A legjobb Finland Lotto Lottó - 2023

A Finnországban játszott sok közkedvelt szerencsejáték egyike a Lotto. A lottón való részvétel 1 dollárba kerül, és a sorsolásokat a televízió élőben közvetíti minden szombaton helyi idő szerint 2210-kor. Szombat esténként a játékosok 2145-ig vásárolhatnak online finn lottószelvényeket. A sorsolást követően 2230 órától lehet jegyet vásárolni.

Egy internetes platform használata tombolajegyek vásárlására egyszerű lehetőség. A résztvevőknek azonban meg kell győződniük arról, hogy megbízható jegypiacon vásárolják meg azokat. Ezenkívül országszerte számos olyan üzlet található, ahol a fogadók jegyet vásárolhatnak. A Finland Lotto kivételesen elfogadható árakat kínál, a vonalak mindössze 10 SEK-ba (0,091 USD) kerülnek egyenként.

A legjobb Finland Lotto Lottó - 2023
Flag

No matches found, please try:

hu Country FlagCheckmark

1xBet

hu Country FlagCheckmark

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • Epic Sportbook
  • Élő chat 24/7

Ha kényelmes online lottójátékokat szeretne találni, 1xBet az a hely, ahová el kell mennie! 1xBet egy jól bevált Lottó amelyet még 2011 -ben alapítottak. Azóta pozitív hírnévre tett szert, mivel megbízható és megbízható, játékok széles választékát, fizetési lehetőségek széles skáláját és barátságos ügyfélszolgálati csapatát kínálja. Ezen a weboldalon mindent megtalál, amire szüksége van egy nagyszerű online lottójáték élményhez.

BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
  • VIP klub kedvezmény
  • Többnyelvű
  • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

Hogyan vásároljunk finn lottó lottójegyet online
Hogyan vásároljunk finn lottó lottójegyet online

Hogyan vásároljunk finn lottó lottójegyet online

A hivatalos Veikkaus Lotto webhely, valamint bármely hivatalos kereskedő egész Finnországban, árulhat online sorsjegyeket. A Finn Nemzeti Lottónak van néhány feltétele a játékosok számára. A szolgáltató biztosítja, hogy a felhasználók megfeleljenek a sorsoláson való online részvételhez szükséges összes követelménynek.

A finn játékosoknak társadalombiztosítási számra, finn bankszámlára és állandó finnországi lakcímre is szükségük van, és legalább 18 évesnek kell lenniük.

Nevezetesen, a Lotto Finland az nyitott a játékosok számára világszerte. A Finnországon kívüli játékosoknak csak egy rövid regisztrációs folyamatot kell elvégezniük egy jó hírű lottószolgáltatónál. Ezek a szolgáltatások az egyén nevében vásárolnak jegyeket, szkennelnek, és e-mailben elküldik az e-mail címükre, miután regisztráltak és befizették az első befizetést.

Hogyan vásároljunk finn lottó lottójegyet online
Finnország története Lotto

Finnország története Lotto

Finnországban a lottóindítások az 1940-es években kezdődtek. Azóta a finn kormány jelentős erőfeszítéseket tett az összes játék engedélyezésére, miközben betartja a szabályokat arra vonatkozóan, hogy a játékosok hogyan tervezhetnek és szerezhetnek jutalmakat. 1971-ben vezették be a Veikkaus Lotto-t, a Lotto Finland másik nevét.

Annak ellenére, hogy több mint 20 opciója van, ez a lottó egyre népszerűbb lett Finnországban, ahogy egyre többen jöttek rá, milyen nagyszerű. Ennek a lottónak a formátuma nem változott kezdete óta, ami érdekes szempont. Ez a formátum különbségeinek eredménye egyéb nemzeti lottó.

1940 szeptembere körül elindult Finnország első „Constant” lottójátéka. A finn kormány 1975-ben hozta létre a Veikkaus-üzletet. Ez az üzlet a kormány tulajdonában van, és a finnországi Veikkausban található. A finn Veikkaus Lotto a cég által kínált elsődleges játék.

A legutóbbi finn lottó jackpot összesen 14,1 millió euró. A hihetetlen jackpotot 2016. február 13-án nyerték meg. Érdekes módon két játékosnak volt szerencséje hazavinni ezt a hatalmas jutalmat. 2012 októberében a lottón a második legnagyobb jackpotot nyerték meg.

Ezt követően a nyeremény összesen 12,2 millió eurót (12 millió USD) tett ki. 2017 januárjában megszerezték a harmadik legnagyobb jackpotot. 9 millió euróba (9 millió USD) került.

Legális a Finland Lotto játék?

A Finn Lotto legális. Finnország megengedi online lottó; azonban számos korlátozás van. Először is, a játékosok csak az állami tulajdonban lévő Veikkaus, engedéllyel rendelkező szerencsejáték-szolgáltatás lottójain vehetnek részt. Ez annak az eredménye, hogy az állam monopóliuma minden szerencsejátékra vonatkozik. Ugyanakkor semmilyen konkrét szabály nem tiltja a finn szerencsejátékosok számára, hogy internetes platformokon keresztül vegyenek részt külföldi lottójátékokban.

Finnország története Lotto
Hogyan játssz a Finland Lotto Online-ban

Hogyan játssz a Finland Lotto Online-ban

A játékosok kiválasztanak hét számot 1 és 40 között, hogy ezzel lottózzanak, vagy véletlenszerűen létrehozott számkészletet használnak. A lottójátékosok számos más módon is részt vehetnek a játékban. Legfeljebb 18 szám adható meg a "System and Rake"-ben különféle kombinációkban, hogy növelje a nyerési lehetőségeket.

A jackpot kivételével további 0,50 dollár pluszt ad a jegyhez, megduplázva a nyereményt, ha megegyezik a kiválasztott számmal.

Ezenkívül egy bónusz labdát húznak. Ezt azonban nem a játékos választja, és csak akkor használják, ha egy játékos 6/7 vagy 3/7 főszámot kap, ebben az esetben a második legmagasabb és legalacsonyabb jutalmat kapják.

Létezik egy Joker játék is, 1 millió dolláros jackpottal, 2 dolláros belépővel. A Joker játék során a játékosok hét számot választanak 0 és 9 között, és a főnyereményt az összes kihúzott szám azonos sorrendben történő párosításával nyerik. A Lotto játékban nincs főnyeremény vagy rollover sapka, és a minimális jackpot 700 000 dollár. 14,5 millió dolláros jackpottal 2018 volt a legjelentősebb Lotto jackpot nyeremény.

A Finland Lotto azon kevés jelentős nemzetközi lottó egyike, amely alapítása óta nem változott.

Hogyan játssz a Finland Lotto Online-ban
Mekkora az esély a finn lottó megnyerésére?

Mekkora az esély a finn lottó megnyerésére?

A Finland Lotto nevezési díját ésszerű szinten tartják. Az Európában jól ismert lottójátékokhoz képest azonban ezek a jackpotok nem különösebben figyelemre méltóak. Ennek ellenére a nyerési esélyek rendkívül kedvezőek, és a finn lottójátékot részesítik előnyben.

A lottó főnyereményének megnyerésére 18 643 560:1 az esély. Ezek az esélyek jobbak, mint sok nemzeti lottójáték, bár ezeknek a lottóknak gyakran hasonlóak vagy jobbak az esélyei, de sokkal nagyobb a nyeremény. 1 az 50-hez szorzóval a játékosok hét különböző szinten nyerhetnek lottó nyereményeket.

Hat plusz egyezés esélye Bónusz labda 1 a 2 663 365-hez, míg a csak hat számhoz tartozók 1 a 83 230-hoz. Az 5 és 4 egyezés esélye 1:681, illetve 1:97. A plusz három bónuszlabda megszerzésének esélye 1 a 107-hez, míg a Plus Number Only 1 a 30-hoz

Kifizetési lehetőségek a finn lottó nyerteseinek

A játékosoknak meg kell felelniük mind a hét számnak, hogy megnyerjék a minimális nyereményt, valamivel több mint 7,1 millió SEK (650 000 USD). Bármely kereskedő akár 10 000 svéd korona (900 dollár) nyereséget is adhat a játékosoknak. Ha nincs jackpot-nyertes, akkor a következő esemény egy újraforgatás, ami megmagyarázza, hogy a Finnországi Lotto miért rendelkezik mostanában meglehetősen magas jackpotokkal.

A második jutalom 5,1 millió SEK azoknak a játékosoknak, akik hat számmal megegyeznek, míg az öt számmal megegyező játékosok 20 000 SEK-t nyernek. Minden szombaton sorsolások vannak. A világ legjobb online lottóihoz képest a jackpot megnyerésének esélye 1:15 380 000, ami kiváló.

Finnországban a lottónyereményeket a sorsolás időpontjától számított egy éven belül kell igényelni. Ellenkező esetben a díjat elvesztik, és egy méltó jótékonysági szervezetnek adományozzák. Az igénylés dátumától számított három héten belül a 20 000 dollárnál nagyobb értékű jutalmakat kifizetik. Finnország nem vet ki adót a lottónyereményekre, amelyeket csak egyösszegű kifizetésként osztanak ki.

A nyereményigényeket egy évig fogadják el követve a rajzot. Azok az egyének, akik egy másik országból terveznek online lottót játszani, nézzék meg országuk adószabályait, hogy megtudják, be kell-e jelenteni a nyereményt.

Mekkora az esély a finn lottó megnyerésére?
Tippek és trükkök a Finn Lotto játékhoz

Tippek és trükkök a Finn Lotto játékhoz

Soha senki ne játsszon szerencsejátékot a nyeremény igénye miatt. A szerencsejátékra használt, nehezen megkeresett pénzük elvesztésétől való rettegés sokkal jelentősebb a rászorulók számára. A gondolatoknak van energiájuk, elsősorban akkor, ha érzelmek motiválják őket. A félelem pontosan azt hozza elő, amitől az ember fél.

A pozitív választ a pozitív energiával átitatott cél iránti erős vágy vonzza, különösen, ha nagy erőfeszítéseket tesznek a cél elérése érdekében.

Mikor lottószámok kiválasztása, fontos, hogy a páratlan és páros számok viszonylag páros keveréke legyen. Az esetek kevesebb mint egy százalékában minden páros vagy páratlan szám kihúzásra kerül.

Két páratlan és négy páros, négy páratlan és kettő páros, vagy három páratlan és három páros a legkifinomultabb kombinációk. A rajzok 79%-ában e három minta valamelyike fog megjelenni.

Az egyén csoportos készletei kollektív szerencse, amikor a játékosok létrehoznak egy Lotto-poolt. Csak egy tag jó szerencséje jackpotot eredményezhet a poolban. Ezért a játékosoknak bölcsen kell partnereket választaniuk, hogy megtervezzék, hogyan vásároljanak jegyet a Finland Lotto-ra.

Tippek és trükkök a Finn Lotto játékhoz