A legjobb EuroJackpot Lottó - 2023/2024

Ha egy izgalmas lottóélményre vágysz hatalmas jackpotokkal és izgalmas játékmenettel, akkor az EuroJackpot lottó a neked való. Ez a lottó Európa-szerte hatalmas népszerűségre tett szert, mivel hetente több millió eurót nyernek el. Ebben az átfogó útmutatóban mindent végigvezetünk, amit az EuroJackpot lottóról tudnia kell, a játéktól a nyerési esélyekig és minden, ami a kettő között van.

Képzelje el azt az izgalmat, amikor néhány szám párosításával azonnali milliomossá válhat. Az EuroJackpot lottó segítségével az álmok valósággá válhatnak. Akár tapasztalt lottójátékos, akár újonc a játékban, útmutatónk minden olyan információt megad, amelyre szüksége van ahhoz, hogy maximalizálja esélyeit a nagy nyereményre.

A legjobb EuroJackpot Lottó - 2023/2024
Mi az EuroJackpot?

Mi az EuroJackpot?

Az EuroJackpot egy lottójáték, amely lehetőséget kínál a résztvevőknek jelentős jackpotok megnyerésére. A kiválasztott európai országokban játszva a játékosoknak öt fő számot kell kiválasztaniuk az 1-től 50-ig terjedő alapból, valamint két Euro-számot az 1-től 12-ig terjedő alapból. A nyerőszámokat véletlenszerűen sorsolják ki Helsinkiben, Finnországban, minden kedden és Péntek. A résztvevő országok között szerepel Horvátország, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Németország, Magyarország, Izland, Lettország, Litvánia, Hollandia, Spanyolország, Svédország, Norvégia és Lengyelország.

Az EuroJackpot minimális főnyereménye 10 millió euró, és ha nem nyerik meg, akkor átkerül a következő sorsolásra, és addig nő, amíg el nem éri a maximum 120 millió eurót. Ha elérik a jackpot felső határát, és nem nyernek, akkor azt a további pénzt, amely általában növelné a jackpotot, a másodosztályú nyereményre utalják át.

Mi az EuroJackpot?
Az Eurojackpot története

Az Eurojackpot története

Az Eurojackpot lottót először 2006-ban javasolták, az akkori jelentős jackpot-ajánlatokat követően, különösen az Euromillions lottónál. A multinacionális lottó indításáról 2011-ben megállapodás született Helsinkiben.

A megállapodást követően hét ország, Dánia, Finnország, Németország, Szlovénia, Olaszország és Hollandia vett részt az első Eurojackpot sorsoláson 2012. március 23-án. Nem sokkal ezután egy német játékos 19,5 millió eurót nyert, ami felkeltette az érdeklődést a lottó kívül részt vevő országok.

Más országok is gyorsan csatlakoztak, köztük Spanyolország, Norvégia, Svédország, Horvátország, Litvánia, Lettország, Izland, Csehország és Magyarország. Az Eurojackpot elfogadása a legtöbb európai országban széles közönséget biztosított számára.

2013. május 3-án egy norvég játékos, Yngvar Borgerson nyerte a jackpotot. Ez volt az első a néhány hónapon át tartó történelmi győzelem közül. Olyan új fejleményeket is hozott, amelyek 2014. október 10-én megváltoztatták a formátumot.

Ez az új formátum azonban nem tartotta vissza a játékosokat attól, hogy nekivágjanak a nagy győzelemnek. A jackpot lottó 31,5, 84,8, 90 és 90 millió eurós nyereményeket jegyeztek fel 2015 októberében, 2016 júliusában, 2016 októberében és 2017 januárjában. A 90 millió eurós összeget öt különböző német játékos (3 játékos) nyerte. , Dánia és Hollandia.

Az évek során más európai országok is csatlakoztak, és 2020 decemberében az országok száma 18.

Az Eurojackpot története
Legális az Eurojackpot?

Legális az Eurojackpot?

Manapság több száz lottó létezik, de néhány általában meglehetősen korlátozó jellegű. Ezért az Eurojackpot említésekor gyakran felmerül a jackpot jogszerűségének kérdése. Bár az Eurojackot hivatalosan a 18 résztvevő ország játékosai számára elérhető, a játék a lottóoldalakon is elérhető. Ideális esetben ezek az oldalak egy adott részt vevő ország játékosai számára vásárolnak jegyeket, és az Ön érdekeit szolgálják.

Ezért a listán nem szereplő országok játékosait arra biztatjuk, hogy biztosítsák, hogy egy elismert joghatóság alá tartozó, engedélyezett és szabályozott webhelyeken játsszák ezt a játékot. Most, hogy a területi korlátozásokat jól betartják az online oldalak, amennyiben egy játékos 18 évesnél idősebb, részt vehetnek ebben a lottón.

Legális az Eurojackpot?
Hol vásárolhat jegyet az Eurojackpot-ra?

Hol vásárolhat jegyet az Eurojackpot-ra?

Az EuroJackpot egy népszerű transznacionális európai lottó nagy jackpotokkal és kedvező szorzókkal. A játékosok a világ minden tájáról vonzódnak hozzá, és szerencsére többféle módon is lehet jegyet vásárolni.

1.Hivatalos lottókereskedők: A részt vevő országokban EuroJackpot jegyeket vásárolhat hivatalos lottó-kiskereskedőktől, amelyek általában kisboltokban, szupermarketekben vagy speciális lottó-kioszkban találhatók. Ezek a fizikai jegyek gyors és közvetlen belépési lehetőséget biztosítanak.

2.Hivatalos lottó weboldalak: A legtöbb részt vevő ország rendelkezik hivatalos lottóoldallal, ahol a lakosok online vásárolhatnak jegyeket. Ez a módszer kényelmes, mivel lehetővé teszi, hogy otthona kényelméből vásároljon jegyet.

3.Online lottóügynökök: Számos online szolgáltatás működik lottóügynökként, lehetővé téve a nem részt vevő országokból érkezők számára is, hogy EuroJackpot jegyeket vásároljanak. Ilyen platformok például az olyan webhelyek, mint a theLotter és a Lottoland. Fizikai jegyeket vásárolnak az ügyfelek nevében, vagy lehetővé teszik az emberek számára, hogy fogadjanak az eredményre.

4.Előfizetéses szolgáltatások: Egyes online platformok előfizetéses szolgáltatásokat kínálnak, így a játékosok több sorsolásra is feliratkozhatnak. Ez biztosítja, hogy ne maradjanak le egyetlen sorsolásról sem, és problémamentes élményt nyújt.

5.Lottó szindikátusok:Csatlakozás egy online vagy offline lottószövetséghez egy másik lehetőség. A szindikátusok több jegyet vásárolnak sorsolásért, növelve ezzel a nyerési esélyeket. A nyereményt ezután felosztják a szindikátus tagjai között.

Hol vásárolhat jegyet az Eurojackpot-ra?
Hogyan játsszuk az EuroJackpotot

Hogyan játsszuk az EuroJackpotot

Az EuroJackpot játéka egyszerű. A részvételhez kövesse az alábbi lépéseket:

 • Válassza ki a számokat: Válasszon ki öt fő számot 1-től 50-ig és két eurós szám 1-től 12-ig. Választhat saját számokat, vagy a véletlenszerű kiválasztáshoz használja a gyorsválasztási lehetőséget.
 • Döntse el a sorsolási napokat: Az EuroJackpot sorsolására minden kedden és pénteken kerül sor. Válaszd ki, hogy melyik sorsolási napon szeretnél részt venni.
 • Vásárolja meg jegyeit: EuroJackpot jegyeket is vásárolhatsz online, engedélyezett webhelyeken keresztül vagy a részt vevő országok kiskereskedelmi üzleteiből. Gondoskodjon arról, hogy a belépőjegyét biztonságosan őrizze meg a belépés bizonyítékaként.
 • Ellenőrizze az eredményeket: A nyerőszámokat a finnországi Helsinkiben sorsolják ki, és az eredmények általában röviddel a sorsolás után elérhetők. Ellenőrizze, hogy a számok megegyeznek-e a nyerő kombinációval, hogy megtudja, nyert-e díjat.
 • Igényelje nyereményét: Ha nyert, feltétlenül kövesse a konkrét a nyeremény igénylésének eljárásai az Ön országában. Minden országnak saját határideje van a nyeremények átvételére, ezért ügyeljen arra, hogy a megadott határidőn belül cselekedjen.

Fontos megjegyezni, hogy bár a jackpot megnyerésének esélye kihívást jelent, más nyereménykategóriák nagyobb esélyeket kínálnak a nyerésre. Tehát még ha nem is éri el a főnyereményt, akkor is van esélye nyereményre.

Hogyan játsszuk az EuroJackpotot
EuroJackpot nyeremények és kifizetések

EuroJackpot nyeremények és kifizetések

Az EuroJackpot egy sor nyereményszintet kínál, így a játékosok többféle nyerési lehetőséget biztosítanak. A jackpot 10 millió eurótól kezdődik, és legfeljebb 90 millió euróig terjedhet. Ha egy adott sorsoláson egyetlen játékos sem egyezik meg mind a hét számmal, a jackpot összege átkerül a következő sorsolásra, ami még nagyobb nyereményekhez vezet. A nyerési esélyeket a jackpot körülbelül 1 a 95 millióhoz, így ez egy kihívásokkal teli, de csábító játék.

A jackpot mellett tizenegy további nyereménykategória is létezik, mindegyik saját fix nyereményösszeggel. Ezek a nyeremények a két főszám és egy eurószám párosításáért járó néhány eurótól az öt főszám és egy eurószám párosításáért kapott jelentős összegekig terjednek. A díjak pontos összege a teljes nyereményalap és az egyes kategóriák nyerteseinek számától függően változik. Fontos megjegyezni, hogy az EuroJackpot-díjak a legtöbb résztvevő országban adómentesek.

EuroJackpot nyeremények és kifizetések
Mekkora az esély az EuroJackpot megnyerésére

Mekkora az esély az EuroJackpot megnyerésére

A lottó főnyereményének megnyerésének esélye mindig kicsi, és az Eurojackpot sem jelent kivételt. Például a jackpot megnyerésének esélye 1:95,344,20. Ami az Eurojackpotot kiemeli, az az, hogy ezt a jackpotot úgy tervezték meg, hogy gyakoribb legyen a kifizetés, mint a legtöbb jackpotnál. Az Eurojackopton összesített nyerési esély azonban 1:35. Ez azt jelenti, hogy ezen a lottón minden játékosnak 35:1 esélye van nyereményre.

Az Eurojackpot által kínált oddsok listája:

 • 5 szám + 2 euroszám (Jackpot - 1 a 95 344 200-ból
 • 5 szám + 1 euroszám - 1 az 5 959 013-ból
 • 5 Számok -1 a 3 405 150-ből
 • 4 szám + euroszám – 1 a 423 752-ből
 • 4 szám + 1 euroszám - 1 a 26 485-ből
 • 3 szám + 2 euroszám – 1 a 9 631-ből
 • 4 szám – 1 a 15 134-hez
 • 2 szám + 2 euroszám - 1 a 672-ből
 • 3 labda + 1 Euroszám - 1 a 602-ből
 • 3 szám – 1 a 344-ből
 • 1 szám +2 euroszám – 1 a 128-ból
 • 2 szám + 1 Euronumbes - 1 a 42-ben
Mekkora az esély az EuroJackpot megnyerésére
Tippek és trükkök az EuroJackpot játékhoz

Tippek és trükkök az EuroJackpot játékhoz

Az Eurojackopt meglehetősen zavaró lehet az első játékosok számára. Annak ellenére, hogy ennek a jackpot lottónak nagy az esélye, és a játékosoknak csekély esélyei vannak, egy játékos sokat tehet nyerési esélyeinek javítása érdekében. Íme néhány tipp, amelyek segítenek az Eurojackpot játékosoknak okosabb játékban:

 • Legyen páratlan és páros számok keveréke. Ezt a múltbeli megfigyelések támasztják alá, miszerint az Eurojackpot nyeremények körülbelül 70%-a páratlan és páratlan számokból áll.
 • Kerülje a szekvenciális számokat. Leggyakrabban a nyerőszámok nem szekvenciálisak, hanem általában a teljes spektrumon oszlanak el. A játékosoknak ezért magas (26-50) és alacsony (1-25) számok keverékét kell választaniuk.
 • Figyeld meg az utolsó sorsolást. A nyertes számok gyakran legalább egy ismétlődő számmal rendelkeznek az utolsó sorsolásból. Ezek a számok ismétlődően jelenhetnek meg, forró számok, és valószínűleg hozzásegítik a játékost a győzelemhez.
 • Kerülje a mintákat. A játékosoknak kerülniük kell a minták készítését. Ez a páratlan vagy páros számokra, illetve egy adott számjegyre végződő számokra vonatkozik. A számkészletek vagy minták ritkán nyernek.
 • Vásároljon több jegyet. Bármennyire is kritikus a felelősségteljes játék, a játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy vásároljanak több játékjegyet online, hogy növeljék esélyeiket a jackpot megnyerésére. Ahelyett, hogy havi költségvetését több sorsolásra költené, több jegy vásárlása egy sorsoláson javítja a nyerési esélyeket.
Tippek és trükkök az EuroJackpot játékhoz

Faq

Minden, amit tudnia kell a kaszinókról

Mi az Eurojackpot?

Az Eurojackpot egy transznacionális európai lottó, amelyet 2012 márciusában indítottak el. Számos európai országban elérhető, és minimum 10 millió eurós főnyereményt kínál, amely akár 90 millió eurót is meghaladhat.

Mely országok vesznek részt az Eurojackpotban?

A résztvevő országok között szerepel Horvátország, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Németország, Magyarország, Izland, Olaszország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország és Svédország.

Játszhatok EuroJackpot-on, ha nem a résztvevő országok egyikéből származom?

Igen, az EuroJackpot online játszható különféle engedéllyel rendelkező lottóügynökökön keresztül. Ezek az ügynökök hivatalos jegyeket vásárolnak az Ön nevében, lehetővé téve, hogy tartózkodási helyétől függetlenül részt vegyen a játékban.

Az EuroJackpot nyeremény adóköteles?

A legtöbb résztvevő országban az EuroJackpot nyereményei adómentesek. Fontos azonban, hogy ellenőrizze a lakóhelye szerinti ország adózási szabályait, hogy megbizonyosodjon a lottónyeremény elnyerésének adózási vonzatairól.

Igénybe vehetek egy EuroJackpot nyereményt névtelenül?

Az anonimitásra vonatkozó szabályok országonként eltérőek. Egyes országok lehetővé teszik, hogy a nyertesek névtelenek maradjanak, míg mások megkövetelik személyazonosságuk nyilvános közzétételét. További információért tanácsos konzultálni az országában működő jogi szakemberekkel vagy lottóhatóságokkal.

Mikor tartják az Eurojackpot sorsolásait?

Az Eurojackpot sorsolásait minden péntek este tartják.

Mekkora az esély az Eurojackpot megnyerésére?

Az Eurojackpot főnyeremény megnyerésének esélye 1:95 344 200.

Több nyereményszint is létezik az Eurojackpotban?

Igen, az Eurojackpot 12 különböző nyereményszintet kínál, lehetővé téve a játékosok számára, hogy a főszámok és az eurószámok különböző kombinációinak párosításával nyerjenek.

Mi a minimális és maximális jackpot az Eurojackpotban?

Az Eurojackpot minimális jackpotja 10 millió euró, és akár 90 millió eurót is elérhet.

Hogyan igényelhető az Eurojackpot nyeremény?

A nyertesek a nyereményeket közvetlenül attól a hivatalos viszonteladótól vehetik át, ahol a jegyet vásárolták, vagy online játékosok esetében azon az online platformon keresztül, ahol a jegyet vásárolták, a sorsolás szabályainak és előírásainak megfelelően.