Hírek

February 22, 2022

Többszöri nyeremény a lottón

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A legtöbb ember szerencsésnek érezné magát, ha életében egyszer nyer egy lottó főnyereményt.

Többszöri nyeremény a lottón

De egy nagyon szerencsés kanadai házaspár nem egyszer, nem is kétszer, hanem HÁROMszor ragasztott aranyat.

A kanadai albertai Barbara és Douglas Fink Lady Luck kegyelmének 1989-ben részesült, amikor Douglas 128 000 dolláros nyereményt osztozott meg egy szindikátusban 4 barátjával, 2010-ben 100 000 dollárt, majd a legnagyobb nyereményük februárban 8,1 millió dollár volt. 2017. Volt egy másik nyerő jackpot is ugyanazokkal a számokkal, ami azt jelenti, hogy Finkék megosztották az eredeti 16 millió dolláros jackpotot egy másik játékossal. A nyerőszámok, amelyek meghozták gazdagságukat: 9, 21, 25, 26, 31 és 41.

Finkék elmondták, hogy sikerük után visszavonulnak a lottón, és szigeten nyaralnak, vesznek egy új házat, és megosztják nyereményüket gyermekeikkel és unokáikkal.

Keveset beszéltek arról, hogy Finkéknek hogyan sikerült elérniük ezt a csodálatos eredményt, azaz háromszor is megnyerték a lottót, így nem tudjuk, hogy voltak-e konkrét tippjeik vagy trükkjeik, amelyek segítették őket.

Hogyan legyen Lady szerencséje

Van azonban néhány általánosan elfogadott iránymutatás arra vonatkozóan, hogy miként játssz a lottón a siker érdekében. Néhány ezek közül:

Kerülje a gyorskiválasztást A legtöbb lottónyertes azt fogja mondani, hogy kerülje az egyszerű és gyors lehetőség használatát, amikor a számítógép kiválasztja a számokat. Inkább gondosan válassza ki a számokat, ügyelve arra, hogy a kártya megfelelő eloszlása legyen. Ez két másik irányelvhez is kapcsolódik: 1. a következetesség és 2. a kutatás.

Kutatás Amikor kiválasztja, hogy melyik lottót és milyen számokat válasszon, a megfelelő kutatás a legjobb módja a siker garantálásának. Egyes lottók jobb esélyekkel rendelkeznek a nyeremény biztosítására, attól függően, hogy hány számot kell kiválasztania egy meghatározott számkészletből, valamint hogy hányan játszanak. Ezenkívül bizonyos számokat általában gyakrabban választanak ki nyerőszámnak, mint másokat. Ennek megfelelően, ha egy kis időt tölt ezzel a kutatással, megalapozhatja a tisztességes nyereményt.

Következetesség Gyakran játssza le ugyanazokat a számokat. Sok játékos különböző számokkal játszik minden héten vagy minden sorsoláson. Ez megakadályozza, hogy sikereket érjen el. Inkább légy türelmes, és használd ugyanazokat a számokat minden sorsolásnál. Ha megfelelően megvizsgálta a választást és a kombinációkat, a számok valamikor nyerőszámok lesznek.

Csatlakozz egy szindikátushoz Amint Finks történetéből láthatjuk, Douglas Finks első győzelme akkor volt, amikor szindikátust alakított barátaival. Bár a szindikátus azt látja, hogy meg kell osztania a nyereményét a többi taggal, minél több emberrel játszik, annál több pénzt lehet összevonni, hogy több jegyet vásároljon, és a számkombinációk szélesebb körben elterjedjenek az egész fórumon, segítve a megszilárdulást. egy győzelem.

Légy türelmes és ne add fel Finks három győzelme nem volt szoros egymás után. Amint említettük, a finksek győzelmei huszonnyolc éven át íveltek, 1989-től kezdve, ezt követte a második győzelem 2021-ben, végül a harmadik és egyben jelentősebb győzelem 2017-ben. Ha abbahagyták volna az első kisebb győzelmük feletti játékot, soha nem láttam a későbbi nagy győzelmet. Ne adja fel, ha nem lát azonnal jelentős győzelmet.

A Fink a bizonyíték arra, hogy többször is nyerhet egy lottón. A következetesség és a türelem kulcsfontosságú annak biztosításához, hogy Ön azok közé a szerencsések közé tartozzon, akik nem csak egyszer, hanem kétszer vagy akár háromszor is nyerhetnek.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Scratch-offtól a jackpotig: egy dél-karolinai nő 300 000 dolláros nyereménye
2024-04-15

Scratch-offtól a jackpotig: egy dél-karolinai nő 300 000 dolláros nyereménye

Hírek