A legjobb 6D Lotto Lottó - 2024

A Fülöp-szigeteken élő szerencsejátékosok több lehetőség közül választhatnak, ha lottózásról van szó. A legjobbakat általában a Fülöp-szigeteki Jótékonysági Nyereményjáték Iroda szervezi. Jó példa erre a 6D Lotto. Ahogy a neve is sugallja, minden jegyhez hat számjegyet kell kiválasztani. A nyeremény akkor következik be, amikor a pontos kombinációt húzzák.

Ez a játék népszerű a filippínó állampolgárok körében, de jelenleg nem érhető el online formában. A jó hír az, hogy a szerencsejátékosok továbbra is használhatják az online forrásokat az eredmények ellenőrzésére. A sorsolás hetente háromszor történik. Ez rengeteg lehetőséget ad az embereknek, hogy próbára tegyenek szerencsét.

A legjobb 6D Lotto Lottó - 2024
Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Hol vásárolhat jegyeket a 6D Lotto-ra

A főnyeremény eléréséhez az egyik első lépés az, hogy tudja, hogyan kell 6D Lotto lottószelvényt vásárolni. Mivel nem áll rendelkezésre online játék, a játékosok lehetőségei korlátozottak. Ez nem olyan egyszerű, mint egy alkalmazásra kattintani, és azonnal kiválasztani a számokat.

Ehelyett keresniük kell egy kiskereskedőt a környékükön. Szerencsére rengeteg üzlet van az egész területen Fülöp-szigetek kínálják ezeket a sorsjegyeket. A PCSO jelentős név az ország szerencsejáték-közösségében. Nem lesz nehéz megtalálni a játékjegyeket árusító építőipari létesítményt.

Másrészt a 6D Lotto inkább egy rés az olyan népszerű opciókhoz képest, mint a Mega, Super és Ultra PCSO Lotto. A vevőnek olyan kiskereskedőt kell találnia, amely számos lottójátékot kínál. Ezeket a helyeket úgy találhatja meg, ha online kutatást végez a környéken.

A 6D Lotto rövid története

1995-ben a People's Television Network elkezdett egy játékshow-t futtatni, a Fülöp Lotto Draw néven. A nevét végül PCSO Lottery Draw-re változtatták. A program úgy fejlődött, hogy számos különböző játékot tartalmazzon. Ide tartozott a parimutuel, a fix kifizetések és a nyereményjátékok.

2017-ben bekerültek a központosított sorsolások. Ezek olyan meghatározott tartományokat céloztak meg, amelyeknek nem volt saját helyi sorsolása.

Amikor a műsor elkezdődött, csak szabványos televíziós formátumokban volt elérhető. A szerencsejátékosok azonban mostantól élőben is ellenőrizhetik az eredményeket a PTV webhelyén, Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján keresztül. Jelenleg kilenc különböző játék érhető el. A 6D Lotto 1997 végén jelent meg.

Kezdetben csak a Luzon területén élők vásárolhattak jegyet. Ez 2020-ban megváltozott, amikor a sorsolás országos eseménnyé vált. A játék stílusa népszerű hagyományos nyereményjátékok.

Legális a 6D Lotto játék?

A sorsolásért felelős társaság a Fülöp-szigeteki Jótékonysági Nyereményjáték Iroda. A Fülöp-szigeteki kormány tulajdonában és ellenőrzése alatt áll. Ezen túlmenően az Elnöki Hivatal közvetlenül felügyeli működését. Ezért a PCSO ernyő alá tartozó összes játék legálisnak és legitimnek tekinthető. Ide tartozik a 6D Lotto.

Létfontosságú azonban, hogy a szerencsejátékosok betartsák az összes helyi szerencsejáték-szabályt. Online információkat olvashattak a vonatkozó jogszabályokról. A legfontosabb megjegyezni, hogy 21 éven aluliak nem vehetnek részt a sorsoláson. A nyereményjegy kifizetéséhez a személynek két érvényes személyazonosító okmánnyal kell rendelkeznie.

Hogyan kell játszani a 6D lottót

Ez az egyik legegyszerűbb lottó, amelyet a PCSO kínál. A játékhoz a játékos hat számjegyet választ, 0 és 9 között. Ezeket azután egy játékszelvénybe jelöli. Az is lehetséges Használj egy szerencsés pick gépet a számok véletlenszerű kiválasztásához helyette. Ugyanazok a számjegyek használhatók hat egymást követő húzáshoz. Ha többen nyerik meg a fő jackpotot, akkor a pool az egyes nyertesek téteinek arányában felosztásra kerül.

A 6D lottót hetente háromszor játsszák, kivéve a karácsonyi ünnepeket. A sorsolás minden szombaton, kedden és csütörtökön történik. A hatjegyű nyerőszám 000 000 és 999 999 között mozog. Az első helyezett nyeremény megszerzéséhez a szerencsejátékosnak minden számjegyét pontosan ugyanabban a sorrendben össze kell hangolnia.

Az elmúlt években sok lottó szerte a világon dedikált alkalmazásokat hoztak létre a játékosok számára. Ezek lehetővé teszik számukra, hogy jegyeket vásároljanak, és automatikusan megkapják nyereményüket. Jelenleg azonban nem lehet online játszani a 6D Lotto-t. Ehelyett a játékot egy tégla és habarcs kiskereskedőn keresztül kell játszani. Lehetséges, hogy a közeljövőben elérhető lesz ennek a lottónak az online változata.

Milyen esélyekkel lehet nyerni a 6D lottót?

A lottójátékokban, ha a szelvény sok számjegyet tartalmaz, akkor az esélyek kisebbek lesznek, mint a kedvezőek. A 6D Lotto 1 000 000 lehetséges kombinációt tartalmaz, amelyek mindegyike a nyerő sorsolás lehet. Ez azt jelenti, hogy a játékosnak 1 az egymillióhoz esélye lesz a fődíj megnyerésére.

A felszínen elég magasan hangozhat. Ez azonban ésszerűbb esélyt ad a játékosnak a többi nemzeti lottóhoz képest. Ez különösen igaz a numerikusra.

Ahogy a nyereményszint csökken, a nyerési esélyek sokkal elnézőbbek lesznek. Egy játékosnak 1 a 100 000-hez az esélye, hogy a második díjat nyerő számot választja. Esélyük a legalacsonyabb szint megnyerésére még tovább csökken, 1 a 100-hoz. Lehetetlen pontosan megjósolni a 6 számjegy kombinációt. Másrészt az adott személy esélyei növekedhetnek, ha bizonyos stratégiákat hosszú távon alkalmaznak.

6D Lotto kifizetési lehetőségek

Ha az illetőnek szerencséje van nyerni, akkor a nyereményt személyesen is átveheti. A 24 és 10 000 php közötti értékű nyeremények a PCSO által hivatalosan engedélyezett üzletek bármelyikében igényelhetők. Ha nagyobb jackpotról van szó, csak két hely áll rendelkezésre. Ezek a PCSO fióktelepei és központi irodái Mandaluyong Cityben.

Ez egy meglehetősen általános szabályzat a nemzeti lottó esetében. Ez azonban csalódást okozhat a szerencsejátékosoknak, akik élvezik az online kifizetések fogadásának további kényelmét.

A nyertesek írják fel aláírásukat a jegyre, és rendelkezzenek két érvényes személyi igazolvánnyal. Azt is meg kell jegyezni, hogy a jackpot 20%-kal adózik. A nyertes jegyet értékesítő PCSO-ügynök 1% jutalékot kap. A játékosoknak ezt figyelembe kell venniük a kifizetések összegének kiszámításakor.

Tippek és trükkök a 6D Lotto játékhoz

Az online lottó szerencsejáték. Senki sem tudja megbízhatóan megjósolni a 6D Lotto pontos kombinációját. Mindazonáltal taktikával növelhetik esélyeiket. Gyakori, hogy az emberek születésnapok alapján választanak számokat.

A probléma az, hogy ez megakadályozza, hogy a 0-t használják számjegyként. A lottó minden számának egyenlő esélye van a kisorsolásra. Ezért nem bölcs dolog figyelmen kívül hagyni a 0-t. Egy másik hiba az, hogy szándékosan választunk számokat, amelyek egymást követő sorrendben futnak. Például a személy kísértést érezhet az 123456 számjegykombináció kiválasztására. A változatosabb és véletlenszerűbb kombináció bölcsebb.

Minél több jegyet vásárol egy személy, annál nagyobb a nyerési esélye. Ez azonban azt jelenti, hogy több pénzüket kockáztatják. Létfontosságú, hogy a szerencsejátékos csak elhanyagolható összeget fogadjon meg, ha rendszeresen szeretne lottózni.

Nagyon népszerűvé váltak a lottószövetségek az elmúlt években. Több embert foglal magában, akik összeadják a pénzüket. Ez lehetővé teszi számukra, hogy több jegyet vásároljanak, és nagyobb esélyük van a jackpot megnyerésére. Ha szerencséjük van, akkor az összeget megosztják az egyes tagok között.

About the author
Isabella Garcia
Isabella Garcia
About

Isabella Garcia, akit a LottoRankernél előszeretettel „Lucky Lottiként” ismernek, dél-amerikai érzékét ötvözi a globális lottózás terén szerzett mély szakértelmével. Rio napsütötte strandjairól Isabella dekódolja a lottó bonyodalmait, és elhozza a játékosoknak a legjobb tippeket és trükköket.

Send email
More posts by Isabella Garcia