A legjobb 10e Lotto Lottó - 2023/2024

A bővülő olaszországi szerencsejáték-piac lelkes online lottó-szeretők generációját nevelte ki, akik szívesen fogadnak számos opcióra, beleértve a 10e lottót is. Ennek a játéknak az egyik értékesítési pontja a rugalmassága, mivel a szerencsejátékosok három egyszerű módon játszhatnak vele. Emellett a főnyeremény 1 millió és 5 millió euró között mozog, ami egy tetemes összeg, amely sok résztvevő számára vonzó.

Figyelemre méltó azonban, hogy sok 10e Lotto fogadónál nem az életet megváltoztató pénznyereményekről van szó; csak szomjazzák azt a szórakozást, amit ez az online kaszinójáték ígér. Ezenkívül a legtöbb játékos szeretne részt venni a hatalmas 10e Lotto közösségben, amely több millió lottó rajongót foglal magában, akik online és offline kapcsolatba lépnek egymással, hogy megvitassák a játékot. Néha még a legjobb stratégiákat is megosztják, hogy fogadjanak rá, és töltést szerezzenek az erőfeszítésből.

A legjobb 10e Lotto Lottó - 2023/2024
Hol vásárolhat jegyet 10e lottóért?

Hol vásárolhat jegyet 10e lottóért?

Ahogy az várható volt, minden érdeklődő szerencsejátékosnak tudnia kell, hogyan vásároljon jegyet 10e lottóért, hogy fogadást tegyen. Szerencsére könnyű! A papír formátumú jegyeket kereső játékosok innen szerezhetik be engedélyezett fogadóirodák. Ezzel szemben azoknak, akik digitális formában szeretnének, regisztrálniuk kell a lottót biztosító ellenőrzött fogadási oldalakon.

A nyomtatott 10e-s lottószelvény hasonlít egy online jegyre, tehát mindkettőnek ugyanazok a jellemzői. A játékosoknak meg kell adniuk a következőket:

 • A számok, amelyeket játszani akarnak
 • A sorsolás típusa, amelyben részt vesznek
 • A tét összege vagy értéke (1,00 és 200,00 euró között mozog)
 • A játéklehetőségek, amelyeket szeretnének hozzáadni a belépőjükhöz a nyeremények sokaságáért
Hol vásárolhat jegyet 10e lottóért?
A 10e Lotto története

A 10e Lotto története

A 10e Lotto 2009 júniusában indult Olaszország. Kezdetben a játékosoknak részt kellett venniük a lottón, és külön költséget kellett fizetniük. Sokan azonban nagyon kényelmetlennek tartották ezt a követelményt, mivel több kiadásra kényszerítette őket.

Szerencsére a 10e Lotto végül függetlenné vált, és játékosainak nem kellett fogadniuk a lottóra. Ez növelte népszerűségét, és utat nyitott a fejlődésének az évek során.

A 2009-es év végéhez közeledve 10e Lotto rajzok ötpercenként történtek volna. Később több játékmódot is megújítottak, hogy izgalmasabb élményeket nyújtsanak a játékosoknak, és fokozzák a lottó rugalmasságát.

Például a 10e Lotto Gold Number és a Double Gold opciókat 2014-ben, illetve 2017-ben vezették be. 2020-ban bevezették az Extra opciót, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy lenyűgöző 2 000 000 eurót gyűjtsenek!

Ezt érdemes megemlíteni Lottomatica 10e lottót biztosít, és meghatározza azokat a szabályokat, amelyeket a játékosoknak követniük kell a jackpot megnyeréséhez.

A 10e Lotto története
Legális a 10e Lotto játék?

Legális a 10e Lotto játék?

Az olasz törvények lehetővé teszik a szerencsejátékosok számára a szerencsejáték különféle formáiban való részvételt, beleértve a lottót is. Ezért a lakosok bármikor fogadhatnak a 10e Lotto-ra, de legalább 18 évesnek kell lenniük. Nevezetesen, minden online sorsjegy-vásárlónak érvényes fényképes igazolványt kell bemutatnia annak bizonyítására, hogy elérte a szerencsejáték korhatárát.

Az olasz törvények szerint a kiskorúak 10e lottó fogadásainak elősegítése, például reklámozás, börtönbüntetéssel vagy súlyos pénzbírsággal sújtható. Emellett a hamis jegyek árusítása is illegális.

Legális a 10e Lotto játék?
Hogyan kell játszani a 10e lottót

Hogyan kell játszani a 10e lottót

A 10e Lotto 20 nyerőszám kisorsolásán alapul, köztük arany számok, amelyek lehetővé teszik a fogadók számára, hogy akár 21-szeresére növeljék nyereményüket. Azok, akik fogadtak erre a lottón, megerősíthetik, hogy könnyű játszani. Alapvetően a játékosoknak legfeljebb 10 számot kell ellenőrizniük a jegyeiken (a választásuknak az 1-90 tartományon belül kell lenniük), és ki kell választaniuk a tét összegét, a játéklehetőségeket (Extra, Double Gold, Gold Number) és a sorsolást.

A 10e Lotto háromféle sorsolást kínál, amelyek a következők.

Azonnali

Az azonnali sorsolás lehetővé teszi a fogadók számára, hogy azonnal összehasonlítsák a fizikai vagy online jegyükön szereplő számokat a 10e Lotto rendszere által beállított 20 lehetőséggel. Ez a módszer kizárólag azon játékosokra vonatkozik, akik ezt választják.

Extrakció 5 percenként

Ez a fajta sorsolás azt jelenti, hogy a nyerőszámokat naponta ötpercenként vonják ki. A jegyeket 00:00 és 23:59 CET között árusítják.

Lotto

Ez a sorsolás a lottójátékkal egy időben történik (20:00 és 20:30 CET között minden kedden, csütörtökön és szombaton).

Nevezetesen, azoknak, akik online 10e lottót játszanak, aktív fogadási számlával kell rendelkezniük a Vám- és Monopóliumügynökség által jóváhagyott kiskereskedők webhelyein. Alternatív megoldásként letölthetik a My Lotteries alkalmazást, hogy fogadást tegyenek a lottón.

Hogyan kell játszani a 10e lottót
Milyen esélyekkel lehet megnyerni a 10e lottót?

Milyen esélyekkel lehet megnyerni a 10e lottót?

Annak az esélye, hogy egy játékos 10e lottót nyer, 1 a 0-hoz, és általában a következőktől függ:

 • Az általuk választott számok
 • A nyerő számok
 • Ha a Dupla arany és az Arany szám szerepel a választásukban
Milyen esélyekkel lehet megnyerni a 10e lottót?
Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos nyer 10e lottót

Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos nyer 10e lottót

Mint a legtöbb lottó esetében, a 10e lottó nyerteseinek hatvan nap áll rendelkezésükre a készpénz igénylésére. De hogyan teszik ezt, attól függ, hogy online vagy fogadóirodában vásárolták-e a jegyeiket, és a nyereménytől.

Például akár 561,80 eurós nyeremények is igényelhetők a hivatalos kiskereskedőktől. Ha egy fogadó 2300 eurót vagy kevesebbet nyer, akkor ugyanahhoz a kiskereskedőhöz kell fordulnia, aki eladta neki a jegyét, hogy megkapja a pénzt. Ebben az esetben be kell mutatniuk a papírt, hogy megerősítsék, hogy megnyerték a 10e-s lottót.

Azoknak a játékosoknak, akik akár 10 500 eurót is nyernek, nem kell feltétlenül felkeresniük egy minősített viszonteladót; intézkedhetnek arról, hogy a pénzt az általuk választott fizetési módon keresztül küldjék el nekik.

A 10 500 € feletti nyeremények igénylésének folyamata kissé eltér, mivel a lottó hivatalos képviselőjének először igazolnia kell a nyereményt. A fogadók felkereshetik a Banca Intesa Sanpaolo fiókját is, hogy érvényesítsék és igényeljék pénzüket.

Kifizetési lehetőségek, ha egy játékos nyer 10e lottót
Hogyan igényelhetik az online lottójátékosok nyereményeiket

Hogyan igényelhetik az online lottójátékosok nyereményeiket

Ha egy online szerencsejátékos 10e lottó nyereményt nyer, legfeljebb 10 500 euró értékben, a pénze bekerül a fogadószámlájára. És tetszés szerint visszavonhatják, a szerencsejáték-webhelyük szabályaitól függően.

A 10e Lotto 10 500 euró feletti nyeremény átvételének lépései azonban eltérőek. A nyerteseknek meg kell állniuk a Banca Intesa Sanpaolo legközelebbi fiókjában vagy a Lottomatica központi irodájában, hogy átvegyék készpénzüket. Ennek sikeres végrehajtásához a következőket kell viselniük:

 • Az adószámuk
 • Érvényes személyazonosító igazolványok
 • Egyedi azonosító kód, amely megadja a nyertes lottót (általában a játék „Play Detail” szakaszában található)
Hogyan igényelhetik az online lottójátékosok nyereményeiket
Tippek és trükkök a 10e Lotto játékhoz

Tippek és trükkök a 10e Lotto játékhoz

Egyes online lottó rajongók szilárdan úgy gondolják, hogy értelmetlen felkészülni a 10e Lotto fogadására, mivel ez egy véletlen alapú kaszinólehetőség. De ez tévedés, mert számos kipróbált és bevált tipp létezik, amelyek segítségével javíthatja fogadási tapasztalataik minőségét.

Először is, a játékosoknak engedniük kell a 10e lottón való elsöprő vágyat, mert az igazság az, hogy nem biztos, hogy megszerezték a főnyereményt. A játék során a nyeremény lézerezése nem hagy teret az élvezetnek, így a rá fogadás időpocsékolás.

Ezen kívül a 10e lottót játszó szerencsejátékosoknak el kell végezniük a házi feladatukat. Ez lehetővé teszi számukra, hogy választ kapjanak olyan fontos kérdésekre, mint például:

 • Mikor hirdetik ki a nyerteseket?
 • Olaszországban kell lenniük a játékhoz?
 • Vásárolhat valaki több jegyet?
 • Kivet-e a kormány adót a 10e Lotto nyereményére?
 • Van különbség online és offline játék között?
 • A szindikátusok fogadhatnak az online lottón?
 • Mikor a legalkalmasabb jegyvásárlás?

Következésképpen az ilyen tudással rendelkező fogadók a kezük ügyében megértik a 10e Lotto részvételének titkait és tiltásait legjobb online lottó Olaszországban. Így nem kell attól tartaniuk, hogy olyan hibákat követnek el, amelyek végül „kizárhatják” őket.

Tippek és trükkök a 10e Lotto játékhoz