A legjobb EuroMillions Lottó - 2023

Az EuroMillions egy offline és online lottó, amelyet egyidejűleg kilenc európai országban (Ausztria, Belgium, Franciaország, Írország, Luxemburg, Portugália, Spanyolország, Svájc és az Egyesült Királyság) játszanak. A sorsolás hetente kétszer történik; a jackpot garantáltan soha nem lesz kevesebb 17 millió eurónál, és akár 230 millió euróra is emelkedhet. emellett a különböző országok kiegészítő játékokat is szerveznek, amelyekre az adott országra korlátozódik a belépés.

A legjobb EuroMillions Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

TheLotter

hu Country FlagCheckmark
BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...Mutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Show less...
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Show less...
Mutasson többet

  Az online lottószolgáltatót 2016-ban alapították, tulajdonosa és üzemeltetője a Lottomatrix Ltd., egy brit vállalat. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a C73232 regisztrációs számmal az Egyesült Királyságban.

  Bonus50 ingyenes pörgetés befizetéssel

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Show less...
  Mutasson többet

   Az AgentLotto, cégszáma 157283, nemzetközileg engedélyezett szerencsejáték-szolgáltatás. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jegyeket vásároljanak az állami lottójátékokra különböző országokban. Az AgentLotto egy Agento NV márka, amelyet hivatalosan az Abraham de Veerstraat 9, Curacao címen jegyeztek be. Az AgentLotto tulajdonosaként az Agento NV a curacaói kormány által kiadott engedély alapján működik, GLH-OCCHKTW0705252017 számú allicenc. A licenc lehetővé tette az Agento NV számára, hogy az AgentLotto online megjelenése óta tíz éven keresztül bármilyen lottósorsolással kapcsolatos tevékenységet végezzen.

   18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

   Show less...
   Mutasson többet

    A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

    Hol lehet jegyet venni az EuroMillions-ra?
    Hol lehet jegyet venni az EuroMillions-ra?

    Hol lehet jegyet venni az EuroMillions-ra?

    Vásárolhat egy online sorsjegy az EuroMillions számára, ha bejelentkezik az országában található EuroMillions webhelyre, feltéve, hogy:

    • Ön abban az időben abban az országban van; és
    • Ez az ország egyike annak a kilencnek, amelyben az EuroMillions működik.

    Ez azért fontos szempont, mert – jogi okokból – ezen az online sorsoláson csak olyan személyek vehetnek részt, akik abban az időben egy részt vevő országban tartózkodnak. Ha egy másik országban van, akkor az online lottószelvény megvásárlását megakadályozzuk.

    A második probléma pedig akkor merül fel, ha nyersz, és nagyjából ugyanaz – melyik bankszámlára utalják át a pénzt? Persze ha nagyon nagy összeget nyertél, akkor érdemes lesz az adott országba utazni, rövid távú tartózkodásra letelepedni és bankszámlát nyitni – de ez aligha lesz ésszerű, ha van egy mondjuk öt eurós .

    Hol lehet jegyet venni az EuroMillions-ra?
    Az EuroMillions története

    Az EuroMillions története

    Az eredeti szándék ennek elindítása volt online lottójáték 1999-ben, az EU új fizetőeszközének, az eurónak a piacra dobásával egy időben – de több okból kifolyólag ez nem történt meg. Az EuroMillions végül öt évvel később, 2004 februárjában indult. Akkoriban az egyetlen érintett ország Franciaország, Spanyolország és az Egyesült Királyság volt, amelyek közül a harmadik még be sem vezette az eurót (és még mindig nem, és most sem. sőt az EU tagja) és az első jackpot 15 millió eurót ért.

    A következő években Ausztria, Belgium, Írország, Luxemburg, Portugália és Svájc (amely szintén nem tagja az EU-nak, és nem is az euró a pénzneme) mind csatlakozott. Az EuroMillions egyik legcsodálatosabb aspektusa a puszta a felajánlott nyeremények nagysága. Jelenleg a valaha nyert legnagyobb jackpot 190 millió euró.

    Elég gyakran a jackpot nyeri meg a lottó szindikátus – a 183 millió eurós nyereményen hárman osztoztak, akik együtt vásárolták meg ugyanazt a jegyet –, de az írországi Dolores McNamara kétezer-ötben 77 millió fontot, 2009-ben pedig egy ismeretlen spanyol nő 110 millió fontot nyert.

    Az EuroMillions története
    Legális az EuroMillions?

    Legális az EuroMillions?

    A válasz egyszerű: Igen, az. De vonatkoznak rá azon országok törvényei is, ahol működik, és ezek országonként eltérőek lehetnek. Az Egyesült Királyságban például nem játszhatsz online EuroMillions-t, ha nem vagy legalább 18 éves.

    Legális az EuroMillions?
    Hogyan játsszunk online EuroMillions-t?

    Hogyan játsszunk online EuroMillions-t?

    Először is ne feledje, hogy a sorsolás brit idő szerint este 8-kor történik (ami más lesz, mint az országban más európai országokban) kedden és pénteken. Ha játszani szeretne, a sorsolás lezárása előtt – legkésőbb brit idő szerint 19:30 előtt a sorsolás napján – meg kell vásárolnia a játékjegyeit online, de soha ne feledje, hogy az online tranzakciók több okból is megszakadhatnak, és Az értelmes online lottójátékos ennél korábban vásárolja meg a jegyeit.

    Ne felejtsd el megnézni a lottót EuroMillions eredmények miután játszott egy ilyen típusú lottót. Kár lenne, ha nem tudná összegyűjteni a nyereményét, mert lemaradt az EuroMillions lottóeredmények ellenőrzéséről.

    A számok kiválasztása

    Ki kell választanod öt fő számot 1 és 50 között, és további két számot 1 és 12 között (ezeket Szerencsecsillag számoknak nevezzük). Ha inkább mindent a véletlenre bízna, kérjen egy Lucky Dip-et, és az EuroMillions számítógép megteszi válassza ki a számait találomra.

    Hány hétig szeretnél játszani?

    Dönthet úgy, hogy a keddi sorsoláson, a pénteki sorsoláson vagy mindkettőn játszik, és akár 4 hétre előre is játszhat.

    A játékszabályok

    Minden EuroMillions sorsolásnál a rendszer teljesen véletlenszerűen választ ki 5 számot és 2 Szerencsecsillagot. Nyereményt nyer, ha e számok közül néhányat vagy mindegyiket megfelelteti. Ha megméri mind a hetet, részesedik a főnyereményből (ha senki más nem érte el mind a hetet, akkor te kapod a nyereményt!) ez az EuroMillions lottó legfelső szintje – tizenkét másik szint is létezik, így egészen két számmal egy díjat nyerhet.

    Hogyan játsszunk online EuroMillions-t?
    Mekkora az esély az EuroMillions megnyerésére?

    Mekkora az esély az EuroMillions megnyerésére?

    Az EuroMillions jackpot esélye a legalacsonyabb nyeremény megnyerésére, amelyet akkor kap, ha csak két számot egyezik meg, 1 a 22-hez. Innentől egészen a legmagasabb nyereményig – a jackpotig –, amelyhez mind az öt számot meg kell egyeznie. plusz mindkét szerencsecsillag-számod – 1 a 139 838 160-hoz. A kettő közötti nyolc szint mindegyikének megvan a maga esélye.

    Mekkora az esély az EuroMillions megnyerésére?
    Tippek és trükkök az EuroMillions játékhoz

    Tippek és trükkök az EuroMillions játékhoz

    Azt gondolhatja, hogy lehetetlen olyan rendszert kidolgozni, amely valószínűbbé teszi az EuroMillions győzelmét – de ez nem igazán így van. Amit tennie kell, az az, hogy átgondolja, mi történt már a múltban. Mint egy meglehetősen egyszerű életszabály, amely azt mondja, hogy ami a leggyakrabban történik, az nagy valószínűséggel megismétlődik, míg ami megtörténik. A legkevésbé valószínű, hogy megismétlődik. Ha ezt figyelembe vesszük, az EuroMillions-győzelmek múltbeli története azt sugallja, hogy a legvalószínűbb, hogy a nyereményhez segít:

    • A számok kiválasztásakor válasszon páratlan és páros keveréket
    • A számok kiválasztásakor válasszon magas és alacsony számok keverékét

    Miért ez a két szabály? Mert több nyeremény született páratlan és páros számok keverékével, mint bármelyikre koncentrálva – és ugyanez vonatkozik a magas és alacsony számok keverékére is.

    A nyertes számok mind megtalálhatók a weboldalon. Kutathatod őket. Találsz mintákat. Egyes számcsoportok gyakrabban fordulnak elő, mint mások. Ez bizonyos egyéni számokra is igaz. Dolgozd ki a mintát, és ez megmondja, mikor kell játszani.

    Tippek és trükkök az EuroMillions játékhoz
    A legtöbb EuroMillions nyertes

    A legtöbb EuroMillions nyertes

    Franciaországban és az Egyesült Királyságban a legnagyobb az EuroMillion lottó egyéni főnyeremény-nyerteseinek száma, egyenként 114; Spanyolország 112-vel szorosan lemaradt. A skála másik végén Luxemburgnak csak 3, Írországnak pedig 18-a van.

    A legnagyobb nyeremények országonként

    • Ausztria 130 millió euró
    • Belgium 188 millió euró
    • Franciaország 220 millió euró
    • Írország 188 millió euró
    • Luxemburg 66 millió euró
    • Portugália 190 millió euró
    • Spanyolország 190 millió euró
    • Svájc 230 millió CHF
    • Egyesült Királyság 170 millió euró

    Kiegészítő játékok minden országhoz

    Ausztriában van az ÖsterreichBonus sorsolás, amely ingyenes, és minden sorsoláson 100 000 eurót nyerhet. Felár ellenében van Joker is; hat számjegyet kapsz, és nyerhetsz nyereményeket, ha a sorsolás sorrendjében párosítod a számokat.

    • Belgiumban van My Bonus, amely ingyenes, és normál 500 eurós nyereményt kínál
    • Franciaország minden sorsoláson egy 1 millió eurós nyertest garantál a My Millionnal, és az Etoile+ is támogatja a nem jackpot nyereményeket
    • Írországnak 10 nyertese van 5000 eurós minden sorsoláson, csak az Írországban
    • Luxemburg rendelkezik az Extra Lux ingyenes sorsolással, és lehetővé teszi a belépést a Jokerbe is
    • Portugáliában az ingyenes M1lhão sorsolással esélye van 1 millió € nyerésre
    • Spanyolországnak ingyenes az El Millón sorsolása, ahol esélye van 1 millió euró nyerésére
    • Svájcnak 2 esélye és szupersztárja van
    • Az Egyesült Királyságban van ingyenes Millionaire Maker, amelynek nyereményei 1 millió GBP
    A legtöbb EuroMillions nyertes