Hírek

May 2, 2024

Powerball nyerőszámok május 1-jén: a jackpot 203 millió dollárra emelkedik, nyertes nélkül

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Miután a május 1-jén, szerdán megrendezett Powerball legutóbbi sorsolása miatt a játékosok szerte az országban várakoztak, a jackpot lenyűgöző 203 millió dollárra nőtt. Mivel nincs minden nyerőszámnak megfelelő jegy, a tét minden eddiginél nagyobb a közelgő szombati sorsoláson.

Powerball nyerőszámok május 1-jén: a jackpot 203 millió dollárra emelkedik, nyertes nélkül

A szerencsés nyertesnek, aki szombaton elérheti a főnyereményt, a készpénz-érték opció választása azt jelentené, hogy a lottó becslései szerint tetemes, 92,7 millió dollárt meghaladó összeggel távozik.

A szerdán este 23 óra után lezajlott sorsolás sok reménységet hagyott maga után, hogy ellenőrizzék a jegyeiket a nyertes számok után. Íme, mi bontakozott ki a május 1-jei Powerball rajz során.

  • Key Takeaway One: A Powerball jackpot becslések szerint 203 millió dollárra nőtt, miután a legutóbbi sorsoláson nem derült ki nyertes.
  • Kettő kulcsfontosságú elvihető: A nyerőszámok 1, 11, 19, 21 és 68 voltak, a piros Powerball 15 és a Power Play 2X.
  • Három kulcsszó: A nagy remények ellenére sem a Match 5 + Power Play 2 millió dolláros nyertese, sem az 5. meccs 1 millió dolláros nyertese nem jelentett a szerdai sorsoláson.

Nyertes számok és hogyan kell játszani

A sorsolás nyerő kombinációja 1, 11, 19, 21 és 68 volt, a piros Powerball szám 15, a szorzó, vagyis a Power Play 2X. Ezen a sorsoláson nem nyertek a nagy jackpotot, és nem nyertek a második szintű nyeremények, amelyek között szerepel a Match 5 + Power Play 2 millió dolláros és a Match 5 1 millió dolláros kategória.

Azok számára, akik a Powerballban szeretnének szerencsét próbálni, a jegyek ára 2 dollár. A játékosok öt fehér golyót választanak ki 1 és 69 között, és egy piros Powerballt 1 és 26 között. Ha további 1 dollárért Power Play-t adunk jegyéhez, jelentősen megnövelheti a nem jackpot nyereményt, megszorozva azokat 2X, 3X, 4X, 5X, vagy akár 10X.

Sorsolási időpontok hétfő, szerda és szombat este. Ha nem hirdetik ki a jackpot nyertesét, a pénznyeremény megemelkedik, milliókkal növelve a potot.

Jegyek vásárolhatók kisboltokban, benzinkutakon és élelmiszerboltokban. Bizonyos államokban a jegyek online is vásárolhatók a Jackpocketen, az USA TODAY Network hivatalos digitális lottófutárán keresztül.

Jackpocket és hogyan kell használni

A Jackpocket digitális átjáróként szolgál lottószelvények vásárlásához otthonából vagy útközben, olyan államokban, mint Arizona, Arkansas és sok más. Az alkalmazás megkönnyíti a játékok és a számok kiválasztását, a rendelések leadását, sőt a nyeremények begyűjtését is, mindezt okostelefonon vagy számítógépen keresztül.

Mivel a legutóbbi sorsoláson nincs nyertes, a Powerball jackpot tovább növekszik, és a reménybeli játékosoknak országszerte esélyt ígér az életet megváltoztató gazdagságra. Ne feledje, hogy a lottózásnak szórakoztatónak és felelősségteljesnek kell lennie. Sok sikert minden résztvevőnek a következő sorsoláson!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek