A legjobb Lotto Max Lottó - 2023/2024

Kanadában az egyik legnépszerűbb online lottórendszer a Lotto Max, amelyet az Interprovincial Lottery Corporation kezel. Minden héten két Lotto Max sorsolás van: kedden és pénteken. Előfordulhat, hogy néhány érdeklődő játékos nem tudja, hogyan vásároljon Lotto Max lottószelvényt online. Mások igyekeznek megérteni a játék alapvető szabályait, a nyerési esélyeket és a szakértői javaslatokat. Ez a bejegyzés a megfelelő módon kezeli ezeket az aggályokat.

Nemzeti lottó lévén, a Lotto Max-ot Kanada összes régiójában játsszák. Minden tartomány egyedi számítógépes rendszerrel rendelkezik; így az online jegyforgalmazók csak azokat a jegyeket ellenőrzik, amelyeket a régiójukban vásároltak. Azok, akik online szeretnének játszani a Lotto Max-on, csak az engedélyezett oldalakon vásároljanak jegyeket. A legtöbb esetben fiókot kell létrehozniuk a választott platformon.

A legjobb Lotto Max Lottó - 2023/2024
Hol vásárolhat jegyeket a Lotto Max-ra?
Hol vásárolhat jegyeket a Lotto Max-ra?

Hol vásárolhat jegyeket a Lotto Max-ra?

Innentől kezdve a lottószelvény online vásárlása egyszerű. A Lotto Maxtickets online árusító kereskedők többsége más játékokat is tartalmaz a weboldalán. Tehát, amikor egy vásárló bejelentkezik, meg kell adnia, hogy milyen típusú lottóban szeretne részt venni. A „Jegy vásárlása” gombra kattintás után ki kell választania a szerencseszámait, amelyek automatikusan generálódnak.

A megfelelő fizetési móddal történő fizetés előtt feltétlenül nézze át a részleteket, pl. a lejátszások számát. A Multi-Draw hozzáadása további előnyt jelent. A hírlevélre való feliratkozás erősen ajánlott, nehogy lemaradjon a sorsolásról.

Hol vásárolhat jegyeket a Lotto Max-ra?
A Lotto Max története

A Lotto Max története

A Lotto Max, amely átvette elődjét, a Lotto Super 7-et, 2009. szeptember 19-én indult. A játékot először 2009. szeptember 25-én sorsolták ki, 50 millió CAD-ra korlátozva a jackpotot. Mindvégig jól fogadták Kanada, A Lotto Max bevételei az első tíz hónapban meghaladták a Super 7 bevételeit a legkelendőbb évében.

A teljes nyereményalap, amely közel áll a legnagyobb amerikai jackpotokhoz, volt az oka ennek a játéknak az azonnali sikerének. Sőt, a MaxMillion funkcióról úgy gondolják, hogy növeli a játékos esélyét egy nagyobb nyeremény megszerzésére.

2015 júliusára a fő jackpot elérte a 60 millió kanadai dollárt. A következő évben a tartományközi lottótársaság jelentős változtatásokat vezetett be, de ezek a 2019-es sorsoláson léptek életbe, amelyre május 14-én került sor. 2018. június 8-án a sorsoláson összesen 50 MaxMillion nyeremény szerepelt, de az októberinél megelőzte. sorsolás, amely ugyanabban az évben történt. Az október 26-i rajzok óriási 115 millió kanadai dollárt tettek ki az 55 MaxMillionsért. A sorsolás nyertese Edmontonból került ki

A Lotto Max története
Legális a Lotto Max?

Legális a Lotto Max?

A kanadai törvények lehetővé teszik a tartományi kormányok számára, hogy adminisztrálják és ellenőrizzék a lottójátékokat, beleértve a Lotto Max-ot is. Állampolgárok és nemzetközi lakosok egyaránt részt vehetnek ezekben a játékokban, és online lottószelvényeket kell vásárolniuk kanadai dollárban. Az ontariói tartományi sorsolásokat például az Ontario Lottery and Gaming Corporation felügyeli.

A Btk. szerint online lottó szolgáltatók nem oszthat ki díjat pusztán a puszta hiány miatt. A résztvevőknek pénzzel vagy bármilyen értékes tárgykal kell finanszírozniuk a fogadásokat. Quebecben a lottózó szervezeteknek regisztrálniuk kell a hatóságoknál, kivéve, ha játékaik nemzetközi vonatkozásúak vagy más tartományokból származó játékosoknak szólnak. Ezenkívül az üzemeltetőknek adót kell fizetniük, biztosítékot kell fizetniük, és be kell nyújtaniuk az összes nyertes adatait.

Legális a Lotto Max?
Hogyan játssz a Lotto Max Online-ban

Hogyan játssz a Lotto Max Online-ban

A sorsjegy jogot ad a játékosnak a Lotto Max-ban való részvételre. Egy jegy 5 kanadai dollárba kerül, és két extra gyors választással jár. 50 szám áll rendelkezésre, és a résztvevőknek hetet kell választaniuk közülük. A játékos kiválaszthatja a hét számból álló kezdeti készletét, vagy egy Quick Pick-et a véletlenszerű 3 készlet kiválasztásához. Minden jegy legfeljebb öt darabot vagy 15 válogatást kínál. Egy extra 1 kanadai dollárral négy szám automatikusan kiválasztható, és esélye van félmilliót nyerni.

A fő sorsoláson legalább 10 millió kanadai dolláros, maximum 70 millió kanadai dolláros főnyeremény található. Ha a nyeremény eléri az 50 millió kanadai dollárt, további sorsolásra kerül sor a MaxMillions segéddíjakért, amelyek mindegyike 1 millió kanadai dollár. A MaxMillions addig gyűlik, amíg meg nem találják a győztest.

Minden héten további nyeremények lesznek, ha nem igényeltek 50 millió kanadai dollárt vagy azt meghaladó jackpotot. Ha valaki megnyeri a fő jackpotot, az át nem vett MaxMillions nyeremény hozzáadódik a jackpothoz. A nyertesek egy összeget adómentesen kapnak.

A máshol vásárolt online sorsjegy nyereményének átvételéhez a játékosnak vissza kell térnie oda, ahol eredetileg vette a szelvényt, és el kell küldenie a megfelelő visszaküldési címre. Célszerű kinyomtatni a hivatalos nevet és a visszaküldési címet, és csatolni az igénylőlaphoz. Ez biztosítja, hogy a jegy elvesztése esetén senki más ne igényelje a nyereményt.

Hogyan játssz a Lotto Max Online-ban
Milyen esélyek vannak a Lotto Max megnyerésére?

Milyen esélyek vannak a Lotto Max megnyerésére?

Egy szerencsejáték-probléma említése azt a gondolatot idézheti elő, hogy egy szerencsejátékos kiüríti bankszámláját és megtakarításait, hogy online játsszon a Lotto Max-on. De az igazat megvallva: az online lottózás a szerencsejáték egy formája. Nem árt azonban jegyet venni szórakozásból és több pénzt nyerni.

Rendkívül alacsony azoknak a kanadaiknak a száma, akik részt vesznek a Lotto Max-ban és minden évben jackpotot nyernek, összehasonlítva azokkal, akik veszítenek. Tekintettel arra, hogy a tényleges esélyek kicsik, a játékosoknak a nyerési valószínűség alapján kell megtervezniük fogadási költségvetésüket, hogy elkerüljék a túlköltekezést.

Lehet, hogy a Lotto Maxnak kicsi az esélye a nyerésre, de megéri-e az ár a lehetséges nyereményt? Ha megnézzük a különböző mérkőzések nyerési esélyeit, íme a számadatok.

Jegy ára 5 C$ három válogatásban

 • Fő jackpot: 33 294 800
 • MaxMillions 7/7: 33 294 800
 • 6/7+ Bónuszszám: 4 756 400
 • 6/7: 113 248
 • 5/7+Bónusz szám: 37 749
 • 5/7: 1,841
 • 4/7+Bónusz szám: 1105
 • 4/7: 82,9
 • 3/7+Bónusz szám: 82,9
 • 3/7 (5 dollár ingyenes játék): 8.5
 • Bármilyen nyeremény: 7

A MaxMillions esetében, hacsak a játékos nem egyezik 7/7 számmal, nem nyerhet másodlagos díjat. Ha nincs nyerőjegy, a fő jackpot a következő sorsolásra kerül át. Több nyertes kiválasztás esetén a teljes nyeremény ennek megfelelően oszlik meg. Megjegyzendő, hogy a 4/7, 3/7 és 3/7+Bónusz a Nyereményalap részét képezi, míg a többit a Pool Alapból fizetik ki.

Jegy ára 1 C$ négy válogatásban

Az extra jegy, amely további 1 C$-ba kerül, a következőképpen fizetendő.

 • 1/4: 6.8
 • 2/4: 141
 • 3/4: 9 906
 • 4/4: 3 764 376

Az Extra fődíja 500 000 kanadai dollár. Több nyerőszám esetén is minden nyertes megkapja a teljes összeget.

Milyen esélyek vannak a Lotto Max megnyerésére?
Tippek és trükkök a Lotto Max játékhoz

Tippek és trükkök a Lotto Max játékhoz

A siker egy online sorsjegy nem csak a szerencsén múlik. A történelem azt mutatja, hogy azoknak a játékosoknak, akik elsajátították a megfelelő stratégiákat, nagyobb esélyük van megnyerni a Lotto Max jackpotot. Voltak olyan esetek, amikor az emberek többször vittek haza jelentősebb nyereményeket. Bizonyos technikák kulcsfontosságúak, ha a játékos növelni akarja a nyerési esélyeit.

 1. A mintákra és többszörösekre vonatkozó fogadások elkerülése
 2. 141 és 240 összegű számok kiválasztása
 3. Nincs fogadás 7 egymást követő számra
 4. Csak egy számot játszunk le az előző sorsolásból
 5. 3/4 vagy 4/3 páratlan számok kombinálása páros számokkal

Általában tanácsos több Lotto Maxticketet online vásárolni, figyelembe véve az ember pénzügyi lehetőségeit. Az ok, amiért az egymást követő számok nem ajánlottak, az az, hogy a legtöbb nyerőszám (körülbelül 70%) 104 és 176 közötti összeget tesz ki. Hasonlóképpen, az azonos számcsoportba tartozó vagy hasonló utolsó számjegyű számok nem jó választás.

Érdemes megjegyezni, hogy minden online lottószelvény azonos valószínűséggel nyer. Bár egyetlen ismert alkalmazás sem tudja megjósolni a pontos nyertest, jobb, ha a legegyedibb és legszokatlanabb számokkal játszunk.

Tippek és trükkök a Lotto Max játékhoz