A legjobb Ekstra Pensja Lottó - 2023/2024

Lengyelország egyik legtöbbet játszott lottójátéka az Ekstra Pensja, amelyet a Totalizator Sportowy üzemeltet. Az Ekstra az egyik legjobb online lottó Lengyelországban, és helyi idő szerint naponta 21:00-kor sorsol. 2021. március 13-án egy szerencsés játékos a konini Golinából kijátszott egy gyorsjegyet a Kolejowa 42. szám alatti boltban. Egyike volt azoknak, akik a 2-es, 15-ös, 19-es, 26-os és 35-ös számokkal és egy másik számmal játszottak. 4, és 5000 PLN-t (1029 USD) nyert havonta, összesen 20 éven keresztül.

2021. január 16-án az 5000 PLN (1029 USD) havi nyeremény számait – 1, 5, 7, 24, 32, valamint a 2-es bónuszszámot – egy ismeretlen nyertes helyesen választotta ki. Ez a nyertes chrzanówi származású, és mint minden más nyertes, személyazonossága is védett.

A legjobb Ekstra Pensja Lottó - 2023/2024
Hogyan vásároljon Ekstra Pensja lottójegyet online

Hogyan vásároljon Ekstra Pensja lottójegyet online

Az Ekstra Pensja rajzait csak a helyi játékosok vehetik igénybe. Mindazonáltal választhatnak, hogy részt vesznek-e a közeli boltban vagy a helyszínen történő vásárlással online sorsjegy a Gry Lotto PL webhelyén vagy alkalmazásán keresztül. Az Ekstra Pensja jegy ára 5 PLN (1 USD) belépőnként, és 1 PLN (0,21 USD), amely további bónuszjátékot jelent az Ekstra Premiára.

A 10-szeres szorzóval való játék 50 PLN-be (10 dollárba) kerül. Ha a vásárlás során az Advance Draws opciót választja, a játékosok legfeljebb 8 egymást követő sorsoláson vehetnek részt.

Egyesekkel ellentétben egyéb lottó játékok, az Ekstra Pensja a következő 20 évben havi nyereményt fizet. A játékosok választhatnak öt számot a rendelkezésre álló 35 és egyet a rendelkezésre álló 4 közül. A résztvevők dönthetnek úgy, hogy a számokra tesznek tétet, vagy véletlenszerű sorsolást alkalmaznak. Még a következő nyolc sorsolás során is ugyanazokat a számokat játszhatják az egyének. A játékosok áthúzzák a 35-ből 5-öt és mind a négy számjegyet az üresen.

Hogyan vásároljon Ekstra Pensja lottójegyet online
Az Ekstra Pensja rövid története

Az Ekstra Pensja rövid története

2014. október 19-én az Ekstra Pensja először a lottó stúdióban jelent meg, annak ellenére, hogy az értékesítés már három napja tart. Ez a lottó az első ilyen "furcsa" játékok közül Lengyelországban adták ki A nyerés azonnal fizetésképtelen, és a játékos megkapja a fizetést. Ez a fizetés megegyezik a szokásos fizetéssel. A hitelkérelmek során figyelembe veszik, sőt a családon keresztül is továbbadják.

A játék módja nem sokat változott az első fejlesztés óta. 2015. szeptember 11. előtt csak szerdán és vasárnap volt sorsolás. Ezen a napon a pénteki sorsolásokat is hozzáadták.

A szorzó opciót 2016-ban vezették be, és 20 éven keresztül havi 50 000 PLN-re (10 297 USD) emelték az elsődleges nyereményt. Egy évvel később a játékot kibővítették a heti kétszeri helyett napi rajzolásra. Az Ekstra Premia bónuszjáték volt a legutóbbi változás 2019-ben.

Az Ekstra Pensja legális?

Az Ekstra Pensja legális Lengyelországban. Figyelemre méltó, hogy a legtöbb online szerencsejáték tilos, vagy az állami monopóliumokra korlátozódik. Az egyetlen kivétel az online szerencsejáték és promóciós lottó vezetése, amelyekhez előzetes engedély szükséges.

Az Ekstra Pensja rövid története
Hogyan játssz online Ekstra Pensja lottót

Hogyan játssz online Ekstra Pensja lottót

A fogadók öt számot választanak 1 és 35 között, és egy extra számot 1 és 4 között. Az is megvalósítható, hogy a négy lehetőség mindegyikét kezelje. 1 PLN-ért a résztvevők választhatják az Ekstra Premia bónuszjátékot. Az Extra Bónuszként ismert extra játék sorsolására közvetlenül az Ekstra Pensja sorsolása után kerül sor.

A játékosoknak normál 1 PLN tétet kell tenniük a részvételhez. Az ő számuk ezután mindkét sorsoláson szerepelni fog. Az érdeklődőknek online vásárolniuk kell az Ekstra Pensja lottószelvényeket, meg kell őrizniük azokat, és vissza kell térniük a legutóbbi Ekstra Pensja lottóeredmények megtekintéséhez. Legalább két normál számnak meg kell egyeznie, hogy jogosult legyen a nyereményre.

Az egyes számok kihúzásának időpontja az elmúlt 20 húzás során a Hit-And-Miss statisztikákban látható. Ez a táblázat minden számhúzáskor frissül. Egy adott szám utolsó húzása óta húzott húzások száma minden sorban fel van tüntetve. Közötti átlagos idő szám húzása kiszámítható annak megállapítására, hogy lejárt-e vagy esedékes.

Hogyan játssz online Ekstra Pensja lottót
Mekkora az esély az Ekstra Pensja megnyerésére?

Mekkora az esély az Ekstra Pensja megnyerésére?

Az Ekstra Pensja jackpot nyerési esélye egy az 1 298 528-hoz. Az 5-ös és az 1-es számok egyezésének valószínűsége, amely becslések szerint havi 5000 PLN-t fizet 20 éven keresztül, 1 az 1 298 522-hez. A játékosok 25 000 PLN-t kapnak öt szám egyezéséért, 1:432 843 eséllyel.

A 4 + 1 és 4 egyezéséért járó jutalom 1000 PLN, illetve 200 PLN. Azonban a számok egyezésének esélye 1:8657, illetve 1:2886. A 3 + 1 és 3 meccset elérő játékosok 80, illetve 25 PLN-t kapnak. Az esély 1:299, illetve 1:100. A 2 + 1 és 2 egyezése esetén a résztvevők 10 PLN-t és 5 PLN-t kereshetnek. Ennek valószínűsége 1:32 és 1:11.

A 10-szeres szorzó opció megvásárolható mind a normál, mind a bónuszjátékokban. A 2280 PLN alatti összes díj átvehető a környékbeli Lotto-kereskedőktől. A kisebb díjak is azonnal jóváírásra kerülnek az online játékosok számláján. A 2280 PLN-t meghaladó díjakból összesen 10%-os adót vonnak le.

Mekkora az esély az Ekstra Pensja megnyerésére?
Kifizetési lehetőségek az Ekstra Pensja nyerteseinek

Kifizetési lehetőségek az Ekstra Pensja nyerteseinek

Minden játékos, aki 10-szer fogad, esélye van 20 évre 50 000 zloty bevételre. Ez tízszer több nyeremény, mint egy átlagos fogadásnál. Egy ilyen játék kupon ára azonban arányosan magasabb lesz; ez 50 PLN. Természetesen az árfolyam alacsonyabb is lehet, például x 5 (a kupon költsége 25 PLN lesz).

Havonta legfeljebb 50 000 zlotyt lehet fogadni, maximum 20 évig. Az üresen a választott fizetési összeg szerepel. Létfontosságú, hogy az utalványt megőrizze az Ekstra Pensja téteknél. Amellett, hogy elengedhetetlen az Ekstra Pensja sorsolás kimenetelének ellenőrzéséhez, alapjául szolgál a nyeremények kifizetéséhez.

Kifizetési lehetőségek az Ekstra Pensja nyerteseinek
Tippek és trükkök az Ekstra Pensja játékához

Tippek és trükkök az Ekstra Pensja játékához

Minden lengyel játékos azt képzeli, hogy egyszer megnyeri a lottót. A lottó főnyereményének megnyerésének esélye csekély, mégis vannak jackpot nyertesek. Az Ekstra Pensja megnyerésének valószínűségét elsősorban a véletlen határozza meg, de van néhány stratégia az egyéneknek meg kell próbálniuk.

Miután megtanulták, hogyan kell jegyet vásárolni az Ekstra Pensja Lottóra, a résztvevők több jegyet kaphatnak, ha növelni szeretnék nyerési esélyeiket. Hátránya, hogy sok pénzt kell költenie egy nyeremény megnyeréséhez. A jegyek megvásárlásakor a magánszemélyek jelentős kiadásai miatt előfordulhat, hogy nyereményük értéke nem kerül teljes mértékben visszafizetésre.

Egyéb hasznos stratégiák

A legjellemzőbb stratégia egyetlen vonal megvásárlása és vallási betartása minden húzásnál. A félelem attól, hogy lemaradnak, ha olyan sorsoláson szerepelnek, amelyre nem vettek jegyet, motiválja a játékosokat. Ezért a játékosoknak fel kell hagyniuk ezzel a gondolattal, és meg kell próbálniuk több jegyet vásárolni a ritkábban előforduló Ekstra Pensja rajzokra. Jobban lehet nyerni, ha jelentősebb tétre játszanak.

Ezenkívül, mivel a gyakran választott 31 feletti számok ugyanolyan gyakran előfordulnak, a játékosoknak jobban oda kell figyelniük ezekre a számjegyekre. A résztvevők nem feltétlenül növelik a lottó nyerési esélyeit, de mivel a legtöbb személy korlátozza a készletét, az Ekstra Pensja kifizetései általában jelentősek.

Tippek és trükkök az Ekstra Pensja játékához