A legjobb 4D Lottó Lottó - 2024

Malajziában az egyik legnépszerűbb lottójáték a 4D Lotto, amely a négy számjegyből álló mozaikszó. Egy játékos kiválaszt négy számjegyet 0 és 9999 között. Huszonhárom számot választ ki a rajzon. A játékosok több módon is választhatják a 4D-t. Ezek a lehetőségek közé tartozik a standard bejegyzés, az i-Perm és a 4D tekercs. A sorsolás befejezése után a játékosok ellenőrizhetik a hivatalos 4D oldalakat, hogy megerősítsék a nyerőszámokat, vagy érdeklődhetnek a jegyértékesítőnél.

A nyerteseknek a sorsolás napjától számított 181 napon belül kell átvenniük a nyereményeket. Itt vannak a lépések a nyeremény igényléséhez.

Isabella Garcia
ExpertIsabella GarciaExpert
ResearcherAishwarya NairResearcher

Hogyan kell játszani a 4D Lotto-t

Normál belépés

Normál belépéssel a játékos választhat egy bizonyos számot, például 2356-ot, és dönthet úgy, hogy KIS vagy NAGY fogad. NAGY fogadás esetén a vásárló a különdíjon kívül a harmadik, második vagy első díjat is megnyerheti. Ha KICSI fogad, a játékos csak a harmadik, második vagy első díjat nyerheti meg.

Malajziában 1 Ringgitbe (RM) kerül a jegy megvásárlása. A 4D SMALL fogadása jobb esélyeket kínál nagy összegek megnyerésére, mint a NAGY fogadás. Előfordulhat azonban, hogy egy játékosnak nagyobb esélye van más jutalmak és vigaszdíjak megnyerésére.

4D tekercs

A 4D Rollnál a játékos R betűvel helyettesítheti a nyerőszám egy számjegyét. Az R betű 0-tól 9-ig terjedő számjegyeket jelöl. Például, ha egy játékos a fenti szám helyett R-t cserél, a 2356-ból R356 lesz, így a jegyvásárló 10 bejegyzést ad 0356 és 9356 között. A játékos dönthet úgy, hogy az R-t a helyére helyezi a szám bármely számjegye, például 2R56 vagy 235R. Mivel a Roll változatok lejátszása 10 bejegyzést jelent, a költség 10 RM.

Biztosítási permutáció

A biztosítási permutáció megvásárlása számos változatot kínál a jegy tulajdonosának. A játékos bejegyzése a 4D számának variációit tartalmazza. Például a 2356-os számnak 24 változata vagy permutációja lehet, például 2536, 2653 vagy 5326. Az i-Permnél a játékos kiválasztja, hány permutációt szeretne megvásárolni, beleértve a 24-et, 12-t, 6-ot vagy 4-et.

A költség a választott permutációk számától függően változik. A játékos kiválaszthat számokat az egyes bejegyzéstípusokhoz manuálisan vagy a Quick Pick segítségével, amely lehetővé teszi a számítógép számára a számok véletlenszerű kiválasztását a játékos számára. Egyik módszer sem garantálja a győzelmet.

Különleges sorsolás

Malajziában és Más országok, A 4D Lotto egy népszerű játék, amely rengeteg résztvevőt vonz. Annak ellenére, hogy a 4D különleges sorsolásokból származó bevétel csökkent az elmúlt években, a játékosok még mindig vásárolnak jegyeket. 2019-ben a malajziai pénzügyminisztérium több mint 113 millió RM-t szedett be. 2020-ra ez a szám közel 73 millió RM-re csökkent. Ennek ellenére a 4D-s játék továbbra is népszerű.

Egyes játékosok még a járvány közepette is vásárolnak speciális sorsolású 4D-jegyeket, még ha nem is annyit, mint 2019-ben. 2021 szeptemberére a pénzügyminisztérium mindössze 38 millió RM bevételről számol be a 4D sorsolásokból.

Alkalmazások, amelyek segítenek a 4D Lotto játékban

A Mayago alkalmazás és a hasonló szoftverek lehetőséget kínálnak a játékosoknak a 4D lottótrendek elemzésére. Számos nyelven elérhető, például németül, japánul, angolul és kínaiul, és a felhasználók válthatnak a nyelvek között, attól függően, hogy választott lottójáték.

Ezenkívül az alkalmazások támogatják a 4 és 3 számjegyű lottójátékokat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerűen frissítsék a játék eredményeit, számjavaslatokat kapjanak, és kiemeljék a trendeket és mintákat az egymást követő sorsolásoknál.

A lottóalkalmazás felhasználói minden lehetséges számot felfedezhetnek, beleértve a pontos egyezéseket és a permutációkat is. A történelmi húzásokból származó számok alapos vizsgálatával a játékos megértheti a páros, páratlan, magas és alacsony kombinációkat. Ezek az információk felbecsülhetetlen értékűek a jegyszám megalapozott kiválasztásához, értékes betekintést nyújtva az elemzéshez.

Lottó alkalmazások funkcionális támogatást is nyújt a statisztikai elemzésen alapuló statisztikák exportálásában és számjavaslatok készítésében. A játékos számára a lottóalkalmazás értékes partner a valószínű számok generálásában, a korábbi lottóadatok elemzésében és a múltbeli húzások nyomon követésében.

Odds 4D Lotto

BIG Odds

A BIG-et könnyebb nyerni, mert a BIG 4D kínálja a legjobb esélyeket, még akkor is, ha a nyeremények kisebbek. 23 számmal és 5 külön nyerő szinttel. Az első három kategóriában három jegyszám nyer. A fennmaradó 20 számot felosztják, így 10 nyerőszám marad a különleges jutalom kategóriában, a maradék 10 pedig a vigasz jutalom kategóriában. Az alábbiak a BIG játékosoknak odaítélt díjakat jelentik.

  • 1. díj - 2500 RM
  • 2. díj - 1000 RM
  • 3. díj - 500 RM.
  • Különdíj - 180 RM
  • Vigasz jutalom - 60 RM

KIS előrejelzés

A 4D KIS nyeremények magasabbak, mint a NAGY nyeremények. Azonban kevesebb a nyertes és kevesebb az esély a győzelemre. A 23 kisorsolt számból csak három nyeremény áll a játékosok rendelkezésére. A nyereményeket a következő ütemezés szerint osztják ki Malajziában.

  • 1. díj - 3500 RM
  • 2. díj - 2000 RM
  • 3. díj – 1000 RM

4D Lotto nyeremények igénylése

A nyerteseknek útlevelet vagy személyazonosító okmányt kell bemutatniuk a jeggyel együtt. Ban ben Malaysia, a 60 000 RM-nél kevesebbet nyerő játékos pénzt gyűjthet 4D-s üzletekből. A 60 000 RM feletti, de 2 000 000 alatti nyereményt a játékosok a 4D regionális irodától vehetik át.

A 2 000 001 RM-nél nagyobb nyeremény esetén a játékosoknak a nyereményt a 4D adminisztratív központjától kell igényelniük. A Magnum 4D esetében a nyerteseknek Kuala Lumpurba kell utazniuk. A pénzdíj hivatalos átvételéhez időpont egyeztetés szükséges.

Malajziában a lottó tisztviselői 4D-s sorsolást tartanak vasárnap, szombaton és szerdán. Egyes napokon speciális rajzokat tartanak, általában kedden. Az üzemeltetőnek rendelkeznie kell minisztériumi engedéllyel, hogy különleges sorsolást tarthasson. A játékosok hallhatnak ezekről a különleges sorsolásokról olyan eseményeken, mint az uralkodók születésnapja vagy a kínai újév.

A jegyértékesítők körülbelül 7 nappal a sorsolás időpontja előtt értesítik a játékosokat egy különleges sorsolásról. A lottószervezőket a kormány engedélyezi. A játékosok választhatnak az engedélyezett cégek közül, mint például a ToTo 4D, a Magnum 4D, az STC vagy a Sabah. Ha nagy összegeket nyernek, a játékosoknak 2 000 001 RM feletti összeget kell igényelniük közvetlenül az adott cég központjától.

About the author
Isabella Garcia
Isabella GarciaAreas of Expertise:
Lottó
About

Isabella Garcia, akit a LottoRankernél előszeretettel „Lucky Lottiként” ismernek, dél-amerikai érzékét ötvözi a globális lottózás terén szerzett mély szakértelmével. Rio napsütötte strandjairól Isabella dekódolja a lottó bonyodalmait, és elhozza a játékosoknak a legjobb tippeket és trükköket.

Send email
More posts by Isabella Garcia