A legjobb Joker Lottó - 2023

A Joker egy népszerű és izgalmas lottó, amely Európa különböző országaiban elérhető. Ez egy jól ismert és sokak által kedvelt játék, amely évek óta létezik. Három ilyen ország, ahol jelenleg van Joker lottó: Magyarország, Románia és Dánia. A játékosok 5 számot és egy 6. „Joker” számot választanak játszani. A jackpotok hatalmasak lehetnek – a nyeremény folyamatosan gurul, amíg nincs nyertes. Az online lottójáték fejlesztésének köszönhetően számos online forrásból, például a multilotto.net, thelotter.com és a danskelotto.com oldalon vásárolhat jegyet a Joker online játékára a magyarországi, romániai és dániai Joker játékokra.

Ha szeretne online Jokerrel játszani, és országában nincs olyan webhely, ahol Jokert játszhatna online, kérjük, először ellenőrizze, hogy a helyi törvényei alapján tud-e játszani külföldi webhelyen. Ezt megteheti úgy, hogy megvizsgálja, hogyan vásárolhat online Joker-jegyet az adott országból.

A legjobb Joker Lottó - 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

A Joker története
A Joker története

A Joker története

A Joker játék 2000 óta játszható Romániában. 2022 márciusában a Joker Románia legnagyobb nyereménye, több mint 6,7 millió euró volt.

Ban ben Dánia, egy dán házaspár a közelmúltban 80 millió eurót nyert, és a nyeremény esélye egy a 6 724 520-hoz Magyarország, a Joker lottó 1993 óta létezik, és a helyi lottó egyik legnépszerűbb játéka.

Joker legálisan játszható?

Igen, a Joker lottó minden bizonnyal legális lottó, és a játékosok kényelmesen vehetnek részt a játékban, ha tudják, hogy a játék legális és megfelelően felügyelt. Ennek ellenére ügyeljen arra, hogy online jegyvásárláskor olyan jó hírű lottóoldalon vásárolja meg, amely megfelel a helyi törvényeknek és előírásoknak.

A Joker története
Hogyan játssz Jokert online

Hogyan játssz Jokert online

A Joker egy egyszerű és egyértelmű játék. Az adott országra vonatkozó ellenőrzött lottóvásárlási webhelyek egyikén egyszerűen válasszon ki öt számot 45 szám közül, valamint egy hatodik számot (ami a Joker) a 20 szám közül. A Joker alapvetően a "Powerball". A számok kiválasztásának módja Önön múlik – használhatja születésnapját, szerencseszámait, vagy kutakodhat a mintákon (lásd lentebb tippjeinket).

Ha nem biztos benne, hogy melyik számot válassza, használhatja a „Gyors választás” funkciót, amely automatikusan kiválasztja a véletlen számokat. Sokan szeretnek a gyorskiválasztás opcióval játszani, mivel ez megakadályozza őket abban, hogy túlgondolják a számválasztást, és sok jackpot nyert a gyorsválasztó számok használatával.

A Jokerrel a hét bármely napján játszhatsz, azaz kiválaszthatod a számod és a jegyet a hét bármely napján megvásárolhatod, a sorsolás csak a kiválasztott napokon történik. Például Romániában a Joker-sorsolás csütörtökön és vasárnap este van, míg Magyarországon és Dániában csak hetente egyszer szombat este.

Hogyan játssz Jokert online
Milyen esélyekkel lehet megnyerni a Joker lottót?

Milyen esélyekkel lehet megnyerni a Joker lottót?

A legjobb Joker Odds

Az játék megnyerésének esélye alapulnak a választható számok számán, hány szám közül kell választani (a Jokerben 45 számból 5 számot és 20 számból egy számot választasz), valamint a powerball hozzáadott elemén (vagy ebben az esetben , Joker). A Powerball játékoknak általában alacsonyabb az esélye, mert statisztikailag nehezebb az összes számot és a powerballt helyesen megadni. Ennek ellenére az eredmény az, hogy a jackpotok gyakran nagyon magasak a számos felborulás miatt.

Amint már említettük, a Joker jackpot megnyerésének esélye egy a 6 724 520-hoz.

A következő legmagasabb nyeremény megnyerésének esélye öt egyező szám esetén egy a 200 000-hez, a 3 számból álló köztes nyeremény plusz a Joker egy a 4031-hez, a legalacsonyabb egy szám plusz a Joker pedig egy az 56-hoz.

Kifizetések

A Joker jackpot körülbelül 200 000 eurónál kezdődik, és amint már említettük, minden feldobással növekszik, és minden alkalommal jelentősen növekszik, amikor nincs nyertes. Kilenc nyerőkategória létezik, és a játékosok akár egy normál számmal és a Joker labdával is nyerhetnek, a nyereménypot pedig a további számokért növekszik. Az összegek a teljes jackpot összegétől függően változnak, ezért tét megtételekor ügyeljen arra, hogy a jackpot mennyiben áll.

Kifizetési lehetőségek

A Joker lottót egyedi összegként fizetik ki (a részletekkel ellentétben). Függetlenül a nyeremény nagyságától, közvetlenül attól a webhelytől kérheti az igényt, amelyen fogadást tett, és bizonyos dokumentumokat kérhetnek Öntől a nyeremény kifizetéséhez. Attól függően, hogy melyik országban játszottál és amelyben nyertél, a nyereményre bizonyos adók vonatkozhatnak, ezért fontos, hogy játék előtt megértsd ezeket a következményeket.

Milyen esélyekkel lehet megnyerni a Joker lottót?
Tippek és trükkök a Joker lottó játékához

Tippek és trükkök a Joker lottó játékához

Mint minden lottó, a Joker is pusztán szerencsejáték. Vannak azonban bizonyos tippek és trükkök, amelyeket a történelmi eredmények alapján bevethet, amelyek segítségével sokkal közelebb kerülhet egy jelentős győzelemhez. A legtöbb online lottó weboldalak megmutatja a korábbi sorsolások történetét, valamint azt a statisztikát, hogy milyen gyakran sorsolnak ki bizonyos számokat. Ezeket mintáknak és "forró számoknak" nevezik. Használhatja ezeket a mintákat és statisztikákat, hogy segítsen (remélhetőleg) kiválasztani a nyerő számokat.

Amikor a Joker-számokról van szó, a hüvelykujjszabály az, hogy próbáljuk meg páros és páratlan számok keverékét, valamint magas és alacsony számok keverékét, például 3 alacsony és két nagy számot, és fordítva. Az összes magas vagy alacsony szám változása mindössze öt százalék.

Ebben a tekintetben egy trükk az, hogy vegye ki az összes számát, és adja össze őket. Ezeknek 86 és 144 között kell lenniük. Ez segít ellenőrizni, hogy a számok egyenletes eloszlása van-e, és a minták azt sugallják, hogy az ebbe a tartományba eső összesített számok a lottó jackpotjainak hetven százalékát teszik ki.

A Joker játékok "ismételt találatokról" ismertek, ami azt jelenti, hogy egy szám egymás után többször is megjelent a döntetlenben. Követheti ezt a trendet, és kiválaszthatja az ismétlődő találati számokat abban a reményben, hogy ismét sorsolnak.

Végül könnyen megtudhatja, hogy melyik a "forró" és a "hideg" szám a játékhoz. Jelenleg a román Jokerben a 36, 9, 33, 11 és 18 az első 5 hideg szám, a 21, 44, 37, 10 és 6 pedig az 5 legjobb szám, a 21 pedig a játék legszerencsésebb száma.

A Joker az egyik legnépszerűbb lottójátékok okkal, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni, ha lehetőség adódik rá. Nagyon sok különböző lehetőség kínálkozik arra, hogy kipróbálja magát ebben a játékban, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a világon, és mivel ez egy ilyen népszerű játék, rengeteg információ található az interneten a paterekről és a statisztikákról, biztosítva, hogy megfelelően tudjon kutatni. milyen számokat válasszon, ezzel növelve a siker esélyeit.

Tippek és trükkök a Joker lottó játékához