A legjobb EuroMillions Lottó - 2023/2024

Az EuroMillions egy izgalmas lottójáték, amely Európa-szerte megragadta a játékosok fantáziáját. Az életet megváltoztató jackpotok megnyerésének lehetőségével és az izgalmas játékélménnyel nem csoda, hogy az EuroMillions a világ egyik legnépszerűbb lottójává vált. Ebben az átfogó útmutatóban elmélyülünk az EuroMillions történetében, feltárjuk a játék mechanikáját, megvitatjuk a nyerési esélyeket, és értékes tippeket adunk annak érdekében, hogy növeljük az EuroMillions-nyertes esélyeit.

A legjobb EuroMillions Lottó - 2023/2024
Hol vásárolhat jegyeket az EuroMillions jegyekre

Hol vásárolhat jegyeket az EuroMillions jegyekre

Vásárolhat egy online sorsjegy az EuroMillions számára, ha bejelentkezik az országában található EuroMillions webhelyre, feltéve, hogy:

 • Ön abban az időben abban az országban van; és
 • Ez az ország egyike annak a kilencnek, amelyben az EuroMillions működik.

Ez azért fontos szempont, mert – jogi okokból – ezen az online sorsoláson csak olyan személyek vehetnek részt, akik abban az időben egy részt vevő országban tartózkodnak. Ha egy másik országban van, akkor az online lottószelvény megvásárlását megakadályozzuk.

A második probléma pedig akkor merül fel, ha nyersz, és nagyjából ugyanaz – melyik bankszámlára utalják át a pénzt? Persze ha nagyon nagy összeget nyertél, akkor érdemes lesz az adott országba utazni, rövid távú tartózkodásra letelepedni és bankszámlát nyitni – de ez aligha lesz ésszerű, ha van egy mondjuk öt eurós .

Hol vásárolhat jegyeket az EuroMillions jegyekre
Az EuroMillions története

Az EuroMillions története

Az eredeti szándék ennek elindítása volt online lottójáték 1999-ben, az EU új fizetőeszközének, az eurónak a piacra dobásával egy időben – de több okból kifolyólag ez nem történt meg. Az EuroMillions végül öt évvel később, 2004 februárjában indult. Akkoriban az egyetlen érintett ország Franciaország, Spanyolország és az Egyesült Királyság volt, amelyek közül a harmadik még be sem vezette az eurót (és még mindig nem, és most sem. sőt az EU tagja) és az első jackpot 15 millió eurót ért.

A következő években Ausztria, Belgium, Írország, Luxemburg, Portugália és Svájc (amely szintén nem tagja az EU-nak, és nem is az euró a pénzneme) mind csatlakozott. Az EuroMillions egyik legcsodálatosabb aspektusa a puszta a felajánlott nyeremények nagysága. Jelenleg a valaha nyert legnagyobb jackpot 190 millió euró.

Gyakran előfordul, hogy a főnyereményt egy lottószindikátus nyeri – a 183 millió eurós nyereményt három olyan személy osztozta meg, akik együtt vásárolták meg ugyanazt a jegyet –, de Dolores McNamara Írországban 77 millió fontot nyert kétezer-ötben, 2009-ben pedig egy ismeretlen. A spanyol nő 110 millió fontot nyert.

Az EuroMillions története
Legális az EuroMillions?

Legális az EuroMillions?

Az EuroMillions egy legitim és legális lottójáték, amely a résztvevő országok nemzeti lottószervezeteinek szigorú szabályozása és felügyelete alatt működik. Minden országnak megvannak a saját szabályai és előírásai a lottójátékokkal kapcsolatban, amelyek biztosítják a játékosok védelmét és a játék tisztességes lebonyolítását. A sorsolásszervezők szigorú biztonsági intézkedéseket alkalmaznak a sorsolás sértetlenségének megőrzése és az összes nyeremény helyes odaítélése érdekében.

Fontos megjegyezni, hogy az EuroMillions csak a részt vevő országokban érhető el. Az online lottó platformok megjelenésének köszönhetően azonban a játékosok a világ minden tájáról hozzáférhetnek az EuroMillions-hoz, és részt vehetnek ebben az izgalmas játékban.

Legális az EuroMillions?
Hogyan kell játszani az EuroMillions játékot

Hogyan kell játszani az EuroMillions játékot

Az EuroMillionsban való részvétel egyszerű, így nem kell tapasztalt lottójátékosnak lenned ahhoz, hogy belevágj az akcióba. A játékhoz öt fő számot kell kiválasztania az 1-től 50-ig terjedő készletből, és két Lucky Star-számot az 1-től 12-ig terjedő készletből. Kiválaszthatja saját számait, vagy választhat a Quick Pick opció közül, ahol a rendszer véletlenszerűen választja ki a számok neked. Minden számsor 2,50 euróba kerül, és egy jegyen legfeljebb öt sorral lehet játszani.

Miután kiválasztotta a számokat, előre játszhat egy vagy több húzást. Az EuroMillions sorsolására hetente kétszer kerül sor, kedden és pénteken, és rengeteg lehetőséget kínál a nagy nyerésre. A nyerési esélyek növelése érdekében további játékokat is választhat, mint például a UK Millionaire Maker vagy a European Millionaire Maker, amelyek további nyereményeket kínálnak.

Az EuroMillions játékot nem korlátozzák a résztvevő országok lakosai. Az online lottó platformoknak köszönhetően a játékosok a világ minden tájáról könnyedén részt vehetnek és megvásárolhatják jegyeiket online. Mindössze egy internetkapcsolatra van szüksége, és készen áll arra, hogy csatlakozzon a játékosok millióihoz, remélve, hogy gazdag lesz.

Hogyan kell játszani az EuroMillions játékot
EuroMillions jackpot és nyereménystruktúra

EuroMillions jackpot és nyereménystruktúra

Az EuroMillions jackpot ennek az izgalmas lottónak a fő attrakciója. A 17 millió eurós kezdő főnyeremény gyorsan növekszik minden olyan sorsolásnál, ahol nincs jackpot nyertes. Ez izgalmas fordulatokhoz és életet megváltoztató pénzösszegekhez vezet. A jackpot maximum 15-ször gurulhat át, és ha még mindig nincs nyertes, akkor a következő nyereményszinten kerül kiosztásra a nyertesek között.

A jackpot mellett az EuroMillions egy sor egyéb nyereményt is kínál. Összesen 13 nyereményszint van, és a nyerhető összeg a fő számok és a hozzájuk illő Lucky Star számok számától függ. A nyeremények egy kis összegtől indulnak, ha csak két fő számot találsz, és nőnek, ha több számot párosítasz. A legmagasabb nem jackpot nyeremény akkor jár, ha mind az öt fő szám és egy Szerencsecsillag szám megegyezik.

Érdemes megjegyezni, hogy az EuroMillions maximalizálja a jackpot összegét. Amint eléri a 200 millió eurót, nem nőhet tovább. Ha azonban a főnyereményt nem nyerik el, amikor eléri ezt az összeget, akkor négy húzás erejéig 200 millió euró marad. Ha négy sorsolás után sem lesz jackpot nyertes, akkor a teljes 200 millió eurót a következő nyereményszint nyertesei között osztják szét.

EuroMillions jackpot és nyereménystruktúra
EuroMillions nyerési esélyek és valószínűségek

EuroMillions nyerési esélyek és valószínűségek

Bár az EuroMillions főnyeremény megnyerése hosszú távon lehet, még mindig rengeteg más nyeremény vár ránk. Az EuroMillions bármely nyeremény megnyerésének esélye hozzávetőlegesen 1 a 13-hoz, és a nyeremény megnyerésének általános esélye bármely szinten körülbelül 1 a 22-hez. A főnyeremény megnyerésének esélye körülbelül 1 a 139 millióhoz.

A nyerési esélyek jobb megértése érdekében az alábbiakban felsoroljuk a különböző nyereményszinteket és azok valószínűségét:

 • Párosítson 5 fő számot + 2 szerencsecsillag számot: 1 a 139 838 160-ból
 • Párosítson 5 fő számot + 1 szerencsecsillag számát: 1 a 6 991 908-ból
 • Párosítson 5 fő számot: 1 a 3 107 515-ből
 • 4 fő szám + 2 szerencsecsillag szám párosítása: 1 a 621 503-ból
 • 4 fő szám + 1 Szerencsecsillag szám: 1 a 31 076-ból
 • Párosítson 4 fő számot: 1 a 13 812-ből
 • Párosítson 3 fő számot + 2 szerencsecsillag számot: 1 a 14 125-ből
 • Párosítson 2 fő számot + 2 szerencsecsillag számot: 1 a 986-ból
 • Párosítson 3 fő számot + 1 szerencsecsillag számát: 1 a 707-ből
 • Párosítson 3 fő számot: 1 a 314-ből
 • 1 főszám + 2 szerencsecsillag szám: 1 a 188-ból
 • Párosítson 2 fő számot + 1 szerencsecsillag számát: 1 a 49-ből
 • Párosítson 2 fő számot: 1 a 22-ből

Bár az esélyek ijesztőnek tűnhetnek, fontos észben tartani, hogy valakinek meg kell nyernie a nyereményeket, és a szerencse bármikor becsaphat. Minden megvásárolt jeggyel esélye van arra, hogy Ön legyen a szerencsés nyertes.

EuroMillions nyerési esélyek és valószínűségek
EuroMillions sorsolási ütemterv és eredmények

EuroMillions sorsolási ütemterv és eredmények

Az EuroMillions sorsolására hetente kétszer kerül sor, kedden és pénteken, közép-európai idő szerint 20:45-kor. A sorsolást Párizsban (Franciaország) tartják, az eredmények röviddel ezután elérhetők a hivatalos EuroMillions weboldalon és különböző online lottó platformokon. Az eredményeket a résztvevő országok televíziójában és újságjaiban is megtalálhatja.

Ha online játszol, nem kell aggódnod maga ellenőrizheti az eredményeket. A legtöbb online lottó platform automatikusan értesíti Önt, ha nyereményt nyert. A jegyeit manuálisan is ellenőrizheti, ha összehasonlítja a számokat a hivatalos EuroMillions weboldalon közzétett nyerőszámokkal.

EuroMillions sorsolási ütemterv és eredmények
Stratégiák az EuroMillions megnyerésének esélyeinek növelésére

Stratégiák az EuroMillions megnyerésének esélyeinek növelésére

Bár az EuroMillions egy szerencsejáték, van néhány stratégia, amellyel növelheti nyerési esélyeit. Íme néhány tipp, amit érdemes szem előtt tartani:

 • Játssz rendszeresen: Minél több jegyet vásárol, annál nagyobb a nyerési esélye. Fontolja meg a költségvetés beállítását és a következetes játékot, hogy növelje esélyeit.
 • Csatlakozz egy szindikátushoz: A szindikátus játékosok csoportja, akik összegyűjtik a pénzüket, hogy több jegyet vásároljanak. Által szindikátushoz való csatlakozás, növelheti nyerési esélyeit anélkül, hogy több pénzt költene.
 • Válasszon népszerűtlen számokat: Sok játékos hajlamos olyan számokat választani, amelyek fontosak számára, például születésnapokat vagy évfordulókat. Ha kevésbé népszerű számokat választ, csökkenti annak esélyét, hogy meg kell osztania a nyereményt más nyertesekkel.
 • Játssz a hideg és meleg számokkal: Egyes játékosok úgy gondolják, hogy bizonyos számok "forrósak" és nagyobb valószínűséggel jelennek meg a jövőbeni sorsolásokon, míg mások "hidegek" és kevésbé valószínű, hogy megjelennek. Nyomon követheti a számok gyakoriságát, és ennek megfelelően választhat.
 • Gondoljunk csak a Milliomos készítőre: Ha az Egyesült Királyságból játszol, ne felejts el belépni a UK Millionaire Maker játékba. Ez a kiegészítő játék garantálja, hogy minden sorsolásnál milliomos lesz, függetlenül az EuroMillions jackpottól.

Ne feledje, bár ezek a stratégiák kissé növelhetik a nyerési esélyeit, az EuroMillions végső soron szerencsejáték. Élvezze a játék izgalmát és izgalmát, és ne felejtsen el felelősségteljesen játszani.

Stratégiák az EuroMillions megnyerésének esélyeinek növelésére
EuroMillions Syndicates és Group Play Options

EuroMillions Syndicates és Group Play Options

Ha szeretné maximalizálni a nyerési esélyeit anélkül, hogy feltörné a pénzt, nagyszerű lehetőség lehet egy EuroMillions szindikátushoz való csatlakozás vagy a csoportos játékban való részvétel. A szindikátusok lehetővé teszik egyesítse a pénzét más játékosokkal, növeli vásárlóerejét és a megvásárolható jegyek számát.

Különféle szindikátusok állnak rendelkezésre, a kis baráti vagy családi csoportoktól a több ezer tagot számláló nagy online szindikátusokig. Amikor csatlakozik egy szindikátushoz, hozzájárul a jegyvásárlások teljes összegéhez, és a nyert nyeremények megosztásra kerülnek a szindikátus tagjai között. Így növelheti nyerési esélyeit anélkül, hogy vagyont költene.

Számos online lottó platformon csoportos játéklehetőségek is elérhetők. Ezek lehetővé teszik, hogy csatlakozzon egy játékoscsoporthoz egy adott sorsolás céljából, anélkül, hogy egy szindikátus hosszú távú kötelezettséget vállalna. Ön hozzájárul a sorsolás jegyvásárlásaihoz, és az esetleges nyeremények felosztásra kerülnek a csoport tagjai között. A csoportos játék szórakoztató és megfizethető módja lehet a nyerési esélyek növelésének.

Mielőtt csatlakozna egy szindikátushoz vagy csoportos játékban vesz részt, fontos, hogy világos szabályokat és megállapodásokat hozzon létre a többi taggal. Ebbe beletartozik annak eldöntése, hogy a nyereményeket hogyan osztják fel, milyen gyakran vásároljanak jegyeket, és hogyan kezeljék a szindikátust vagy csoportot.

EuroMillions Syndicates és Group Play Options
A legtöbb EuroMillions nyertes

A legtöbb EuroMillions nyertes

Franciaországban és az Egyesült Királyságban a legnagyobb az EuroMillion lottó egyéni főnyeremény-nyerteseinek száma, egyenként 114; Spanyolország 112-vel szorosan lemaradt. A skála másik végén Luxemburgnak csak 3, Írországnak pedig 18-a van.

A legnagyobb nyeremények országonként

 • Ausztria 130 millió euró
 • Belgium 188 millió euró
 • Franciaország 220 millió euró
 • Írország 188 millió euró
 • Luxemburg 66 millió euró
 • Portugália 190 millió euró
 • Spanyolország 190 millió euró
 • Svájc 230 millió CHF
 • Egyesült Királyság 170 millió eurós pool
A legtöbb EuroMillions nyertes

Faq

Minden, amit tudnia kell a kaszinókról

Mi az EuroMillions lottó?

Az EuroMillions egy nagy nemzetközi lottójáték, amely számos európai országban elérhető, köztük Ausztriában, Belgiumban, Franciaországban, Írországban, Luxemburgban, Portugáliában, Spanyolországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban. A résztvevőknek lehetőségük van hatalmas jackpotokat nyerni, amelyek 17 millió eurótól kezdődnek, és akár 200 millió euróra is növekedhetnek. A sorsolás hetente kétszer, kedden és pénteken történik.

Hogyan játszhatok EuroMillions-szal?

Az EuroMillions játékhoz öt fő számot kell kiválasztania 1-től 50-ig, és két Lucky Star-számot 1-től 12-ig. A számokat saját maga is kiválaszthatja, vagy a véletlenszerűen generált számok gyorsválasztását is kiválaszthatja. Minden számsor 2,50 euróba kerül, és jegyenként legfeljebb öt sorral lehet játszani.

Játszhatok az EuroMillions játékban, ha nem a résztvevő országok egyikében vagyok?

Igen, az online lottó platformoknak köszönhetően a világ bármely pontjáról játszhat az EuroMillions játékkal. A jegyek megvásárlásához és a sorsoláson való részvételhez mindössze egy internetkapcsolatra van szüksége.

Mi a minimális jackpot az EuroMillions játékban, és hogyan növekszik?

Az EuroMillions minimális jackpotja 17 millió euró. Ha a sorsolás során nincs jackpot nyertes, az összeg a következő sorsolásra kerül, növelve a jackpotot. Ez akár 15 alkalommal is megtörténhet, ami 200 millió eurós jackpothoz vezethet.

Vannak más nyeremények az EuroMillions-ban a jackpoton kívül?

Igen, az EuroMillions 13 különböző nyereményszintet kínál. A nyerhető összeg a fő számok és a párosított szerencsecsillag számok számától függ. A nyeremények a két fő szám egyezéséért járó kisebb összegektől az összes szám egyezéséért járó jelentős összegekig terjednek.

Mekkora az esély a nyerésre az EuroMillions versenyen?

Az EuroMillions bármely nyeremény megnyerésének esélye körülbelül 1 a 13-hoz, és a nyeremény megnyerésének általános esélye bármely szinten körülbelül 1:22. A jackpot megnyerésének esélye körülbelül 1 a 139 millióhoz.

Hogyan működik az EuroMillions szindikátus?

Az EuroMillions szindikátus olyan játékosok csoportja, akik összegyűjtik pénzüket, hogy több jegyet vásároljanak, ezzel növelve nyerési esélyeiket. Az elnyert nyereményeket felosztják a szindikátus tagjai között. Szindikátusok jöhetnek létre barátokkal, családdal vagy online csoportokkal.

Hogyan ellenőrizhetem az EuroMillions sorsolás eredményét?

Az EuroMillions eredményei elérhetők az EuroMillions hivatalos weboldalán, különböző online lottó platformokon, valamint a részt vevő országok televízióiban és újságjaiban. Ha online játszik, a legtöbb platform közvetlenül értesíti Önt, ha nyereményt nyer.

Milyen stratégiákkal növelhetem az EuroMillions megnyerési esélyeimet?

Néhány stratégia az esélyek növelésére: a rendszeres játék, a szindikátushoz való csatlakozás, a népszerűtlen számok kiválasztása, valamint a „forró” és „hideg” számok odafigyelése. Ezenkívül, ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, a UK Millionaire Maker játékban való részvétel garantálja a további milliomosokat minden sorsoláson.

Mit tegyek, ha EuroMillions díjat nyerek?

Az EuroMillions díj elnyerése megváltoztathatja az életet, és fontos, hogy felelősségteljes döntéseket hozz. A nyeremény igénylésének szabályai országonként eltérőek, és kulcsfontosságú, hogy ellenőrizze az adott játékszabályokat és előírásokat. Ha online játszott, a platformnak végig kell vezetnie az igénylési folyamaton. Ne felejtsen el pénzügyi tanácsot kérni újdonsült vagyonának felelősségteljes kezeléséhez.