A legjobb French Lotto Lottó - 2023/2024

A francia kormány működteti ezt a lottót, amelyet az 1970-es években hoztak létre. 2018 óta azonban a felét nyilvánosságra hozták a verseny fokozása érdekében. A fődíjasok (5 + 1 számmal megegyező) legalább kétmillió eurót garantálnak. Ha nincs nyertes, az összeg egymillió euróval megemelkedik, ami akár 34 húzásra is felhalmozható jackpotot eredményez. Ha e 34 sorsolás után nincs utód, a felhalmozott pénzt a következő sorsoláson szereplő alacsonyabb kategóriák között osztják fel.

Lehetőség van sorsjegy vásárlására online. A francia lottó online jegyek ára 2,20 euró soronként, és a játékosok személyesen vásárolhatnak jegyeket egy hivatalos boltban vagy online. A French Lotto jackpotjai kétmillió eurótól kezdődnek.

A legjobb French Lotto Lottó - 2023/2024
Hol vásárolhat jegyeket a francia lottóhoz?

Hol vásárolhat jegyeket a francia lottóhoz?

Ha nincs nyertes az 5. mérkőzés plusz esélyszám esetén, a nyeremény a következő sorsolásra kerül, és egymillió euróval nő. Ezek a nyeremények legfeljebb 34 sorsolás erejéig emelkedhetnek felfelé. Ezt követően, ha még mindig nincs nyeremény, a jackpot nyeremény leereszkedik, és megoszlik a következő nyerő jutalomszint résztvevői között.

Lehetőség van sorsjegy vásárlására online. A francia lottó online jegyei soronként 2,20 euróba kerülnek, a játékosok pedig személyesen vásárolhatnak jegyeket egy hivatalos boltban vagy online. A French Lotto jackpotjai kétmillió eurótól kezdődnek. Ha nincs nyertes az 5. mérkőzés plusz esélyszám esetén, a nyeremény a következő sorsolásra kerül, és egymillió euróval nő.

Ezek a nyeremények legfeljebb 34 sorsolás erejéig emelkedhetnek felfelé. Ezt követően, ha még mindig nincs nyeremény, a jackpot nyeremény leereszkedik, és megoszlik a következő nyerő jutalomszint résztvevői között.

Ezzel a jackpot mellett további nyolc nyerő kombináció van online lottó. Ezekkel a játékosok jutalmakat szereznek, ha kiválasztják a megfelelő esélyt. A legtöbb nyeremény pari-mutuel, azaz sorsolásról sorsolásra az eladott jegyek számától és a nyertesek számától függően változnak. Azonban egy 2,20 eurós kitűzött nyeremény jár a Chance szám megütéséért az egyik fő labdával.

Hol vásárolhat jegyeket a francia lottóhoz?
A francia lottó története

A francia lottó története

A francia nemzeti lottó, amelyet egyszerűen csak Loto-nak neveznek, először 1976-ban kezdte meg működését. A francia lottó sorsolása minden szombaton, hétfőn és szerdán történik. Az egyéneknek öt számjegyet kell választaniuk 1-től 49-ig, és egy esélyszámot 1 és 10 között. A díjat az a jegytulajdonos nyeri, aki megfelel mind az öt számnak, valamint a Esélyszámnak.

A francia lottó története
Legális a francia lottó?

Legális a francia lottó?

A francia lottó legális. Története miatt logikus, hogy a szerencsejáték legális Franciaországban, online és szárazföldön egyaránt. A legrégebbi szerencsejáték-vállalkozások közül néhány francia földön található, és eddig kiváló munkát végeztek az iparág életben tartásában.

A szerencsejátékokra vonatkozó törvények az idők során némi felülvizsgálaton estek át. A pénznyerő automatákat egy ideig betiltották, mielőtt 1988-ban visszaállították őket. Sok időbe telt, amíg az országban engedélyezték az internetes szerencsejátékokat, de végül 2010-ben ez megtörtént. A francia szerencsejátékosok sokféle szerencsejátékot kínálnak ennek tudatában.

Franciaországban a szerencsejátékok korhatára 21 év volt 1987-ig, amikor is 18 évre csökkentették. Azok az emberek, akiket büntetőjogilag megbüntettek és a bíró eltiltott a szerencsejáték-létesítményektől, olyan személyek, akiknek viselkedése valószínűleg megzavarhatja a játéktevékenységet, valamint azok, akik önként szerepeltek a listán. maguk is azok közé tartoznak, akiknek tilos szerencsejátékban részt venni. Az utolsó csoportnak három év áll rendelkezésére, hogy lekerüljön a tiltólistáról.

Legális a francia lottó?
Hogyan kell játszani a francia lottót

Hogyan kell játszani a francia lottót

Az egyének nem korlátozódnak csupán öt számjegyre és a bónuszszámra; lehet többet is választani. Minden további szám külön felszámításra kerül, de több szám beírása egy sorsolás során növeli a nyerési esélyeket. A rendszertét ennek a fogadási típusnak a neve.

Ennek a funkciónak a részeként automatikusan további számok jönnek létre, hogy az összes lehetséges kombinációt létrehozzák. A francia lottón az egyéneknek hat számot kell választaniuk (5 + 1). Amikor a játékosok tétet tesznek a System 7-re, a Lottoland rendszer minden elképzelhető hatjegyű kombinációt generál az egyének által választott hét szám alapján.

A lottójátékosok által elkövetett leggyakoribb hiba az, hogy kizárólag a nagy nyereményre összpontosítanak. Ez is a legdrágábbak közé tartozik. Ezért mindenekelőtt a játékosoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy minél nagyobb az elsődleges jutalom, annál nagyobb az esély arra, hogy valaki megnyerje azt. Másodszor, minél nagyobb a főnyeremény, annál nagyobb a felhajtás és annál több jegyet adnak el. Így még ha a játékosok meg is győzik a nyereményszorzót és megnyerik a fődíjat, sokkal több esély van a megosztásra.

Hogyan kell játszani a francia lottót
Milyen esélyekkel lehet nyerni a francia lottót?

Milyen esélyekkel lehet nyerni a francia lottót?

A szerencsekeresők először öt számot választanak az 1-től 49-ig terjedő alapkészletből, és egy szerencsés számot a különálló 1-től 10-ig terjedő készletből. A nyeréshez bárkinek meg kell felelnie mind az öt számnak, beleértve a bónuszlabdát is. A játékosoknak meg kell egyeznie az öt fő számjegygel, beleértve a szerencseszámot is, hogy megnyerjék a jackpotot. A nyeremény elnyerésének esélye meglehetősen magas, mivel a francia lottó nyolc különböző nyereményfelosztást tartalmaz, a csak a szerencseszám eltalálásától egészen az öt szám egyezéséig.

A francia lottó megnyerésének valószínűsége meglehetősen megfelelő egy magas nyereményű lottó esetében. A 19 milliós szorzó egyhez túlzónak tűnhet, de bármely más online lottószelvényhez képest a francia lottó több mint igazságos. Ezenkívül számos esély van arra, hogy alacsonyabb szintű jutalmakat nyerjen egyszerűen egy vagy két szám egyeztetésével.

Amikor a nyeremény jutalma eloszlik a jackpot között, és beállítja a nyereményszinteket, a rendszer kiszámítja az egyes jutalomkategóriákhoz rendelt százalékos arányt. Soronként további 0,80 euróért a játékosok részt vehetnek a második lottó sorsoláson. A második sorsolás egy külön esemény, amikor öt számjegyet választanak egytől 49-ig; az esélyszám ebben a sorsolásban nem érvényes. A jegytulajdonosok ugyanazokkal a számokkal vesznek részt, mint a főjátékban, a játékosok pedig jutalmat kapnak a két-öt számjegy kiválasztásáért.

Milyen esélyekkel lehet nyerni a francia lottót?
Kifizetési lehetőségek, ha a játékosok megnyerik a játékot

Kifizetési lehetőségek, ha a játékosok megnyerik a játékot

A jackpot és a Match 2 nyeremény egyaránt meghatározott összeg. A másik két jutalom pari-mutuel, vagyis az értékük döntetlenenként változik. A fix jutalmakat először a nyereményalapból fizetik ki, majd a fennmaradó alap 28 százalékát a Match 4, 72 százalékát pedig a Match 3 játékosok kapják.

A francia Loto Raffle a klasszikus játék leányvállalata nyereménybiztosítással. A sorsoláshoz egy exkluzív kód készül a játékban lévő lottószámok minden sorában. 10 nyerőkódot véletlenszerűen választanak ki, mindegyik húszezer eurót kap. Alkalmanként egyedi lottósorsolásra kerül sor, hogy több nyertest szerezzenek. 2017-ben egy karácsonyi tombola keretében száz 20 000 eurós jutalmat adtak ki.

Kifizetési lehetőségek, ha a játékosok megnyerik a játékot
Tippek és trükkök a francia lottó játékhoz

Tippek és trükkök a francia lottó játékhoz

Habár a francia lottó egy szerencsejáték, léteznek olyan technikák, amelyek javítják az egyén esélyét a pénznyeremények megszerzésére. Az eredeti francia lottó "Lotto"-ban a játékosok a JackpotHunt opciót is használhatják, hogy a fogadásukat automatikusan megújítsák minden sorsolás után a következő sorsolás alkalmával, amíg meg nem nyerik az első szintű jackpotot. A játékosok további feltételeket adhatnak fogadásukhoz a játékban való részvételhez, például minimális jackpotot vagy későbbi sorsolási dátumot.

A francia lottót hetente háromszor, hétfőn, szerdán és szombaton sorsolják ki, ahol évente 156 lehetőség nyílik egymillió euró nyerésre. A játékosok növelhetik esélyeiket a pénzjutalom megszerzésére, ha többszörös húzásra fogadnak. Ehhez a tipphez az egyéneknek emlékezniük kell arra, hogy minden héten lejátszanak a francia lottót. Ez soha nem probléma, mivel az előfizetési lehetőség elérhető.

Az egyének használhatják az előfizetési funkciót arra, hogy egy fogadási játékot automatikusan megújítsanak, vagy mindaddig futhatnak, amíg úgy döntenek, hogy nem döntenek. Ez azt jelenti, hogy a végső időpontig egy személy tétje minden húzásra vonatkozik sorsjegy online. Nincs további díj, és a fogadók kiválaszthatják, milyen gyakran számlázzák ki előfizetésüket.

Tippek és trükkök a francia lottó játékhoz