottószelvényeket online elérhetővé tett online lottóoldalak elkezdte kínálni a játékot.

  Az eredeti Melate játék 39 számból álló labdakészlettel rendelkezett, amelyet később 56 számra változtattak. 1997-ben és 2010-ben további két játékot adtak a Melate-hez, a Revanchát és a Revanchitát, hogy több lehetőség nyíljon a nyerésre, még mindig ugyanazokkal a Melate-számokkal.

  A melát története
  Legális a Melate?

  Legális a Melate?

  A melát teljesen legális, de a mexikói állampolgároknak legalább 21 évesnek kell lenniük ahhoz, hogy szárazföldön vagy online játszhassanak. Ha a játékosok lottóügynöki webhelyeken keresztül játszanak, ellenőrizniük kell a játékhoz szükséges alsó korhatárt abban az országban, ahol a webhely található. Ha a harmadik fél ügynökei megfelelő engedéllyel rendelkeznek, akkor törvényes, hogy sorsjegyeket árusítanak, mivel a jegyeket az ügyfél nevében vásárolják meg, nem pedig az általuk vásárolt jegyeken.

  Legális a Melate?
  Hogyan kell játszani a Melate-et

  Hogyan kell játszani a Melate-et

  A Melate lottót hetente kétszer, szerdán és vasárnap 21:15-kor sorsolják ki Mexikóvárosban, egyetlen jeggyel 15 MXN-be, ami kevesebb, mint egy USD. Összesen hét golyót húznak, hat normál vagy természetes labdát és egy további labdát. Ha egy játékos mind a hat normál számmal megegyezik, megnyerte a jackpotot.

  A további golyó a másik nyolc nyereményszint közül néhányat meghatároz. A jackpotok meglehetősen magas összegeket érhetnek el, mivel a felforgatások megengedettek, és nincs felső határa a 30 millió MXN minimális kifizetésű jackpotnak.

  A Melate egy nagyon könnyen játszható játék, akárcsak sok más lottó a világon. A Melate játékosoknak csak hat számot kell választaniuk az 1-56 számok közül. A kiválasztott számok lehetnek a játékos saját választása vagy véletlenszerűen generálhatók az oldal által.

  Lehetőség van a két bónuszjáték, a Revancha és a Revanchita játékra is, még mindig ugyanazzal a hat, eredetileg kiválasztott számmal. Ennél a két játéknál több labdát húznak ki, és a végén legalább 20 millió MXN jackpot járhat, ha mind a hat szám megfelel, valamint több nyereményszint is.

  Hogyan kell játszani a Melate-et
  Mekkora az esély a Melate megnyerésére?

  Mekkora az esély a Melate megnyerésére?

  A számok viszonylag széles skálája miatt a Melate jackpot megnyerésének esélye meglehetősen magas. Nem ezek a legrosszabb esélyek a világon, és elég jól összehasonlíthatók számos nemzetközi lottóval. Egyes lottók magasabb jackpotot kínálnak, de a jegyáraik is magasabbak. A Melate lottó szépsége az olcsó jegyekben és az általa kínált különféle nyereményszintekben, valamint a garantált minimális jackpotban rejlik, amely korlátlan számú alkalommal megfordulhat.

  Ez a kilenc szint számos lehetőséget kínál arra, hogy minden sorsoláson több ezer nyereményt nyerjen. Az esélyek csökkennek, ahogy a nyereményszintek csökkennek, amíg el nem éri a két szám egyezésének esélyét a tízhez. A győzelem általános esélye egy a tizenöthöz. A hetedik labda vagy kiegészítő labda lehetőséget ad a nyerésre a nyereményszintek közül négyen.

  Mekkora az esély a Melate megnyerésére?
  Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a játékot

  Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a játékot

  A mexikói lottónyeremények 7%-os adókulccsal adóznak, míg a saját országukban a nemzetközi játékosok számára további adókat kell fizetni. A nyereményeket a nyertes sorsolást követő naptól számított 60 naptári napon belül kell átvenni. Minden nyeremény egyszeri kifizetésként kerül kifizetésre, járadékra nincs lehetőség. A mexikói játékosok bármilyen díjat igényelhetnek a számos Pronosticos ügynökségtől vagy mexikóvárosi központjuktól, vagy közvetlenül a weboldalon.

  A Mexikón kívül játszó online játékosok nyereményüket közvetlenül az oldalon lévő számlájukra kapják. Az idő azonban webhelyenként eltérő kifizetések akár néhány napig is eltarthat a szabadulásig. Egyes oldalak megkövetelhetik a játékosoktól, hogy igazolják személyi igazolványukat és lakcímüket, de ha ez megtörtént, erre a jövőben már nem lesz szükség. A játékosoknak el kell olvasniuk az oldal T-jét és C-jét is, mivel egyesek jutalékot számítanak fel a nagy nyereményekért.

  Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a játékot
  Tippek és trükkök a Melate játékhoz

  Tippek és trükkök a Melate játékhoz

  Bár mind a lottó véletlen számokat generál, a statisztikák felhasználhatók a játékos nyerési esélyeinek javítására. A korábbi játékok statisztikái azt mutatják, hogy a játékosnak biztosítania kell a páratlan és páros számok egyensúlyát, mivel nem valószínű, hogy az összes nyerőszám páros vagy páratlan lesz.

  Valószínűleg 2/4, 4/2 vagy 3/3 keveréke lesz, mivel ezek az esetek több mint 80%-ában előfordulnak. A nyertes számok nagy valószínűséggel a számok teljes tartományában fordulnak elő, a magas és alacsony számok nagyobb valószínűséggel ugyanabban a keverékben, mint fent a páratlan és páros számok esetében.

  Az is kiderülhet, hogy bizonyos számtartományokat (pl. tizenévesek, huszonévesek stb.) nem húztak ki a múltbeli nyerőszámok között, ami azt jelenti, hogy ha egy játékos kihagyja ezeket a számokból, nagyobb esélye lehet.

  Egy másik stratégia az, hogy összeadja az összes számot, amelyet a játékos választott egy játékhoz, és megpróbálja megbizonyosodni arról, hogy ezek összege 131 és 211 közé esik, mivel a Melate jackpot nyeremények 70%-a ebbe a tartományba esik. Vannak más stratégiák is, de a nap végén a lottó továbbra is szerencsejáték.

  Tippek és trükkök a Melate játékhoz