A legjobb Mega Millions Lottó - 2023

Ebben a Mega Millions lottó útmutatóban mindent megtudhat az Egyesült Államok egyik legnagyobb lottójára tett fogadásról. A legnagyobb Mega Millions nyeremény 1,537 milliárd dollár volt. Kezdetben a Mega Millions egy online lottó, amely az Egyesült Államok 45 államában, a District of Columbia és az Egyesült Államok Virgin-szigetein kívül elérhető játékosok számára. Sajnos jelenleg a Mega Millions öt államban nem érhető el; Alabama, Hawaii, Alaszka, Utah és Nevada.

Noha ez egy egyesült államokbeli lottó, az Egyesült Államokon kívüli játékosok játszhatnak a Mega Millions-on. Ez addig tart, amíg fizikailag vásárolják meg a jegyeket, miközben felkeresnek minden olyan államot vagy régiót, ahol a Mega Millions elérhető.

A legjobb Mega Millions Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

TheLotter

hu Country FlagCheckmark
BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Show less...
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...
Mutasson többet

  Az online lottószolgáltatót 2016-ban alapították, tulajdonosa és üzemeltetője a Lottomatrix Ltd., egy brit vállalat. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a C73232 regisztrációs számmal az Egyesült Királyságban.

  Bonus50 ingyenes pörgetés befizetéssel

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Show less...
  Mutasson többet

   Az AgentLotto, cégszáma 157283, nemzetközileg engedélyezett szerencsejáték-szolgáltatás. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jegyeket vásároljanak az állami lottójátékokra különböző országokban. Az AgentLotto egy Agento NV márka, amelyet hivatalosan az Abraham de Veerstraat 9, Curacao címen jegyeztek be. Az AgentLotto tulajdonosaként az Agento NV a curacaói kormány által kiadott engedély alapján működik, GLH-OCCHKTW0705252017 számú allicenc. A licenc lehetővé tette az Agento NV számára, hogy az AgentLotto online megjelenése óta tíz éven keresztül bármilyen lottósorsolással kapcsolatos tevékenységet végezzen.

   18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

   Show less...
   Mutasson többet

    A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

    Hol vásárolhat Mega Millions online lottószelvényt

    Hol vásárolhat Mega Millions online lottószelvényt

    A Mega Millions lottószelvények megvásárolhatók abban a 45 államban, ahol a lottó legális, valamint a District of Columbia-ban és az Egyesült Államok Virgin-szigetein. A jegyek megvásárolhatók többek között kisboltokban, élelmiszerboltokban és benzinkutakon. Fontos megjegyezni, hogy Alaszkában, Utah-ban, Mississippiben, Hawaii-on, Nevadában és Alabamában nem árulnak Mega Millions jegyeket.

    Hogyan vásároljunk lottószelvényt online

    Mega Millions játékjegyek online vásárlása is lehetséges. Számos olyan webhely van, ahol az Egyesült Államokon belüli vagy kívüli játékosok megvásárolhatják ezt a lottószelvényt. Az ilyen oldalakon történő vásárlás után a jegyek a játékos nevében kerülnek megvásárlásra.

    Hol vásárolhat Mega Millions online lottószelvényt
    A Mega Millions története

    A Mega Millions története

    A Mega Millions lottó története 1996-ig nyúlik vissza, amikor a The Big Game néven ismerték. A 2000-es 363 millió dolláros Big Game jackpot után megnőtt az érdeklődés a lottójátékok iránt. Ezután New York és Ohio csatlakozott New Jersey-hez, Georgia-hoz, Maryland-hez, Illinois-hoz, Massachusetts-hez, Michigan-hez és Virginiához, hogy létrehozzák a Mega Millions-t.

    A Mega Millions jegyek értékesítése hivatalosan 2002. május 15-én kezdődött, míg az első sorsolást 2002. május 17-én tartották. Ma a Mega Millions a Powerball mellett a két legnagyobb jackpot egyike az Egyesült Államokban.

    A legnagyobb Mega Millions nyertesek

    Mint minden más lottó, a Mega Millions is sok játékos szerencséjét megváltoztatta. Jelenleg a legnagyobb nyertes egy névtelen dél-karolinai játékos, aki bő 1,537 milliárd dollárt hozott. A második legnagyobb nyeremény egy hűvös 1,05 milliárd volt, amelyet egy négytagú michigani lottóklub nyert.

    A Mega Millions története
    Legális a Mega Millions?

    Legális a Mega Millions?

    Igen. A Mega Millions legális Észak-Amerika 47 joghatóságában. A lottó azonban nem legális Alabamában, Hawaii-on, Alaszkában, Utah-ban és Nevadában. Ekkor azonban ezekben az államokban a játékosok részt vehetnek a Mega Millions programban, ha jegyet vásárolnak, amikor meglátogatják azokat az államokat, ahol a Mega Millions legális.

    Mega Millions korhatár

    Bár sok állam engedélyezi a Mega Millions-t, nem mindenki játszhat ezen a lottón. Aki Mega Millions lottószelvényt vásárol, annak 18 évesnek kell lennie.

    Mega milliós adók

    Csakúgy, mint minden más lottó esetében, itt is vannak adók, amelyeket a nyerteseknek mind a szövetségi kormánynak, mind az állam kormányának kell fizetniük. A szövetségi adó szabványos, míg az állami adók államonként eltérőek.

    Legális a Mega Millions?
    Hogyan kell játszani a Mega Millions-t

    Hogyan kell játszani a Mega Millions-t

    A Mega Millions játékmenetét tekintve nagyon hasonlít a Powerballhoz. A játékosoknak nincs szükségük különleges képességekre, hogy részt vehessenek a játékban.

    A Mega Millionsben két dob van; az első számokkal (fehér golyókkal), 1-től 70-ig, míg a második készletben számok (Gold Mega Ball/GMB), 1-től 25-ig.

    Az akcióban való részvételhez a játékosoknak először jegyet kell vásárolniuk. Minden Mega Million jegy 2 dollárba kerül. A jegy megvásárlása után a következő lépés öt szám kiválasztása az első dobból és egy szám a második dobból. Azok számára, akik nem akarják manuálisan kiválasztani a számokat, a Mega Millions egy véletlenszám-generátor funkcióval rendelkezik, amely automatikusan kiválasztja a számokat a játékosok számára.

    Ennek a lottónak az a célja, hogy az összes nyerőszámot egyezzen. A főnyeremény eléréséhez a játékosoknak helyesen kell megegyezniük a két alap összes számával. Az első öt számnak nem kell tökéletes sorrendben lennie.

    Mi az a Mega Millions Megaplier?

    A 2011 januárjában bevezetett Megaplier egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy 2, 3, 4 vagy 5-szörösére növeljék a nem jackpot nyereményeket, de minden jegyért 1 dollárt kell fizetni. A Mega Millions Megaplier minden olyan államban és joghatóságban elérhető, ahol Mega Millions jegyeket árulnak, kivéve Kaliforniát.

    Hogyan kell játszani a Mega Millions-t
    Mega Millions szorzók és kifizetési lehetőségek

    Mega Millions szorzók és kifizetési lehetőségek

    Minden Mega Million jegyvásárló abban reménykedik, hogy eléri a nagy jackpotot, vagy legalább nyer valamit. De az elefánt a szobában: mekkora az esélye annak, hogy megnyeri a főnyereményt vagy bármely más nyereményt ezen a lottón? Nos, nagyon kicsi az esély a fődíj megszerzésére.

    Mega Millions szorzók és kifizetési lehetőségek
    Mekkora az esély a Mega Millions megnyerésére?

    Mekkora az esély a Mega Millions megnyerésére?

    A Mega Millions játékban összesen 9 módon lehet nyerni, és a kezdő jackpot a jegyeladásoktól függően változik. A kezdő jackpot minden sorsolás előtt kihirdetésre kerül.

    Az alábbiakban bemutatjuk a kilenc nyerési módot a Mega Millions játékban és a megfelelő esélyeket.

    • Főnyeremény (jackpot) – 5WB és GMB mérkőzés: az esély 1 a 302 575 350-hez
    • 1 000 000 USD – Match 5WB: az esély 1:12 607 306
    • 10 000 USD – 4WB és GMB mérkőzés: az esély 1:931 001
    • 500 USD – Match 4WB: Az esély 1:38 792
    • 200 USD – 3WB és GMB mérkőzés: az esély 1:14 547
    • 10 dollár – Match 3WB: Az esély 1:606
    • 10 dollár – 2WB és GMB párosítása: az esély 1:606
    • 4 dollár – 1WB és GMB párosítása: az esély 1 a 89-hez
    • 2 dollár – Match GMB: az esély 1 a 37-hez

    A Mega Millions díjnyerésének általános esélye 1 a 24-hez

    A fenti kilenc nyerési mód mellett van egy exkluzív funkció, a Just the Jackpot. Ez a jegy 3 dollárba kerül, és két játékkal együtt csak a főnyereményért. Ahogy a neve is sugallja, a Just the Jackpot csak a fődíjra vonatkozik.

    Mega Millions sorsolás és kifizetési lehetőségek

    Mega Millions sorsolást hetente kétszer tartanak, kedden és pénteken este 23:00-kor ET. Ami a kifizetéseket illeti, két lehetőség van. A nyertesek készpénzt vagy járadékot kaphatnak.

    Mekkora az esély a Mega Millions megnyerésére?
    Mega Millions tippek és trükkök

    Mega Millions tippek és trükkök

    A Mega Millions lottó útmutató utolsó részében ez a bejegyzés olyan tippeket és trükköket mutat be, amelyek segítségével a játékosok legalább egy nyereményt nyerhetnek ezen a lottón.

    Az első tipp az, hogy vásároljon sok Mega Millions lottószelvényt. A sok jegy vásárlásának az az előnye, hogy a játékosok növelik a nyerési esélyeiket. Ekkor azonban a játékosoknak gondoskodniuk kell arról, hogy felelősségteljesen játsszanak. A hüvelykujjszabály a jegyvásárlás költségvetésének meghatározása és annak szigorú betartása.

    Egy másik tipp, hogy csatlakozzon lottó medencékhez. A sok jegy vásárlása anyagilag megterhelő lehet, de mi lenne, ha a játékosok lottógyűjteményt alakítanának ki, együtt játszanának, és megosztanák a zsákmányt? Nos, ez egy trükk, ami a múltban bevált.

    A közös Mega Millions számokra való összpontosítás szintén egy másik stratégia. Több számot többször is kihúztak.

    A fenti tippek növelhetik annak esélyét, hogy a játékosok nyerjenek a Mega Millions játékban. De akkor nem garantálják a nyereményt.

    Mega Millions tippek és trükkök
    Becsomagolás

    Becsomagolás

    Ennyi, emberek, a végső útmutató az online lottózáshoz. Valójában a Mega Millions az egyik legkifizetődőbb lottó. Sok játékos szerencséje egyik napról a másikra megváltozott. De a játékosoknak mindig ragaszkodniuk kell a felelősségteljes szerencsejáték szabályaihoz és előírásaihoz a Mega Millions játék során. A lottó nem lehet az iskola vagy a munka alternatívája.

    Becsomagolás