A legjobb Melate Lottó - 2024

A Melate egy rendkívül népszerű lottó, amelyet hazájában, Mexikóban és más játékosok játszanak szerte a világon. A lottón hetente két sorsolás van, korlátlan fordulatszámmal, és garantált a minimális jackpot. Kilenc nyereményszint van, ahol a legalacsonyabb szintre két számra van szükség, hogy 1 a 10-hez egyezik a nyeremény. Lehetőség van két bónuszjáték hozzáadására is, hogy még több esélye legyen a nyerésre.

A Melate nem rendelkezik a legjobb nyerési esélyekkel, de a jegyárak olcsók, egy jegy 15 MXN-be kerül, azaz kevesebb, mint egy USD, ha Mexikóban vásárolják.

A legjobb Melate Lottó - 2024
Evelyn Thompson
ExpertEvelyn ThompsonExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Hol lehet jegyet venni a Melate-re

Melate jegyek vásárolhatók Mexikó vagy bármely online lottó oldalon, ahol jegyek kaphatók erre a játékra. Melate jegyek vásárolhatók személyesen több mint 9000 Pronostics ügynökségtől Mexikóban, vagy azok webhelyén, valamint más online lottóoldalakon.

A játékosoknak a mexikói vásárlásnál az egy órás lejárati idő előtt kell jegyet vásárolniuk, ami azt jelenti, hogy 20:15 előtt. Más Mexikón kívüli játékosoknak, akik online játszanak a Melate-tel, gondoskodniuk kell arról, hogy ez előtt néhány órát hagyjanak az ügynököknek. hogy fizikailag menjen és vásárolja meg a jegyeket.

Könnyen megtudhatja, hogyan vásárolhat online Melate lottószelvényt. Egyszerűen válasszon ki egy online lottóoldalt, amely Melate jegyeket kínál, regisztráljon náluk számlát, finanszírozza a számlát, válasszon hat számot, majd várja meg a sorsolás ellenőrzését.

A melát története

Mexikónak hosszú története van lottó típusú játékok. Az első nemzeti lottót Mexikóban III. Károly spanyol király hozta létre a tizennyolcadik század végén. Ebben az időben főleg Mexikó felső osztálya játszotta. Népszerűségének köszönhetően sokkal több tombolát és lottót alapítottak, mivel ez jó eszköz volt az állam bevételeinek növelésére. A lottó kulcsszerepet játszott a szabadságharc adománygyűjtésében is, ami a játék népszerűségének elterjedését eredményezte, különösen a katonák körében.

1920-ban a korábban mexikói nemzeti lottót Loteria Nacional para la asistencia Publica-ra, vagyis a közhasznú nemzeti lottóra változtatták. Ezután a Melate-et a kormány által irányított Pronosticos vezette be 1984-ben. Eredetileg csak mexikói állampolgárok játszhattak ezen a lottón, de a helyzet 2008-ban megváltozott, amikor a Pronosticos lottószelvényeket online elérhetővé tett online lottóoldalak elkezdte kínálni a játékot.

Az eredeti Melate játék 39 számból álló labdakészlettel rendelkezett, amelyet később 56 számra változtattak. 1997-ben és 2010-ben további két játékot adtak a Melate-hez, a Revanchát és a Revanchitát, hogy több lehetőség nyíljon a nyerésre, még mindig ugyanazokkal a Melate-számokkal.

Legális a Melate?

A melát teljesen legális, de a mexikói állampolgároknak legalább 21 évesnek kell lenniük ahhoz, hogy szárazföldön vagy online játszhassanak. Ha a játékosok lottóügynöki webhelyeken keresztül játszanak, ellenőrizniük kell a játékhoz szükséges alsó korhatárt abban az országban, ahol a webhely található. Ha a harmadik fél ügynökei megfelelő engedéllyel rendelkeznek, akkor törvényes, hogy sorsjegyeket árusítanak, mivel a jegyeket az ügyfél nevében vásárolják meg, nem pedig az általuk vásárolt jegyeken.

Hogyan kell játszani a Melate-et

A Melate lottót hetente kétszer, szerdán és vasárnap 21:15-kor sorsolják ki Mexikóvárosban, egyetlen jeggyel 15 MXN-be, ami kevesebb, mint egy USD. Összesen hét golyót húznak, hat normál vagy természetes labdát és egy további labdát. Ha egy játékos mind a hat normál számmal megegyezik, megnyerte a jackpotot.

A további golyó a másik nyolc nyereményszint közül néhányat meghatároz. A jackpotok meglehetősen magas összegeket érhetnek el, mivel a felforgatások megengedettek, és nincs felső határa a 30 millió MXN minimális kifizetésű jackpotnak.

A Melate egy nagyon könnyen játszható játék, akárcsak sok más lottó a világon. A Melate játékosoknak csak hat számot kell választaniuk az 1-56 számok közül. A kiválasztott számok lehetnek a játékos saját választása vagy véletlenszerűen generálhatók az oldal által.

Lehetőség van a két bónuszjáték, a Revancha és a Revanchita játékra is, még mindig ugyanazzal a hat, eredetileg kiválasztott számmal. Ennél a két játéknál több labdát húznak ki, és a végén legalább 20 millió MXN jackpot járhat, ha mind a hat szám megfelel, valamint több nyereményszint is.

Mekkora az esély a Melate megnyerésére?

A számok viszonylag széles skálája miatt a Melate jackpot megnyerésének esélye meglehetősen magas. Nem ezek a legrosszabb esélyek a világon, és elég jól összehasonlíthatók számos nemzetközi lottóval. Egyes lottók magasabb jackpotot kínálnak, de a jegyáraik is magasabbak. A Melate lottó szépsége az olcsó jegyekben és az általa kínált különféle nyereményszintekben, valamint a garantált minimális jackpotban rejlik, amely korlátlan számú alkalommal megfordulhat.

Ez a kilenc szint számos lehetőséget kínál arra, hogy minden sorsoláson több ezer nyereményt nyerjen. Az esélyek csökkennek, ahogy a nyereményszintek csökkennek, amíg el nem éri a két szám egyezésének esélyét a tízhez. A győzelem általános esélye egy a tizenöthöz. A hetedik labda vagy kiegészítő labda lehetőséget ad a nyerésre a nyereményszintek közül négyen.

Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a játékot

A mexikói lottónyeremények 7%-os adókulccsal adóznak, míg a saját országukban a nemzetközi játékosok számára további adókat kell fizetni. A nyereményeket a nyertes sorsolást követő naptól számított 60 naptári napon belül kell átvenni. Minden nyeremény egyszeri kifizetésként kerül kifizetésre, járadékra nincs lehetőség. A mexikói játékosok bármilyen díjat igényelhetnek a számos Pronosticos ügynökségtől vagy mexikóvárosi központjuktól, vagy közvetlenül a weboldalon.

A Mexikón kívül játszó online játékosok nyereményüket közvetlenül az oldalon lévő számlájukra kapják. Az idő azonban webhelyenként eltérő kifizetések akár néhány napig is eltarthat a szabadulásig. Egyes oldalak megkövetelhetik a játékosoktól, hogy igazolják személyi igazolványukat és lakcímüket, de ha ez megtörtént, erre a jövőben már nem lesz szükség. A játékosoknak el kell olvasniuk az oldal T-jét és C-jét is, mivel egyesek jutalékot számítanak fel a nagy nyereményekért.

Tippek és trükkök a Melate játékhoz

Bár mind a lottó véletlen számokat generál, a statisztikák felhasználhatók a játékos nyerési esélyeinek javítására. A korábbi játékok statisztikái azt mutatják, hogy a játékosnak biztosítania kell a páratlan és páros számok egyensúlyát, mivel nem valószínű, hogy az összes nyerőszám páros vagy páratlan lesz.

Valószínűleg 2/4, 4/2 vagy 3/3 keveréke lesz, mivel ezek az esetek több mint 80%-ában előfordulnak. A nyertes számok nagy valószínűséggel a számok teljes tartományában fordulnak elő, a magas és alacsony számok nagyobb valószínűséggel ugyanabban a keverékben, mint fent a páratlan és páros számok esetében.

Az is kiderülhet, hogy bizonyos számtartományokat (pl. tizenévesek, huszonévesek stb.) nem húztak ki a múltbeli nyerőszámok között, ami azt jelenti, hogy ha egy játékos kihagyja ezeket a számokból, nagyobb esélye lehet.

Egy másik stratégia az, hogy összeadja az összes számot, amelyet a játékos választott egy játékhoz, és megpróbálja megbizonyosodni arról, hogy ezek összege 131 és 211 közé esik, mivel a Melate jackpot nyeremények 70%-a ebbe a tartományba esik. Vannak más stratégiák is, de a nap végén a lottó továbbra is szerencsejáték.

About the author
Evelyn Thompson
Evelyn Thompson
About

Evelyn Thompson, vagy "Lucky Evie", ahogy a LottoRankernél ismerik, brit elemző gondolkodásmódját ötvözi a számok iránti szenvedéllyel, hogy az olvasók számára a legjobb lottóstratégiákat kínálja. London elbűvölő utcáiról átszitálja a lottóadatokat, így biztosítva, hogy a játékosok minden rendelkezésükre álljanak a megalapozott döntések meghozatalához.

Send email
More posts by Evelyn Thompson