A legjobb Keno Lottó - 2023

A La Francaise des Jeux Group (FDJ) magáncég által üzemeltetett France Keno (10-20-70) játékot naponta kétszer, a hét hét napján sorsolják ki, maximum kétmillió eurós jackpottal. Ezzel a játékkal azonban csak az országban lakó vagy Franciaországba látogató játékosok játszhatnak.

A játékosok 2 és 10 szám között választhatnak egytől 70-ig terjedő készletből, döntenek a tét összegéről 1 és 10 euró között, valamint, hogy válasszanak-e szorzót vagy hozzáadják a Joker+ játékot, ha akarják. Jegyek vásárolhatók engedéllyel rendelkező FDJ kiskereskedőknél, online a Francaise des Jeux weboldalán vagy a mobilalkalmazásban.

A legjobb Keno Lottó - 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Hol vásárolhat jegyet a kenóba (francia)?
Hol vásárolhat jegyet a kenóba (francia)?

Hol vásárolhat jegyet a kenóba (francia)?

Hogyan vásároljunk jegyet Kenóba

Jegyeket bárki megvásárolhat Franciaországban a 31 000 POS bármelyikéből a hivatalos FDJ-kereskedőknél. A jegy kitöltése után a kereskedő regisztrálja a jegyet, és nyugtát ad, amelyet biztonságosan meg kell őrizni, mivel az esetleges nyeremények igényléséhez szükséges.

Hogyan vásároljunk Keno lottójegyet online

Csak a francia játékosok regisztrálhatnak az FDJ weboldalán (fdj.fr), és hozhatnak létre fiókot. A játékosok is játszani a mobilalkalmazáson keresztül. Az alkalmazás letöltése és a regisztráció után a játékosoknak legalább öt eurót kell jóváírniuk számlájukon a játék megkezdéséhez.

Hol vásárolhat jegyet a kenóba (francia)?
A francia kenó története

A francia kenó története

Azt mondják, hogy Kenó, lottó és bingó mindegyik Kínából származik több mint 2000 évvel ezelőtt. Az első sorsolást Franciaországban I. Ferenc engedélyezte 1539-ben éves díj fejében. A sorsjátékok váltogatták a legális és illegális státuszt a következő évszázadokban. A lottót és a lottó típusú játékokat végül 1933-ban tették legálissá Franciaországban, és a mai napig engedélyezettek.

A kenót (FR) először 1993-ban játszották, és kezdetben csak hetente egyszer, csütörtökön játszották. Két évvel később egy újabb sorsolással kedden kerül sor, így a sorsolás kéthetente történik. A következő évben, 1996-ban, a hét minden napján elkezdték rajzolni.

2003-ban hozzáadták a Keno Soir-t, hogy napi két döntetlen legyen. A játék 2013-ban Keno Lifetime Winner néven vált ismertté. Néhány eredeti szorzót leselejteztek, így három maradt; x2, x3 és x5. A francia játékosok 2009 óta játszhatnak legálisan Keno-n és más online lottókon.

A francia kenó története
A Keno (FR) legális?

A Keno (FR) legális?

A lottójátékok, beleértve a Kenót is, legálisak Franciaországban online és offline is, és a francia kormány engedélyezi és szabályozza őket. A játékosoknak 18 éves vagy idősebbnek kell lenniük a játékhoz, és életkorukat igazolni kell. A lottó 1933 óta legális Franciaországban, az online szerencsejáték pedig 2009 óta a szerencsejátékról szóló törvény (2010-476) miatt.

A Kenóval (FR) azonban csak francia játékosok játszhatnak, függetlenül attól, hogy francia állampolgárok vagy látogatók. Ezenkívül csak francia állampolgárok játszhatnak online, mivel a francia szolgáltatók számára illegális a regisztráció más országok játékosai, beleértve az EU-t is.

A Keno (FR) legális?
Hogyan játssz Kenót

Hogyan játssz Kenót

A játékosok döntik el, hogy 2 és 10 között hány számot szeretnének kiválasztani egy és 70 közötti készletből. Ezután ki kell választaniuk a tét összegét egy, kettő, három, öt vagy 10 euró közül. Lehetőség van olyan szorzó kiválasztására is, amely megduplázza a fizetendő tét összegét (például egy euró tét + szorzó = két euró).

Annak ellenére, hogy az eredeti tét megduplázódik a szorzóval, a tényleges nyeremény hárommal vagy öttel szorozható, ha ezeket választja. Minél több szám egyezik, és minél nagyobb a tét, annál nagyobb lesz a nyeremény összege.

Amikor a golyókat kihúzzák, 20 golyó kerül kiválasztásra, majd a szorzó következik, amely lehet x2, x3 vagy x5. A játékosoknak meg kell győződniük arról, hogy jegyeiket legalább egy órával a sorsolás időpontja előtt vásárolják meg, amely déli 13 óra, az esti sorsoláson pedig 20 óra. A fizikai jeggyel rendelkező játékosoknak biztonságos helyen kell tartaniuk a nyugtákat, mivel minden nyereményt át kell venniük.

Joker+

Egy másodlagos játékban a Joker+ a kiválasztott fogadástól függően plusz egy vagy két euróért hozzáadható a Keno jegyhez. A játékosok nem maguk választják ki a számokat, mivel azokat a Flash System automatikusan generálja, amikor a játékosok érvényesítik a játékot. A nyeréshez a játékosoknak meg kell felelniük mind a hét számjegynek abban a sorrendben, ahogyan 500 000 eurót nyernek.

Hogyan játssz Kenót
Milyen esélyek vannak a Keno megnyerésére?

Milyen esélyek vannak a Keno megnyerésére?

A francia kenó az egyik legjobb online lottó kedvező esélyei miatt. A maximális jackpot 10/10 számok párosítása esetén 10 eurós téttel szorzó nélkül kétmillió euró. Ennek az esélye 1 a 2 147 181-hez.

A nyerési esély a játékos által kiválasztott számok mennyiségétől és attól függően változik, hogy ezek közül hány találat. A nyeremény növelhető nagyobb fogadások megtételével és a szorzó aktiválásával.

A 2/2-es számok egyezésének esélye 1 a 13-hoz, míg a 4/4-es számok egyezésének esélye 1:189. A 8/8-as számok helyes párosításának az esélye 1:74 941, ami 8000 eurós nyereményt jelent egy 1 euró fogadás.

Milyen esélyek vannak a Keno megnyerésére?
Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a kenót

Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a kenót

Minden nyereményt a sorsolás időpontjától számított két hónapon belül kell átvenni. Minden 2000 euró feletti nyeremény esetén a játékosnak személyazonosító okmányokat kell bemutatnia a nyeremény átvételéhez. Ha a játékosok elég szerencsések a 9/9 vagy 10/10 számok helyes párosításához, akkor lehetőségük van egy összegben vagy életjáradékban részesülni.

Azoknak a játékosoknak, akik egy FDJ kiskereskedőnél játszottak, el kell menniük a La Francais des Jeux fizetési központba, az online játékosok pedig e-mailt kapnak a következő lépésekről. Az kifizetési lehetőségek a játék módja szerint változhat.

Ha kiskereskedővel játszották

A 300 eurós vagy annál kisebb összegű nyeremények bármelyik FDJ kiskereskedőtől igényelhetők, de az ennél nagyobb összegű nyereményekhez a játékosnak el kell mennie egy La Francaise des Jeux fizetési központba. A 300-30 000 eurós nyeremények banki átutalással közvetlenül a játékos bankszámlájára fizethetők be egyes POS-okon.

Ha online vagy a mobilalkalmazáson keresztül játszották

A legfeljebb 2000 eurós nyeremények automatikusan jóváírásra kerülnek a játékos számláján. Ezt az összeget meghaladó nyereményekhez személyazonosító okmányok bemutatása szükséges, mielőtt közvetlenül a játékos bankszámlájára utalják.

Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a kenót
Tippek és trükkök a Keno France játékhoz

Tippek és trükkök a Keno France játékhoz

Kenó, pl egyéb lottójátékok, egy szerencsejáték, de egyes játékosok megpróbálhatnak konkrét stratégiákat kidolgozni a játék statisztikái alapján. Például a húzott számok nagy része (körülbelül egyharmada-fele) ismétlődik az utolsó vagy az azt megelőző meccsből.

Ezért ésszerű ezeket a forró számokat játszani, de valószínűleg nem, ha az előző három egymást követő alkalommal sorsoltak. Az adott számok lejátszásának időzítése szintén nyereséges stratégia lehet. A játékosok megtalálhatják a Keno (FR) statisztikáit az FDJ honlapján, hogy segítsenek nekik azonosítani a hideg és meleg számokat.

Számstratégiák

Egyes játékosok szeretik a hideg számokat játszani, amelyek nem túl gyakran kerülnek kiválasztásra. Ezeknek a számoknak a kijátszása már csak azért is előnyös lehet, mert lejárt a sorsolásuk. Az is statisztikai igazság, hogy nem minden szám lesz páros vagy páratlan, hanem a kettő keveréke.

Ezért nagyobb a győzelem, ha a játékos páros és páratlan számokat választ. Ugyanez igaz az alacsony vagy magas számokra is. Ez azt jelenti, hogy a játékosok nagyobb előnyben részesülhetnek, ha alacsony és magas számok egyenletes keverékét játszanak.

Tippek és trükkök a Keno France játékhoz