A legjobb EuroJackpot Lottó - 2023

A mai lottójátékosoknak rengeteg lehetőségük van, amelyekkel nagyot nyerhetnek. Az Eurojackpot különösen jó okok miatt fordult meg az elmúlt években. Nem meglepő, hogy a játékosok most élnek a lehetőséggel, hogy kipróbálják az Eurojackpotot. Az Eurojackpot vitathatatlanul az egyik legfiatalabb lottó a világon. Az online lottó világában való alig egy évtizedes jelenléte mellett az Eurojackpot kitűnt Európa legnagyobb lottóinak díjazásával. Az elképesztő lottó főnyeremény mellett a kedvező szorzói kétségtelenül kiemelkedő vonzerőt jelentenek.

A legjobb EuroJackpot Lottó - 2023
Flag

Legjobb kaszinók

hu Country FlagCheckmark

TheLotter

hu Country FlagCheckmark
BonusHavi kaparós sorsjegyek!

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Szerezze meg bónuszát!
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet
 • VIP klub kedvezmény
 • Többnyelvű
 • Világszerte elérhető lottó

A TheLotter, licencszáma: MGA/CRP/402/2017, a Lotto Direct Limited tulajdona és üzemeltetője, regisztrációs száma: C77583. Ezt a társaságot a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte és szabályozza. Ez azt jelenti, hogy Málta kormánya éber szemmel tartja a TheLottert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden művelete legális és felülmúlhatatlan. A 2002-ben alapított TheLotter egy független jegyvásárlási szolgáltatás, több mint 20 nemzetközi irodával.

18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

Mutasson kevesebbetMutasson többet
Mutasson kevesebbet
Mutasson többet

  Az online lottószolgáltatót 2016-ban alapították, tulajdonosa és üzemeltetője a Lottomatrix Ltd., egy brit vállalat. Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a C73232 regisztrációs számmal az Egyesült Királyságban.

  Bonus50 ingyenes pörgetés befizetéssel

  18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

  Mutasson kevesebbetMutasson többet
  Mutasson kevesebbet
  Mutasson többet

   Az AgentLotto, cégszáma 157283, nemzetközileg engedélyezett szerencsejáték-szolgáltatás. A platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jegyeket vásároljanak az állami lottójátékokra különböző országokban. Az AgentLotto egy Agento NV márka, amelyet hivatalosan az Abraham de Veerstraat 9, Curacao címen jegyeztek be. Az AgentLotto tulajdonosaként az Agento NV a curacaói kormány által kiadott engedély alapján működik, GLH-OCCHKTW0705252017 számú allicenc. A licenc lehetővé tette az Agento NV számára, hogy az AgentLotto online megjelenése óta tíz éven keresztül bármilyen lottósorsolással kapcsolatos tevékenységet végezzen.

   18+ | Felelősségteljes játék | gamblingtherapy.org | ÁSZF érvényesek

   Mutasson kevesebbetMutasson többet
   Mutasson kevesebbet
   Mutasson többet

    A LotteryWorld, licencszáma 153264, a curacaói törvény értelmében nyilvánosan működő részvénytársaság. Megkönnyíti a sorsjegyek online vásárlását. A LotteryWorld Curacaóban alapították, székhelye: Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.

    Hol lehet jegyet venni az Eurojackpot-ra?

    Hol lehet jegyet venni az Eurojackpot-ra?

    Bárki, aki elmúlt 18 éves, kipróbálhat szerencsét az Eurojackpot jackpotban. A játékosok fő gondja általában az, hogy hogyan vásároljanak sorsjegyet online, és hol vásárolják meg. Az Eurojackpot lottószelvények egyes online jegyértékesítőknél vásárolhatók. Vásárláskor azonban óvatosnak kell lenniük online sorsjegyek magánfejlesztőktől.

    Egyes játékosok nem szeretnek harmadik féltől jegyet vásárolni. A játékosok Eurojackpot jegyeket is vásárolhatnak a lottó hivatalos honlapján. Az Eurojackpot webhelyekről történő vásárlás egyszerű: kiválasztani és kifizetni a jegyet.

    Hol lehet jegyet venni az Eurojackpot-ra?
    Az Eurojackpot története

    Az Eurojackpot története

    Az Eurojackpot lottót először 2006-ban javasolták, az akkori jelentős jackpot-ajánlatokat követően, különösen Euromillions lottó. A multinacionális lottó indításáról 2011-ben megállapodás született Helsinkiben.

    A megállapodást követően hét ország, Dánia, Finnország, Németország, Szlovénia, Olaszország és Hollandia vett részt az első Eurojackpot sorsoláson 2012. március 23-án. Nem sokkal ezután egy német játékos 19,5 millió eurót nyert, ami felkeltette az érdeklődést a lottó kívül részt vevő országok.

    Más országok is gyorsan csatlakoztak, köztük Spanyolország, Norvégia, Svédország, Horvátország, Litvánia, Lettország, Izland, Csehország és Magyarország. Az Eurojackpot elfogadása a legtöbb európai országban széles közönséget biztosított számára.

    2013. május 3-án egy norvég játékos, Yngvar Borgerson nyerte a jackpotot. Ez volt az első a néhány hónapon át tartó történelmi győzelem közül. Új fejleményeket is hozott, amelyek 2014. október 10-én változtatták a formátumot.

    Ez az új formátum azonban nem tartotta vissza a játékosokat attól, hogy nekivágjanak a nagy győzelemnek. A jackpot lottó 31,5, 84,8, 90 és 90 millió eurós nyereményeket jegyeztek fel 2015 októberében, 2016 júliusában, 2016 októberében és 2017 januárjában. A 90 millió eurós összeget öt különböző német játékos (3 játékos) nyerte. , Dánia és Hollandia.

    Az évek során más európai országok is csatlakoztak, és 2020 decemberében az országok száma 18.

    Az Eurojackpot története
    Legális az Eurojackpot?

    Legális az Eurojackpot?

    Manapság több száz lottó létezik, de néhány általában meglehetősen korlátozó jellegű. Ezért az Eurojackpot említésekor gyakran felmerül a jackpot jogszerűségének kérdése. Bár az Eurojackot hivatalosan a 18 résztvevő ország játékosai számára elérhető, a játék a lottóoldalakon is elérhető. Ideális esetben ezek az oldalak egy adott részt vevő ország játékosai számára vásárolnak jegyeket, és az Ön érdekeit szolgálják.

    Ezért a listán nem szereplő országok játékosait arra biztatjuk, hogy biztosítsák, hogy egy elismert joghatóság alá tartozó, engedélyezett és szabályozott webhelyeken játsszák ezt a játékot. Most, hogy a területi korlátozásokat jól betartják az online oldalak, amennyiben egy játékos 18 évesnél idősebb, részt vehetnek ebben a lottón.

    Legális az Eurojackpot?
    Hogyan játssz Eurojackpot online

    Hogyan játssz Eurojackpot online

    Eurojackpot, pl a legtöbb online lottó, könnyű és szórakoztató játszani. Az a jó ebben a játékban, hogy nincsenek benne bonyolult játékszabályok és szükségtelen kombinációk. Egy játékosnak öt számot kell választania 50 és an közül plusz kettő egy medencéből. Azt is megadhatja, hogy a Doublejackpot funkció, amellyel megduplázhatja főnyereményét.

    Számos módja van a sorsjegyek kitöltésének. A játékosok manuálisan választhatják ki a szerencseszámukat, vagy használhatják a lottó által kínált Quickpick opciót. Az utolsó lépés a gombra kattintás küldés gombra és tedd meg a fogadást.

    Eurojackpot szabályok

    Az Eurojackpot szabályai a legtöbb játékos számára, még a kezdők számára is világosak legyenek. Először is, a játékosnak online játékjegyet kell vásárolnia a sorsolás előtt. A résztvevő játékosoknak legalább 18 évesnek kell lenniük. A 16 éves vagy annál idősebb észt játékosok azonban részt vehetnek.

    Az online Eurojackpotban részt vevő játékosoknak el kell fogadniuk az eladó feltételeit, hogy jogosultak legyenek nyerni. A legfontosabb, hogy csak a nyertes jegy vagy számla kizárólagos tulajdonosa igényelheti a jackpot nyereményt.

    Az Eurojackpot játékok azt is megkövetelik, hogy minden lottónyereményt abból az országból kell igényelni, ahol a jegyet vásárolták. Ezért a játékosoknak szem előtt kell tartaniuk ezt a követelményt, amikor lottószervezőket választanak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jackpot nyertesek mindig jó tervet készítenek, hogy mire költsék nyereményüket.

    Hogyan játssz Eurojackpot online
    Mekkora az esély az EuroJackpot megnyerésére

    Mekkora az esély az EuroJackpot megnyerésére

    A lottó főnyereményének megnyerésének esélye mindig kicsi, és az Eurojackpot sem jelent kivételt. Például a jackpot megnyerésének esélye 1:95,344,20. Ami az Eurojackpotot kiemeli, az az, hogy ezt a jackpotot úgy tervezték meg, hogy gyakoribb legyen a kifizetés, mint a legtöbb jackpotnál. Az Eurojackopton összesített nyerési esély azonban 1:35. Ez azt jelenti, hogy ezen a lottón minden játékosnak 35:1 esélye van nyereményre.

    Az Eurojackpot által kínált oddsok listája:

    • 5 szám + 2 euroszám (Jackpot - 1 a 95 344 200-ból
    • 5 szám + 1 euroszám - 1 az 5 959 013-ból
    • 5 Számok -1 a 3 405 150-ből
    • 4 szám + euroszám – 1 a 423 752-ből
    • 4 szám + 1 euroszám - 1 a 26 485-ből
    • 3 szám + 2 euroszám – 1 a 9 631-ből
    • 4 szám – 1 a 15 134-hez
    • 2 szám + 2 euroszám - 1 a 672-ből
    • 3 labda + 1 Euroszám - 1 a 602-ből
    • 3 szám – 1 a 344-ből
    • 1 szám +2 euroszám - 1 a 128-ból
    • 2 szám + 1 Euronumbes - 1 a 42-ben
    Mekkora az esély az EuroJackpot megnyerésére
    Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos megnyeri a játékot

    Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos megnyeri a játékot

    Egy Eurojackpot játék nagyjából 2 euróba kerül soronként. Azoknak a játékosoknak, akik szerencsések a jackpot nyeremény, két lehetőségük van: lottó főnyeremény és járadék. Azonban a kifizetési lehetőség a játékosoknak kínált lehetőségek változhatnak attól függően, hogy melyik országból játszik. Az online játékosoknak azonban csak egyösszegű opciója van. A jackpot 10 000 000 eurótól kezdődik, és akár 90 000 eurót is elérhet.

    Az Eurojackpot részletes fizetési információkat kínál a részt vevő országokról. Egyes országok a jackpot nyereményeket adókötelesek, míg mások nem. A járadékfizetési lehetőség különösen vonzó azon országok játékosai számára, amelyek megadóztatják a lottónyereményeket. A legtöbb esetben előfordulhat, hogy a lottónyereményekre nem adózó országokból származó játékosoknak nem okoz gondot a teljes összeg felvétele.

    Nevezetesen, az online játékosok a teljes összeget a számlájukra utalják adólevonás nélkül.

    Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos megnyeri a játékot
    Tippek és trükkök az EuroJackpot játékhoz

    Tippek és trükkök az EuroJackpot játékhoz

    Az Eurojackopt meglehetősen zavaró lehet az első játékosok számára. Annak ellenére, hogy ennek a jackpot lottónak nagy az esélye, és a játékosoknak csekély esélyei vannak, egy játékos sokat tehet nyerési esélyeinek javítása érdekében. Íme néhány tipp, amelyek segítenek az Eurojackpot játékosoknak okosabb játékban:

    • Legyen páratlan és páros számok keveréke. Ezt a múltbeli megfigyelések támasztják alá, miszerint az Eurojackpot nyeremények körülbelül 70%-a páratlan és páratlan számokból áll.
    • Kerülje a szekvenciális számokat. Leggyakrabban a nyerőszámok nem szekvenciálisak, hanem általában a teljes spektrumon oszlanak el. A játékosoknak ezért magas (26-50) és alacsony (1-25) számok keverékét kell választaniuk.
    • Figyeld meg az utolsó sorsolást. A nyertes számok gyakran legalább egy ismétlődő számmal rendelkeznek az utolsó sorsolásból. Ezek a számok ismétlődően jelenhetnek meg, forró számok, és valószínűleg hozzásegítik a játékost a győzelemhez.
    • Kerülje a mintákat. A játékosoknak kerülniük kell a minták készítését. Ez a páratlan vagy páros számokra, illetve egy adott számjegyre végződő számokra vonatkozik. A számkészletek vagy minták ritkán nyernek.
    • Vásároljon több jegyet. Bármennyire is kritikus a felelősségteljes játék, a játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy vásároljanak több játékjegyet online, hogy növeljék esélyeiket a jackpot megnyerésére. Ahelyett, hogy havi költségvetését több sorsolásra költené, több jegy vásárlása egy sorsoláson javítja a nyerési esélyeket.
    Tippek és trükkök az EuroJackpot játékhoz