Hírek

April 7, 2024

Powerball nyerőszámok április 6-án: nyert valaki 1,30 milliárd dolláros jackpotot?

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

Kulcs elvitelek

  • A Powerball jackpotja a becslések szerint 1,30 milliárd dollárra nőtt a következő sorsolásra.
  • A Powerball és a Mega Millions nyerési esélyei hihetetlenül csekélyek, körülbelül 1 a 292 millióhoz.
  • Az április 6-i sorsolás nyertes számai közzététele után itt frissülnek.

A Powerball és a Mega Millions megnyerésének esélye NEM az Ön javára. A főnyeremény megszerzésének esélye akár a Mega Millions-ban, akár a Powerballban nagyjából 1:292 millió. Hogy ezt a perspektívába helyezzük, itt van néhány dolog, amit nagyobb valószínűséggel ér el, mint ha megnyeri ezeket a kolosszális lottónyereményeket.

Powerball nyerőszámok április 6-án: nyert valaki 1,30 milliárd dolláros jackpotot?

A szombati sorsolás Powerball jackpotja becslések szerint 1,30 milliárd dollárra nőtt, miután a szerdai sorsoláson nem nyertek jackpotot. A számokat szombaton este 23 óra után húzták ki, az eredményeket pedig itt közöljük.

Ha lesz egy szerencsés nyertes a szombati sorsoláson, aki a készpénzes opciót választja, 608,9 millió dollárt tehet zsebre a lottó illetékesei szerint.

Nyertes számok az április 6-i sorsoláson

Maradjon velünk! Az április 6-i, szombati nyerőszámokat amint megjelennek, itt tesszük közzé.

A nyertes lottószámokat a Jackpocket, az USA TODAY hálózatának hivatalos digitális lottófutára hozza el Önnek.

Megnyerte valaki a Powerballt ma este?

Tartsa közel a jegyeit! Amint a Powerball közzéteszi az eredményeket, frissítjük ezt a részt a nyertesekkel. A korábbi Powerball nyertesek átfogó listájának megtekintéséhez keresse fel a lottó hivatalos weboldalát.

Hogyan játsszuk a Powerball-t

Ha esélyt szeretne nyerni, fel kell keresnie egy helyi kiskereskedőt, például egy kisboltot, benzinkutat vagy élelmiszerboltot, és vásárolnia kell egy 2 dolláros Powerball-jegyet. Egyes államokban a jegyek online is kaphatók.

Így játssz: Válassz összesen hat számot a jegyeden. Választhat öt fehér golyós számot 1 és 69 között, és egy piros Powerball számot 1 és 26 között.

Egy extra dollárért hozzáadhatja a "Power Play"-t a jegyéhez, amely megszorozza a nem jackpot nyereményt 2X, 3X, 4X, 5X vagy 10X.

Alternatív megoldásként választhat egy „Gyors választás” lehetőséget, ahol a számítógép számokat generál Önnek.

A sorsolás hétfőn, szerdán és szombaton este történik. Ha nincs jackpot nyertes, a nyeremény milliókkal nő.

Hol vásárolhat sorsjegyet?

Jegyeket személyesen vásárolhat különböző helyeken, beleértve a benzinkutakat, a kisboltokat és az élelmiszerboltokat. Egyes repülőtéri terminálok lottószelvényeket is árulnak.

Online jegyvásárlás a Jackpocketen keresztül, az USA TODAY Network hivatalos digitális lottófutárán keresztül érhető el az Egyesült Államok egyes államaiban és területein. A Jackpocket lehetővé teszi a játék és a számok kiválasztását, a rendelés leadását, a jegyek megtekintését és a nyeremények összegyűjtését a telefon vagy a számítógép kényelméről.

Szóval, megszerezte valaki ezt az 1,30 milliárd dolláros jackpotot? Tartsa a szemét a frissítésekről, és ki tudja? A következő nyerőszámok örökre megváltoztathatják az életét.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek