A legjobb Bingo 5 Lottó - 2023/2024

A Bingo 5 népszerű időtöltés a japán fogadók körében. Más országok legjobb online lottóival ellentétben azonban itt nem túl népszerű, mert a szerencsejáték azon formái közé tartozott, amelyek egészen a közelmúltig törvényen kívüliek maradtak. De összességében az online lottójátékok népszerűsége gyorsan nő, és a Bingo 5 kerül a középpontba.

Mi az a Bingo 5? A Bingo 5 lényegében egy nyolc számból álló lottó. Annak ellenére, hogy a név azt sugallja, hogy "5", ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a játékosok választhatnak egy öt számból álló készletet. Ehelyett minden jegynek kilenc négyzete van, sorrendben öt számsorral. A fogadóknak minden egyes mezőből ki kell választaniuk egy számot, kivéve a középen lévő „Ingyenes” közül

Hol vásárolhat jegyeket a Bingo 5-re
Hol vásárolhat jegyeket a Bingo 5-re

Hol vásárolhat jegyeket a Bingo 5-re

A játék iránti növekvő érdeklődés miatt nem meglepő, hogy a fogadók a jegyvásárlási lehetőségek miatt is aggódnak. A legtöbb online lottóhoz hasonlóan a Bingo is két fő jegyvásárlási lehetőséget kínál – online és lottószámlálót.

A lottószámlálók kezdetben a Bingo 5 játék szinonimája. A fogadók csak egy szárazföldi lottópulthoz látogathatnak, és jegyet vagy jelzőlapot vásárolhatnak.

Eltávolodva a hagyományos jegyvásárlástól, mostantól a játékosok is vásárolhatnak online sorsjegyek a lottó hivatalos weboldaláról. Az online vásárláshoz a játékosoknak regisztrálniuk kell a hivatalos weboldalon, megadva személyes és fizetési adataikat.

Hol vásárolhat jegyeket a Bingo 5-re
A bingó története 5

A bingó története 5

Míg Japán sok mindenről ismert, a technológiáról, az ősi kultúrákról és a konyháról, róluk nem sok van lottójátékok. A színfalak mögött azonban a japánok évszázadok óta lottójátékkal foglalkoznak.

A múltban a lottójátékokat vallási intézmények vezették, és a nyertesek gazdagságot és boldogságot jelképező amuletteket kaptak. A gyors előreugrás, a mai lottójátékosok a nyeremények széles skáláját kapják. Íme a Bingo 5(JP) lottó rövid története.

A Bingo 5 egy viszonylagos új játék a japánok körében. 2017. április 3-án jelent meg ez a heti lottó, amely minden szerdán tartja sorsolásait. Ezt a lottót a Mizuho Financial Group üzemelteti, amely a hivatalos lottóeredményeket is megjeleníti.

A játék korábbi nyerteseit és a nyeremények összegét illetően azonban a szervezők vagy a Mizuho nem kínálnak hivatalos rekordokat a mizuhobank.co.jp weboldalukon.

Ami a Bingo 5 játékmenetét illeti, nem történt jelentős változás az évek során – válassz egy számot minden játék nyolc mezőjéből, és várd meg a sorsolást. Míg a múltban a játékosoknak fizikai boltokban kellett jegyet vásárolniuk, a mai játékosoknak megadatott az online játék rugalmassága és kényelme.

A bingó története 5
Legális a Bingo 5 játék?

Legális a Bingo 5 játék?

A Bingo 5 jogszerűsége általában gyakori probléma a szerencsejátékosok körében. Ez az aggodalom gyakran abból fakad, hogy Japánban a szerencsejátékok legtöbb formáját évek óta törvényen kívül helyezték. Ennek eredményeként sportfogadás és a sorsjátékok voltak a múltban a fogadók számára elérhető fő lehetőségek.

A Bingo 5 alapvető formájában a lottó kategóriába tartozik. Mint ilyen, a Bingo 5 egyértelműen a legálisan engedélyezett szerencsejáték-formák listájára esik. A japán játékosoknak tehát nem kell aggódniuk, amikor ezt a játékot játsszák. Ráadásul az a tény, hogy kapcsolatban áll a Mizuho Financial Grouppal, még inkább aláhúzza jogszerűségét.

Legális a Bingo 5 játék?
Hogyan játssz bingót 5

Hogyan játssz bingót 5

A Bingo 5 játéknak könnyűnek kell lennie, még az első játékosok számára is. A játék azonban időnként zavaró lehet. Ahhoz, hogy megértsék, hogyan kell játszani ezt a „könnyen játszható” lottót, a játékosoknak ismerniük kell a játék működését.

A Bingo 5 kilenc mezőt használ, nyolc számmal és egy szabadon maradt. A kilenc négyzet három sorban és három oszlopban található, amelyek egy nagyobb négyzetet alkotnak, amely a kisebb számozott négyzeteket foglalja magában.

A központi négyzet nincs számozva (SZABAD), míg a többi négyzet öt egymást követő számot tartalmaz sorrendben. Mint ilyen, minden online lottószelvény tulajdonosa arról álmodik, hogy olyan számokat válasszon, amelyek a lehető legtöbb sort alkotják.

Bingo 5 módszer/szabályok

A kilenc mezőből a játékos célja az, hogy helyes jóslatokat készítsen, vonalakban kifejezve. A játék összesen 8 vonalból áll, három függőleges, három vízszintes és két átlós. Ha egy játékos jelentkezési száma megegyezik a sorsoláson szereplő számmal, beleértve a középen lévő ingyenes dobozt, akkor megnyeri az Első díjat. Ennek ellenére itt van néhány lehetséges nyerési forgatókönyv vázlata:

 • Nyolc sor illeszkedik az első díjra (jackpot) való jogosultsághoz
 • Hat egyezésű sor kvalifikálja magát a második díjszintre
 • Öt sor illeszkedik a harmadik díjra való jogosultsághoz
 • Négy sor felelt meg a negyedik díjszintnek
 • Három vízszintesen illeszkedő vonal kvalifikálja magát az ötödik díjszintre
 • Két sor egyezik a hatodik díjszintre való jogosultsághoz
 • Egy sor egyezik a hetedik díjszintre való jogosultsághoz
Hogyan játssz bingót 5
Milyen esélyek vannak a Bingo 5 megnyerésére?

Milyen esélyek vannak a Bingo 5 megnyerésére?

Minden játékos, aki játszani szeretne a Bingo 5-ön, kétségtelenül érdeklődik a nyerési esélyek iránt. A legtöbb játékos lenyűgöző szorzókkal vesz részt a lottókon, de ez semmilyen módon nem befolyásolja nyerési esélyeiket. A Bingo 5 megnyerése elsősorban a szerencse kérdése.

A játékosok alkalmaznak különböző stratégiák hogy a javukra billentse a mérleget. Vannak, akik a gyakran választott számokat választják, míg mások a gyors választás (QP) funkciót választják. Akárhogy is, a gyorskiválasztás vagy manuális használata nem változtatja meg a valószínűségeket. Ennek ellenére itt van a Bingo 5 lottó nyereményeinek megnyerésének valószínűsége:

 • Első díj (8 sor) – 1/390 625
 • Második díj (6 sor) – 1/24 414
 • Harmadik díj (5 sor) – 1/8 138
 • Negyedik díj (4 sor) – 1/2,035
 • Ötödik díj (3 sor) -1/313
 • Hatodik díj (2 sor) – 1/59
 • Hetedik díj – (1 sor) 1/7

Míg a valószínűségek lényegében állandóak, az adott szintek pénzdíja gyakran a nyertesek számától függően változik. Például kevesebb nyertes láthatja a nyeremény összegét felfelé, míg több nyertes csökkenti a nyereményt.

Milyen esélyek vannak a Bingo 5 megnyerésére?
Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a Bingo 5-öt

Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a Bingo 5-öt

A Bingo 5 jeggyel rendelkező fogadók számára elérhető kifizetési lehetőségek a következők:

 • Első díj – 5 556 200 JPY
 • Második díj – 300 000 JPY
 • Harmadik díj – 45 000 JPY
 • Negyedik díj – 18 200 JPY
 • Ötödik díj – 2500 JPY
 • Hatodik díj – 700 JPY
 • Hetedik díj – 200 JPY

Ami a kifizetéseket illeti, a Bingo 5 a sorokra támaszkodik, nem pedig a kitalált vagy kiválasztott számokra. Például egy helyes választás a bal felső, a bal középső és a jobb alsó sarokban nem minősül győzelemnek, mert ezek a csákányok nem alkotnak egy sort.

Kifizetési lehetőségek, ha megnyeri a Bingo 5-öt
Tippek és trükkök a bingó játékhoz 5

Tippek és trükkök a bingó játékhoz 5

A Bingo 5 lottó megnyerése hosszú távon lehet, de ez nem jelenti azt, hogy a játékosok tehetetlenek, amikor maguk javára döntik a mérleget.

A lottójátékosok kétségtelenül nem mentesek a nem működő lottó tippekkel szemben. Nos, mivel nem ismert módja annak, hogy egy játékos pontosan megjósolhassa a heti Bingo 5 sorsoláson kihúzott számokat, a játékosoknak legalább reálisnak kell maradniuk a főnyeremény után.

Ennek ellenére íme néhány tipp az online lottójátékosok számára, amelyek növelhetik nyerési esélyeiket:

 • Véletlenszerűen válasszon számokat, és ne essen bele a kísértésbe, hogy „okos” mintát találjon ki
 • Használja a gyors kiválasztás funkciót az online lottószelvény online kitöltésekor
 • Gyakran válassza a "ritkán kiválasztott" számokat, nem az esélyek javítása, hanem a teljes kifizetés érdekében

Ami a trükkök alkalmazását és az „előrelépést” illeti, még mindig nem ismertek trükkök a Bingo 5 online játékához. A legjobb online lottókkal és számjátékokkal ellentétben azonban vannak olyan esetek, amikor egy egyszerű kétszámú találgatás egy vonalat hoz létre, ami végső soron javítja az esélyeiket. Így hát a legismertebb trükk a gyakori és felelősségteljes játék.

Tippek és trükkök a bingó játékhoz 5