A legjobb Lotto 6/45 Lottó - 2023/2024

A Horvátországban elérhető egyik fő lottójáték a Lotto 6/45. A sorsolást a lottó üzemeltetője zágrábi központja hetente kétszer, helyi idő szerint 2000-kor, csütörtökön és vasárnap közvetíti az országos televízióban. Sorsolási napokon a Lotto 6/45 jegyek online értékesítése helyi idő szerint 18.30-kor ér véget, és röviddel ezután újraindul.

Horvátország csak egy sorsolást indíthat a Szerencsejátékokról szóló törvény 9. cikke értelmében. Ez a korlátozás kiterjed az online lottójátékok értékesítésére is, amelyeket csak a Hrvatska Lutrijánál, állami engedéllyel rendelkező vállalkozásnál lehet beszerezni.

Hogyan vásároljunk 6/45 lottó lottójegyet online
Hogyan vásároljunk 6/45 lottó lottójegyet online

Hogyan vásároljunk 6/45 lottó lottójegyet online

A jegyek egyenként 2 HRK (0,2 USD) értékűek, és a játékosok könnyen megtanulhatják, hogyan vásárolhatnak jegyeket a Lotto 6/45-re, amelyek online elérhetők a Hrvatska Lutrija hivatalos weboldalán.

Alternatív megoldásként jegyek kaphatók a hivatalos lottó-kiskereskedőknél egész Horvátországban. A játékosoknak legalább 18 évesnek kell lenniük a részvételhez. Sajnos az Ausztrálián kívülről érkező résztvevők jelenleg nem vehetnek részt a Loto 6-ban.

A lottó története 6/45

A Jugoszláv Lottó 1945 októberében Belgrádban megrendezett első sorsolásától kezdve modern horvát lottójátékokat tartottak és szerveztek. Horvátországban 1762 óta dokumentálják a sorsjátékokat Zágrábban.

A jugoszláv lottó részeként a Hrvatska Lutrija, az egyik sok regionális lottó1951-ben hozták létre. Elnyerte függetlenségét, és húsz évvel később a Horvát Szocialista Köztársaságon belül önálló entitássá vált. Még mindig ez az egyetlen szervezet, amely lottójátékokat kínál Horvátországban, beleértve az internetes játékokat is.

Amikor Horvátország az 1960-as években még kommunista nemzet volt, a kormány elkezdte engedélyezni a szerencsejátékokat. A kormány eltűrte a szerencsejátékot, de azt csak futballmeccseken engedélyezték.

Amikor a Szovjetunió 1991-ben összeomlott, az első kormányzati engedéllyel rendelkező operátor fogadhatott szerencsejátékosokat Horvátországból. A fogadás korlátozott volt, és csak bizonyos játékfülkékben vagy üzletekben volt elérhető.

Az első Loto 6 sorsolást 1988. november 6-án bonyolították le, és a Hrvatska Lutrija lebonyolította. Ezt a sorsolást vasárnaponként tartották, 2018. március 22-én pedig egy második sorsolásra került sor.

Hogyan vásároljunk 6/45 lottó lottójegyet online
Legális a Lotto 6/45 játék?

Legális a Lotto 6/45 játék?

Az online szerencsejátékok legálisak Horvátországban azon állampolgárok és külföldi látogatók számára, akik legalább 18 évesek. A játékosoknak ideális esetben csak olyan webhelyeket kell felkeresniük, amelyek jelenleg rendelkeznek állami engedéllyel. Számos lehetőség áll a horvátok rendelkezésére, beleértve az online játékot vagy az ország egyik fizikai helyszínén való játékot.

Mint minden szabályozás alá eső iparág, a szerencsejáték-piac is számos olyan szabályt tartalmaz, amelyek célja a szerencsejáték-műveletek legitimálása. A horvát kormány továbbra is semmibe veszi az offshore oldalak népszerűségét. A 2009-ben elfogadott Szerencsejáték-törvény enyhített néhány szerencsejáték-törvényen.

Ez az új szabályozás hozzájárult a fizikai helyszínfejlesztéshez, és több kiváló lehetőséget biztosított a játékosoknak.

A 20 százalékos áfa kivetése miatt 2009-ben a szerencsejáték-kisvállalkozások kivonultak a piacról; ez a helyzet ma is tart. Horvátország állami bevételének nagy részét a szerencsejáték-ipart meghatározó lottó és bingó szerezte.

Az EU-csatlakozás után Horvátországnak meg kellett változtatnia szerencsejáték-szabályait, hogy megfeleljen a többi tagnak. Az új fejlesztés részeként minden nemzeti szerencsejáték-vállalkozásnak engedélyt kellett fizetnie. Horvátország jelenleg virágzó szerencsejáték-szektorral büszkélkedhet, és az online szerencsejáték-üzemeltetők szívesen kihasználják ezt.

Legális a Lotto 6/45 játék?
Hogyan játssz a 6/45-ös lottót online

Hogyan játssz a 6/45-ös lottót online

A játékhoz a fogadók kiválasztanak hat számot 1 és 45 között, vagy egy gyorsválasztást választanak egy sorhoz véletlenszerűen kiválasztott számok. Hetente kétszer, csütörtökön és vasárnap játsszák a 6-os lottót. A dobban maradt golyók közül egy plusz golyót húznak. A játékosoknak meg kell találniuk mind a hat kihúzott főlabdát, hogy megnyerjék a Lotto 6/45 főnyereményt.

A System Entry-ben a játékosok legfeljebb 20 számot választanak ki, amelyek eltérően kerülnek be a sorsolásba. Ez a nevezés egy nagyszerű stratégia a nyerési valószínűség növelésére, de a jegyek árát is megemeli.

A játékosok úgy nyerhetik meg a főnyereményt, hogy összepárosítják a hat véletlenszerű számot, amelyet az extra Joker játék részeként kapnak, amelybe 5 HRK (0,65 USD) kerül a belépés.

A Lotto 6 fő jutalma csak egy része a teljes nyereményalapnak az eladott jegyek száma alapján, és nincs minimális jackpot. A 6/45-ös lottóban nincs korlátozás a nyertesek számára vagy a jackpot értékére vonatkozóan. 16 584 320 HRK (2167 290 USD) volt a valaha nyert legmagasabb Loto 6 jackpot 1995-ben.

Hogyan játssz a 6/45-ös lottót online
Mekkora az esély a 6/45-ös lottó megnyerésére?

Mekkora az esély a 6/45-ös lottó megnyerésére?

A Lotto 6 jackpot megnyerésének esélye 1 a 8 145 060-hoz, és öt különböző jutalomszint áll a játékosok rendelkezésére. Hat szám egyezésének esélye a második díjért 1:8 145 060.

A harmadik és a negyedik díjkategóriák szorzója, 5+ Bónusz labda és 5, 1 az 1 357 510-hez, illetve 1 a 35 724-hez. A végső díjkategória 4, 1:733 szorzóval és 3, 1:45 szorzóval.

A 6/45-ös lottó nyerteseinek legfeljebb 60 nap áll rendelkezésükre a követelés benyújtására, és a nyereményeket csak egyösszegű kifizetésként fizetik ki. Adómentes nyeremény 750 HRK-ig (98 USD). 750 HRK és 10 000 HRK (1300 USD) között a nyereményeket 10%-os adó terheli. A 10 000 és 30 000 HRK (3920 USD) közötti nyertesekre 15% adót, a 30 000 és 500 000 HRK (653 415 USD) közötti nyereményekre pedig 20% adót kell fizetni.

Az 500 000 HRK feletti nyeremény 30%-os adót von maga után. A forrásnál levont adó miatt a nyeremény bevallása nem feltétlenül szükséges.

Mekkora az esély a 6/45-ös lottó megnyerésére?
Kifizetési lehetőségek a Lotto 6/45 nyerteseinek

Kifizetési lehetőségek a Lotto 6/45 nyerteseinek

Horvátország hivatalos pénzneme a kuna, amelyet elsősorban szárazföldi létesítményekben és az ország egyetlen állami engedéllyel rendelkező internetszolgáltatója használ. Az online helyszíneken a felhasználóknak a különféle fizetési lehetőségek. A rendelkezésre álló módszerek közül néhány a banki átutalás, az e-pénztárca, a betéti/hitelkártyák, az előre fizetett kártyák és a digitális pénznemek, például a Bitcoin és az Ethereum.

A horvátországi online lottójátékosok számos módszert kínálnak számláik finanszírozására és a nyeremények kifizetésére. Ez a stratégia lehetővé teszi a VISA és a MasterCard hitel- és betéti opcióit. Továbbra is vannak további lehetőségek, mint például a Neteller, a PaySafeCard és a Skrill. Ezek mindegyike jogos és elérhető.

Kifizetési lehetőségek a Lotto 6/45 nyerteseinek
Tippek és trükkök a lottójátékhoz 6/45

Tippek és trükkök a lottójátékhoz 6/45

A 6/45 lottó 8 145 060-as szorzója azt jelzi, hogy a következő sorsoláson 8 145 060 kombináció húzható. Senki és egyetlen számítógépes program sem tudja pontosan megjósolni, hogy pontosan melyik hat fő golyó kerül kiválasztásra a következő Loto 6 sorsoláson. A játékosok azonban továbbra is növelhetik nyerési esélyeiket, ha stratégiailag 6/45 lottót játszanak.

Bár a lottószámokat véletlenszerűen választják ki, a játékosok láthatnak és kihasználhatnak néhány, a legjobb online lottó. A játékosoknak meg kell próbálniuk a páratlan és páros számok viszonylag egyenletes keverékét, amikor kiválasztják Horvátország online lottószelvényüket.

Az esetek csak egy százalékában sorsolnak ki páros vagy páratlan számokat. Jellemzően a nyerőszámok a teljes számmező körül eloszlanak. A számmező alsó és felső felét úgy kapjuk meg, hogy felezzük őket.

Az 1-től 19-ig és a 20-tól 39-ig terjedő számok egy 39-es játék, például a Croatia Loto alsó és felső felében lennének. Az eseteknek csak egy százaléka egyszerre magas vagy alacsony szám. Az ideális arány 3/4 vagy 4/3, ami három magasnak és négy mélypontnak, illetve négy magasnak és három mélypontnak felel meg.

Tippek és trükkök a lottójátékhoz 6/45