Hírek

April 23, 2024

Powerball nyerőszámok április 22-én, 115 millió dolláros jackpot téttel

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherAishwarya NairResearcher

A várakozás egyre erősödik, miközben a Powerball jackpotja elképesztően 115 millió dollárra szárnyal, és a legutóbbi sorsoláson nincs nyertes a fődíjnak. Miközben a reménykedők országszerte összefonják az ujjaikat, készen állunk arra, hogy az április 22-i sorsolás nyertes számait a bejelentésük pillanatában közöljük.

Powerball nyerőszámok április 22-én, 115 millió dolláros jackpot téttel

Ha a szerencse ma este megüt egy főnyeremény-nyertes, és az egyösszegű kifizetést választja, akkor a lottó nyilatkozata szerint 53 millió dollár plusz összeget kaphat.

Maradjon velünk, mert közöljük a várva várt április 22-i, hétfői Powerball sorsolás nyertes számait.

Legfontosabb elvitelek:

  • A Powerball jackpotja meghaladta a 100 millió dollárt, miután a közelmúltban nem nyertek fődíjat.
  • Az április 22-i sorsolás nyertes számait közvetlenül azután osztjuk meg itt, hogy körülbelül 23:00-kor ET.
  • Az egyösszegű opció a jackpot nyertesének több mint 53 millió dollár hazavitelét jelentheti.
  • A Powerball jegyek megvásárolhatók a helyi kiskereskedőknél, vagy bizonyos államokban online a Jackpocketen, az USA TODAY hálózatának hivatalos digitális lottófutárán keresztül.

A 115 millió dolláros főnyeremény megszerzése során a játékosoknak a legközelebbi kisboltjukba, benzinkútjukba vagy élelmiszerboltjukba kell menniük, hogy megszerezzék a 2 dolláros Powerball jegyet. A részt vevő államokban élők számára az online vásárlás lehetősége a Jackpocketen keresztül.

A belépéshez válasszon ki hat számot: öt fehér golyót (1-69) és egy piros Powerball-golyót (1-26). Egy extra dollárért a Power Play opció jelentősen megnövelheti a nem jackpot nyereményt, a szorzók 2-10-szeresek.

A „Quick Pick” választása lehetővé teszi a számítógép számára, hogy véletlenszerűen válassza ki a számokat, ami potenciálisan a legegyszerűbb út a multimilliomossá váláshoz.

Ne feledje, a Powerball rajzokat hetente háromszor rendezik: hétfőn, szerdán és szombaton este. Minden jackpot nyertes nélküli sorsolásnál a nyereménykassz besűrűsödik, növelve ezzel a tétet és milliók álmait.

Azok számára, akik készek szerencsét próbálni, a jegyek széles körben kaphatók, a technológiai hozzáértéshez pedig a Jackpocket digitális átjárót kínál Powerball-törekvéseinek eléréséhez, amely számos amerikai államban és területen érvényes.

Maradj velünk, amikor elhozzuk a legfrissebb híreket erről a növekvő jackpotról, beleértve a nyerőszámokat és a feltörekvő milliomosokat az április 22-i Powerball sorsolásról.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!
2024-05-20

A tünetek befolyásolhatják mindennapi életünket, de a kezelés elérhető!

Hírek