A legjobb German Lotto Lottó - 2023

A német lottó Európa egyik legnagyobb lottója, bár ára alacsony. A német lottó 6Aus49 néven is ismert lottó hatalmas jackpotokkal, tíz külön nyereményszinttel és három további bónuszjátékkal büszkélkedhet, így világbajnok lottó. A 49-ből hat a 6 aus 49 kifejezés szó szerinti fordítása. A SuperNumber a szokásos hat szám egyezése után húz, amikor az egyének német lottót játszanak online.

Ez a szám megegyezik egy korábban hozzárendelt sorozatszámmal. Ezen kívül három bónuszjáték is lehetséges, szerdánként két tombolasorsolás, szombaton pedig három tombolajáték, így a játékosok még több esélyt kapnak a nyerésre.

A legjobb German Lotto Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

TheLotter

hu Country FlagCheckmark
BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

  Hol vásárolhat jegyeket a német lottóhoz?

  Hol vásárolhat jegyeket a német lottóhoz?

  A játékosok német lottószelvényeket vásárolhatnak online a címen https://www.lotto.de/. A hivatalos lottó-kiskereskedők online is vásárolhatnak jegyeket. Egy sor ára 1,20 euró, míg a dupla jackpot sor 2,40 euróba kerül. Az egyének ellenőrizhetik, hogy melyik játékkal szeretnének még játszani, mert ezek is többletköltséggel járnak. 1,25 € a Super6, 2,50 € a Spiel77 és 5,00 € a GlücksSpirale.

  A sorozatszám a német lottó lényeges eleme. Ez a szám előre rá van nyomtatva a Németországban értékesített, fizikailag kiadott jegyekre. Ezek hatással vannak a főjátékra és a három bónuszjátékra.

  Hol vásárolhat jegyeket a német lottóhoz?
  A német lottó története

  A német lottó története

  1955-ben járunk, óriási technológiai fejlesztések és jelentős kulturális forradalmak ideje. A német lottó 6Aus49 is ebben az évben született, amikor négy német állam együttműködést alakított ki ennek lebonyolítására híres lottójáték.

  A Lotto 6Aus49 első sorsolása 1955. szeptember 10-én volt Hamburgban, fából és üvegből készült dobbal. A játék 1965. szeptember 4-én lépett be a mai korba, amikor a sorsolásokat élőben közvetítették a televízióban. A sorsolást 2013-ig közvetítették a televízióban, és jelenleg élőben közvetítik a Saarländischer Rundfunk stúdióban az interneten.

  1974-ben a Deutscher Lotto- und Totoblock (DTLB) megkezdte működését, ahogy több német állam csatlakozott a Lotto 6Aus-hoz49. Lotteriefegescllschaften 16 lottót csoportosít. A DTLB jótékonysági tevékenységéről híres, és több mint 23 millió eurót adományoznak helyi célokra.

  Napjainkban

  Megjelenése óta ez a lebilincselő játék beépült a német társadalomba, és az egyik leghíresebb játékként határozza meg magát árazása, egyszerű játékmenete és magas jackpotjai miatt. A 6Aus49 lottó évente közel ötmilliárd eurós nyereményt oszt ki. Nem meglepő, hogy ez a lottó a német játékosok nagy kedvence, 2007-ben három szerencsés nyertes 45,3 millió eurós rekordot nyert. 2006-ban egy játékos nyerte a 42,6 millió eurós főnyereményt, amely a legnagyobb egyjegyes főnyeremény volt. valaha.

  Néhány héttel később a Lotto 6Aus49 a második legnagyobb főnyereményt nyerte egyetlen lottószelvényért online, egy szerencsés játékos 37,7 millió eurós nyereményével. A Lotto 6Aus49 egymillió eurós jackpotot garantál a héten és hárommillió eurót a hétvégén.

  A német lottó története
  Legális a német lottón játszani?

  Legális a német lottón játszani?

  A német lottó törvényes, és a játékosok a jogi következményektől való félelem nélkül vehetnek részt benne. Biztosítani kell azonban, hogy országuk engedélyezze az ilyen játékokat. A szerencsejátékokról szóló, 2021-es államszerződés meghatározza a szövetségi államok felelősségét a közbiztonságért és a közrendért. Ezenkívül az új szabványok véget vetnek az európai szabályozásokkal és engedélyekkel kapcsolatos bizonytalanságnak, valamint a német szövetségi államok számos korlátozásának.

  Online lottó weboldalak Szolgáltatásaik Németországban történő nyújtásához üzleti címre van szükségük az Európai Gazdasági Térségben (EGT) és német engedélyre. A lottóértékesítőknek számos szabályt be kell tartaniuk a felelős szerencsejátékkal és a pénzmosással kapcsolatos szabályokkal kapcsolatban.

  Legális a német lottón játszani?
  Hogyan kell játszani a német lottót online

  Hogyan kell játszani a német lottót online

  Egyének játszhatnak a német lottó kiválasztva hat számot egytől 49-ig és egy extra számot nullától kilencig.

  Az egyének a lottó Nézze meg a jegyét szolgáltatás részeként az adott esti sorsolás előtt online vásárolt sorsjegyek másolatát látják. A sorsolás minden szombaton este 7:25-kor CET és szerdán 18:25-kor történik.

  Kilenc nagyszerű nyereményosztály van a német lottóban, amelyek közül ötben a szuperszám szerepel. A szuperszám, más néven "Superzahl", egy kiegészítő szám, amely nullától kilencig terjedő előrejelzési tartományt használ a német lottó főnyereményének, valamint a harmadik, ötödik, hetedik és kilencedik nyereményosztás meghatározásához.

  Jackpot Rollover

  2009 elején a német Lotto 6aus49 szabálymódosítást fogadott el, amely tizenhárom húzásra korlátozta a borulási sorozat hosszát. 2020 augusztusában újabb korrekcióra került sor, és a jackpot jutalom addig gurult, amíg el nem éri a 45 millió eurós felső határt.

  Amint a jackpot eléri a felső határt, minden következő sorsolást meg kell nyerni, ahol jackpot szerepel. Ha egyetlen jegy sem egyezik a teljes hat fő számjegygel a számon kívül bónusz Ezen a sorsoláson a szuperszám, a nyereményalap a későbbi legnagyobb nyereményalap címzettjei között oszlik meg.

  Hogyan kell játszani a német lottót online
  Milyen esélyekkel lehet nyerni a német lottót?

  Milyen esélyekkel lehet nyerni a német lottót?

  A jackpot esélye egy a 139 838 160-hoz. A lottó nyereményeit nem kell megadóztatni Németországban. Más országok lakosai azonban ellenőrizzék, hogy kell-e adót fizetniük nyereményük után. A mérkőzés 6 második helyezettje a legnagyobb nyeremény, amelyet a játékosok szuperszám nélkül nyerhetnek.

  A Superzahl és a bónuszlabda 2013-as elfogadása még több módosítást hozott. Superzahl 74 százalékkal növelte a Lotto 6Aus49 jackpot megnyerésének esélyét. Ez a növekedés egy: 54-ről egy: 6,6-ra nőtt. A legizgalmasabb az egészben, hogy amikor az egyének megfelelnek az összesen hét számnak, 10 ezer eurós havi nyereményt nyernek, amelyet havonta fizetnek ki a következő húsz évben.

  Milyen esélyekkel lehet nyerni a német lottót?
  Kifizetési lehetőségek, ha a játékosok német lottót nyernek

  Kifizetési lehetőségek, ha a játékosok német lottót nyernek

  A Spiel77 játék a sorozatszám mind a hét számjegyével korrelál, és a nyeréshez a számoknak nem csak egyeznie kell, hanem ugyanabban a sorrendben is kell lenniük a kiválasztott számokkal. Párosítsa össze mind a hetet a megfelelő sorrendben, hogy megnyerje a guruló jackpotot, amely 177 777 eurótól kezdődik, és görgetéssel rendszeresen meghaladja az egy vagy két milliót.

  Hat másik nyereményosztály van előre meghatározott értékkel. A második díj 77 777 euró, amelyet az utolsó hat szám megfelelő sorrendben történő összevonásával nyerünk.

  A Super6 a Spiel77-hez hasonlóan működik, csak hat számot húznak ki. A résztvevők sorozatszámának utolsó hat számjegye ezekre a számokra vonatkozik. Meg kell ismételni a helyes számokat, amelyeknek ugyanabban a sorrendben kell lenniük, mint a kihúzottak. Hat fix értékű nyeremény van, egy 100 millió eurós garantált főnyereménytől kezdve.

  Végül a GlücksSpirale sorsolására szombatonként kerül sor. A nyeréshez a játékosoknak meg kell másolniuk a rajz számjegyeit és mintáját a sorozatszámuk alapján. A játékosok csak a GlücksSpirale utolsó számának megadásával nyerhetnek 10 eurót. Ezenkívül 100 000 eurót nyerhet, ha az utolsó hat számjegy helyesen egyezik.

  Kifizetési lehetőségek, ha a játékosok német lottót nyernek
  Tippek és trükkök a német lottó játékhoz

  Tippek és trükkök a német lottó játékhoz

  Minden Lotto 6Aus49 sorsoláson való részvétel az egyik legjobb módszer a jackpot megnyerésének esélyeinek növelésére. Ugyanazokat a számokat használhatjuk a következő sorsolások során. Ezenkívül a játékosok használhatják ezt az opciót a jövőbeni húzások számának növelésére.

  Vásároljon több lottót 6Aus49 lottó jegyek különálló számkombinációkkal, hogy növeljék a jackpot megnyerésének esélyét. Több lottójegy vásárlása ugyanarra az eseményre költséges lehet. Olcsóbb lehetőség a lottószövetséghez való csatlakozás vagy annak elindítása.

  An online lottó szindikátus lehetővé teszi a játékosoknak, hogy sok online lottószelvény vásárlásának költségeit megosszák egy csoporttal, például munkatársakkal, rokonokkal vagy barátokkal. Hátránya, hogy ha a szindikátus eléri a főnyereményt, az egyéneknek meg kell osztaniuk a bevételt.

  Amikor valaki a Quick Pick módszert használja, olyan számokat kap, amelyekre a többi játékos nem gondolna. A véletlenszám-generátor olyan számokkal is elláthatja őket, amelyek megnyerhetik a Lotto 6Aus49 jackpotot. Az egyének az alapján is kiválaszthatják a szerencseszámukat, hogy „meleg” vagy „hideg”. Ezek a számok rendszeresen és ritkábban húzott számokon és késedelmes számokon alapulnak. Ezekhez a számokhoz való ragaszkodás egy másik kiváló taktika.

  Tippek és trükkök a német lottó játékhoz