A legjobb Canada Lotto Lottó - 2023/2024

Ahhoz, hogy Kanadában online lottón játszhassanak, a játékosoknak legalább 18 évesnek kell lenniük. A Quick Draw viszont megköveteli, hogy a játékosok legalább 21 évesek legyenek. Az állami és a szövetségi adók egyaránt vonatkoznak a Canada Lotto jegyekre és az online nyereményekre. A Kanadában élőknek további helyi adót kell fizetniük. A Lotto Max és a Lotto 6/49 a két legnépszerűbb online sorsjegy Kanadában. Kanadában először a Lotto 6/49 lehetőséget adott a játékosoknak, hogy megválasszák azokat a számokat, amelyeket ki akarnak húzni.

Jó ötlet megengedni a kanadai játékosoknak, hogy maguk válasszák ki a számukat, mert sokuknak vannak babonái. A tartományközi lottótársaság Smartplay Halogen II rendszere hetente kétszer, szerdán és szombaton sorsol ki nyerteseket az online sorsoláson.

A legjobb Canada Lotto Lottó - 2023/2024
Hol vásárolhatok jegyeket a kanadai lottóra?
Hol vásárolhatok jegyeket a kanadai lottóra?

Hol vásárolhatok jegyeket a kanadai lottóra?

A Lotto Max felváltotta a Super 7-et 2009-ben. Ennek eredményeként a Lotto Max népszerűsége megelőzte a 6/49-et Kanada nyereményeinek nagyobb értéke miatt. Kisebb kanadai lottójátékokat Kanada keleti és nyugati tartományaiban rendeznek.

A kanadai lottójátékosok mostantól online vásárolhatják meg jegyeiket a Lotto Max és a Lotto 6/49 jackpotokra is. A szabályok azonban ugyanazok, és a folyamat egyszerű. Ugyanaz a korhatár érvényes, mint a részvételi jegy vásárlásakor. Pénz befizetésére a játékosok online lottószámláira a regisztrációs folyamat befejezése után van lehetőség.

A játékosok online vásárolhatnak jegyeket, és elektronikus másolatot kaphatnak e-mailben. A fizikai jegy elveszhet, így az online vásárlás biztonságosabb és hatékonyabb megoldás. A játékosokat e-mailben értesítjük, ha nyertek valamit a sorsoláson. A kanadai lottó online játékának másik időtakarékos előnye, hogy az eredményeket anélkül ellenőrizheti, hogy el kellene hagynia a házat.

Hol vásárolhatok jegyeket a kanadai lottóra?
Kanada Lotto története

Kanada Lotto története

Kanada sorsjátékokat hozott létre a közmunkák finanszírozására a korai éveiben. A kormánynak nem volt elegendő eszköze az olyan dolgok finanszírozására, mint az út- és hídépítés, mint egy fiatal ország, tényleges bevétel nélkül.

A tartományok felhatalmazást kérnének a törvényhozásuktól egy sorsolás lebonyolítására annak érdekében, hogy jó célra pénzt gyűjtsenek. Ennek eredményeként a lottót először közmunka finanszírozására használták fel. Quebec és Manitoba egyaránt egy évvel a Büntetőtörvénykönyv 1970-es módosítása után indítottak lottójátékokat. A Loto-Quebec volt az első szervezet Kanadában, amely lottótevékenységet irányított. Más tartományok gyorsan követték a példát, és lottójátékokat hoztak létre a tartományi kormány bevételeinek kiegészítésére.

Az első nemzeti lottót 1974-ben rendezték Kanadában, ezt követően a tartományok létrehozták saját lottóikat, és elkezdtek kisebb lottósorsolásokat tartani. A Kanadai Olimpiai Lottót azért hozták létre, hogy pénzt gyűjtsön az 1976-os montreali olimpiára. Ezt a lottót később Lotto-Canada névre keresztelték, és a jövőbeni olimpiai játékok és nemzeti projektek finanszírozására használták fel.

Kanada Lotto története
Legális a Canada Lotto?

Legális a Canada Lotto?

Kanadában legális a lottójáték. Van egy 1 000 000 dolláros (fix) jackpot az Atlantic 49-en. Kanadában lottószelvények vásárolhatók online, de a tiszta szerencsejátékok tilosak. Ebbe a kategóriába tartoznak azok a versenyek, amelyekben véletlenszerű sorsolással, játékkártyákkal vagy mindkét játékot tartalmazó csomaggal osztanak ki díjakat.

Játék, főleg online lottó, az idők során a kanadai kormány érdeklődési területévé vált. 1969-ben a büntető törvénykönyvet úgy módosították, hogy a különleges projekteket tartományi és szövetségi lottóból származó pénzből lehessen fizetni.

Legális a Canada Lotto?
Hogyan játssz a kanadai lottóban

Hogyan játssz a kanadai lottóban

  • A 6/49-es lottó jegytulajdonosai jegyvásárláskor hat számot választhatnak az 1-49-es készletből. Mind a hat kihúzott számnak meg kell egyeznie a jegyek számával, hogy a játékos megnyerje a jackpotot. A másodlagos nyeremény megnyeréséhez a játékosnak a hat fő szám közül ötöt meg kell egyeznie a bónuszszámmal együtt.

  • Lotto Max Hét számjegy, 1 és 49 között véletlenszerűen kerül kiválasztásra. Ha egy játékos jól kitalálja mind a hét kihúzott számot, megnyeri a jackpotot. Vannak még 1 millió dolláros "MaxMillions" nyeremények, amelyeket addig görgetnek, amíg meg nem nyerik őket a Lotto Max sorsoláson.

Hogyan játssz a kanadai lottóban
Mekkora az esély a kanadai lottó megnyerésére?

Mekkora az esély a kanadai lottó megnyerésére?

A játékosoknak 1:14 millió esélyük van a 6/49-es lottó megnyerésére. Első ránézésre elég sivár, de sokkal igazságosabb, mint sok más lottó. A Mega Millions jackpot megszerzésének esélye például 1 a 176 millióhoz. Néhány lottó, például a Quebec Banco Special (1 a 4 millióból), azonban sokkal igazságosabb. A 6/49-ben nyerhető hatalmas nyeremény azonban vonzóbbá teszi.

Amikor a Lotto 6/49-et először bemutatták, és a Lotto Max előtt, a jackpotok ritkán haladták meg a 10 millió dollárt, de mostanra minden megváltozott. Lotto Max az legnépszerűbb online lottó Kanadában. Heti eladásai több mint 10 millió dollár.

Mekkora az esély a kanadai lottó megnyerésére?
Nyeremények Jackpotonként

Nyeremények Jackpotonként

Míg a Power Ball Kanadában az online lottójegyek eltörpülnek a Lotto Max főnyeremény mellett, a lakosság kis létszámához képest még mindig hatalmas összegről van szó, ahogy az elmúlt néhány évben többször is megtette. 2017 óta a Lotto Max plafonja 60 millió dollár minden egyes jackpot esetében. A felső határ feletti összes pénz a "MaxMillion" nyeremények részévé válik. A kanadai online lottó történetének legnagyobb nyertes szelvénye 64 millió dollár volt 2015-ben.

A főnyeremény mellett a kanadai online lottó számos érdekes melléknyereményt kínál. Öt szám és a 6/49-es lottó bónuszszámainak egyezése a teljes felhasznált összeg 6%-át eredményezi.

A teljes pot 5 százalékát az a játékos kapja, aki mind az öt számot helyesen találta ki. A játékosok tétjük 0,5%-át kapják vissza, ha négy helyes számot kapnak. A három számmal megegyező játékosok és a bónusz számok 10 dollárt kapnak, míg azok, akik két számmal és a bónuszszámmal megegyeznek, 5 dollár bónuszt kapnak. Ha két szám megegyezik, a játékos szabad játékot kap.

Nyeremények Jackpotonként
Tippek és trükkök a Canada Lotto játékhoz

Tippek és trükkök a Canada Lotto játékhoz

A páratlan páros online lottószámok jó fogadás

Három páratlan szám a négy páros elé kerül. Válasszon páros/páratlan számkeveréket az egyetlen Lotto Max bejegyzéshez. Az esetek csak körülbelül 1%-ában minden páratlan vagy páros számot húznak.

Játssz három magas-négy-alacsony vagy négy magas-három-alacsony számot

Az adott számmező alsó és felső felét a játékosok két részre oszthatják. A 49 számból álló játékban, mint például a Lotto Max Canada, az 1-től 25-ig terjedő számjegyek az alsó felére esnek, míg a 26-49-es számok a felső felére. Csak az esetek 1%-ában jelenik meg az összes magas vagy alacsony szám. A legjobb kombináció a 3/4 vagy a 4/3. Ez három csúcsot és négy völgyet, vagy négy csúcsot és három mélypontot jelent. Az összes rajz körülbelül 56%-a rendelkezik nyerőszám-klaszterekkel, amelyek ezeket a mintákat jelenítik meg.

Online lottó számcsoportosítás

Sok játékos észre fogja venni, hogy a múltbeli Lotto Max nyerőszámok vagy bármely más lottó nyerőszámainak listájának megtekintésekor néhány számcsoport hiányzik. Például az 5-14-17-32-38-42-45 számsorozatban nincsenek 20-asok. A játékosok számára előnyös lehet, ha figyelemmel kísérik és tanulmányozzák a paklijukban lévő csoportok számát.

Tippek és trükkök a Canada Lotto játékhoz