A legjobb Mega Sena Lottó - 2023

A Mega-Sena a legnagyobb lottó Brazíliában. A kaszinó több mint két évtizede működik a Caixa Economica Federal Bank irányítása alatt. Annak ellenére, hogy székhelye Brazíliában van, a lottó lehetővé teszi a játékosoknak a világ minden tájáról, hogy szerencsét próbáljanak. Ez a lottószelvények online vásárlásával lehetséges. A lottó sok fogadót vonz, és jó okokból, amint azt ebben a cikkben kiemeljük.

A legjobb Mega Sena Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

Jackpot.com

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  Az online lottószolgáltatót 2016-ban alapították, tulajdonosa és üzemeltetője a Lottomatrix Ltd., egy brit vállalat. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a C73232 regisztrációs számmal az Egyesült Királyságban.

  Bonus50 ingyenes pörgetés befizetéssel

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Mutasson kevesebbetMutasson többet
  Mutasson kevesebbet
  Mutasson többet

   Az AgentLotto, cégszáma 157283, nemzetközileg engedélyezett szerencsejáték-szolgáltatás. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jegyeket vásároljanak az állami lottójátékokra különböző országokban. Az AgentLotto egy Agento NV márka, amelyet hivatalosan az Abraham de Veerstraat 9, Curacao címen jegyeztek be. Az AgentLotto tulajdonosaként az Agento NV a curacaói kormány által kiadott engedély alapján működik, GLH-OCCHKTW0705252017 számú allicenc. A licenc lehetővé tette az Agento NV számára, hogy az AgentLotto online megjelenése óta tíz éven keresztül bármilyen lottósorsolással kapcsolatos tevékenységet végezzen.

   18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

   Mutasson kevesebbetMutasson többet
   Mutasson kevesebbet
   Mutasson többet

    A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

    Mega-Sena története
    Mega-Sena története

    Mega-Sena története

    A Mega-Senát még 1996 márciusában alapította a Caixa Economica Szövetségi bank, amely a mai napig vezeti a lottót. Brazíliában már az indulástól kezdve igen népszerűvé vált, és népszerűsége továbbra is gyorsan nőtt. Körülbelül egy évtizeddel később már népszerűvé vált a nemzetközi piacon.

    A lottó műveletei és játékmenete viszonylag változatlan maradt az évek során. Az egyetlen különbség a sorsoláshoz használt berendezés módosítása volt, hogy azok modernebb megjelenésűek legyenek anélkül, hogy a sorsolás integritását befolyásolná. A Mega-Sena a mai napig folyamatosan növekszik.

    Mega-Sena története
    Hol lehet jegyet venni a Mega-Senára?

    Hol lehet jegyet venni a Mega-Senára?

    Sajnos a Mega-Sena nem adja el a jegyeit közvetlenül a fogadóknak online. A cég csak Brazília számos kiskereskedelmi üzletében értékesíti a jegyeket. A Mega-Sena jegyek online kaphatók különféle lottószelvények értékesítésére szakosodott weboldalakon. Az ilyen webhelyeknek általában helyi képviselői vannak, ahol a lottót a helyi országban játsszák.

    A képviselők vásárolnak online sorsjegyek a fogadó nevében. A bökkenő az, hogy a weboldal üzemeltetői általában csekély díjat számítanak fel a szolgáltatásért. Egy akár több millió dollárt kínáló lottón való részvételhez a jegyvásárlásért felszámított ár általában nem annyira aggasztó a legtöbb fogadó számára.

    A játékosoknak szorgalmasnak kell lenniük, amikor Mega-Sena jegyeket árusító oldalt keresnek, hogy elkerüljék a csalásukat. A csalók számos webhelyet kínálnak a legjobb jegyértékesítési szolgáltatásokra. Ez nagyon vonzó lehet az új fogadók számára, akik először szeretnének Mega-Sena jegyet vásárolni, és pénzvesztéshez vezethetnek. A játékosoknak jó hírnévvel rendelkező online jegyértékesítő platformokat kell választaniuk, amelyekben világszerte megbíznak a fogadók.

    Hol lehet jegyet venni a Mega-Senára?
    Legális a Mega-Sena?

    Legális a Mega-Sena?

    A Mega-Sena lottó legálisan működik, Brazília összes szerencsejáték-törvényének és előírásának megfelelően. A mögötte álló cég, a Caixa Economica Federal Bank rendelkezik az összes vonatkozó engedéllyel és tanúsítvánnyal a lottó lebonyolításához, az ország törvényei szerint. Az engedélyezési és szabályozási részletek egyértelműen megtalálhatók a lottó hivatalos honlapján. A sorsolást a brazil szerencsejáték-szabályozó hatóság szabályozza, hogy biztosítsa az összes törvény és előírás betartását.

    A Mega-Sena is elég régóta a piacon van, anélkül, hogy az üzemeltető legális státusza alapján bármilyen jogi lépés történt volna ellenük. Ez egyértelműen jelzi, hogy a lottó legálisan működik.

    Legális a Mega-Sena?
    Hogyan játssz a Mega-Senával online?

    Hogyan játssz a Mega-Senával online?

    A játékosoknak Mega-Sena jegyeket kell vásárolniuk, hogy részt vegyenek a lottón. A kezdéshez a játékosoknak hat számot kell választaniuk az összesen 60 számból. A kijelölés történhet manuálisan vagy a Quick Pick eszközzel, amely véletlenszerűen és automatikusan választja ki. A fogadók minden számot csak egyszer válasszanak ki. A Quick Pick eszközzel a játékosoknak először ki kell választaniuk a megvásárolni kívánt jegyek számát. Ez lehet 1, 3, 5, 10 vagy 15 jegy vásárlásonként.

    A játékosok a szerencseszámok kiválasztása után kiválaszthatják, hány sorsoláson szeretnének részt venni ugyanazokkal a jeggyel. Minél több a sorsolás, annál többe kerülnek a jegyek. Technikailag a több döntetlen választása növeli a játékosok nyerési esélyeit is.

    A Mega-Sena emellett 5% kedvezményt biztosít a jegy árából azoknak a fogadóknak, akik 20 sorsolást választanak ki. A fogadók ezután a pénztár opcióra kattinthatnak, és kifizethetik a jegyeket. Általában vannak különböző fizetési lehetőségek elérhető, így a fogadók kiválaszthatják a számukra legkényelmesebbet.

    Miután a játékosok megvásárolták a jegyeket, semmilyen módon nem módosíthatják a választásukat. A következő lépés az, hogy meg kell várni a sorsolást, és ellenőrizni kell, hogy valamelyik jegyen van-e a sorsoláson szereplőkkel egyező szám. Az egyező számok nyerést eredményeznek. Minél több szám egyezik, annál nagyobb a nyert összeg. A sorsolás eredményét általában e-mailben küldik el minden fogadónak, aki online vásárol jegyet, ami jól jön azoknak, akik nem tudják megnézni a sorsolást.

    Hogyan játssz a Mega-Senával online?
    Mega-Sena nyerési esély

    Mega-Sena nyerési esély

    A Mega-Senának viszonylag jó nyerési esélyei vannak számos más online lottóhoz képest. Három szintű díjat kínál a kezdőknek, ami nagyon jó esélyt ad a fogadóknak, hogy nyerjenek valamit. A Sena nevű első díjszint 1:50 063 860 nyerési szorzóval rendelkezik. A díjat azok a játékosok kapják, akik mind a hat számmal megegyeznek, és a nyereményalap százaléka 35%.

    A második díjszintet Quina-nak hívják, és a nyerési szorzója 1:154 518. A játékosoknak öt számot kell egyeztetniük, hogy eljussanak ehhez a nyereményalaphoz. A Quina nyereményalapja 19%. A Quadra a harmadik díjszint, odds: 1:2332. A nyereményalap százalékos aránya is 19%. A nyereményalap fennmaradó százalékát a lottó és egyéb sorsolások finanszírozására fordítják.

    Mega-Sena nyerési esély
    Nyeremény összege

    Nyeremény összege

    A Mega-Sena körülbelül 1 millió eurós minimális jackpotot kínál. Ha senki sem nyeri meg a jackpot összegét, az átkerül a következő sorsolásra. Ez azt jelenti, hogy a jackpot folyamatosan nő, amíg egy szerencsés fogadó meg nem nyeri. Nincs korlátozva, hogy mennyit nőhet az edény.

    Ha egynél több játékos nyeri meg a jackpotot, a játékosok egyenlő arányban osztoznak az összegen. A legalacsonyabb összeg, amit a fogadók nyerhetnek, általában körülbelül 120-szor magasabb, mint a jegy költsége. A nyereményösszegek vonzóvá teszik a Mega-Sena lottót a legtöbb fogadó számára, beleértve a kezdőket is.

    Érdemes megjegyezni, hogy lottó szindikátusok általában befolyásolják a lottó nyerési esélyeit. A lottószindikátus növeli a megvásárolt jegyek számát, így javítva a nyerési esélyeket. Például a Mega-Sena lottó főnyereményének 1 az 50 063 860-hoz nyerési esélye 1: 50 068,86-ra javul egy 1000 jegyet vásárló szindikátusnál. A szindikátusok azonban általában megosztják a nyereményeket az összes tag között, így csökkentve az egyes egyének nyerhető összegét.

    Nyeremény összege
    Tippek és trükkök a Mega-Sena játékhoz

    Tippek és trükkök a Mega-Sena játékhoz

    • Használjon képletet a számok kiválasztásához: A Mega-Sena lottón nem lehet megjósolni a helyes számokat. A fogadóknak azonban ki kell találniuk egy olyan képletet vagy stratégiát, amely jól működik a számok kiválasztásához. Ez különösen igaz sok jegy vásárlásakor. A képletnek biztosítania kell, hogy a kiválasztott számok olyan mértékben legyenek elosztva, hogy a legmagasabb nyerési esélyeket biztosítsák bármely nyereményszinten.
    • Vásároljon minél több jegyet: Egy másik titok, hogy sorsolásonként minél több jegyet vásároljon. Minél több jegyet vásárolt, annál nagyobb a játékos nyerési esélye. Ennek a tippnek azonban van egy árnyoldala. Előfordulhat, hogy az összes nyeremény értéke néha nem kompenzálja a jegyek megvásárlására fordított pénzt.
    • A nem mindennapi számok kiválasztása: A Mega-Sena fogadói gyakrabban választanak bizonyos számokat. Számok kiválasztása amelyeket ritkán választanak ki, jó ötlet. Ez csökkenti a nyeremények megosztásának esélyét. A nyerési esélyeket sem befolyásolja semmilyen módon, mivel minden szám egyenlő valószínűséggel kerül sorsolásra.
    Tippek és trükkök a Mega-Sena játékhoz