A legjobb Mark Six Lottó - 2023/2024

Az elkötelezett online lottójátékosok Hongkongban arra fektetik idejüket, hogy a legjobb játékokat válasszák, amelyekre fogadhatnak, és gyakran megelégednek Mark Six-szel. De talán hajlamosak arra, hogy ezt a lottót játsszák, mert nem járnak bonyolult szabályokkal. Ehelyett a Hong Kong Jockey Club (HKJC) előírja, hogy a szerencsejátékosoknak milyen lépéseket kell követniük a részvételhez, és szerencsés esetben a főnyeremény megszerzéséhez.

Ráadásul a Mark Six már évtizedek óta létezik (ez Kína leghosszabb ideig futott lottója), így nyugodtan kijelenthetjük, hogy a régióban számos fogadói kör bizalmát elnyerte. Ebben a helyzetben nem haboznak fogadást tenni rá, mert tudják, hogy ez jogos.

A legjobb Mark Six Lottó - 2023/2024
Hol vásárolhat jegyeket Mark Six-re

Hol vásárolhat jegyeket Mark Six-re

„Hol és hogyan vásároljunk Mark Six lottószelvényt online” – ez a kérdés, amelyet sok hongkongi ember tesz fel, amikor fogadni vágyik erre a kaszinólehetőségre. Íme egy fantasztikus hír – ennek több megbízható módja is van.

Kezdetnek a szerencsejátékosok megszerezhetik a magukét online sorsjegy a Happy Valley és a Sha Tin versenypályákról. Azok a fogadók, akik nem tudnak eljutni erre a két helyszínre, szabadon felkereshetik a HKJC pályán kívüli fogadási fiókjait, de érdemes megjegyezni, hogy nyitvatartásuk attól függ, hogy aznapra van-e futball. Alternatív megoldásként Mark Six jegyeket vásárolhat online vagy telefonon.

A szokásos Mark Six bejegyzés ára 10 HK$, és a fogadók 5 HK$ részleges befektetést is végrehajthatnak. Azokon a napokon, amikor sorsolásra van beállítva, a jegyet 21:15 előtt kell megvásárolni, általában kedden, csütörtökön és szombaton. A sorsolást vasárnapra tolják, ha az utóbbin lóverseny van.

Hol vásárolhat jegyeket Mark Six-re
Mark Six rövid története

Mark Six rövid története

Az Hong Kong Jockey Club 1975 szeptemberének első hetében indította útjára a Mark Six-et, abban a reményben, hogy megszünteti az akkoriban növekvő illegális nyereményjátékokat. Azonban sok fogadóba esett ez a játék, mert lehetőséget adott a gyors pénzkeresetre.

Például az első Mark Six sorsolás főnyereménye 120 000 hongkongi dollár volt, ami elég volt ahhoz, hogy lakást vásároljon Hongkong néhány városi területén az 1970-es évek végén. A szerencsejátékosok azonban rövid időn belül rájöttek, hogy kicsi az esély a játék megnyerésére, így szórakozásból fogadtak rá.

Kezdetben a Mark Six egy 14-ből 6 formátummal érkezett, amelyet 1976-ban 6-ból 36-ra változtattak. Ma már a 49-ből 6 formátummal büszkélkedhet, amely azóta is érvényes. 2002

Mark Six rövid története
Mark Six törvényes?

Mark Six törvényes?

Igen, a Mark Six lottót a szerencsejátékokról szóló rendelet (148. fejezet) engedélyezi Hongkongban. Ez azonban csak 18 éves vagy annál idősebb játékosok számára legális; ezek az egyének fogadhatnak rá online vagy fizikai szerencsejáték-létesítményekben, ahol elfogadják a fogadásokat.

Említésre méltó, hogy a turisták Mark Six-re is fogadhatnak Hongkongban, de nem, ha a régión kívül vannak. Ez a lottójáték azonban az utóbbi néhány legális szerencsejáték formája közé tartozik. Tehát a fogadók nem keverhetik össze a jogszerűségét más tiltott lehetőségekkel, mint például az offshore online fogadás.

Mark Six törvényes?
Hogyan kell játszani Mark Six Lotto-t?

Hogyan kell játszani Mark Six Lotto-t?

Ahogy az várható volt, minden érdeklődő fogadónak először tudnia kell, hogyan vásárolhat jegyet Mark Six számára, mielőtt részt venne. Majd megszerzése után elsajátíthatják a játék menetét.

Szóval, íme, hogyan történik. A szerencsejátékosok a bejegyzés típusának kiválasztásával kezdik; a rendelkezésre álló lehetőségek a következők:

 • Egyetlen
 • Többszörös
 • Bankár
 • Gyors választás

A játékos bejegyzése általában meghatározza a következő lépéseket. Például egyetlen bejegyzéshez hat számot kell választaniuk 1 és 49 között. Mindazonáltal hét vagy több számot is kiválaszthatnak ugyanabban a hatókörben, ha más bejegyzéseket hoznak létre, például több vagy bankár.

Például, amikor egy fogadó egyszeri bejegyzést tesz, kiválaszt hat golyót vagy számot, és a fel nem vett 43 golyóból még egyet (a bónuszlabdát) húznak; a hét alkotja a nyerő kombinációt. Ha tükrözik azokat sorsoláson, a szerencsejátékos biztosítja a jackpotot.

Egyes fogadók nem tudják, hogyan játsszák a Mark Six-et online, de emiatt nem kell aggódniuk, mert az eljárás megegyezik a fent leírtakkal. Van azonban egy másik követelmény is; fogadási számlát kell regisztrálnia a HKJC-nél a lottón való fogadáshoz.

o ehhez el kell menniük az intézmény egyik pályán kívüli fogadási fiókjába azonosító kártyájukkal, a hongkongi folyó- vagy megtakarítási számlájukhoz egy ATM-mel, valamint egy 100 Hongkongi dollár befizetéssel.

Hogyan kell játszani Mark Six Lotto-t?
Mennyi az esélye annak, hogy megnyerje Mark Sixet?

Mennyi az esélye annak, hogy megnyerje Mark Sixet?

A fogadók mindig tudni akarják, milyen esélyeik vannak a jutalomra, amikor a Mark Six-szel játszanak. Nos, ennek a lottónak hét nyereményszintje van, és a jackpot megnyerésének esélye 1:13 983 816. Másrészt annak a valószínűsége, hogy más divíziókban begyűjtik a nyereményeket, 1 az 54-hez.

A Mark Six minimális jackpotja 8 millió HK$, de a nyertesek sokkal többet kaptak a lottó történetében, köszönhetően a Snowball-sorsolásoknak. Például egy fogadó 86,8 millió HK$-t nyert 2017 szeptemberében, egy másik pedig 164,49 millió HK$-t kapott 2014 ugyanabban a hónapjában.

Mennyi az esélye annak, hogy megnyerje Mark Sixet?
Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos 6 pontot nyer

Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos 6 pontot nyer

A Hong Kong Jockey Club meglehetősen egyszerűvé tette a Mark Six nyerteseinek kifizetését. Tehát, ha valaki online lépett be, a jackpot közvetlenül a szerencsejáték-számlájára kerül kifizetésre; a megfelelő időpontban visszavonhatják, amíg ellenőrizték őket.

 • A nem ellenőrzött fogadási számlák csak akkor kezdeményezhetnek kifizetést, ha tulajdonosaik bemutatták személyi igazolványukat és címüket.
 • Mark Six nyertesnek, aki offline vásárolta a jegyét, el kell mennie a közelükben lévő HKJC pályán kívüli fogadási fiókjába, hogy átvegye nyereményét. Nevezetesen, ezt a győzelmet követő 60 napon belül kell megtenniük.
 • A Mark Six jackpotokat csak egyszeri nagy összegekként fizetik ki, és nem adóznak.

Mi van, ha a győztes külföldi?

Ha a főnyeremény-nyertes székhelye Hongkongon kívül van, akkor is átveheti nyereményét. Azok, akik a régióban vásárolták meg jegyüket, egy hivatalos lottóközvetítő szolgáltatását vehetik igénybe nyereményük átvételéhez. Természetesen azoknak, akik online játszanak, könnyebb dolguk van, mivel a pénzt az ellenőrzött fogadási számlájukra utalják.

A külföldi Mark Six nyerteseinek meg kell ismerkedniük országuk helyi törvényeivel, hogy megtudják, nyereményük adóköteles-e vagy sem.

Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos 6 pontot nyer
Tippek és trükkök a Mark Six játékhoz

Tippek és trükkök a Mark Six játékhoz

 • A Mark Six megnyerésének nincs biztos módja, mert a többi online lottóhoz hasonlóan a nyertesek véletlenszerűek. Mindazonáltal a kockázatvállalásra kész játékosok, akik készek rá fogadni, legalább néhány trükkel felvértezhetik magukat, hogy zökkenőmentesen élvezhessék a fogadási élményeket.
 • Tehát az első dolog, amit egy Mark Six résztvevőnek meg kell tennie, az az, hogy elsajátítsa a játékot. Persze, nagyon könnyű játszani! De ez is egyedi, vagyis szabályai nem hasonlítanak a többi opció szabályaihoz. Például, ha egy szerencsejátékos nem tudja, hogy mit várnak el tőle, akkor értelmetlen jegyet vásárolni, mert még ezzel együtt is nulla a nyerési esélye.
 • Még valami, amit a Mark Six online fogadói tehetnek annak érdekében, hogy jól érezzék magukat a játékban, az az előrejelzési eszközök kihasználása, amelyekkel a következő sorsoláson valószínűleg nyerő számokat generálnak. Ez a szoftver általában megfigyeli a mintákat, például a mindig minden nyerő kombinációban megjelenő számokat, hogy hideg és meleg számokat hozzon létre. Utóbbiak azok, amelyeknél nagy a sorsolás valószínűsége.
 • A Mark Six mélyebbre ásása szintén értékes tipp a fogadók számára, még akkor is, ha tudják, hogyan kell játszani. Így betekintést nyerhetnek olyan kritikus dolgokba, mint például a nevezések típusa, mit kell tenni, ha nyernek, és milyen gyakran fogadhatnak a lottón.
Tippek és trükkök a Mark Six játékhoz