A legjobb Irish Lottery Lottó - 2023

Írország, egy sziget az Atlanti-óceán északi részén, Európa egyik legjobb lottózó országa. Az ír nemzeti lottó számos szerencsejátékot kínál a játékosok számára. Az Irish Lottery egyik legcsodálatosabb dolga, hogy a játékosok jegyszámokat vásárolhatnak Írországból vagy más országokból. Az Irish Lotto 6 ball és 7 balls a legnépszerűbb lottójátékok közé tartozik. Az embernek rendelkeznie kell lottószelvénnyel, hogy esélye legyen a sorsolás megnyerésére.

Elméletileg könnyű feladatnak tűnik a jegyvásárlás. A nyertes számkombináció megszerzése azonban soha nem egyszerű. A játékosoknak érdemes meglátogatniuk néhányat az alább felsorolt helyek közül, hogy jogos ír lottószelvényeket vásárolhassanak.

A legjobb Irish Lottery Lottó - 2023
Engedélyezett ír lottóüzletek

Engedélyezett ír lottóüzletek

ír Sorsjegyek könnyen megvásárolható hivatalos viszonteladóktól Írország egész területén. A játékosoknak csak az engedélyezett jegyértékesítő boltot kell felkeresniük és vásárolniuk. A jegyek számának kiválasztása a játékos döntésén múlik. Dönthetnek úgy, hogy saját számokat játszanak, vagy véletlenszerűen választanak.

Olyan játékosok, akik gyakran érzik magukat szerencsésnek válassza ki a számukat. Mások inkább véletlenszerű kiválasztással próbálnak szerencsét. Fizetés után a játékosok fizikai jegyeket kapnak. A hivatalos viszonteladóktól jegyet vásárló játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy ne hagyják el az üzletet fizikai jegy nélkül.

Online kereskedők

Bár az internetnek vannak hátrányai, mindenkinek el kell ismernie, hogy megkönnyítette és jobbá tette a dolgokat. Azok a játékosok, akik nem élnek hivatalos kiskereskedelmi üzletek közelében, otthonuk kényelméből vásárolhatnak ír lottószelvényt mobiltelefonjukon vagy személyi számítógépükön keresztül. A játékosoknak csak be kell jelentkezniük az Irish Lotto fiókjukba, és jegyet kell vásárolniuk.

Az egyik előnye lottó jegyek online vásárlása az, hogy az embernek nem kell attól tartania, hogy elveszti a jegyét vagy megsérül. Ennek az az oka, hogy a jegyszám továbbra is biztonságban marad az interneten. Azon játékosok, akik online játszanak, a sorsolás után is értesítést kapnak, ha nyertesek. A megnyert nyeremények is automatikusan kifizetésre kerülnek.

Engedélyezett ír lottóüzletek
Az ír lottó története

Az ír lottó története

Az ír nemzeti lottót 1986-ban hozták létre. Az állami engedéllyel rendelkező lottót azért hozták létre, hogy jó célok érdekében pénzt gyűjtsön. Az első kaparós sorsjegyeket 1987. március 27-én adták ki. A lottót 1988-ban indították el, első sorsolása pedig 1988. április 16-án történt. Ma Írországban a felnőttek mintegy 40 százaléka játszik a nemzeti lottón. A lottón eddig több mint négymilliárd euró gyűlt össze.

Az ír lottó története
Legális az ír lottó?

Legális az ír lottó?

A szerencsejátékokat szabályozták Írország már sok éve. Az ír törvények különbséget tesznek szerencsejáték, fogadás és lottó között. A lottó Írországban legális, és minden játékos vásárolhat ír lottószelvényt anélkül, hogy félne attól, hogy a törvény rossz oldalán áll. A szerencsejátékról és lottótörvényről szóló törvény felhatalmazást ad a lottózóknak arra, hogy egész Írországban üzleti tevékenységet folytassanak. Az ír nemzeti lottó jelenleg a 2013-as nemzeti lottótörvény hatálya alá tartozik, amely felváltotta az 1986-os nemzeti lottótörvény feltételeit.

Legális az ír lottó?
Hogyan kell játszani az ír lottót

Hogyan kell játszani az ír lottót

Az Irish Lotto játéka nagyon egyszerű. Kevesebb, mint három percbe telik, amíg az egyik elindul. Az ír lottót írországi és az országon kívüli játékosok is játszhatják. Íme az egyszerű lépések, amelyeket a játékosok használhatnak a következő bejegyzéshez. Lehet, hogy valakinek szerencsés napja lesz.

Válassz hat számot

Akár az üzletben, akár online játszik egy játékos, először ki kell választania hat számot 1 és 47 között. A játékosok kiválaszthatják ezeket a számokat a számrács segítségével, vagy egy gyors válogatással hat véletlenszerű számot kaphatnak. A lottójegyeket soronként két euróért árulják. A játékosoknak két sort kell vásárolniuk. A belépés minimális költsége négy euró.

Válassza ki, hogy melyik húzásba szeretne belépni

A játékosok mindkét heti sorsolásra vásárolhatnak jegyet, vagy választhatnak egy sorsolást, szerdán vagy szombaton. A játékszelvényen kiválasztják a sorsolási napokat. Az online játékosoknak ki kell választaniuk a lehetőségeket a platformon.

Válassza a „Plusz” opciót

Ennek az opciónak a hozzáadása plusz egy euróba kerül. Ha valaki pluszt ad hozzá, akkor automatikusan részt vesz a Plusz sorsoláson, a Lotto Plus 1-en és a Lotto Plus 2 sorsoláson.

Milyen messze kell játszani előre

A játékosok ezután döntik el a húzások számát, mielőtt kitöltik a játékszelvényt. A választható lehetőségek egy, kettő, négy vagy nyolc húzás. Egyes oldalak lehetővé teszik a játékosok számára, hogy akár egy évre előre is jegyet vásároljanak.

Fizessen a nevezésekért

Az üzletben jegyet vásárló játékosoknak ki kell fizetniük a szükséges összeget a jegyek átvételéhez. Az online számlák díja a belépési költségük szerint történik.

Hogyan kell játszani az ír lottót
Milyen esélyekkel lehet megnyerni az ír lottót?

Milyen esélyekkel lehet megnyerni az ír lottót?

Az ír lottó még mindig az egyik legnépszerűbb lottó a világon. A játékosok régóta fennálló jóindulata, az ésszerű árak és a játék egyszerűsége néhány ok, amiért az ír lottó továbbra is kiemelkedő helyet foglal el a szerencsejáték-iparban. Annak ellenére, hogy a játékszabályokban az évek során néhány változás történt, még mindig a legjobb esélyeket kínálja a lottójátékokban.

Az ír lottó főnyereményének megnyerésének esélye jelenleg egy a 10,7 millióhoz. Ezek nagyon ésszerű esélyek más lottókhoz képest. Az ír lottó számos nyereményszinttel rendelkezik, amelyeket könnyű megnyerni. A hetedik díj nagyon barátságos esélyekkel jár. A játékosoknak csak három számot kell egyeztetniük. A hetedik díj elnyerésének esélye egy az 54-hez.

Az Irish Lotto Plus 1 vagy 2 esélye még jobb a hagyományos játékokhoz képest. Annak ellenére, hogy a Lotto Plus 2-ben nyert nyeremények kicsik, legalább egy embernek van esélye nyerni valamit. Minden ír lottó játékosnak legalább két sort kell választania. Ez csökkenti a nyerési szorzót egy: 10,7 millióról egy az 5,3 millióhoz. Plusz jegy megvásárlásával a nyerési esély egy a 900 000-hez.

Milyen esélyekkel lehet megnyerni az ír lottót?
Kifizetési lehetőségek az ír lottó megnyerése után

Kifizetési lehetőségek az ír lottó megnyerése után

Az ír lottó megnyerése után az utolsó lépés a nyeremény átvétele. Az, hogy valaki hogyan igényelheti a díjat, az elnyert pénz mennyiségétől függ.

Online játékosok

Azok a játékosok, akik online vásárolnak ír lottószelvényt, a nyeremények alapján fizetnek. Az 1-99 euró értékű nyeremények automatikusan átkerülnek a játékos online pénztárcájába. A 100-500 eurós nyereményekről csekket küldenek. Az 501-9999 euró értékű nyereményről szóló csekk kiadása előtt elküldik a kitöltési igénylőlapot. A 10 000 euró feletti nyereményt elérő játékosoknak fel kell hívniuk az Országos Lottókövetelések Osztályát, és intézkedniük kell a nyeremény feldolgozásával kapcsolatban.

Kiskereskedelmi játékosok

A megvásárolt nyerőjeggyel rendelkező játékosoknak a sorsolás dátumától számított 90 napon belül kell igényelniük jutalmukat. A jegyet a nyeremény átvételekor kell bemutatni. 1-100 eurót bármely National Lottery ügynöknél be kell gyűjteni. 101-2500 euró, amelyet bármely An Postahivatalban lehet átvenni. 2501-14 999 euró, amelyet az An Post Prize Claim Centerben kell begyűjteni.

Kifizetési lehetőségek az ír lottó megnyerése után
Tippek és trükkök az ír lottó játékához

Tippek és trükkök az ír lottó játékához

Noha a játékosoknak főleg szerencse kell az ír lottó megnyeréséhez, néhány trükkre még szükségük van, hogy nyereménynyertes pozícióba kerüljenek. A játékosoknak hat számot kell kiválasztaniuk, és össze kell párosítaniuk az 1-től 47-ig húzott számokkal, hogy megkapják az első díjat. Mindazonáltal vannak más díjak is, ha csak két szám egyezteti. Íme néhány tipp a nyerési esélyek maximalizálásához.

Fogadjon hetente kétszer

Tegyen fogadást a hét mindkét húzására, hogy minden sorsolási napon új esélye legyen. Ennek az az oka, hogy minél több fogadást tesz valaki, annál nagyobb az esélye a nyeremény elnyerésére.

Irish Lotto Plus

Az ír lottó legfigyelemreméltóbb jellemzője a két további sorsolás, amelyekhez egy euróba lehet csatlakozni. A játékosok próbáljanak meg a Lotto Plus 1-re és 2-re fogadni, hogy növeljék nyerési esélyeiket.

Rendszer fogadások

Ezek a fogadások lehetővé teszik a játékosok számára, hogy hatnál több számot válasszanak a 47-ből. Ez növeli a játékos nyerési esélyeit, mivel ez nem egy szabványos fogadás. A játékosoknak csak az összes számra kell kattintaniuk, hogy rendszertétet lehessen tenni. Az összes lehetséges számkombináció automatikusan kiválasztásra kerül a kiválasztott számjegyek közül. A rendszerfogadást használó játékosoknak esélyük van a fő jackpot vagy bármely alacsonyabb osztályú nyeremény megnyerésére.

Tippek és trükkök az ír lottó játékához