A legjobb Lotto 6/49 Lottó - 2023

A Lotto 6/49 egyike a 3 nemzeti lottójátéknak Kanadában. Tartományközi, és az Interprovincial Lottery Corporation nyilvántartásba vette. Amikor először bemutatták, forradalmat indított el a lottó Kanadában; Mivel lehetővé tette a játékos számára, hogy kiválassza a kívánt számokat, az előre nyomtatott sorsjegyek lassan eltűntek.

A korábbi nemzeti játékok, mint például az olimpiai lottó, a Kanadai Loto és a Superloto, már nem léteznek, mert koncepcióik kevésbé voltak vonzóak a lakosság számára.

A legjobb Lotto 6/49 Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

TheLotter

hu Country FlagCheckmark
BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Bonus50 ingyenes pörgetés befizetéssel

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  Az AgentLotto, cégszáma 157283, nemzetközileg engedélyezett szerencsejáték-szolgáltatás. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jegyeket vásároljanak az állami lottójátékokra különböző országokban. Az AgentLotto egy Agento NV márka, amelyet hivatalosan az Abraham de Veerstraat 9, Curacao címen jegyeztek be. Az AgentLotto tulajdonosaként az Agento NV a curacaói kormány által kiadott engedély alapján működik, GLH-OCCHKTW0705252017 számú allicenc. A licenc lehetővé tette az Agento NV számára, hogy az AgentLotto online megjelenése óta tíz éven keresztül bármilyen lottósorsolással kapcsolatos tevékenységet végezzen.

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Mutasson kevesebbetMutasson többet
  Mutasson kevesebbet
  Mutasson többet

   A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

   Hol lehet jegyet venni a Lotto 6/49-re?

   Az ILC-nek 5 regionális alcsoportja van: Atlantic Lottery Corporation, British Columbia Lottery Corporation, Ontario Lottery and Gaming Corporation, Loto-Québec és Western Canada Lottery Corporation. Van néhány eltérés ezekben a régiókban a 6/49-es lottó szabályainak néhány részletét illetően.

   A 6/49 Lotto jackpot nyertese átlagosan 8,8 millió dollárt nyer. Egy rajzon nem csak egy nyertes van; korlátlan számú nyertes van, mivel körülbelül 8 különböző módon lehet nyerni a 6/49-es lottóban.

   Section icon
   Hol lehet jegyet venni a Lotto 6/49-re?

   Hol lehet jegyet venni a Lotto 6/49-re?

   Lotto 6/49 jegyek online vásárolhatók a hivatalos regionális weboldalakon, a különböző regionális mobilalkalmazásokban, valamint egy ILC számítógépet birtokló fizikai kereskedőnél. Ide tartoznak az élelmiszerboltok, kisboltok és drogériák, valamint más helyek. A Lotto 6/49 egy nagyon népszerű lottó, ezért nagyon könnyű megtalálni.

   Hol lehet jegyet venni a Lotto 6/49-re?
   A lottó története 6/49

   A lottó története 6/49

   Az 1982. június 12-én bemutatott Lotto 6/49 az első nemzeti kanadai lottójáték, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kiválasszák a kívánt számjegyeket. Amikor bemutatták, a játékos részvételenként 1 dollárt fizetett. A jackpot növelése érdekében a részvételi költséget 2004-ben 2 dollárra, 2013-ban pedig 3 dollárra emelték.

   Manapság minimális pénzösszeg áll rendelkezésre a jackpot megnyeréséhez: 5 millió dollár. Hetente 2 rajz van. A jackpot nem garantált minden sorsolásnál. Ha nem igényelték, a következő sorsolás eladásai hozzáadódnak az 5 millió dollárhoz és így tovább. Minden rajzon egy 1 millió dolláros nyeremény is garantált.

   Az évek során a Lotto 6/49-es játékosok legnagyobb jackpotja 2015-ben volt, egy ontari városban. A jackpot nyertes 64 millió dollárra tette fel a kezét, ekkora összeget azóta sem sikerült elérni. Átlagosan a jackpot körülbelül 8,8 millió dollár, amikor egy játékos igényli.

   A lottó története 6/49
   Legális a Lotto 6/49?

   Legális a Lotto 6/49?

   Igen, a 6/49-es lottó legális. Ezt egy hivatalos szervezet, a tartományközi lottótársaság, valamint különböző regionális szervezetek alkotják. A 6/49 lottó értékesítésből származó bevételek a tartományok árbevételének arányában kerülnek felosztásra. Csakúgy, mint bármely más típusú lottó esetében, felnőttnek kell lennie a részvételhez. Kanadában a törvényes életkor a tartománytól függően 18 vagy 19 év.

   Legális a Lotto 6/49?
   Hogyan kell játszani a Lotto 6/49-et

   Hogyan kell játszani a Lotto 6/49-et

   • A 6/49-es lottó könnyen érthető. Ahogy a név is sugallja, a Lotto 6/49 egy 1 és 49 közötti 6 számjegyből álló válogatás, amellyel a játékos jogosult a jackpotra. Ezt nevezzük normál kiválasztásnak. A normál kiválasztás számjegyeit a játékos választhatja ki, vagy véletlenszerűen választhatja ki a lottó számítógép.

   • A garantált 1M$-os tételhez is van válogatás, ami egy 10 jegyű szám, amely garantáltan benne lesz az egyik jegyen. A garantált tétel számát mindig véletlenszerűen választja ki a lottó számítógép, hogy mindig csak egy nyertes legyen.

   • A nyeréshez a játékosnak két vagy több olyan számjeggyel kell rendelkeznie, amelyek megegyeznek a normál kiválasztáshoz véletlenszerűen kisorsolt számjegyekkel, vagy a garantált sorsszám pontos számával.

   • A Lotto 6/49 egy változó jackpot lottójáték. Ez azt jelenti, hogy lehetséges, hogy a jackpot számjegyeit nem adták meg egy játékosnak. Ha nem nyerik meg, a pénz addig nő, amíg el nem nyerik.

   • Hetente két rajz van, szerdán és szombaton. Minden alkalommal 7 szabályos kiválasztási számjegy kerül kihúzásra. Az első 6 szám a nyerőszám, az utolsó pedig egy bónuszszám. A nagy jackpot megnyeréséhez a számjegyeinek meg kell egyeznie az első 6 számjeggyel, de a sorrend nem számít. A jackpot átlagosan 8,8 millió dollárra becsülhető.

   • Minden sorsolás, a garantált tételszám is kisorsolásra kerül. Ez egy egyedi 10 jegyű szám, amely 1 M$-t ad annak a játékosnak, akinek a jegyén ugyanaz a szám szerepel.

   • 6 további módja van a kisebb tételek megnyerésének: 5 számjegy (átlagosan körülbelül 2000 USD), 4 számjegy (átlagosan 80 USD), 3 számjegy (10 USD) és 2 számjegy (ingyenes jegy). A bónuszszámot az utolsó 2 nyerési módnál kell figyelembe venni. Ha egy játékos 2 számjegye megegyezik a bónuszszámmal, akkor 5 dollárt nyer. Ha 5 számjegy egyezik, plusz a bónuszszám, akkor a játékos átlagosan körülbelül 111 000 dollárt nyer.

   Hogyan kell játszani a Lotto 6/49-et
   Milyen esélyekkel lehet megnyerni a 6/49-es lottót?

   Milyen esélyekkel lehet megnyerni a 6/49-es lottót?

   A 6/49 lottó megnyerésének esélye a játékosok számától függően változik. Összességében a 6/49-es lottójátékban a nyerési esélyek bármilyen módon 1/6,6 körül mozognak. A nagy jackpot megnyerésének esélye körülbelül 1/14 000 000. A legkönnyebb nyeremény az ingyenes jegy, míg a legnehezebb a nagy jackpot. A garantált tétel megnyeréséhez 1 a részvételi számon.

   Milyen esélyekkel lehet megnyerni a 6/49-es lottót?
   Kifizetési lehetőségek, ha nyersz

   Kifizetési lehetőségek, ha nyersz

   Ha a játékos 600 dollárnál kevesebbet nyer, egy ILC számítógépet birtokló fizikai kiskereskedő kiadhatja a pénzt. A játékosoknak óvatosnak kell lenniük, mert ha egy jegyet a kereskedő érvényesített, csak ők vagy az ILC adhatja ki a pénzt. Ha a kereskedőnek nincs elég pénze, a nyertesnek legfeljebb 6 hetet kell várnia, mielőtt megkapja a pénzét az ILC-től.

   Ha a játékos több mint 600 dollárt nyer, három lehetőség közül választhat a pénz átvételére. A nyertes vagy postán küldheti a jegyét, beviheti egy keresetkezelő központba, vagy beviheti egy kaszinóba. Postai úton akár 6 hétbe is telhet, mire a nyertes megkapja a pénzt. Ha a játékos 1000 dollárnál többet nyert, bizonyos dokumentumokat ki kell tölteni, és el kell küldeni vagy a nyertes jeggyel együtt hozni.

   Ha a jegyet az interneten vagy valamelyik alkalmazásban vásárolta, és a nyert pénz összege nem éri el a 25 000 dollárt, akkor a nyertes számlájára utaljuk. Ha a pénzösszeg meghaladja a 25 000 dollárt, az ILC közvetlenül felveszi a kapcsolatot a nyertessel, hogy elmagyarázza a fizetési módokat.

   Kifizetési lehetőségek, ha nyersz
   Tippek és trükkök a 6/4 lottó játékhoz

   Tippek és trükkök a 6/4 lottó játékhoz

   Lehetőség van Lotto 6/49 jegyek csoportos vásárlására és a pénz megosztására a résztvevők között. Vannak online csoportok, valamint egy csoportképlet és egy csoportkonvenció. Online, 2-100 résztvevő lehet! A képlet 2-20 résztvevőt jelent, és a találkozó több mint 20 résztvevő számára szól.

   Minden régióban van egy kiegészítő játék, amely 1 dollárba kerül, és amely kombinálható a 6/49 Lotto jeggyel. Ennek a játéknak 3 különböző neve van a régiótól függően: Tag, Extra vagy Encore. 4 számjegy a BC-ben, 6 számjegy az Atlanti-óceán térségében vagy 7 számjegy máshol hozzáadódik a 6/49-es lottószelvényhez.

   Ha a 4 számjegyből 4 egyezik, a jackpot 500 000 dollár. Ha a 6 számjegyből 6 egyezik, a jackpot 100 000 dollár, és ha a 7 számjegyből 7 egyezik, a jackpot 250 000 dollár (a nyugati régióban) vagy 1 millió dollár (Ontarióban és Québecben). Kevesebb egyező számért vannak más kis árak is.

   A fő 6/49-es lottó rajzon kívül vannak regionális rajzok is: Québec 49, Atlantic 49, BC 49, Ontario 6/49 és Western 49. Ezek a rajzok a 6/49-es lottó rajzaival egy időben jelennek meg és kínálnak hasonló nyeremény. Ezek a helyi sorsolások lehetőséget adnak a játékosnak, hogy válasszon a 6/49-es lottó szelvény vásárlása, a regionális jegy vásárlása között, vagy mindkettőt ugyanazon a számon, egyetlen szelvényen játszva.

   Tippek és trükkök a 6/4 lottó játékhoz